|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
Ja bajek nie lubię za bardzo :P Ale lubię czesem znów poczuć się małą dziewczynką, np w wypowiedziach, słowach, albo takich zachowaniach jak dziś z dinusiem Jak by mąż to widział....... to by się przyłączył ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Ojjjj.... coś oklapłyście Żonki Nie wierzę Takiej ciszy to tu jeszcze nie było, odkąd do Was dołączyłam ![]() Widać że to mnie się najbardziej nudzi w pracy
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Yyyy, a skad takie cuś masz Arnama???
Ja już jestem, ale znów musze zniknąć. Tylko, że zaraz chyba wróce. ![]() Cisza dzisiaj, bo piątek. Weekend się zbliża
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-10 o 12:50 |
|
|
|
#2793 |
|
BAN stały
|
No jakoś mniej gwarno jest niż sądziłam
Ale pewnie wieczorem wszystkie odbiją sobie z nawiązką
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrócisz ja ja do domku pojadę, a w domku nie mam tyle czasu jeszcze przy piątku rózne porządkowe roboty mnie czekają (jak ja nienawidzę sprzątać EDIT: zapomniałam dodać załącznika
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-06-10 o 13:04 |
|
|
|
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
No już jestem
Brr zimno mi coś, pogoda dzisiaj bez słoneczna. ![]() Zrobiłam sobie herbate na rozgrzanie. ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() Taką mam nadzieje. ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() Pociesze Cię też mnie w domu taka sama robota czeka. Ciekawe czy będe miała wene. A co do prasowania, to ojj nie lubie.
|
||
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
znowu deficyt w sklepach na kurze łapki wrrrr
u mnie dzis jest chłodniej i słoneczniej, wieje ![]() na obiad nie wiem co: pierogi albo tunczyk z makaronem hm..
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robisz z nich zupe???To fajną masz pogode, napewno lepszą od mojej. ![]() Wybrałabym pierogi, a to dlatego że za tuńczykiem nie przepadam.
|
|
|
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Tuńczyk z makaronem Nie dodawaj sobie roboty ![]() Ja wczoraj szamałam pierogi ruskie ale mojej mamy roboty
|
|
#2799 |
|
BAN stały
|
Ok ja znikam. Żegnam miłe panie, może wieczorkiem jeszcze zajrzę
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam sobie katolog Bon Prixu, jakie mają fajne bluzeczki i sukienki
np: ta: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...93.2.&pr=42577 ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Już od Nas uciekasz To jakby co do wieczora ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() A imie mu już wybrałaś??? ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- olenko, nienadrabiaj tylko pisz
|
|
|
|
|
#2801 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
Cytat:
ja tam ide po test jak juz naprawde dlugo mi sie spoznia takie wymioty i zachcianki to u mnie normalne przed @ teraz np nadal mi niedobrze na widok miesa, cala noc mialam mdlosci i z boku to moze dziwnie wygladac![]() Cytat:
![]() jak zwykle pije paciarke a przez to odpisywanie gestnieje napewno bedzie pyszna![]() Cytat:
Cytat:
zamiast pogrubic usunelam fragment, ale juz go mam dawno juz to zrobilam![]() Cytat:
i przestancie pisac o dzieciach wystarczy, ze mojemu mezowi sie marza z tego co wczoraj mowil
|
||||||||
|
|
|
#2802 | ||
|
Zakorzenienie
|
gotuje galacik dla psa zawsze
![]() a pierogi mam z miesem i szpinakiem (2 wersje) Cytat:
wole takie obiady zostawiac jak mąż idzie na 14, ale dziś mam leniamiłego dnia ![]() Cytat:
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam nagłą i niespodziewaną dostawę towaru
Ale juz jestem Dinuś to po protu Dinuś i to będzie jego imię ![]() Sukienki z bona fajnie wyglądają, ale mogą byc z tandetnego materiału, choć raz utrafiłam w fajną sukienkę, to jakoś nie mam z nimi najlepszych doświadczeń i nie lubię tam kupować ![]() Natomiast mąż marzący o dzieciach... no to już grubszy problem- ale o tym już nie rozmawiamy ![]() A @ właśnie mi się skończył, więc mam nadzieję że wszystko OK ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Pierogi ze szpinakiem lazania też jest dobra ze szpinakiem i teściowa raz zrobiła takie ciasto francuskie ze szpinakiem i jakimś serem- też było pyszne ja też coś ze szpinakiem robiłam, ale nie pamiętam co to było
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie tylko maz bo i mama, tata, cala wies i ksiadz -on chyba najbardziej
|
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie pół rodziny, Pani z żabki
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slub wzielismy w pazdzierniku a w grudniu pytal sie juz o dziecko i tak co roku raz jak bylismy w domu rodzinnym i chodzil po koledzie to nas namawial![]() przynajmniej tu w miescie mam spokoj bo nikogo to nie interesuje to cos Ty robila w nocy, ze sie nie wyspalas?
|
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, mówicie tzn piszecie że łądnie wyglądają ciuchy z BP, ale materiał bywa do duszy. Łeee to szkoda.
![]() Nie lubie szpinaku, ale za to pierogi z mięsem i cebulą bym sobie zjadła. Eve, no to tak jak mój mąż, też bardzo chce.... |
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak zwykle masz tak jak ja moj maz kocha dzieci, umie sie nimi zajmowac, sam podchodzi do nich a ja stoje jak kolek i panikuje jak sie na mnie ktores popatrzy
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano wiesz .... mąż mierzył nową garderobę....
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, aa galacik dla psa gotujesz. Chyba, że tak.
![]() Kiedyś, to się chyba zupe na łapach kur gotowało. Tzn słyszałam o tym, ale cu mnie się tego raczej nie praktykowało. Całe szczęście. Za to doskonale pamiętam smak rosołu z kluskami lanymi u mojej babci Fatalnie się coś czuje. :/ Wczoraj nie mogłam zasnąć. a teraz oczy mnie lekko szczypią. Chyba mnie jakieś przeziębienie bierze, bo kichałam wcześniej. Oby nie. Któraś się dzisiaj pytała, czy coś mi się śniło, raczej nie bo nie pamiętam.---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Ulalala Nasuwa się pytanie, jaką to garderobę mąż mierzył, ale może lepiej nie zdradzać tajemnic alkowy.
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
a zdazyl ja choc przymierzyc czy tylko sie rozebrac![]() Cytat:
blee![]() a ja wiem ze cos mi sie fajnego snilo i we snie myslalam sobie, ze wam rano opowiem i nie pamietam pofarbowalam rzesy henna czarna
|
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jak zwykle Prawie, bo ja się akurat dzieci nie boje. |
|
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też za z mięsem nie przepadam Ciekawe jak to jest, jak facet ma baby boom niestety przekonać się nie mogę, bo mój luby na widok dzieci nie reaguje tak na ulicy, choć jak się na Niego popatrzą to się uśmiecha i robi śmieszne miny- ja nie No i ze znajomymi dziećmi się bawi na całego a one go kochają, ja nie chętnie nawet ze znajomymi dziećmi spędzam czas no i te z nie koniecznie m nie lubią
|
|
#2814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wstac nie moglam, budzik dzownil o 5.30, wstalam i 6.10 i ledwo zdązylam
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w domu to gotowalo się zupy, z chrząstek. Lubie taką zupke. No widzisz, to szkoda że nie pamiętasz co się śniło. Najwyżej jak Ci się przypomni, to napiszesz ![]() O to super, tym razem kupiłaś nową henne, bo pamietam że pisałaś że okazało się że posiadasz brązową henne.
|
|
|
|
|
#2817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo ktos rzucil na mnie urok i nie moge jesc pierogow z miesem ciekawe czy teraz mi minie uraz do miesa![]() no a ja wlasnie nigdy nie mialam doczynienia z dzieckiem tylko wtedy tym kolezanki sie bawilam i bylo fajne nawet mnie lubilo![]() Cytat:
ja tez sie nie usmiecham do dzieci jak patrza na mnie
|
||
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż na dzieci reaguje tak samo jak Ja. Widząc je mówi, ooo ale fajne dziecko, widziałaś. Nawet ostatnio na drugi dzień po ehm ehm. Odruchowo zaczął mi głaskać brzuch. A ja:
co mi tak brzuch glaszczesz? Powiedział, że aaa tak odruchowo. Na co ja, no głaszcz, głaszcz może coś wygłaszczesz
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wczoraj 2 czarne na zapas![]() nigdy takiej zupki nie jadlam ale zjadlam kiedys mozg
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

Megamocny, Horton słyszy Ktosia i Gnomeo i Julia
to by się przyłączył
Nie wierzę

Ale pewnie wieczorem wszystkie odbiją sobie z nawiązką
jeszcze przy piątku rózne porządkowe roboty mnie czekają (jak ja nienawidzę sprzątać

ale mojej mamy roboty

Tzn słyszałam o tym, ale cu mnie się tego raczej nie praktykowało. Całe szczęście.