|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Cytat:
![]() Laski czy można czuć się kochanym i kochać a jednak nie być szczęśliwym? ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-06-10 o 08:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja nie szukam na siłę!! Same widziałyście, że to wyglądał jak miłość z bajki... do czasu...!
#453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój instynkt też głęboko zakopany pod ziemią ![]() Cytat:
![]() Każda kobieta ma takiego faceta, jakiego sobie wybierze ![]() Wrąbałam na śniadanie białą bułkę z masłem, bleee :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
ale ja juz teraz nie powinnam narzekać, naprawdę... TŻ zajmuje sie dzieckiem, pomaga mi sprzatać, robi jedzonko, itd. Nie spodziewałam się tego po naszym wcześniejszym życiu, zmienił sie i tyle. A mi jednak czegoś brakuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może po prostu za wiele się między Wami wydarzyło, za wiele padło słów i samo uczucie już tu nie wystarczy? A może podświadomie czujesz,że to nie to? Powiedz szczerze-zrobiłabyś dla niego wszystko? Widzisz Was za 20 lat razem? Bo ja tutaj obserwuje tylko przywiązanie+zapewnienie małej ojca+kasa. Ale Internet to internet,a jak jest na żywo nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Rozeznanie
|
Cześć sexiary!
![]() ![]() ![]() CINDY jednak w twoim przypadku mogę stwierdzić że te dziwne akcje nie zapowiadają niczego dobrego na przyszłość ![]() ![]() ejjjjjjjjjjjjjjj ja chcę nad morzeeeeeeeeee!!!!!!!!! Chcę 30 stopni w cieniu, wiatr we włosach, niebieski parawan, rozgrzany koc, mój schabik wysmarowany olejkiem i opalony na murzynka, zimny Reds jabłkowy ![]() ![]() ![]() ![]()
#459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
A ja w ogóle nie będe miała w tym roku wakacji
![]() Tż ma urlop we wrześniu i dopiero wtedy gdzieś pojedziemy i to też jak będzie kasa bo teraz są ważniejsze sprawy ![]() ![]() Ale za rok sobie odbijemy,o! |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() naiwna jestem? ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-06-10 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 | ||
amor vincit omnia
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Bez urazy, ale trochę jesteś. Żalisz nam się jak to okropnie zachowywał się Twój TŻ, a teraz nazywasz go aniołkiem i że na niego nie narzekasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My nie używaliśmy gumek ani żadnych zabezpieczeń ok 2 lat i nic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poprostu niektórzy ludzie to świnie, zero empatii, bezmyślnośc. Znam dużo kobiet które rujnują swój związek na własne życzenie, jednak więcej chyba jednak mężczyzn. Tylko mężczyzną wszystko uchodzi na sucho. Przykład mąż żona trójka dzieci, on ja zdradza z kim sie da na niego we wsi mówią "złoty pulek" bo przeleciał już prawie wszystkie a na nią jakby mówili gdyby to ona zdradzała? "latawica, dziw*a, ku**a, itd. itp. Nigdy drugiego człowieka nie poznasz do końca, choćbyś z nim beczke soli zjadł. Fakt faktem ze jesli spotykasz sie z tżtem raz na tydzień lub rzadziej to nie mozesz powiedziec ze ta osoba jest idealna itd. gdyż dopiero spotykajac sie codziennie dostrzezesz jej wady
61-48-47-46-45 ![]() To dziwne, że po niektórych mostach tak łatwo jest przejśc... a żeby wrócic wymaga to wysiłku, odwagi i trudu Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2011-06-10 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyśl dlaczego on taki jest? Bo wraca z delegacji i ma ciepłe wyro, skarpety wyprane,obiad na stole i seks kiedy chce. Ale nie łudź się, za chwilę znowu znudzi mu się codziennie życie i obowiązki. Żeby mnie facet zostawił z dzieckiem to musiałby potem chyba z rok udowadniać,że się zmienił i że zależy mu na nas zanim by się w ogóle pojawił w moim domu. Nie wspominam o łóżku i życiu. Obydwoje jesteście młodzi, popełniliście błąd biorąc ślub,potem doszło dziecko. Zmarnowałaś sobie życie. Wyrwałaś się z jednej patologi do drugiej. Chcesz,żeby Twoje maleństwo miało takie samo życie? To rób tak dalej, teraz ma tatę obok,a za miesiąc znowu nie będzie wiedziało dlaczego taty nie ma w domu. I co jej powiesz? Że tacie znowu się znudziło? Że wolał uciec zamiast rozwiązywać problemy? Nie zawsze będzie sielsko, zero problemów, praca i kasa. I co wtedy? Weź się w garść, zapisz do zaocznej szkoły na jakiś sensowny kierunek, znajdź prace choćby dorywczą (np.:pilnowanie dzieci) i stan na nogi. Sama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
monia, jak zwykle się nie pierdzieli... Zgadzam się w 100%... Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-06-10 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
amor vincit omnia
|
to na pewno siedzi w Tobie! jeśli nie weźmiesz się w garść, nie staniesz przed lustrem i nie powiesz sobie jasno jak jest i czego oczekujesz to sprawa się nie zmieni! powiedz sobie, że to anjwyższa pora na zmiany. jeśli teog nie zrobisz- nie odnajdziesz utraconej radości... |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Rozeznanie
|
Dobra laski. Ja spadam bo lód mnie wzywa! Haha
![]() ![]() ![]()
61-48-47-46-45 ![]() To dziwne, że po niektórych mostach tak łatwo jest przejśc... a żeby wrócic wymaga to wysiłku, odwagi i trudu Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2011-06-10 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do sexu - to że spimy razem nie znaczy że ma co i kiedy chce! Przytuliłam się, całowaliśmy ale do tego "pełnego" zbliżenia nie doszło. On chciał, ja jeszcze nie umiałam i tyle.... Opiekuję się dzieckiem znajomych, psychicznie już nie daję rady ale ok. W lipcu dowiem sie co z tym projektem z Urzedu Pracy. Do szkoły idę od września - wybrałam w końcu kierunek ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-06-10 o 12:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zadomowienie
|
Na studia nie pójdę bo na razie nie dam rady finansowo....
![]() Zrobię roczną policealną na Finansach i Rachunkowości (112zł/msc), a do tego dwuletnie Studium organizacji biura firmy (bezpłatne), które mozna robić częściowo e-learning. Będę się uczuć ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-06-10 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
aniabaniaaa, tak z tym
![]() ![]() Co do pana z siłowni eee to młody chlopak był ![]() ![]() ![]() ![]() Szukam pracy i szukam i nic ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Ale wstyd ![]() Dziadek coś kombinował przy korkach i cały czas coś się do mnie darł, a ja w końcu wkurzona wyleciałam i pytam 'no co wy robicie?!', a taki facet mówi 'naprawiam... taką mam pracę' ![]()
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, malutki ot, ale pomóżcie
![]() mam za godzinę rozmowę w sprawie praktyk i nie wiem co założyć, aktualnie mam tu bardzo mało ubrań... ![]() mam tak: dwie czarne spódnice, jedna ołówkowa dzianinowa, druga rozkloszowana, chyba wole tę ołówkową mam jedną białą koszulę z długim rękawem/jedną czarną z krótkim no i teraz problem ![]() - żakiet czarny- ale rękaw 3/4 ![]() -żakiet czarny w kratkę- chyba nie pasuje na rozmowę -szarą marynarkę, która pasuje do spodni, ale nie do spódnicy... Myślicie, że mogę podgiąć rękawy koszuli i iść na rozmowę w żakiecie 3/4? Sama nie wiem czemu mam takie głupie problemy kiedy to czytam, ale nie wiem czy nie powinnam mieć czegoś z długim rękawem ![]() ![]() aaa i milusia, czy Ty mnie zaprosiłaś do znajomych na fb? ![]() ![]() ![]() a i jak już sie rozpisałam, to co myslicie o tych butkach: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1307702057 te te beżowe najjaśniejsze, zapisać się? ![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-06-10 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
![]() BŚ, ubierz żakiet 3/4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ale rękaw koszuli podgiąć, nie? wyciągnięty będzie glupio wyglądał. pochwalę sie potem jak bardzo się skompromitowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Wtajemniczenie
|
czy będąc na diecie mogę zjeść budyń?
![]() Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-06-10 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
No mówię, jakbym czegoś nie odwaliła to nie byłabym ja
![]()
![]() |
#480 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.