![]() |
#2581 | |
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Zakorzenienie
|
ja w prawej ręce mam gulkę taką od naciskania na długopis...dość widoczne to jest, a w lewej mam fakersa trochę skręcającego w lewo
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- aż taka blada nie jestem chyba, ale raczej z tych jasnych nie ma światła, aparat swoje zjada ![]() ![]() nie wygląda to dziwnie z tymi włosami? ![]()
![]() |
#2583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw sie, farba napewno troche sie splucze. moja kolezanka przyznala sie ze mnie zaniedbywala dzisiaj, bo wzialam ja na luzna rozmowe, sama sie teraz odezwala i zaproponowala spotkanie. chociaz tyle. jutro robie pizze i ciasto truskawkowe ![]() widze ze wlosowo sie zrobilo, ja wrzuce niedlugo aktualizacje wlosow, ciekawe ile mi urosly przez prawie 3 miesiace...
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malinka ![]() ale Ty ładna jesteś ![]() w załączniku zdjęcie buteleczki w słońcu A w załączniku mój wskazujący wstrętnie rozdwojony, mam nadzieję że coś widać ![]() i czerwień w słońcu
![]() |
#2585 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem paskuda, bo to jeszcze bardziej drapałam, denerwowało mnie i skubałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty masz piękne włosy, normalnie cudowne ![]() dziękuję ![]() ![]() jestem bardzo ciekawa co mój chłopiec powie na tę zmianę... ![]() (idę upiec bratu ciasto, bo sobie zażyczył kopiec kreta ![]() ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-10 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Zakorzenienie
|
Malinka ładnie Ci
![]() ![]() Ala,Dmka no to i ja wam przybiję fajw no bo i mnie się wskaźnik rozdwaja ajuż od kilku lat miałam z tym spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
Mali dziękuje
![]() ![]() siedzę i się relaksulje,przede mną 3miesiące prawie lenistwa, tym razem pewne historie się nie powtórzą.
#2589 |
Zakorzenienie
|
faajne mani
![]() w ogóle postanowiłam, że tę drugą nagrodę po prostu wylosuję wśród wszystkich poza 1 miejscem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
W sumie to pewnie masz rację
![]() dużo masz zgłoszeń? ja najpierw pomalowałam a na poprawę humoru bo oblałam egzamin i przypomniało mi się o Twoim konkursie i jestem ![]()
#2591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze tak fakulec mi się rozdwaja. Reszta w miarę ok. Ja to spiłowuję pilnikiem. Nie dziabię bo mnie paznokieć boli.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, wybaczcie że cały dzień sie nie odzywam, mam ogromne problemy z netem, prawdopodobnie w poniedziałek będzie dobrze, miłego weekendu
![]() na razie nie mam opcji wstawić zdjęcia wybaczcie, nie jestem nawet na swoim komputerze ![]()
#2593 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Bawię się właśnie z water marbles, tzn próbuję lakiery, z których da się coś takiego zrobić...najlepsze Sally Hansen Xtreme Wear...szkoda, że mam tylko 2 kolory ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Zakorzenienie
|
ja myślę, że większość konkursowych prac będzie bardzo udana
![]() nie martw się Rudzielcu ![]() Demka dla mnie to za dużo babrania się ![]() ![]()
![]() |
#2595 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja miałam kupić lakiery i niestety obeszłam się smakiem chociaż kolory były piękne ![]() ![]() jutro i tak pewnie coś zmaluję to na pewno wrzucę ![]() i pogratulujcie mi zdanych egzaminów ! ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Patrzcie, ja chyba kupię po Rimmelu NailTeka... O, TU Te zdjęcia mnie przekonały, w 2 tygodnie coś takiego ![]() Albo nawet kupię jeszcze w tym miesiącu ![]() ![]() Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-06-10 o 23:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję egzaminów ![]() ![]() a powiedz mi jakie kupiłas akumulatorki i ile kosztowały? bo też będę musiała Cytat:
![]() ![]() ale nailtek działa, działa ![]() ja ostatnio na ebayu kupiłam, a na allegro to już dawno temu, jeszcze stare buteleczki były popatrz po cenie, najlepiej kupuj w zestawie, bo zwykle jest taniej, popatrz ile ma negatywów allegrowicz i za co i będzie dobrze krak z Bella pierwsza próba, podkład trochę już zjechany, jutro pochodze z tym i zmyję ![]() pęka ładnie, tylko dość szybko zastyga na pędzelku, tak wszystkie pękacze mają?
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-10 o 23:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Eee, całkiem fajnie ten krak wygląda, wcale nie są krótkie Twoje pazury ![]() ![]() Popatrzę na all. Mam nadzieję, że podróbek tej odżywki nie ma ![]() A gdzie dziewczyny? Już śpią wszystkie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a akumulatorki kupiłam jakieś "XTREME", mają wystarczyć na 1000 cykli ładowania, czyli mega dużo, wystarczą spokojnie na 2-3 lata jak nie dłużej, nie dużo kosztowały bo 12 zł za obydwie, wziełam z tych tańszych, były inne średnio 2 razy droższe tylko dlatego że nazwa firmowa ![]()
![]() |
#2600 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak teraz myślę...kurczę, nie wiem ile moje już mają, ale już się nie chcą ładować, musze kupić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mnie się wydaje, że to wszystko ze stanów sprowadzane (u mnie w douglasie była ostatnio promocja po 22zł chyba sztuka, na all taniej, ale jak chcesz mieć pewność to może stacjonarnie poszukaj?) przed pękaczami ja się też długo wzbraniałam, ale jednego czy dwa mogę mieć...zwłaszcza na wakacje, bo na uczelnię, czy do biura to chyba bym tak nie poszła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Wtajemniczenie
|
to ja pokażę moje króciaki. Sobotnie. Fioletowe
![]() Golden Rose nr 234
#2602 |
Rozeznanie
|
ładnie
![]() mam 1 koralowy i nawet po 3 godz mogę zniszczyć manicure jak coś dotkne pazurem ![]()
#2603 |
Przyczajenie
|
A to moje naturalne pazurki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2604 | ||||||||
Zakorzenienie
|
na pewnie jest pięknie, bo Ty masz zawsze idealnie wypiłowane
![]() Cytat:
![]() ![]() gratki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pokazuję ciągle ![]() ![]() ![]() ![]() nie wysłała i nie wyśle ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() na pewno się trochę wypłucze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() lakier cudny ![]() Cytat:
![]() chyba większość tak ma ![]() ja mam Chinkowe i p2 i zastygają. Essencem jeszcze nie malowałam. ciekawy ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A o kolor nie masz się co martwić. Po2 albo 3 myciach Ci się wypłucze. Mi tez pierwszy odcień po farbowaniu zawsze wychodzą ciemne. Czarne wręcz. A później nabierają takiego tonu jaki miał być ![]() Cytat:
![]() A kolor bardzo ładny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A w lewym ręku środkowy paluch odgina mi sie lekko w lewo ale bardzo lekko... Paznokieć przy okazji też ale nie ma tragedii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś pichcę rogaliki z ciasta francuskiego- oczywiście gotowego, kupionego w sklepie ![]() Gratuluję!! ![]() Cytat:
Śliczny fiolecik tylko skórki doczyść ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Gdzież moje maniery?? Dzień dobry ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Zakorzenienie
|
Malinko ty piękna jesteś
![]() ![]() Orchid doszła wiadomość ![]() Sabb wysłałam zgłoszenie ![]() ![]() pomocy mam maaaase nauki ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- śliczności ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Aleee cisza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 |
Zakorzenienie
|
Ewalucja no cisza, cisza, bo zaraz lece robic pizze i ciastko truskawkowe
![]() ![]()
#2608 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() A ja do Rodziców jadę, jutro wracam. Aż się boję nadrabiania ![]() Przyjemności dziewczyny, do jutra! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Zakorzenienie
|
aj skasowałam sobie odpowiedzi :x
to w skróbie ![]() dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego mopa na głowie ![]() ![]() Karolko ja zwykle proszę o pomoc w malowaniu, bo to zbyt skomplikowane dla mnie ![]() dzisiaj się nie poznałam w lustrze ![]() Anulka jakbym zobaczyłas cały Twój zbiór to bym padła chyba ![]() Audacieux super kolor, a próbowałaś nie dociągać pędzelkiem do samych skórek? troszkę zalane, a to pewnie wina lejącego się lakieru ![]() Ewalucjo wysyłam pozytywne fluidy do nauki ![]() wczoraj nałożyłam krem do rąk i olejek na skórki i pękacz zachowuje się jak matowy topcoat, nabłyszczył się trochę, nawet fajnie ![]() widzę, że na wątku same pyszności ![]() o tak wygląda jak się trochę nabłyszczy, może jeszcze to pokryję później topem ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-11 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Konto usunięte
|
Hejaaa!
![]() Wróciłam, poobijana, połamana i pokąsana, ale o dziwo wypoczęta, tak psychicznie ![]() Zaraz biorę się za nadrabianie ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() W ogóle zastałam w domu 4 paczki z lakierami itd ![]() Bossski efekt! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.