WALKA Z CELLULITEM cz. II - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-09, 23:46   #721
bojestemtegowarta
Rozeznanie

Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc cz. II

Cytat:
Napisane przez Mala_Zmijka Pokaż wiadomość
Ty się piękna nie gap na swoje odnóża w czasie biegania, tylko skup się na czynności, bo jak nie to:
Każda z nas może zwyciężyć z tym paskudztwem, trzeba walczyć!
Jeżeli przez miesiąc używania danej metody nie widzicie ŻADNEJ poprawy zmieńcie ją. Aż do skutku.
to był przypadek, akurat wtedy schyliłam głowę
masz rację każdej z nas może się udać, a raczej - KAŻDEJ Z NAS SIĘ UDA! tylko się nie poddawajmy!

Cytat:
Napisane przez nikita82 Pokaż wiadomość
Biegaj w spodniach albo leginsach i po kłopocie
racja, dzisiaj z powodu zimna miałam dłuższe spodnie i spokojną głowę

Cytat:
Napisane przez Alexandre Pokaż wiadomość
Jestem pracownikiem biurowym i mój ruch przez ten miesiąc, głównie wskutek choroby to było chodzenie po sklepach do których podjeżdżaliśmy i wynoszenie/zbieranie prania :P
wbrew pozorom w takich czynnościach mogłas mieć sporo ruchu

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2741103 5] nie z kofeina. chodzi chyba o te kremy rozgrzewajace. o ile dobrze zrozumialam.

dzisiaj kupilam sobie ladna sukienke. przymierzylam ja majac na sobie legginsy, w przciwnym razie widzac moj cell, nie wiem czy bym sie zdecydowala na zakup mam teraz nadzieje ze w niedziele bedzie ladna pogoda, to pojade nad morze poopalac sie [/QUOTE]

dlatego ja kupuję przez internet nie muszę bawić się w przymierzanie, a dzięki podanym wymiarom zawsze trafiam, nawet lepiej niż w sklepie

melduję się - godzina na steperze i 40 minut biegania. Przede mną bańki i syrenka, mam nadzieję, że dam radę
bojestemtegowarta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 08:37   #722
justynatom
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kirakishou Pokaż wiadomość
A jaki czasu juz ćwiczysz i sie masujesz?? I co drugi dzień czy codziennie się masujesz i przez ile minut? A jakąś dietę stosujesz? Przepraszam za potok pytań
Ćwiczę od marca 2-3 razy w tygodniu. Baniek używam również od marca i robie masaż co 3 dni ( z oliwką antycellulitową ziaji) - na każdą nogę wychodzi ok.20 - 30min. Diety nie stosuje, bo jestem strasznym chudzielcem, a mimo to miałam naprawdę duży cellulit. Staram się pić dużo napojów i odstawiłam cole W czasie porannej kąpieli masowałam się też szorstką rękawicą (dosłownie po 2min. na nogę) no i smarowanie kremem rano i wieczorem. Przez pierwsze 2 miesiące nie widziałam żadnych efektów. Kiedy pojawiły się pierwsze rezultaty, to już jakoś poszło (przez długi, długi czas nic i nagle cellulit zaczął znikać).
Głowy do góry dziewczyny! Dacie radę
justynatom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 13:48   #723
kociczka
Zakorzenienie

Thiomu a Twój nick to od boskiego preparatu?

u mnie sa duże efekty po inneovie
ale też ćwiczę
dieta kiepsko chociaż co chwile próbuję.

ogolnie jest dobrze, jak schudne te 2 kg i wyszczuple jeszcze nogi to będzie ok ;-)
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 14:40   #724
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bojestemtegowarta Pokaż wiadomość
dlatego ja kupuję przez internet nie muszę bawić się w przymierzanie, a dzięki podanym wymiarom zawsze trafiam, nawet lepiej niż w sklepie

ja bym z wymiarami nawet nie trafila, bo jestem dosc nieproporcjonalna, a pozatym ja lubie przed kupieniem widziec to co kupuje i dotykac

zaraz bedzie tamilka i brzuszki. ale mi sie nie chce a wieczorem ide biegac, mam nadzieje ze nie bedzie padac
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 15:00   #725
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Thiomu Pokaż wiadomość
Polecam Wam jeden kompleksowy i najskuteczniejszy sposób na cellulit - traktowanie walki z nim jako... styl życia. Zwróćcie uwagę, że wszystkie metody sprowadzają się tak naprawdę do przestrzegania zdrowego trybu życia - zupełnie normalnie i bez wyrzeczeń. Dieta - czyli unikanie tłuszczu i cukrów, ćwiczenia - czyli codzienny ruch przez rower, basen, chodzenie, gimnastyka. Warto przyłożyć się do pielęgnacji i stosować rozbijające grudki tłuszczowe oraz ujędrniające kosmetyki.
Najlepszy wybór? Sprawdźcie Thiomucase - to nowy hiszpański preparat antycellulitowy w sztyfcie, codzienny krótki masaż przynosi efekty już po 2 tygodniach. Sprawdzone!
reklama
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 15:42   #726
201605041146
Konto usunięte

czyli robisz reklamę. a to na forum zabronione i zaraz będziesz zbanowana
201605041146 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 16:14   #727
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Thiomu Pokaż wiadomość
To nie reklama, a propozycja. Jestem ambasadorką marki Thiomucase i nie mam zamiaru się ukrywać (oczywiście, że mój nick pochodzi od marki). Sztyft polecam, bo znam ten produkt i sama go sprawdziłam. Poczytajcie o nim, potestujcie - myślę, że wiele z Was będzie bardzo zadowolona z rezultatów.
pozdrawiam
jeśli jesteś tu tylko po to, by nas zachęcić to.. .raczej Ci się nie uda

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 17:14   #728
Fainche
Raczkowanie

Zakupłam sobie dzisiaj rękawice do masażu, będę się mścić, w końcu!

Fainche jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 19:50   #729
Fainche
Raczkowanie

Użyłam sobie właśnie tej rękawicy, rewelacja póki co!
Wymasowałam łydki, uda, tyłek i brzuch - po masażu wystąpiło fajne uczucie kłucia w nogach, takiego zimnego. A po wklepaniu wyszczeplającego serum, które strasznie chłodzi PRZEŻYŁAM! Bo wcześniej to byłam jedną nogą w grobie, tak mi zimno było.

Stary 2011-06-10, 19:55   #730
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Fainche Pokaż wiadomość
po wklepaniu wyszczeplającego serum, które strasznie chłodzi PRZEŻYŁAM! Bo wcześniej to byłam jedną nogą w grobie, tak mi zimno było.
hahah dlatego wolę rozgrzewające serum chociaż... oba są fajne!
Stary 2011-06-10, 20:04   #731
Fainche
Raczkowanie

Zawsze powtarzam sobie po użyciu - nigdy więcej!
A potem i tak smaruję. Dla urody trzeba cierpieć, cóż.

Edytowane przez Fainche
Czas edycji: 2011-06-10 o 20:05 Powód: źle wstawiona emotikonka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 20:10   #732
Mala_Zmijka
Raczkowanie

Ja mam to chłodzące serum Eveline i to uczucie jest całkiem przyjemne
A rękawice do masażu są super, ale trzeba uważać, żeby za mocno nie masować, coby nie mieć niespodzianek potem.
Mala_Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 20:22   #733
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
J to uczucie jest całkiem przyjemne
zwłaszcza w takie upały
Stary 2011-06-10, 23:54   #734
bojestemtegowarta
Rozeznanie

Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.

melduję się - 45 min stepera, bańki, body wraping czy jak to się nazywa, w każdym razie obsmarowanie się serum cynamonowym Bingo i obwinięcie się folią (4h temu a do tej pory mnie grzeje ), i bieganie jakieś 40min.

zaraz jeszcze syrenka i serum z kofeiną.

wczoraj niestety poległam, pierwszy raz odkąd zaciekle walczę. Byłam tak zmęczona że bańki i syrenka były ponad moje siły i tylko posmarowałam się serum i poszłam spać za karę dzisiaj dłużej poznęcam się nad soba syrenką
bojestemtegowarta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-11, 09:46   #735
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynatom Pokaż wiadomość
Ćwiczę od marca 2-3 razy w tygodniu. Baniek używam również od marca i robie masaż co 3 dni ( z oliwką antycellulitową ziaji) - na każdą nogę wychodzi ok.20 - 30min. Diety nie stosuje, bo jestem strasznym chudzielcem, a mimo to miałam naprawdę duży cellulit. Staram się pić dużo napojów i odstawiłam cole W czasie porannej kąpieli masowałam się też szorstką rękawicą (dosłownie po 2min. na nogę) no i smarowanie kremem rano i wieczorem. Przez pierwsze 2 miesiące nie widziałam żadnych efektów. Kiedy pojawiły się pierwsze rezultaty, to już jakoś poszło (przez długi, długi czas nic i nagle cellulit zaczął znikać).
Głowy do góry dziewczyny! Dacie radę
Jesli chodzi o diete antycellulitowa, to tu chodzi o to by nie jesc przede wszystkim slodyczy, fast foody i inne smieciowe jedzenie wlacznie z napojami gazowanymi. Jesli z tego zrezygnujesz na rzecz zdrowych pewlnowartosciowych posilkow, to nie schudniesz gwarantuje A zmiana stylu odzywiania sie duuuzo daje
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-11, 13:42   #736
Konto usunięte

tigressa, a to Twoj cyc czy sztuczny ?

ja dzisiaj kupilam sobie peeling geomar i nowy zel chlodzacy tez z geomar. dzisiaj bede sie drapac mam nadzieje ze jutro pogoda dopisze i pojade nad morze
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-11, 14:10   #737
Tigressa
Rozeznanie

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2744745 5]tigressa, a to Twoj cyc czy sztuczny ?
[/QUOTE]
No niestety az tak natura mnie nie obdarzyla, wiec musialam poprawic
Stary 2011-06-11, 15:59   #738
Eldo_rado
amor vincit omnia

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2744745 5]tigressa, a to Twoj cyc czy sztuczny ?
[/QUOTE]

odpowiedź była w podpisie Tigressy
Stary 2011-06-11, 21:11   #739
witch_18
Zakorzenienie

Ja jak się dzisiaj zobaczyłam w lustrze w przymierzalni, tzn. mój tyłek i uda to maskara.Jakoś w tamtym roku nie miałam aż takiego cellulitu,nie wiem czy to od tabletek,zmiany pracy na siedzącą :niewiem: W każdym razie zrobiłam sobie już dzisiaj peeling kawowy i nałożyłam serum z eveline. Od jutra koniec ze śmieciowym żarciem i zaczynam też 'kurację' z aqua slim,także będzie co najmniej 1,5 l wody dziennie
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-11, 21:17   #740
Eldo_rado
amor vincit omnia

witch trzymamy kciuki za udaną walkę z cellulitem! musimy go wypędzić raz na zawsze z naszego życia. nie może nam psuć tego jak same siebie spostrzegamy... poślijmy cellulit do diabła
Stary 2011-06-11, 21:32   #741
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
No niestety az tak natura mnie nie obdarzyla, wiec musialam poprawic
fajne jak ja bym takie miala, to pewnie nikt by nawet nie zwracal uwagi na moj cellulit
Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Ja jak się dzisiaj zobaczyłam w lustrze w przymierzalni, tzn. mój tyłek i uda to maskara.Jakoś w tamtym roku nie miałam aż takiego cellulitu,nie wiem czy to od tabletek,zmiany pracy na siedzącą :niewiem: W każdym razie zrobiłam sobie już dzisiaj peeling kawowy i nałożyłam serum z eveline. Od jutra koniec ze śmieciowym żarciem i zaczynam też 'kurację' z aqua slim,także będzie co najmniej 1,5 l wody dziennie
ja teraz pije po 3 litry a i tak wchodzac do przymiezalni przezywam szok. nogi jakies grube z ohydnym cellulitem i jeszcze zyly na wierzchu
Stary 2011-06-11, 21:57   #742
Eldo_rado
amor vincit omnia

dziś pedałowałam 40 minut prawie... lubię to uczucie napięcia mięśni i skóry po ćwiczeniach. wtedy czuję, ze robię coś aby pozbyć się zbędnego tłuszczu i cellulitu. z ud spadło mi już 3cm + 4cm z bioder
Stary 2011-06-12, 06:46   #743
Tigressa
Rozeznanie

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2745566 0]fajne jak ja bym takie miala, to pewnie nikt by nawet nie zwracal uwagi na moj cellulit

[/QUOTE]

Hehe fajne
No coz, byc moze nikt nie zwraca uwagi, ale jednak nie chcialabym zapuszczac sie
Jak na razie moja walka polega na:
1) Peeling gruboziarnisty Lirene 2 razy/tyg
2) Masaz bankami chinskimi - staram sie masowac 4-5 razy w tyg chociaz by po 5 min
3) Staram sie zdrowo odzywiac, ale przez ostatnie 2 misiace nie moge wziac sie w garsc, bo caly czas mnie cos kusi jak zwykle i poddaje sie... Teraz po raz kolejny jest obietnica sobie, ze od PONIEDZIALKU....
4) Z cwiczeniami zazwyczaj tez mam zle wtedy jak nie pilnuje diety - o wiele latwiej jest mi trzymac sie wszystkiego calosciowo. Tak ze mam nadzieje, ze z nimi start date zarowno w poniedzialek Czyli jak wynika z podpisu A6W + BBL
5) Pije ponad litr wody i staram sie pic litr czerwonej herbaty, chociaz jak sa upaly to sie nie chce goracego...

I to chyba tyle... Mam nadzieje, ze bede w stanie chociaz tego trzemac sie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 12:20   #744
Mala_Zmijka
Raczkowanie

Ja do mojej walki od dzisiaj dodaje: zero fast foodów i zero słodyczy
Od jutra piję 1,5 l. wody i dwie szklanki czerwonej herbaty dziennie.
Niestety jakaś porządna dieta dopiero po wakacjach Y-Y

Tigressa bardzo Ci zazdroszczę. Mój facet nie pozwala mi powiększyć/zmienić kształtu piersi . A serio chciałabym je sobie poprawić chociaż ociupinkę. Jaki miałaś rozmiar przed operacją? (jak to jakaś tajemnica to nie musisz pisać :P )
Mala_Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-12, 12:31   #745
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Tigressa bardzo Ci zazdroszczę. Mój facet nie pozwala mi powiększyć/zmienić kształtu piersi . A serio chciałabym je sobie poprawić chociaż ociupinkę. Jaki miałaś rozmiar przed operacją? (jak to jakaś tajemnica to nie musisz pisać :P )
Moj TZ na szczescie pozytywnie do tego podszedl. Przed mialam duze A/male B
Stary 2011-06-12, 13:27   #746
kociczka
Zakorzenienie

ja mimo wszystko preferuje naturę ale odkąd schudłam biust też mi zmalał :/ i to z 10 cm ;/ wiec kiedys w przyszlosci,....kto wie

Tigressa a bolało?
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-12, 13:33   #747
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
ja mimo wszystko preferuje naturę ale odkąd schudłam biust też mi zmalał :/ i to z 10 cm ;/ wiec kiedys w przyszlosci,....kto wie

Tigressa a bolało?
No nie powiem, bolalo, ale najgorsze to przezyc pierwsz dobe, pozniej juz z gorki - tu szczegolowo opisalam swoje wrazenia bezposrednio po operacji
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=90

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 17:33   #748
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
Hehe fajne
No coz, byc moze nikt nie zwraca uwagi, ale jednak nie chcialabym zapuszczac sie
Jak na razie moja walka polega na:
1) Peeling gruboziarnisty Lirene 2 razy/tyg
2) Masaz bankami chinskimi - staram sie masowac 4-5 razy w tyg chociaz by po 5 min
3) Staram sie zdrowo odzywiac, ale przez ostatnie 2 misiace nie moge wziac sie w garsc, bo caly czas mnie cos kusi jak zwykle i poddaje sie... Teraz po raz kolejny jest obietnica sobie, ze od PONIEDZIALKU....
4) Z cwiczeniami zazwyczaj tez mam zle wtedy jak nie pilnuje diety - o wiele latwiej jest mi trzymac sie wszystkiego calosciowo. Tak ze mam nadzieje, ze z nimi start date zarowno w poniedzialek Czyli jak wynika z podpisu A6W + BBL
5) Pije ponad litr wody i staram sie pic litr czerwonej herbaty, chociaz jak sa upaly to sie nie chce goracego...

I to chyba tyle... Mam nadzieje, ze bede w stanie chociaz tego trzemac sie
tylko nie wiadomo od ktorego poniedzialku

a herbate to zawsze mozesz zaparzyc i wypic po ostygnieciu. ja tak zawsze robie z zielona
Stary 2011-06-12, 18:41   #749
Tigressa
Rozeznanie

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2746792 5]tylko nie wiadomo od ktorego poniedzialku
[/QUOTE]
no wlasnie.... juz to widze jak od jutra zaczynam.... eeeehhh.... zle jest ostatnio z moim zapalem. Bardzo zle. Nic nie motywuje jakos. Na zadne plazy sie nie wybieram. Chodze tylko w sumie do pracy, wiec zadne spodenki i inne takie skape ubranka nie wchodza w gre...
Stary 2011-06-12, 19:19   #750
Eldo_rado
amor vincit omnia

a ja jestem znów po kolejnym wklepaniu serum Eveline i powiem Wam, ze efekt jest. w połączeniu z ćwiczeniami balsam ten daje naprawdę świetny efekt! na moje oko od połowy marca zniknęło mi ok 50% cellulitu
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości