|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
Ja też kilka razy w życiu mało nie zginęłam pod kołami samochodu dwa razy miałam zielone światło na przejściu a jakiś wariat rozpędzony jechał (on miał czerwone) i mało mnie nie przejechał, za małolata kilka razy jak na ulicę wybiegłam, ale też wina kierowców, bo na osiedlu gdzie bawiły się dzieci, w pobliżu placów zabaw wariaci jeździli bardzo szybko jak na warunki, urządzali sobie wyścigi samochodowe, wchodzili z piskiem opon w zakręty... No i raz weszłam na ulicę, na przejściu, wprost pod koła rozpędzonego samochodu. Całe szczęście, że kolega w porę mnie za bluzę złapał, bo ja do dziś jestem pewna, że rozglądałam się, nic nie jechało i nagle pojawił się samochód przed moim nosem
|
|
|
|
|
#4592 |
|
Zadomowienie
|
lenka
a co do kierowców to jak niektórych widzę jak jeżdżą to robi mi się słabo. nie wiem jak można byc tak nie odpowiedzialnym... przecież tu chodzi o ludzkie życie, nie tylko o nasze ale innych osób przebywających na drodze. ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Dziewczyny ale się cieszę zobaczę się dzisiaj z Tż a od niedzieli się nie widzieliśmy bo ma drugą zmianę.Dzwonił do mnie przed chwilą, że przyjedzie do mnie wieczorem ![]() Od razu humorek mi się poprawił ![]() Ale się cieszę ![]() ![]() Idę poskakac na skakance a później zabieram się za paznokcie (hmmm..tylko nie wiem jakim kolorem pomalowac).. ![]() ![]() ![]()
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-06-10 o 16:39 |
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
jeszcze jutro dla pewności zaraz z rana zrobię test i zobaczę czy też będzie negatywny ![]() Cytat:
U mnie w pracy jest 5 zł z groszami netto ![]() Ja sama mam na umowę 1000 z groszami ![]() Tyle nadrobiłam, lece bo Tż przyjechał
|
|
|
#4594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale cztery już zdałam (na cztery czwórki ![]() ) i jeszcze mi 4 zostały... ostatni mam 28 czerwca
|
|
|
|
|
#4595 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- a moze ktoras, z was zna fajna stronke z makojazami dla brazowookich
|
|
|
#4597 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Cytat:
Ceny dorwalam w doz, przeciez napisalam wyzej ze zlozylam zapowienie na poprawe humoru. Ja nadal uwazam ze to bardzo mala stawka. Tak jak napisalam wczesniej - 8 godzin jak w normalnej pracy a jak ktos mieszka sam to jak wyzyje za 1000 zl? Nie ma szans Cytat:
![]() I czekam na makijaz na blogu ![]() Kurcze a ja myslalam ze mam mala stawke na umowe zlecenie i pocieszalam sie tym ze jak zrobie specke to sobie zazadam zdecydowanie wiecej ![]() Kobieta sukcesu - bardzo ladny lakier, tez chyba musze zapolowac ![]() Wszystkim dziewczynam bioracym slub gratuluje |
||
|
|
|
#4598 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dziewczyny, widziałyście? http://www.youtube.com/watch?v=XRwX9...layer_embedded
wow |
|
|
|
#4599 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja teraz opiekuje się dziećmi i jeszcze pracuje na ulotkach i źle nie jest. ![]() Cytat:
![]() A w Rossmannie byłaś? Bo u mnie ten spray jest i pokarz butki na stopach. ![]() Cytat:
![]() Ja tej sesji mam 7 egzamin, w czym z jednego mam zrobić tylko bilans, a do tego jeszcze są ćwiczenia i tak co sesje. ![]() Kupiłam dzisiaj koszyczek na kosmetyki za 3 zł w sklepie wszystko po 2, 3, 4 zł. Normalnie w marketach za taki był dała ponad 10 zł. ![]() W ogóle 18.06 w Oświęcimiu jest koncert James Blunta i płyta kosztuje tylko 39 zł.
|
|
|
#4600 |
|
Zadomowienie
|
w koncu nie pojechałam po kurtkę
![]() jutro idę do miasta, więc sprawdzę czy są te cienie u mnie z MySecret przy okazji zajrzę do takich sklepów po 4 zł, może będą takie koszyczki na kosmetyki bo bardzo by mi się przydały
|
#4601 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4602 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4603 |
|
Zadomowienie
|
buahhot a co to za lakier widnieje na Twoich pazurkach na blogu?
Jest przecudowny
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
lacrimachristi gratuluję !
Snow Niektóre dziewczyny są opętane. buahhot |
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2743117 7]A stoisz i rozdajesz czy roznosić po blokach bo też się nad ulotkami zastanawiam.?[/QUOTE]
Rozdaje po blokach. W sumie już 4 rok.
|
|
#4606 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4607 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah, juz jest
![]() angelinmyheart jak pomaluje paznokcie na jakis kolor, bo przed chwila zmylam ![]() buahhot nie widzialam wczesniej, ale mega
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
Caate, ale cudny makijaż!!
|
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() edit: to dokladnie ten tusz: klik
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-10 o 18:10 |
|
|
|
|
#4611 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Można się dołączyć. Od dawna was poczytuję, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać. Ale teraz rozstałam się z chłopakiem, chcę zacząć porządnie dbać i w końcu zrobić coś dla siebie |
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
pasjonarka pewnie, witaj
|
|
|
|
#4613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas mam nadzieję, że zmieścimy się max w 70. Ja mam dużą rodzinę, ale nie będę zapraszać wszystkich, bo z 3/4 mam kontakt znikomy Cytat:
A co studiujesz? Cytat:
Caate piękny makijaż
|
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi z powodu rozstania. opowiedz nam cos o sobie, co teraz robisz, co lubisz robic itpCytat:
|
|
#4615 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tusz miałam, faktycznie dobry Cytat:
![]() Muszę prawo.
|
||
|
|
|
#4616 |
|
Zadomowienie
|
trafiłam na blogi "włosomaniaczek". Jakie tam dziewczyny mają piękne włosy, a jakie długie, że się zmotywowałam...
A tak w ogóle wybrałam się dziś na zakupy i przy kasie zorientowałam się, że nie mam portfela ), bo u mnie w malutkim mieście z którego pochodzę mam taką małą drogerię w której zawsze jest dostatek tych odżywek, a w Lublinie nie mogę ich nigdzie znaleźć. Robię sobie zapasy jak do domu jadę, ale zapasy już się skończyły (dziś), prosiłam mamę, żeby mi kupiła i podała przez koleżankę jak ta była w domu, a mama przez pomyłkę kupiła mi szampony MIÓD I CYTRYNA (ten szampon pachnie obłędnieJak wracałam zaszłam do takiej małej drogerii blisko mnie, zobaczyć, czy mają coś ciekawego, zobaczyłam wodę brzozową i nic ciekawego poza tym. No i wracając do początku mojego postu... Jak oglądałam włosy dziewczyn na blogach zmobilizowałam się Poszłam do drogerii i kupiłam sobie tą wodę brzozową, dodatkowo kupiłam sobie ODŻYWKĘ MRS. POTTER'S Z ALOESEM bez spłukiwania, zobaczymy jak będzie układać mi włosy. Lepsza ta odżywka niż prostownica No i tak mnie naszło, że w końcu naolejuję dziś włosy na noc oliwą z oliwek, bo mam. Jak mi olejowanie przypasuje to kupię sobie olej z pestek winogron jako następny i może olejek rycynowy, ale słyszałam, że on przyciemnia włosy, a mi tak fajnie od słońca zjaśniały więc nie wiem...
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez jak oglada dziewczyny na wizazu z wlosowego to mi szczena opada... oj opada... dlatego ja juz twaro od stycznia/lutego regeneruje wlosy, a od 6miesiecy dbam o loki ![]() pokaz nam sie, ciekawa jestem jak wygladasz ![]() z portfelem to ja bylam lepsza ![]() umowilam sie z TZtem na pizze, a ze jak to kobieta, musialam miec poslizg, to sie spieszylam bardzo, wsiadam w auto, pedze jak szalona, uff zdazylam, ide szczesliwa juz z TZtem, glodna jak wilk, zamawiamy pizze, TZ daje karte platnicza, na co pani mowi, ze niestety nie mozna placic, bo im sie zepsulo to urzadzenie (jak to sie nazywa ?), to ja ok kochanie ja zaplace, szukam i szukam, szukam twardo portfela w mojej giga torebce i nie znalazlam. no coz, TZ pobiegl do bankomatu, a ja zestreseowana, bez zadnych dokumentow, przejechalam 15km i jeszcze jade do TZta, pozniej od niego musze wrocic w efekcie TZ prowadzil, bo on mial chociaz prawo jazdy a ja sie balam i chcialam wracac do domu. Pierwszy raz od X lat zapomnialam portfela, a po to wlasnie sobie kupilam rok temu taaki duzy, niebieski, zeby i widziec go oraz zeby wszystko sie w nim zmiescilo. Miesci sie, az za duzo, bo dowod rejestracyjny oczywiscie tez do niego upchalam, jak go kiedys zgubie to zostane naprawde bez niczego Musze pomyslec nad tym i zmienic to, tylko ze ja czesto ten portfel uzywam jako kopertowke i ide tylko z nim...
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-10 o 19:17 |
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pokażę się jak ktoś mi zrobi jakieś zdjęcie do pokazania bo te co mam to zupełnie nie do pokazywania![]() Co do portfela, to ja noszę portfel w torebce, duży oczywiście, wypchany paragonami i jakimiś śmieciami a dokumenty, pieniądze i całą resztę po przegródkach w torebce. Nie wiem czemu, ale taki mam zwyczaj. Wiele razy w sytuacji gdy był mi potrzebny np. dowód, karta do bankomatu itp, a wcześniej nosiłam inną torebkę to jest tak, że wyciągam portfel, a tam nie ma tego co potrzebuję, zostało w drugiej torebce ile to ja się nasłuchałam uwag w stylu "Po co ci portfel", ale kiedyś miałam w torebce pieniądze (dość dużą sumę), wszystkie dokumenty luzem i oczywiście pusty portfel. Ukradli mi portfel w autobusie. Ciekawa jestem miny złodzieja jak zajrzał do portfela a tam tylko paragonyŚliczne makijaże robisz. Często maluję się w podobnym stylu jak na ostatnim zdjęciu, tak kolorowo, tylko ja kresek nie daję |
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sama siebie poznaje i mysle co by tu nowego..![]() a mialas otwarta torebke? mi nigdy nic nie ukradli dlatego pytam ![]() kiedys tez tak nosilam jak Ty, ale ze czesto zmieniam torebki, to musialam powiedziec sobie dosc, bo ciagle czegos zpaominalam... i mama moja juz miala mnie dosc, dlatego mi portfel zafundowala na imieniny
|
|
#4620 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

dwa razy miałam zielone światło na przejściu a jakiś wariat rozpędzony jechał (on miał czerwone) i mało mnie nie przejechał, za małolata kilka razy jak na ulicę wybiegłam, ale też wina kierowców, bo na osiedlu gdzie bawiły się dzieci, w pobliżu placów zabaw wariaci jeździli bardzo szybko jak na warunki, urządzali sobie wyścigi samochodowe, wchodzili z piskiem opon w zakręty... No i raz weszłam na ulicę, na przejściu, wprost pod koła rozpędzonego samochodu. Całe szczęście, że kolega w porę mnie za bluzę złapał, bo ja do dziś jestem pewna, że rozglądałam się, nic nie jechało i nagle pojawił się samochód przed moim nosem

zobaczę się dzisiaj z Tż a od niedzieli się nie widzieliśmy bo ma drugą zmianę.

U mnie w pracy jest 5 zł z groszami netto

i życzę powodzenia na następnych egzaminach

Niektóre dziewczyny są opętane. 
w efekcie TZ prowadzil, bo on mial chociaz prawo jazdy