|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: troszkę rzeczy do wymiany
ok, mi odpowiada taka wymiana. zapraszam na pw
|
#602 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
- Ziaja Med krem na noc do cery naczynkowej 2 razy użyty Pędzle Lancrone: - eyeliner (cieniutki) - nieużywany - korektor - używany, ale w bdb stanie |
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
- Etro, Messe de Minuit EDC, odlewka 5-10ml
- próbki kadzidlanych zapachów jakie to próbki i jakie ilości
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
chm , mam te same pytania co pingwin
![]() Etro, Messe de Minuit EDC, odlewka 5-10ml - próbki kadzidlanych zapachów - co to za próbki ? Interesuje mnie jeszcze ta smycz , ale jej nie widze , i nie wiem czy chcialabyś ją oddać , szukam smyczy dla duzego psa i obroży , bo wlaśnie mam nowe "dziecko " i to od razu duże
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie podoba mi się parę rzeczy:
- maseczkę do skóry wrażliwej z rumiankiem i makiem z Avonu nową nieużywaną - Joko Virtual Eyeshadow Base, Baza pod cienie do powiek, kilka razy użyta, ważna 10/2011 - Euphora pojedyńczy cień do powiek diamentowy kolor chłodny jasnoniebieski, raz użyty ![]()
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za książkę "365 zabaw dla Ciebie i Twojego dziecka 1-3 lat, nowa" ?
Proszę odpisz u mnie. |
|
|
|
#609 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za:
Paweł Zawitowski "Co nieco o rozwoju dziecka", książka z płytką lub bez, nowa? Spoza wątku mam Wielką Księgę Baśni, podaję link: http://www.urwis.pl/sklep/index.php?strona=opis&id=6594 |
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
to ja bym chciała
MDM, Etro - 5ml w atomku Avon, Tomorrow - ok1ml probka Próbasy: Armani Prive Bois d'Encens - 1ml Olivier Durbano, Black Tourmaline - ok 0,2 ml (starczy na dzień testów) mam jeszcze do oddania torebke ,odcień białego , 2-3 razy użytą , średniej wielkości z Deichmann ,z małym srebrnym akcenten . Moim zdaniem całkiem ładna , miękka i lekka , inaczej bym nie kupiła , ale za pare dni znalazłam zupełnie inną , która mi bardziej pasuje i ta leży bezużytecznie , za portfel , którego nawet nie widziałam jak cię torebka zainteresuje to wkleje zdjęcie .Kryminały też uwielbiam , ale nie mam książek na zbyciu , tylko mam takie stare wydania kryminalne miesięcznik 'Detektyw" to są takie krótkie opowiadania , niesamowicie wciągające . O ile dobrze pamiętam opowiadania na faktach autentycznych . Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-06-08 o 04:21 |
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam o adekwatnej wymianie perfum , inaczej to mi się tak średnio opłaca wymiana . Może być same 10ml MDM Etro , bez probek , za te perfumy co chcesz , tylko jaką dużą tą probka filltra chcesz ?
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- adekwatnie czyli tyle samo ml perfum . Chcesz ode mnie 9.4 , dla mnie wychodzi 7.2 ml proponuje więc : 1ml smoka lub jeśli chcesz dwie fiolki smoka 2.8ml , to dobrałabym sobie jeszcze próbkę S.Lutensa . ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- gdybyś miala problem ze zdobyciem atomka , to mogę przygarnąć Zagorsk i próbke MDM Etro |
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale widzę że masz też próbki kadzidlanych zapachów - jakie?
|
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=lalaith;27386228]Zostanie mi:
MDM, Etro - ok 5ml w atomku ?? Nie znam Comme des Garcons, Zagorsk - ok 4ml w atomku jak najbardziej I tylko tyle
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ta książka na allegro jest za ok. 30 zł, a podkłady EDM chodzą najtaniej po 45 zł. ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Ale przecież Everyday nie wysyła do Polski od kilku lat ![]() Swoje podkłady kupiłam w zeszłym roku i zawierają LL, czyli były wyprodukowane max rok temu. I właśnie przez ten layryl lysine musze je wydać, bo mnie podrażnia. Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-06-10 o 13:51 |
|
|
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
WItaj, przepraszam ogromnie za zwłokę. Czekam na decyzję siostry, ponieważ to jej książką (Baśnie), Dziś u mnie będzie, więc dam znać.
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Rezygnuję z wymianki, bo książeczki już zakupiłam
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
cos za depilator?
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
S.Lutens Douve Amere
S. Luteus Ambre Sultan Histoires des Parfums Moulin Rouge L'Artisan Parfumeur, Tea For Two te tylko sa narazie aktualne, bo reszta w negocjacji chciałabym Ci ładnie doradzić, ale moja wiedza o perfumach nie jest zbyt imponująca, z racji tego, że w zasadzie jestem dzieckiem comme des garcons, to z małymi wypiekami i rzadko śledzę inne zapachy ;] pytam o zagorsk, bo zbieram każde ilości każdego comme des garcons (acz chwilowo jestem zakochana w harissie ;p)---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- niestety niewiele ![]() T4T i Douve Amere to resztki na dnie atomizerka i szklanego sampla, nie mam pojęcia ile tego może być, z 0,4ml każdy? Sultan to 1ml, Moulin Rouge to też 1ml ale z ubytkiem testowym. mam jeszcze 2ml dayo spirit of africa niewpisane w wątku. jakbyś się zdecydowała, to mogę Ci pojemności pokazać na zdjęciu
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
może masz poza wątkiem książki Mankell'a, Larsson'a lub kryminały Ireny Matuszkiewicz (tego obecnie szukam) Edytowane przez Biała Dama Czas edycji: 2011-11-02 o 09:28 |
|
|
|
#625 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie przygarnę
- oryginalny depilator PHILIPS Satinelle Ice Premium Przejrzałam Twoją wish i oto co mogę zaproponować: Wszystkie kryminały z wątku książkowego: "Oblicze zdrady" April Henry, Lis Wiehl (stan bdb+)# "Ręka fatum" April Henry, Lis Wiehl (stan bdb+)# "Fałszywy krok" Alex Kava (stan bdb-)# "Facet z zasadami" Tom Wolfe (stan bdb) "Gra na cudzym boisku" Aleksandra Marinina(książka z serii Lato z kryminałem, Polityka)(stan db) "Bezlitosne prawo" Hartzmark Gini (stan db) "Kontrola"-tw.okładka,"Specnaz"Suworow Wiktor(stan db) "Girl Guide"Szczepański Michał(stan bdb-) a ponadto: "Nocnik nad nocnikami" Alona Frankel(twarda okładka) "Bajki na dobranoc" Isolde Heyne, Marion Kratschmer(duża książka 30x22,5cm, twarda oprawa) "Dobre obyczaje" (duża książka 33,5x25cm, twarda oprawa) "Bajki pomagają dzieciom"-opowieści, które uzdrawiają, pocieszają i dodają odwagi- Corneia Nitsch Płyty dla Malucha z serii Muzyczna Akademia Rozwoju: -Vivaldi -Mozart
|
#628 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
interesuje mnie tylko x-tenso
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- wiesz co, przeczytam, o tym zle opinie wiec podziekuje, zostane przy encanto
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Uaktualniłam wątek, zapraszam
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie?
Interesuje mnie: "Zorganizuj się. Jak szybko i łatwo uporządować życie wokół siebie i swoje... życie" "Szmatki z tęczowej szufladki"
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

?