|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
Czesc
![]() wstawilam fotki z wesela i moj ryjek ![]() zajrze pozniej bo mam goscia
#752 |
Zadomowienie
|
czeko ślicznie
![]() Ma któraś z was w domu stiuk albo trawertyn na ścianie? I jak zadowolone jesteście? Da się to umyć? |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
nooo... zaraz moje pierogi idą do wody
![]() ![]() ![]() moje dziecie było bardzo dla mamy wyrozumiałe... mama kleiła pierogi a on się ładnie sam bawił ![]() p4w tak jak dziewczyny piszą kup tekturowe talerzyki, a sztućce weź normalne ![]() kubki wedle uznania, ale ja kupiłabym plastikowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Angy czekam na fotki kuchni
![]() Ada pierogi ![]() byla u mnie bratowa i po obiedzie posrzpatam chate i wybywam z Werka do niej ![]() dziekuje za mile komentarze ![]()
#755 |
Zakorzenienie
|
czeko obejrzałam zdjęcia i ostatecznie stwierdzam, ze ładnie Ci w nowym kolorze
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#758 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() spódnica taka mi się bardzo podoba ale ja za niska chyba jestem a kusiła mnie w cameieu, ale tez była za długa ![]() Cytat:
![]() fajna sprawa ale u mnie ni hu hu kosmetyczki blisko i chyba by mnie skasowała nieźle ![]() ale może sobie z masażera skorzystam jutro ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- czeko w domu fotki oglądne
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Ja też czekam
![]() Cytat:
![]() ![]() Idziemy jutro do znajomych na parapetówkę. Jako, że mają 2 dzieci i trzecie w drodze to impreza na 15 ![]() Ale dogadaliśmy się z innymi znajomymi, że na tę imprezę weźmiemy nasze dzieci a później zawieziemy do dziadków i razem gdzieś wyjdziemy. Nie pamiętam kiedy z Małżem wychodziłam razem ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Po ile u Was truskawki, że tak na przetwory już kupujecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hmm, były po niecałe 5 zł za kilogram, jakos tak, TZ kupował. ja narazie robie tylko mus pasteryzowany, i zamroziłam takie całe truskawki. A dżem zrobie niebawem, jak bedą bardziej dojrzałe, bo na dżemy takiej najlepsze. Ale przepisy juz zbieram. U nas deszczowo ostatnio i jak dłuzej sie utrzyma taka pogoda to nici będą z truskawek. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko generalnie mam gdzieś, czy to modne, czy nie ![]() ![]()
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak robiłaś ten mus? Całych chyba nie będę mroziła bo później taka ciapa z nich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cieszę się,że się nie gniewasz
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zosia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też bym się przychylała,ku papierowym tackom i normalnym sztućcom ![]() Dziewczyny tak zmieniacie avki,że muszę się uważnie przyglądać,bo nie wiem komu odpisuję ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to super ![]() Cytat:
![]() Udanej imprezki ![]() Ja u siebie kupowałam u takiego gospodarza,który ma swoje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robisz w automacie do chleba? ja w tym roku chce spróbować sprzedam ci patent ja po umyciu, czekam aż się osuszą,rozkładam na desce do krojenia i wsadzam do zamrażarki na dłuższą chwilę.Jak stwardnieją to się nie skleją i wtedy przesypuję do dużego pojemnika eeee tylko zapłacłam ![]() Cytat:
Witaj Muszko ![]() Lecę oglądać Czeko Mnie dziś coś przeczyściło i L też ![]() Karo mam te zdjęcia na uwadze, ale jak dziś napomknęłam o sesji to wysłuchałam całej litanii co to on jeszcze dziś musi zrobić ![]() Jutro ślub ma i znów cała akcja szykowania i przeglądu sprzętu, ładowania akumulatorów, a jeszcze po bad do luxmedu go wysłałam.Nie gniewaj się.Obiecuję że je dostaniesz. ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- edit: jeszcze dziś ma jedną sesję brzuszkową a ja duszę go powieszenie szafki i nie popuszczę ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2011-06-10 o 14:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas cos sie rozpadalo ale mam nadzieje ze przestanie bo zaraz sie zbieramy, Werka dzisiaj ma niezly apetyt i je wszystko co jej podam ![]()
![]() |
#768 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A My już mamy swoje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozumiem...nie spieszy się...do 18nastki Dziewczyn chyba zdążymy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Lecę do domku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Iwonka...jeszcze mi się przypomniało...jaki macie materac na łóżko Zuzi? Chciałam kupić Zu takie samo, ale białe i się zastanawiam który materac, bo czytałam że są jakieś 3częściowe do tych rozsuwanych łóżek ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Zadomowienie
|
Witam.
Dziękuję za wyjaśnienie z klubem, weryfikacja to w przypadku prywatnego klubu dobra rzecz. Po prostu nie wiedziałam, czy ja coś pokręciłam czy to Wasze działanie. Dotarłam do Polski, na razie zmęczona jeszcze jestem, mały szalał w samolocie, chciał być wszędzie. Ale daliśmy radę. Teraz odpoczywam u rodziców z małymi wizytami u teściów. Potem na 2 tygodnie do teściów. Może być ciężej. Mały w brzuchu tak samo mi boksuje woreczek żółciowy tak samo jak Kubko. Normalnie siedzieć nie mogę. Postaram się być teraz na bieżąco. Buziaki dla wszystkich.
#771 |
Zadomowienie
|
u mnie przez pare dni były po 4zł a teraz znowu 5,5
I jak taka pogoda będzie to może nie byc taniej ![]() Edytowane przez kamilka Czas edycji: 2011-06-10 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
Zakorzenienie
|
ale chcąc czy nie chcąc wybierając sie do sklepu kupisz, to co aktualnie modne, przyjamniej w sieciówkach.
ja przyznam ze ostatnio interesowałam się tym co modne, tak z ciekawości. No i mam w koncu jedną modną spódnicę ![]() Cytat:
Cytat:
ja rozkładam na dużej tacy, na to samo wychodzi. Wlasnie takie niesklejone wychodzą. Ide dokonczyć moj sok z bzu, juz porcja gotowa, zapasteryzuje tylko. Druga porcja się robi, |
||
![]() ![]() |
![]() |
#773 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No takie sflaczałe ![]() Cytat:
I jak teraz? ![]() Cytat:
![]() My też ale nie tak dużo, żeby przetwory robić. Za rok postaram się o wiele więcej ![]() Lub kobiałkę ![]() Nie kupiliśmy ![]() Do tego łóżka są chyba 3 materace - najtańszy chyba 139zł ale badziewie. 3częściowe po to, żeby kupić jeden materac i dokładać części ![]() ![]() Cytat:
![]() Lecę pakować Zuzkę bo idziemy do znajomych na Kabareton. Bierzemy Ją ze sobą ![]() Pa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to się mówi szewc bez butów chodzi ![]() ![]() Cytat:
nic więcej się nie przytrafiło ![]() Fajny macie wieczór ![]() Ja sprzątam, sprzątam i sprzątam i czuję że mam dość, ale chce mieć ład i po woli dłubię dalej z małymi przerwami. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- edit: ślub braliśmy w 2008 ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tzn owszem po ślubie wywołałam, ale z 800 zostało jakies 100 najmniej ciekawych, bo reszta się rozeszła po rodzinie... ![]() ![]() ![]() idem leżeć chyba... mój chłop jutro egzamin ma a jakbyście widziały z jakim entuzjazmem się uczy przy włączonym tv... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Wypad sie udal,przyszla siostra bratowej z synkiem i dzieciaki poszalaly, troche winka wypilysmy-milo sie gadalo a potem spacerkiem do domciu
![]() dziekujemy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#777 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aaa,o to Ci chodziło ![]() Cytat:
![]() ![]() kamilko ja nie mam ani stiuku,ani trawertynu ![]() A ja mam siostrzenicę na dwa dni,także chwilowo mam troje dzieci,gdyby wliczyć małża,to czworo ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#779 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oj too prawda...moc urzędowa jest wśród facetów aż nadto popularna ![]() Lecę do łóżka..czuję się fatalnie...mieliśmy wypadek...głowa mi pęka, szyja boli i kręgosłup ![]() Dobranoc ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-06-10 o 20:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A egzamin bo jeszcze studia kończy i z jakiegoś dziwnego przedmiotu o wykorzystywaniu elektroniki w medycynie... Kurcze, nikt ze znajomych nie ma ![]() ![]() Ide w końcu się myć i do męża ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- rany mam nadzieję że nic więcej sie nikomu nie stało... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.