Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 16:12   #4591
Lenka_1987
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja chyba też. chociaż mnie to czasami bardziej zwierząt szkoda niż ludzi, taka mam psychikę zrytą

Ale niektórzy ludzie to myślą, że chyba są odblaskowi. jakieś ciemne rejony, gdzie droga wąska i nieoświetlona, idą drogą zamiast poboczem, żadnego odblasku
No i jedź człowieku nawet 70 na godzinę i co zrobisz....

A jak sobie ludzie wbiegają pod samochód to też następna sprawa. chociaż i mnie raz zamroczyło i też bym sobie wskoczyła prosto pod koła jakby nie mój facet.

Albo innym razem- było przejście dla pieszych z wysepką po środku. i dwa światła. Patrzę na to z przodu i widzę zielone no to hop siup, a tu się okazało, że na pierwszej połowie jest czerwone.

A i pamiętam jak w podstawówce nikt się za bardzo nie rozglądał przy zawracaniu ani tym bardziej nie sygnalizował ręką, że skręca bo to bym wielki przypał. Mądre to nie było, wiem teraz, ale wpływy rówieśników są jakie są. więc sobie raz ładnie tuż przed maską przejechałam.
A jazdę na rowerze i tak niedługo skończyłam, bo się wywaliłam i obdarłam sobie kolanko zostawiłam rower i poszłam zaryczana do domu. Potem się bałam zawracać na rowerze- zsiadałam z roweru i go przeprowadzałam na 2 stronę ulicy i znów wsiadałam
mój brat miał szycie głowy i jeździł, a ja z powodu obdartego kolana się bałam

Ja też kilka razy w życiu mało nie zginęłam pod kołami samochodu dwa razy miałam zielone światło na przejściu a jakiś wariat rozpędzony jechał (on miał czerwone) i mało mnie nie przejechał, za małolata kilka razy jak na ulicę wybiegłam, ale też wina kierowców, bo na osiedlu gdzie bawiły się dzieci, w pobliżu placów zabaw wariaci jeździli bardzo szybko jak na warunki, urządzali sobie wyścigi samochodowe, wchodzili z piskiem opon w zakręty... No i raz weszłam na ulicę, na przejściu, wprost pod koła rozpędzonego samochodu. Całe szczęście, że kolega w porę mnie za bluzę złapał, bo ja do dziś jestem pewna, że rozglądałam się, nic nie jechało i nagle pojawił się samochód przed moim nosem
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 16:37   #4592
91moniaa161
Zadomowienie

lenka miałaś dużo szczęścia z tym kolegą, że Cię uratował.

a co do kierowców to jak niektórych widzę jak jeżdżą to robi mi się słabo. nie wiem jak można byc tak nie odpowiedzialnym...
przecież tu chodzi o ludzkie życie, nie tylko o nasze ale innych osób przebywających na drodze.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Dziewczyny ale się cieszę zobaczę się dzisiaj z Tż a od niedzieli się nie widzieliśmy bo ma drugą zmianę.
Dzwonił do mnie przed chwilą, że przyjedzie do mnie wieczorem bo wziął sobie przepustkę
Od razu humorek mi się poprawił
Ale się cieszę

Idę poskakac na skakance a później zabieram się za paznokcie (hmmm..tylko nie wiem jakim kolorem pomalowac)..

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-06-10 o 16:39
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 16:51   #4593
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dzień dobry Co do ciąży nie mam pewności jeszcze jutro dla pewności zaraz z rana zrobię test i zobaczę czy też będzie negatywny

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

E.J, Monia to rozmowa poszla mi bardzo dobrze i mam teraz dylemat. Praca na zasadzie, umowienia klienta na spotkanie, sporzadzenie umowy przez tel, albo klient do biura przyjezdza to z Ksiegarni. a drugie z Playa typowe call center. Oba wymiar pracy 8h, umowa zlecenie, 8zl brutto, to mi podstawa ledwo 1000zl wyjdzie. wiadomo sa premie, ale z tym roznie bywa i nie wiem co robic... bo umowe sie podpisuje na pol roku i czy pozniej nie bede zalowac, ze pracuje za grosze, mi zalezy na min. sredniej krajowej...

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Ty na powaznie?
Z jednej strony z umowy zlecenia nie masz nic, tylko kasę, żadnych składek ect. ale z drugiej strony 8 zł brutto to jest standard U mnie w pracy jest 5 zł z groszami netto
Ja sama mam na umowę 1000 z groszami

Tyle nadrobiłam, lece bo Tż przyjechał

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 16:51   #4594
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Współczuję Ci ilości egzaminów. Ja mam dwa, góra trzy egzaminy w sesji, a zdarza się tak, że niektóre egzaminy wyglądają tak, że na ostatnim lub przed ostatnim egzaminie w semestrze wykładowca robi listę i osoby, które są na liście mają już 3 gwarantowane i mogą się poprawiać, albo w ciągu semestru wykładowca zrobi 3 listy i jak ktoś był na jednej liście ma 3, na dwóch ma 4, a na trzech ma 5. A jak ktoś się nie załapał na listy, albo chce się poprawić pisze egzamin.
Jejku, jak fajnie! Ja mam 8 egzaminów w tej sesji... w poprzedniej miałam w sumie tyle samo ale cztery już zdałam (na cztery czwórki ) i jeszcze mi 4 zostały... ostatni mam 28 czerwca

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 16:52   #4595
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dzień dobry Co do ciąży nie mam pewności jeszcze jutro dla pewności zaraz z rana zrobię test i zobaczę czy też będzie negatywny
ale to już robiłaś jeden test?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:06   #4596
anusik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
http://i.pinger.pl/pgr166/debc175a00070d654ddfe3dd/

Chyba pójdę dzisiaj po ten lakier. ostatnio troszkę się opaliłam, więc powinien ładnie wyglądać
ja na ten lakier poluje juz chyba 1,5 miesiaca. ale u mnie w naturze nic a nic niedokladaja. tygodniami szafy puste. jak pytalam czy beda jeszcze dokladac to powiedzialy, ze nie.

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

a moze ktoras, z was zna fajna stronke z makojazami dla brazowookich
Stary 2011-06-10, 17:14   #4597
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
a gdzie dorwalas takie ceny?

ja nie wiem czy to taka mala stawka, to normalne stawki za prace w dzisiejszych czasach.. w call center wiecej nie dostaniesz, chyba ze doliczysz premie(ktore albo sa ciezkie do zdobycia albo ich nie ma wcale). Pracowalam w centrum handlowym i tam tak samo w wiekszosci sklepach placa, sieciowki swiatowe a ceny smieszne... jak szukalysmy dziewczyny do pracy to CV przynosily nawet po magistracie z UŚ wiec ja bym nie pogardzila taka stawka. Poza tym na zleceniu mniej skladek odciagaja wiec powinno wychodzic ponad 1000... ale faktem jest ze jak Caate moze tyle zarobic w same weekendy to nie ma to sensu.
Mi sie ta Camila w ogole nie podoba Taka totalnie sztuczna jest, widac ze zrobiona

Ceny dorwalam w doz, przeciez napisalam wyzej ze zlozylam zapowienie na poprawe humoru.

Ja nadal uwazam ze to bardzo mala stawka. Tak jak napisalam wczesniej - 8 godzin jak w normalnej pracy a jak ktos mieszka sam to jak wyzyje za 1000 zl? Nie ma szans

Cytat:
Talullah chodzi o to, ze to brutto, czyli na reke jakies 6,5zl wychodzi. Jak bylam na poprzednim spotkaniu to proponowali 10brutto, ale mi czas probny nie pasowal, ze 100h za free trzeba bylo przepracowac.
Na promocjach mam min.9zl na reke, srednio 12. Szukam dalej i tyle, za 8zl moge pracowac ale na reke, ja na szkole w miesiacu tracje prawie 800zl, wiec jak mi to mama powiedziala, szkoda czasu... Za grosze, zawsze znajde prace, tego jest pelno akurat we Wro...
Dokladnie Trzymam kciku za fantastycznie platna posade
I czekam na makijaz na blogu

Kurcze a ja myslalam ze mam mala stawke na umowe zlecenie i pocieszalam sie tym ze jak zrobie specke to sobie zazadam zdecydowanie wiecej

Kobieta sukcesu - bardzo ladny lakier, tez chyba musze zapolowac

Wszystkim dziewczynam bioracym slub gratuluje
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:21   #4598
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dziewczyny, widziałyście? http://www.youtube.com/watch?v=XRwX9...layer_embedded
wow

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:28   #4599
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
heh no to ja Wam sie pochwale ze w tym roku za maz wychodze ;D skoro tak o slubach mowa :P
Gratuluje.

Cytat:
Ja też mam jasno w pokoju. Zauważyłam, że zdjęcia mi odrobinę ładniej wychodzą w cieniu niż przy oknie, ale spróbuje na dworze i makro włączę, zobaczymy, może coś wyjdzie... Ale to dopiero jak się pogoda trochę poprawi, bo u mnie teraz taka pogoda, że wszystko mi spłynie zanim zdjęcie zrobię.

A z TŻ się pogodziłam już. Przyszedł rano na chwile, powiedziałam mu, że męczy mnie jego zachowanie, że nie tylko on ma sesję, ja też, dodatkowo ja chcę zostać w Lublinie na wakacje, więc szukam pracy (rodzice powiedzieli, że przez wakacje nie będą mnie utrzymywać, jak chcę zostać muszę się sama utrzymać), pracy szukam już od marca. Na początku niezbyt intensywnie szukałam, od maja szukam bardzo intensywnie, ale nic nie mogę znaleźć. Może by się coś znalazło w supermarkecie na kasie, ale na kasę do biedronki czy tesco nie chcę iść, na kelnerkę tez nie da rady, więc to mnie dodatkowo stresuje. Wygarnęłam mu to, powiedziałam, że nie mam zamiaru znosić dodatkowo jego humorów, bo może teraz on wykazał by się wyrozumiałością. On najpierw po moim "kazaniu" wyszedł, ale po kilku minutach wrócił, przytulił, przeprosił i jest już dobrze

W sumie to dawno się kłóciliśmy (tak porządnie), ponad dwa miesiące temu ostatnio, więc taka ostra kłótnia w sumie dobrze nam zrobiła...
Może poszukaj pracy na ulotkach?
Ja teraz opiekuje się dziećmi i jeszcze pracuje na ulotkach i źle nie jest.

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
suknia ze zdjecia jest baaaaaaaaaaaardzo podobna tylko ja nie mam z tylu tego ogona

noi te dwie fryzurki mam na oku mam długie włosy wiec moge troche pokombinowac z fryzurami a Wam ktora bardziej siepodoba??
Druga fryzura bardziej mi się podoba, a suknia (ta właściwa) bardzo ładna.

Cytat:
ehh, nadal Ziaji w sprayu nie znalazlam, nawet w dozie
A w Rossmannie byłaś? Bo u mnie ten spray jest i pokarz butki na stopach.

Cytat:
Współczuję Ci ilości egzaminów. Ja mam dwa, góra trzy egzaminy w sesji, a zdarza się tak, że niektóre egzaminy wyglądają tak, że na ostatnim lub przed ostatnim egzaminie w semestrze wykładowca robi listę i osoby, które są na liście mają już 3 gwarantowane i mogą się poprawiać, albo w ciągu semestru wykładowca zrobi 3 listy i jak ktoś był na jednej liście ma 3, na dwóch ma 4, a na trzech ma 5. A jak ktoś się nie załapał na listy, albo chce się poprawić pisze egzamin.
A co studiujesz? Zazdroszczę Ci.
Ja tej sesji mam 7 egzamin, w czym z jednego mam zrobić tylko bilans, a do tego jeszcze są ćwiczenia i tak co sesje.

Kupiłam dzisiaj koszyczek na kosmetyki za 3 zł w sklepie wszystko po 2, 3, 4 zł. Normalnie w marketach za taki był dała ponad 10 zł.
W ogóle 18.06 w Oświęcimiu jest koncert James Blunta i płyta kosztuje tylko 39 zł. Chyba z Tż. się wybiorę, jak go namówię.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:30   #4600
whiskey
Zadomowienie

w koncu nie pojechałam po kurtkę
jutro idę do miasta, więc sprawdzę czy są te cienie u mnie z MySecret
przy okazji zajrzę do takich sklepów po 4 zł, może będą takie koszyczki na kosmetyki bo bardzo by mi się przydały

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:31   #4601
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Jejku, jak fajnie! Ja mam 8 egzaminów w tej sesji... w poprzedniej miałam w sumie tyle samo ale cztery już zdałam (na cztery czwórki ) i jeszcze mi 4 zostały... ostatni mam 28 czerwca
To gratuluję czterech czwórek i życzę powodzenia na następnych egzaminach
Stary 2011-06-10, 17:34   #4602
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Gratuluje.

Może poszukaj pracy na ulotkach?
Ja teraz opiekuje się dziećmi i jeszcze pracuje na ulotkach i źle nie jest.

A stoisz i rozdajesz czy roznosić po blokach bo też się nad ulotkami zastanawiam.?
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:35   #4603
91moniaa161
Zadomowienie

buahhot a co to za lakier widnieje na Twoich pazurkach na blogu?
Jest przecudowny

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:35   #4604
ekomonika
Zakorzenienie

lacrimachristi gratuluję ! Mnie bardziej się podoba 1 fryzura
Snow Niektóre dziewczyny są opętane.
buahhot
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:39   #4605
angelinmyheart
Zakorzenienie

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2743117 7]A stoisz i rozdajesz czy roznosić po blokach bo też się nad ulotkami zastanawiam.?[/QUOTE]

Rozdaje po blokach. W sumie już 4 rok.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:42   #4606
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:
Rozdaje po blokach. W sumie już 4 rok.
A możesz coś więcej o tym powiedzieć. Ile czasu zajmuje rozniesienie jakieś partii ulotek, czy godziny i teren po którym roznosisz są dowolne, ile mniej więcej płacą?
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:45   #4607
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
To gratuluję czterech czwórek i życzę powodzenia na następnych egzaminach
Dziękuję!

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Boscy są!

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
buahhot a co to za lakier widnieje na Twoich pazurkach na blogu?
Jest przecudowny
Właśnie, też teraz zajrzałam, co to za lakier? Ale cudo

Stary 2011-06-10, 17:59   #4608
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Talullah, juz jest
angelinmyheart jak pomaluje paznokcie na jakis kolor, bo przed chwila zmylam
buahhot nie widzialam wczesniej, ale mega
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 18:04   #4609
Shadii
Wtajemniczenie

Caate, ale cudny makijaż!! jestem zachwycona! Jak używasz eyelinera w żelu na linię wodną? Pędzelkiem go tam nakładasz? A tusz Eveline to ten złoty, tak?

Stary 2011-06-10, 18:08   #4610
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate, ale cudny makijaż!! jestem zachwycona! Jak używasz eyelinera w żelu na linię wodną? Pędzelkiem go tam nakładasz? A tusz Eveline to ten złoty, tak?
Tym samym pedzelkiem co na gorna powieke, z odrobina duraline nakladam bez problemu, trzyma sie caly dzien
dziekuje ciesze sie, ze sie podoba bo troche sie balam, ze zaraz bedzie, lato jest a ja taki makeup sobie robie

edit:

to dokladnie ten tusz: klik

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-06-10 o 18:10
Stary 2011-06-10, 18:24   #4611
pasjonarka
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.

Można się dołączyć. Od dawna was poczytuję, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać. Ale teraz rozstałam się z chłopakiem, chcę zacząć porządnie dbać i w końcu zrobić coś dla siebie
pasjonarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 18:26   #4612
ekomonika
Zakorzenienie

pasjonarka pewnie, witaj
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 18:33   #4613
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

a co do ilości gości na weselu to powiem Wam, że na moje będzie zaproszonych 180 gości ...
O ja cieee, nieźle.

U nas mam nadzieję, że zmieścimy się max w 70. Ja mam dużą rodzinę, ale nie będę zapraszać wszystkich, bo z 3/4 mam kontakt znikomy

Cytat:
Dasz radę !
A co studiujesz?

Cytat:
Kupiłam dzisiaj koszyczek na kosmetyki za 3 zł w sklepie wszystko po 2, 3, 4 zł. Normalnie w marketach za taki był dała ponad 10 zł.
W ogóle 18.06 w Oświęcimiu jest koncert James Blunta i płyta kosztuje tylko 39 zł. Chyba z Tż. się wybiorę, jak go namówię.
Ja ostatnio kupowałam w Jysku i dałam 16 z groszami.

Caate piękny makijaż
Stary 2011-06-10, 18:40   #4614
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez pasjonarka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Można się dołączyć. Od dawna was poczytuję, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać. Ale teraz rozstałam się z chłopakiem, chcę zacząć porządnie dbać i w końcu zrobić coś dla siebie
witaj przykro mi z powodu rozstania. opowiedz nam cos o sobie, co teraz robisz, co lubisz robic itp

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
O ja cieee, nieźle.

U nas mam nadzieję, że zmieścimy się max w 70. Ja mam dużą rodzinę, ale nie będę zapraszać wszystkich, bo z 3/4 mam kontakt znikomy

Dasz radę !
A co studiujesz?

Ja ostatnio kupowałam w Jysku i dałam 16 z groszami.

Caate piękny makijaż
dziekuje
Stary 2011-06-10, 18:42   #4615
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Tym samym pedzelkiem co na gorna powieke, z odrobina duraline nakladam bez problemu, trzyma sie caly dzien
dziekuje ciesze sie, ze sie podoba bo troche sie balam, ze zaraz bedzie, lato jest a ja taki makeup sobie robie

edit:

to dokladnie ten tusz: klik
Dzięki tusz miałam, faktycznie dobry
Cytat:
Napisane przez pasjonarka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Jasne, cześć

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
(...)
Dasz radę !
A co studiujesz?
(...)
Muszę prawo.

Stary 2011-06-10, 18:49   #4616
Lenka_1987
Zadomowienie

trafiłam na blogi "włosomaniaczek". Jakie tam dziewczyny mają piękne włosy, a jakie długie, że się zmotywowałam...
A tak w ogóle wybrałam się dziś na zakupy i przy kasie zorientowałam się, że nie mam portfela Chociaż i tak nie było głównej rzeczy po która przyszłam (JOANNA NATURIA odżywka bez spłukiwania, jakakolwiek). Moja odżywka się skończyła i myślałam, że będę jutro jakoś przeżyję, a w niedzielę najwyżej wyprostuję włosy (bo na te odżywki układam włosy w loki; bez odżywki moje włosy wyglądają okropnie, a wystarczy, że wezmę odrobinę odżywki bez spłukiwania, przeczeszę i już wyglądają OK, a jak po ugniatam to mam świderki), bo u mnie w malutkim mieście z którego pochodzę mam taką małą drogerię w której zawsze jest dostatek tych odżywek, a w Lublinie nie mogę ich nigdzie znaleźć. Robię sobie zapasy jak do domu jadę, ale zapasy już się skończyły (dziś), prosiłam mamę, żeby mi kupiła i podała przez koleżankę jak ta była w domu, a mama przez pomyłkę kupiła mi szampony MIÓD I CYTRYNA (ten szampon pachnie obłędnie), poproszę ją, żeby mi kupiła tym razem odżywkę, i podała w niedzielę przez inną koleżankę.
Jak wracałam zaszłam do takiej małej drogerii blisko mnie, zobaczyć, czy mają coś ciekawego, zobaczyłam wodę brzozową i nic ciekawego poza tym.
No i wracając do początku mojego postu... Jak oglądałam włosy dziewczyn na blogach zmobilizowałam się Poszłam do drogerii i kupiłam sobie tą wodę brzozową, dodatkowo kupiłam sobie ODŻYWKĘ MRS. POTTER'S Z ALOESEM bez spłukiwania, zobaczymy jak będzie układać mi włosy. Lepsza ta odżywka niż prostownica No i tak mnie naszło, że w końcu naolejuję dziś włosy na noc oliwą z oliwek, bo mam. Jak mi olejowanie przypasuje to kupię sobie olej z pestek winogron jako następny i może olejek rycynowy, ale słyszałam, że on przyciemnia włosy, a mi tak fajnie od słońca zjaśniały więc nie wiem...
Stary 2011-06-10, 19:15   #4617
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
trafiłam na blogi "włosomaniaczek". Jakie tam dziewczyny mają piękne włosy, a jakie długie, że się zmotywowałam...
A tak w ogóle wybrałam się dziś na zakupy i przy kasie zorientowałam się, że nie mam portfela Chociaż i tak nie było głównej rzeczy po która przyszłam (JOANNA NATURIA odżywka bez spłukiwania, jakakolwiek). Moja odżywka się skończyła i myślałam, że będę jutro jakoś przeżyję, a w niedzielę najwyżej wyprostuję włosy (bo na te odżywki układam włosy w loki; bez odżywki moje włosy wyglądają okropnie, a wystarczy, że wezmę odrobinę odżywki bez spłukiwania, przeczeszę i już wyglądają OK, a jak po ugniatam to mam świderki), bo u mnie w malutkim mieście z którego pochodzę mam taką małą drogerię w której zawsze jest dostatek tych odżywek, a w Lublinie nie mogę ich nigdzie znaleźć. Robię sobie zapasy jak do domu jadę, ale zapasy już się skończyły (dziś), prosiłam mamę, żeby mi kupiła i podała przez koleżankę jak ta była w domu, a mama przez pomyłkę kupiła mi szampony MIÓD I CYTRYNA (ten szampon pachnie obłędnie), poproszę ją, żeby mi kupiła tym razem odżywkę, i podała w niedzielę przez inną koleżankę.
Jak wracałam zaszłam do takiej małej drogerii blisko mnie, zobaczyć, czy mają coś ciekawego, zobaczyłam wodę brzozową i nic ciekawego poza tym.
No i wracając do początku mojego postu... Jak oglądałam włosy dziewczyn na blogach zmobilizowałam się Poszłam do drogerii i kupiłam sobie tą wodę brzozową, dodatkowo kupiłam sobie ODŻYWKĘ MRS. POTTER'S Z ALOESEM bez spłukiwania, zobaczymy jak będzie układać mi włosy. Lepsza ta odżywka niż prostownica No i tak mnie naszło, że w końcu naolejuję dziś włosy na noc oliwą z oliwek, bo mam. Jak mi olejowanie przypasuje to kupię sobie olej z pestek winogron jako następny i może olejek rycynowy, ale słyszałam, że on przyciemnia włosy, a mi tak fajnie od słońca zjaśniały więc nie wiem...
wystarczy ze olej rycynowy dasz na 1h, nie powinno sie go dawac na dluzej typu noc, tak samo nafty, bo moze dzialac odwrotnie niz chcemy

tez jak oglada dziewczyny na wizazu z wlosowego to mi szczena opada... oj opada... dlatego ja juz twaro od stycznia/lutego regeneruje wlosy, a od 6miesiecy dbam o loki

pokaz nam sie, ciekawa jestem jak wygladasz

z portfelem to ja bylam lepsza
umowilam sie z TZtem na pizze, a ze jak to kobieta, musialam miec poslizg, to sie spieszylam bardzo, wsiadam w auto, pedze jak szalona, uff zdazylam, ide szczesliwa juz z TZtem, glodna jak wilk, zamawiamy pizze, TZ daje karte platnicza, na co pani mowi, ze niestety nie mozna placic, bo im sie zepsulo to urzadzenie (jak to sie nazywa?), to ja ok kochanie ja zaplace, szukam i szukam, szukam twardo portfela w mojej giga torebce i nie znalazlam. no coz, TZ pobiegl do bankomatu, a ja zestreseowana, bez zadnych dokumentow, przejechalam 15km i jeszcze jade do TZta, pozniej od niego musze wrocic w efekcie TZ prowadzil, bo on mial chociaz prawo jazdy a ja sie balam i chcialam wracac do domu. Pierwszy raz od X lat zapomnialam portfela, a po to wlasnie sobie kupilam rok temu taaki duzy, niebieski, zeby i widziec go oraz zeby wszystko sie w nim zmiescilo. Miesci sie, az za duzo, bo dowod rejestracyjny oczywiscie tez do niego upchalam, jak go kiedys zgubie to zostane naprawde bez niczego Musze pomyslec nad tym i zmienic to, tylko ze ja czesto ten portfel uzywam jako kopertowke i ide tylko z nim...

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-06-10 o 19:17
Stary 2011-06-10, 20:07   #4618
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
wystarczy ze olej rycynowy dasz na 1h, nie powinno sie go dawac na dluzej typu noc, tak samo nafty, bo moze dzialac odwrotnie niz chcemy

tez jak oglada dziewczyny na wizazu z wlosowego to mi szczena opada... oj opada... dlatego ja juz twaro od stycznia/lutego regeneruje wlosy, a od 6miesiecy dbam o loki

pokaz nam sie, ciekawa jestem jak wygladasz

z portfelem to ja bylam lepsza
umowilam sie z TZtem na pizze, a ze jak to kobieta, musialam miec poslizg, to sie spieszylam bardzo, wsiadam w auto, pedze jak szalona, uff zdazylam, ide szczesliwa juz z TZtem, glodna jak wilk, zamawiamy pizze, TZ daje karte platnicza, na co pani mowi, ze niestety nie mozna placic, bo im sie zepsulo to urzadzenie (jak to sie nazywa?), to ja ok kochanie ja zaplace, szukam i szukam, szukam twardo portfela w mojej giga torebce i nie znalazlam. no coz, TZ pobiegl do bankomatu, a ja zestreseowana, bez zadnych dokumentow, przejechalam 15km i jeszcze jade do TZta, pozniej od niego musze wrocic w efekcie TZ prowadzil, bo on mial chociaz prawo jazdy a ja sie balam i chcialam wracac do domu. Pierwszy raz od X lat zapomnialam portfela, a po to wlasnie sobie kupilam rok temu taaki duzy, niebieski, zeby i widziec go oraz zeby wszystko sie w nim zmiescilo. Miesci sie, az za duzo, bo dowod rejestracyjny oczywiscie tez do niego upchalam, jak go kiedys zgubie to zostane naprawde bez niczego Musze pomyslec nad tym i zmienic to, tylko ze ja czesto ten portfel uzywam jako kopertowke i ide tylko z nim...
a oliwę z oliwek można na całą noc zostawić? rycynowego obecnie nie mam i nie wiem, czy zakupię...

Pokażę się jak ktoś mi zrobi jakieś zdjęcie do pokazania bo te co mam to zupełnie nie do pokazywania

Co do portfela, to ja noszę portfel w torebce, duży oczywiście, wypchany paragonami i jakimiś śmieciami a dokumenty, pieniądze i całą resztę po przegródkach w torebce. Nie wiem czemu, ale taki mam zwyczaj. Wiele razy w sytuacji gdy był mi potrzebny np. dowód, karta do bankomatu itp, a wcześniej nosiłam inną torebkę to jest tak, że wyciągam portfel, a tam nie ma tego co potrzebuję, zostało w drugiej torebce ile to ja się nasłuchałam uwag w stylu "Po co ci portfel", ale kiedyś miałam w torebce pieniądze (dość dużą sumę), wszystkie dokumenty luzem i oczywiście pusty portfel. Ukradli mi portfel w autobusie. Ciekawa jestem miny złodzieja jak zajrzał do portfela a tam tylko paragony

Śliczne makijaże robisz. Często maluję się w podobnym stylu jak na ostatnim zdjęciu, tak kolorowo, tylko ja kresek nie daję
Stary 2011-06-10, 20:37   #4619
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
a oliwę z oliwek można na całą noc zostawić? rycynowego obecnie nie mam i nie wiem, czy zakupię...

Pokażę się jak ktoś mi zrobi jakieś zdjęcie do pokazania bo te co mam to zupełnie nie do pokazywania

Co do portfela, to ja noszę portfel w torebce, duży oczywiście, wypchany paragonami i jakimiś śmieciami a dokumenty, pieniądze i całą resztę po przegródkach w torebce. Nie wiem czemu, ale taki mam zwyczaj. Wiele razy w sytuacji gdy był mi potrzebny np. dowód, karta do bankomatu itp, a wcześniej nosiłam inną torebkę to jest tak, że wyciągam portfel, a tam nie ma tego co potrzebuję, zostało w drugiej torebce ile to ja się nasłuchałam uwag w stylu "Po co ci portfel", ale kiedyś miałam w torebce pieniądze (dość dużą sumę), wszystkie dokumenty luzem i oczywiście pusty portfel. Ukradli mi portfel w autobusie. Ciekawa jestem miny złodzieja jak zajrzał do portfela a tam tylko paragony

Śliczne makijaże robisz. Często maluję się w podobnym stylu jak na ostatnim zdjęciu, tak kolorowo, tylko ja kresek nie daję
dziekuje ja sie wciaz ucze i sama siebie poznaje i mysle co by tu nowego..

to sie ktos rozczarowal
a mialas otwarta torebke? mi nigdy nic nie ukradli dlatego pytam

kiedys tez tak nosilam jak Ty, ale ze czesto zmieniam torebki, to musialam powiedziec sobie dosc, bo ciagle czegos zpaominalam... i mama moja juz miala mnie dosc, dlatego mi portfel zafundowala na imieniny
Stary 2011-06-10, 21:08   #4620
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Czasem potrafię malować się 3 razy dziennie: rano na uczelnię, po powrocie na resztę dnia inaczej, a na wieczór jeszcze inaczej
podziwiam, ja lubię być pomalowana, ale samej czynności malowania się nie lubię

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości