|
|
#241 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: MŻ+WR cz. VII czyli walczymy o zgrabne ciało
ja już po śniadanku
2kormki chałki z miodem, kakao i pół banana...
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na sniadanie jadlam kawaleczek twarogu i platki owsiane i jeczmienne z mlekiem
do szkoly mam koktajl truskawkowy na maslance z mlekiem a pozniej zrobie sobie budyn otrebowy ![]() na obiad moze malesniki bezmaczne z warzywkami a`la tortilla a kolacja hmm cos sie zmysli a teraz mykam do szkoly.po drodze wejde tylko do szpitala po zaswiadczenie o krwiodawstwie zebym mogla podyskutowac z facetem od po o 5 na koniec hih buziaki
drożdże part 5 od 10.11.13r. waga max-103,2kg SBDiet 19.10.13r teraz-88,8kg wzrost 172cm Edytowane przez zielonamorelka Czas edycji: 2011-06-10 o 08:02 |
|
|
|
#243 |
|
amor vincit omnia
|
ja na II śniadanie wzięłam jogurt ze zbożami, sok pomarańczowy i jabłko
|
|
|
|
#244 |
|
Konto usunięte
|
ja właśnie zjadłam owsiankę
![]() i wybywam na pielgrzymkę 2 dni- 50 km do przebycia, trzymajcie kciukasy |
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim, bylam na diecie dukana od pazdzernika tamtego roku. schudlam 10,5 kg. Niestety nie utrzymalam do konca fazy utrwalania i przytylam 3 kilo.........
teraz znowu chcialam przejsc na ta diete, ale dzisiaj poczulam wstret do bialek i nie wytrzymalabym jedzac to ............ ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Teraz chce zaczac mniej jesc i moze cos schudne.... Nie bede jadla zieniakow a chleb tylko razowy... czy uda mi sie cokolwiek schudnac? ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- prosze zmobilizujcie mnie piszac ile schudlyscie i w jakim czasie... plissss |
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ale miałam czytania od wczoraj......
Ja wpadam na wizaż tylko w czasie pracy Ja zaczęłam MŻ+WR bo uważam, że trzeba się racjonalnie odżywiać, wyrobić sobie zdrowe nawyki i tracić kg w jakimś sensownym czasie. A dziś na śniadanko bułka + szproty, potem nie wiem co zjem ale wieczorem grill (oczywiście bez pieczywka)! Zmykam do roboty!
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, od czasu jak pojawiły się nowe dziewczyny, tak problem jest z nadrabianiem... ale fajnie
|
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny,
przyszlam sie przywitac i uciekam klikac |
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Dobryyy Dieeeń!
Potwierdzam. Blady świt a wy już tyle napisałyście ![]() śniadanie: owsianka z 3 łyżek, dwie otrębów, z musem z truskawek, nektaryką, grejpfrutem, posypane prażonym amarantusem ^^ na II będą dwie kanapki chleba z pestakmi z dyni i nie wiem czym xD invissible noo egzotycznie. Ale sobie już życia bez jeżora i kota nie wyobrażam! Seriale KOCHAM! Miałam odwyk przez rok szkolny :< Trzeba nadrabiać ^^ Książkoholiczka, Zakupoholiczka i dalej się nie kompromituje No wiesz? Porwać pana rehabilitanta? Wiesz ile dziewczyn go musi podrywać w pracy? Załamałaś serce wszelkim pacjentkom xDA w wolnym czasie polecam serial Mistrz i Małgorzata ![]() Andziusiaech po dukanie będzie Ci ciężkawo. Wydaje mi się że twój metabolizm cierpi i zanikł trochu. Jedz mniej i zdrowo! I poczytaj zasady diety i codzienne jadłospisy. Śmiało! ![]() Extremalna- Miłej pielgrzmkiii!
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-06-10 o 11:03 |
|
|
|
#250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zabiję się, ile miałam zaległości!!
Cytat:
Cytat:
Przede wszystkim tez mialam wrazenie, ze przytylam na tej diecie. SB tez jakos do mnie nie przemawia juz. Wole już MŻ, bo wybierasz produkty na ktore masz ochote, ale sie ograniczasz. W ogole sie nie czuje, jakby sie bylo na diecie. Ja zauwazylam u soebie jakies takie fazy. Albo w ogole nie chce mi sie jesc i wtedy udaje sie schudnac, albo mam fazy, kiedy jestem ciągle głodna \teraz mam w sumie faze, ze daje rade sie swiadomie ograniczac z jedzeniem... Ale musze przyznac, ze sie kiepsko odzywiam ostatnio. Za malo warzyw i owoców.
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny fajnie ze tak duzo piszecie ale ciezko mi nadrabiac
![]() Staram sie byc na bierzaco ![]() Zapomnialam sie pochwalic ze dostalam awans ![]() Bedzie mniej czasu na jedzenie to kg poleca mam nadzieje. Mam 3.5 miesiaca na schudniecie 15kg. Uda sie ? |
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Akaisha opowiadaj o awansie, chcemy wiedzieć wszystko
3 miesiące - 15k - realne... |
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() f_ola też oglądam Gotowe na wszystko najlepszy serial na świecie!!! zostały mi 3 odcinki z ostatniej serii, ale je sobie dawkuje po trochu bo potem przerwa do października ![]() akaishia gratulacje !! ![]() dziś na 1 śniadanie musli pełnoziarniste z 3/4 szklanki mleka II śn: ciemna bułka z serkiem, krakowską suchą i pomidorem na obiad nie wiem co mam zjeść
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Co mam zrobic zeby podkrecic swoj metabolizm?
|
|
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Polecam cwiczenia z Jillian Michaels "Banish fat boost metabolism"
![]() Uwielbiam cwiczenia z nia, jest swietna. Ja narazie robie 30 days shred. Do tego niektore produkty podkrecaja metabolizm i przyprawy tez takie jak chilli i pieprz cayanne czy jakos tak ![]() Dziekuje Cytat:
Jestem bardzo podekscytowana ! Basiu dziekuje ze we mnie wierzysz mam nadzieje ze sie uda z pomoca Twojego bloga bo pyszne przepisy na nim mozna znalezc |
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=akaishia;27424795]Polecam cwiczenia z Jillian Michaels "Banish fat boost metabolism"
![]() Uwielbiam cwiczenia z nia, jest swietna. Ja narazie robie 30 days shred. Do tego niektore produkty podkrecaja metabolizm i przyprawy tez takie jak chilli i pieprz cayanne czy jakos tak ![]() te cwiczenia to youtube ta? ale tam sa po kilka minut tylko. ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- myslalam ze polgodzinne cwiczenie na steperze pomoze... |
|
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Dziś waga pokazała 75kg czyli 2 kg mniej, niż 10 dni temu ! Na obiadek będzie miseczka leczo
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana już Ci tylko 5kg do celu zostało - gratuluje spadku!
|
|
|
|
#260 |
|
amor vincit omnia
|
mimi gratuluję spadku
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zjadłam obiad, ryba o której wczoraj wspominałam tym razem mi wyszła!
![]() zjadłam ją z warzywami po chińsku ![]() akaishia gratuluję awansu ![]() i mimi0290 spadku wagi! Mi ostatnio metabolizm się poprawił, ale to na pewno zasługa zmiany trybu życia, zdrowszego odżywiania ![]() Muszę się pochwalić, że mi też ubyło prawie 1kg! w poniedziałek rano było 75.9 a dzisiaj już równo 75! Edytowane przez donia09 Czas edycji: 2011-06-10 o 13:55 |
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie jakoś ogólnie do banku nie ciągnie trzeba się tam odpowiednio ubierać i zachowywać, a w obecnej pracy mogę się ubierać jak chcę, siedzę tylko z koleżanką więc również mogę się zachowywać jak chcę, no i pracuję tylko 7h od 8 do 15 ![]() tyle, że po ukończeniu mgr, który będzie miał miejsce za rok chciałabym zmienić pracę bo tu nie mam żadnych perspektyw bo to mała firma ale to nie będzie takie łatwe zmienić pracę po ponad 4 latach..na dodatek znaleźć nową też nie jest łatwo..moja koleżanka, z którą studiuje siedzi już kilka m-cy w domu i nic...mój TŻ po PŚ też miał problemy więc sama nie wiem co robić..ale będę się tym za rok martwiła ![]() pewnie na youtube są tylko jakieś urywki z tej serii, a całość zapewne można dostać na allegro albo skądś ściągnać ja osobiście nie wiem co to za ćwiczenia bo nie mialam przyjemności tego ćwiczyć
Nigdy nie jest za późno stać się tym czym mogłbyś się stać. George Eliot Człowiek ma w życiu albo wymówki, albo wyniki. Jack Canfield i Mark Victor Hansen ![]() Edytowane przez Madzia87 Czas edycji: 2011-06-10 o 14:03 |
|
|
|
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Dziękuję
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
mimi0290 mogę spytać ile masz wzrostu?
![]() Dzisiaj chyba sobie odpuszczę ćwiczenia, mam tyle sprzątania, chcę jeszcze okna umyć Odezwę się tutaj wieczorem. Swoją drogą dzisiaj widziałam znajomą, której nie widziałam 2 lata.. pamiętam, że zawsze była przy kości a teraz... jest taka szczupła i ma idealną figurę. Też tak chcę!
|
|
#265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze byc ci troche trudno ale wierze ze dasz rade pozbyc sie tych 3 kg i utrzymac swoja wymarzona wage ja schudlam juz 20kg w ok 21tyg wiec srednie tempo jest ok Cytat:
![]() ![]() klask i:stopniowo wprowadzac wieksze porcje,weglowodany pelnoziarniste,ostre przyprawy,cynamon,trening i silowe bo masa miesniowa przyspiesza spalanie Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny produkujecie się, produkujecie... Z 15 min nadrabiałam zaległości, bo chcę być na bieżąco. A tak w ogóle dzień dobry, bo jestem dziś pierwszy raz na wizażu
Teraz mega skonana jestem, bo cały dzień w szkole zabiegana byłam. Próby i przygotowania do baliku nieźle wyczerpują. O, a ja wam przecież nie mówiłam. Jutro mam bal gimnazjalny Szykuje się niezła zabawa ;D
|
#267 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Raczej nie bardzo, bo aparat nienaładowany, a telefonem strasznie słabe wychodzą. Zaraz poszukam, może gdzieś w sieci znajdę zdjęcie, a jak nie to wstawię zdjęcie w niedzielę z imprezy
|
#269 |
|
amor vincit omnia
|
moze być w niedzielę
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
1. Buduj mięśnie
Mięśnie, to nie tylko wyrzeźbiona, ładna sylwetka, ale także szybsze spalanie. Ponieważ nasza mięśniowa sprawia, że metabolizm jest szybszy 2. Ćwiczenia aerobowe 3. Pij więcej wody Jeśli nasz organizm jest odwodniony zaczyna spowalniać wszelkie czynności, a w tym także spalanie. Pij zatem 1,5 litra wody, zwłaszcza szklankę przed posiłkiem (zjesz wtedy mniej) i w czasie treningu. Pomocne będą także warzywa i owoce, które zawierają błonnik. 4. Zimne napoje Organizm aby podwyższyć temperaturę ciała musi się napracować, czyli spalić kalorie. 5. Jedz częściej Jedzenie częściej, a mniejszych porcji, przyśpieszy przemianę materii i sprawi, że będziesz chudnąć. Najlepiej jeść pięć posiłków dziennie, co 3-4 godziny. 6. Doprawiaj potrawy Ostro doprawione potrawy potrafią przyśpieszyć przemianę materii 7. Jedz więcej białka Białko spala się dwa razy wolniej niż węglowodany i tłuszcz. Pomaga budować mięśnie, nie tuczy i wspomaga odchudzanie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

2kormki chałki z miodem, kakao i pół banana...

2 dni- 50 km do przebycia, trzymajcie kciukasy 

NIE MAM PYTAŃ!!!!!! 
\teraz mam w sumie faze, ze daje rade sie swiadomie ograniczac z jedzeniem... Ale musze przyznac, ze sie kiepsko odzywiam ostatnio. Za malo warzyw i owoców.

....... .
klask i: