Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 21:13   #391
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Konto usunięte

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Zośka a czemu w ośrodkach przy parafii czy mopach nie ma niby zaufanych osób?

oczywiście widziałam eksa z pustakiem. dzięki bogu, że wyglądałam dobrze
zmieniłam status na fb na wolny, bo nie zniose jeszcze jednego pytania 'jak tam z X.?'. dziewczyny mające mnie w znajomych- polubcie prosze
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:16   #392
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość

a tak śpiewam od czasu do czasu, głównie w konkursach powiatowe, występy szkolne. Takie tam.

Jutro będę śpiewać Blue Cafe - Baby, baby..
Ulala... Można Cię gdzieś usłyszeć w Internecie?

Tak sobie czytam wypowiedź Ver_million i chyba myślę podobnie... Boję się, że też przestałam ufać facetom, nie biorę na poważnie kompletnie nic co mówią, wszystko uznaję za tani bajer...
Źle się dzieje...

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:26   #393
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość

Tak sobie czytam wypowiedź Ver_million i chyba myślę podobnie... Boję się, że też przestałam ufać facetom, nie biorę na poważnie kompletnie nic co mówią, wszystko uznaję za tani bajer...
Źle się dzieje...
I ja tez tak mam..
nawet bedac w zwiazku ( z Nowym)
Kiedys mi powiedzial ze jestem jego sloneczkiem czy cos to mnie wrylo i mu wypalilam ze za stara jestem na tanie sciemy..
( i wiecej tak do mnie nie mowi..)
W kazdym razie zadnych słit foto nie mamy razem i tego sie bede trzymac-przezorny..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:26   #394
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Źle się dzieje...
co wiecej- chyba mam seksprzyjaciela. nic z tego nie bedzie wiecej, bo ja za bardzo przezywam zwiazki, on za bardzo ma wszystko w nosie, co nie zmienia faktu, ze dobrze nam sie gada, o tych rzeczach tez. poza tym lubimy sie i jest spoko. a mi przejmowanie sie kims i kochanie kogokolwiek niepotrzebne, moze jestem glupia, ale seksu to mi jednak brakuje, bo eksio to czasem wymyslal, a pod koniec to juz umarlo calkiem, wiec od pol roku cisza mam wakacje. warto dodac, ze to eksprzyjaciel mojego eksa eksio lubi denerwowac ludzi

aaa i schudłam 6 kilo. piekna liczba 49. szkoda, ze mi wszystko zjezdza, ale podobam sie sobie

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-06-10 o 21:37
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:33   #395
enjoy89
Zakorzenienie

Ja dzisiaj miałam taki dobry humor w pracy a przyszłam tylko do domu, zobaczyłam, że mama znowu u mnie siedzi i od razu mi się wyłączyło. Nosz, nie żebym coś do mojej mamy miała, ale odkąd się przeprowadziłam i mieszkam parę domów od niej, to mam wrażenie jakbym mieszkała z nią przychodzi sobie kiedy chce, wszystkim się interesuje, dzwoni po parę razy dziennie, ja z pracy przychodzę nieraz, a tu cały dom wysprzątany. Nie żeby mi źle było, ale to jest Przesada przez duże P. Miło tak czasem, ale ja czasem chcę mieć spokój, nie musi przecież wszystkiego robić i wszystko wiedzieć

Chciałam wam powiedzieć, że zmienia się moje nastawienie powoli. Myślę o eksie, tak. Łapię się na tym, że wspominam, albo myślę, co będzie jak go spotkam. Ale poza tym myślę w taki sposób, że jest dupkiem, bo przecież cały czas mnie okłamywał, że nie jest mnie wart, że przez te wszystkie rzeczy, które mi mówił, powinnam już dawno o nim zapomnieć. Na dzień dzisiejszy jestem pewna, że gdyby do mnie napisał, to bym nie odpisała mam nadzieję, że będę się tego trzymać, zobaczymy jak długo. Jak go spotkam jutro to oleję, napewno nie będę rozpaczać.

Poza tym od jutra ćwiczenia, i dieta (postaram się zdrowo ). Postanowiłam, że jak schudnę do 65kg to zrobię sobię prezent a dokładnie zejdę z czarnych włosów, do ciemnego blondu. Jak myślicie dziewczyny (te, które mają mnie na facebooku ) będzie mi dobrze? Miałam kiedyś rude włosy i nie było tragedii. Potrzebuję zmian ! A chcę kolor podobny do tego pierwszego, lub coś jak na drugim zdj. może trochę bardziej zróżnicowany, nie taki jednolity. Ryzykować czy nie? Jeszcze trochę czasu mam zanim schudnę no ale

zverka trzymaj się, będzie dobrze

h200 gratulacje

vesper ja nie mam twojego fb! A chciałam polubić

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2011-06-10 o 21:37
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:36   #396
ilo16na
Zakorzenienie

Enjoy -no wspolczuje tego ze mama Cie tak czesto nawiedza..
Bo sprzatanie to lekka przesada..
JA niestety tez mieszkam z rodzicami i raczej predko to sie nie zmieni(praca w okolicach)

A mialam zapytac-pracujesz w kosmetyce za granica?Jak zarobki tam?

Stary 2011-06-10, 21:40   #397
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Chciałam wam powiedzieć, że zmienia się moje nastawienie powoli. Myślę o eksie, tak. Łapię się na tym, że wspominam, albo myślę, co będzie jak go spotkam. Ale poza tym myślę w taki sposób, że jest dupkiem, bo przecież cały czas mnie okłamywał, że nie jest mnie wart, że przez te wszystkie rzeczy, które mi mówił, powinnam już dawno o nim zapomnieć. Na dzień dzisiejszy jestem pewna, że gdyby do mnie napisał, to bym nie odpisała mam nadzieję, że będę się tego trzymać, zobaczymy jak długo. Jak go spotkam jutro to oleję, napewno nie będę rozpaczać.
no to super, trzymam Cię za słowo z tym nieodpisywaniem i olaniem!
i już wysyłam link!
magdalenabellacoza- dziękować

Edytowane przez da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Czas edycji: 2011-06-10 o 21:42
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:42   #398
plu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość

a chlopcow/facetow traktuje jak zwierzeta. wychodze z zalozenia, ze chca tylko jednego, przestalam wierzyc w uczucia. taka mnie refleksja dzis naszla jak zobaczylam typa wreczajacego kwiatka dziewczynie i tylko w myslach zdanie mialam 'dajesz, czy trzeba z toba chodzic?'. to smutne, ale dopiero teraz sama przekonalam sie, ze mozna sie z kims calowac nie przejmujac sie jego uczuciami. teraz to chyba oni beda zabawkami dla mnie i nie wiem co musialoby sie stac, zebym uwierzyla w czyjakolwiek szczerosc.

przykre jest to co piszesz. Też przez chwile myślałam że po rozstaniu będe tak podchodziła do facetów, ale szybko zrozumiałam że nie potrafiła bym. Wiem że ciezko jest komuś zaufać po burzliwym rozstaniu, ale trzeba próbować. Pamietaj tez że nie wszyscy faceci są tacy sami
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:42   #399
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Enjoy -no wspolczuje tego ze mama Cie tak czesto nawiedza..
Bo sprzatanie to lekka przesada..
JA niestety tez mieszkam z rodzicami i raczej predko to sie nie zmieni(praca w okolicach)

A mialam zapytac-pracujesz w kosmetyce za granica?Jak zarobki tam?
Ech, dzięki, szczerze, mam ochotę czasem jej coś powiedzieć, już parę razy sugerowałam ale nigdy wprost, bo mi głupio... masakra

Nie, niestety nie pracuję w zawodzie, a to dlatego, że nie mówię jeszcze perfekt po angielsku, zwłaszcza jeśli chodzi o to całe słownictwo z zakresu kosmetyki właśnie. Zresztą jak już będę się czuła pewnie z językiem, to nie wiem czy będę chciała pracować ogólnie w kosmetyce, raczej chcę się poświęcić samym paznokciom. Żałuję, że nie przyjechałam tutaj zaraz po maturze, moja siostra tak zrobiła, po 2 latach jak już mówiła dobrze, poszła do collegu na kosmetykę, właśnie kończy pierwszy rok, ale perspektywy lepsze jak skończy szkołę tutaj.
Jeśli chodzi o zarobki w naszej branży to nie mam pojęcia jak jest z tym tutaj

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27436718]no to super, trzymam Cię za słowo z tym nieodpisywaniem i olaniem!
i już wysyłam link!
[/QUOTE]

Narazie jestem w bojowym nastroju, więc wierzę, że mi się uda ! Mam tylko nadzieję, że znowu w jakiś dołek nie wpadnę, i że nie zacznie się wszystko od początku...

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2011-06-10 o 21:44
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:46   #400
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, dzięki, szczerze, mam ochotę czasem jej coś powiedzieć, już parę razy sugerowałam ale nigdy wprost, bo mi głupio... masakra

Nie, niestety nie pracuję w zawodzie, a to dlatego, że nie mówię jeszcze perfekt po angielsku, zwłaszcza jeśli chodzi o to całe słownictwo z zakresu kosmetyki właśnie. Zresztą jak już będę się czuła pewnie z językiem, to nie wiem czy będę chciała pracować ogólnie w kosmetyce, raczej chcę się poświęcić samym paznokciom. Żałuję, że nie przyjechałam tutaj zaraz po maturze, moja siostra tak zrobiła, po 2 latach jak już mówiła dobrze, poszła do collegu na kosmetykę, właśnie kończy pierwszy rok, ale perspektywy lepsze jak skończy szkołę tutaj.
Jeśli chodzi o zarobki w naszej branży to nie mam pojęcia jak jest z tym tutaj
Myslalam ze wlasnie moze pazurkami sie zajmujesz
Bo slyszalam ze za granica (rodowite brytyjki/niemki/francuzki) robia totalnie na odpieprz za mase EURO .(w Niemczech 80 EURO zele zrobione byle jak-widzialam na wlasne oczy) .. wiec mysle ze Polki by je tam przescignely za 60EURO
Ja 13 i 15 mam egzaminy z kosmetyki.. nie pracuje w zawodzie oczywiscie.. mam na oku ciekawa oferte pracy z fajnymi ludzmi(powroce do tematu po egzaminach)

Stary 2011-06-10, 21:50   #401
Konto usunięte

Cytat:
Narazie jestem w bojowym nastroju, więc wierzę, że mi się uda ! Mam tylko nadzieję, że znowu w jakiś dołek nie wpadnę, i że nie zacznie się wszystko od początku...
Pamiętaj, że my Cię z każdego dołka wyciągniemy
Stary 2011-06-10, 21:50   #402
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Ulala... Można Cię gdzieś usłyszeć w Internecie?

Coś tam kiedyś wrzucałam ale to było wieki temu

Jak mi jutro dobrze pojdzie to nagram cos specjalnie dla was
Napisze tekst o wizażu , o wątku rozstaniowym i będzie git
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:53   #403
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
Pamietaj tez że nie wszyscy faceci są tacy sami
to ja sobie chyba poczekam jeszcze. ten mial nie byc taki,a byl taki do n-tej potegi (gdzie n>5).
mam ich w nosie. nawet mi sie wglebiac nie chce w relacje.
gadalam z obiektem westchnie no uno o przyszlosci, uniezaleznieniu od rodzicow- jemu to wisi, wiec bysmy sie nie dogadali, dwa ze ciagle wyczuwam aluzje do seksu. ale przynajmniej przystojny i mna zainteresowany. poniekad.
obiekt no duo nie jest mna chyba zainteresowany, mam mu sweter do oddania, bo mi pozyczyl. ale chyba juz go nie chce. to sobie odpuscilam. jest bardzo wrazliwy, ale to dzieciak jeszcze. jak wrocilam z tamtego ogniska to tulilam sie do tej szmatki przez godzine, ale szybko do mnie doszlo, ze to bez sensu.
to kiedy oni dojrzeja? skoncze jako stara panna, albo lepiej- singelka z wyboru. -.-''

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-06-10 o 21:55
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:54   #404
Konto usunięte

Cytat:
Coś tam kiedyś wrzucałam ale to było wieki temu

Jak mi jutro dobrze pojdzie to nagram cos specjalnie dla was
Napisze tekst o wizażu , o wątku rozstaniowym i będzie git
zrobimy układ, nagramy teledysk, zarobimy miliony!
Stary 2011-06-10, 21:58   #405
Yuuka
Rozeznanie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27437121]zrobimy układ, nagramy teledysk, zarobimy miliony! [/QUOTE]

O taaak, sława , paparazzi, drinki z palemką, jachty
I mezczyzni, duuuuuuużo mezczyzn
Stary 2011-06-10, 22:01   #406
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Hej,
padam dziewczyny na pyszczek jestem po praktycznym i zostałam wycyckana z całej wiedzy i sił jedyne o cyzm marze to łozko a czeka mnie jeszcze powrot do domu ale ciesze sie z tego faktu
On dzownił w trakcie mojego egz wiec nie odebrałam ciekawe czego chciał?
zverka- nie załamuj sie to moze nie byc grozne...jestesmy z Toba
Trzymam się dzielnie Dziękuję za wsparcie
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:01   #407
Konto usunięte

Cytat:
O taaak, sława , paparazzi, drinki z palemką, jachty
I mezczyzni, duuuuuuużo mezczyzn
no no no ale Ty już swojego masz, zostaw innym! (tak, mam na mysli siebie)
Stary 2011-06-10, 22:05   #408
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość

Wstrząsnął mną ten post, bo niedawno mi się śniło coś takiego i obuziłam się zlana potem.. więc nie wyobrażam sobie co musisz czuć Ty. W każdym razie nie trać swojej nadziei i wiary w to, że będzie dobrze, bo jak sama mówiłaś - jeszcze nie wiadomo do końca. A nawet jeśli, to myśl o tym ile już takich przypadków wyleczono. Dasz radę

Dam radę. Już pierwsze złe myśli odgoniłam, tzn staram się:P Dziękuję za wsparcie

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Cah Pokaż wiadomość

łooo... wstrząsnęło mnie. Kiedy będzie wiadomo na pewno? Miałaś robione jakieś badania?
Idę na badania po 16.06 dopiero. Mam nadzieję że będzie ok Dziękuję

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Dziękuję Wam dziewczyny za słowa otuchy i duchowe wsparcie Jesteście Kochane Ale wróćmy już do wątku:P
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:06   #409
zoskasamoska
Wtajemniczenie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27436052]Zośka a czemu w ośrodkach przy parafii czy mopach nie ma niby zaufanych osób?

[/QUOTE]

Wiesz.. to nie tyle, ze nie ma zaufanych ludzi w takich miejscach co to, ze on sie nie chce przełamać i pójsc tam.

Pozatym wydaje mi sie , ze na takie rozmowy grupowe, na terapie jest juz za pozno, bo on potrzebuje leczenia zamkniętego. No i tu kolo sie zamyka. Ah nie wiem co robic, tak jak kazałam mu sie dzis nie pokazywac tak tez sie nie pokazuje...
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:06   #410
Yuuka
Rozeznanie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27437274]no no no ale Ty już swojego masz, zostaw innym! (tak, mam na mysli siebie) [/QUOTE]

Cichooooo (egoistka )

Idę spać, jutro musze wcześnie wstać..
Dobranoc! Zyczcie mi powodzenia!
Stary 2011-06-10, 22:06   #411
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Myslalam ze wlasnie moze pazurkami sie zajmujesz
Bo slyszalam ze za granica (rodowite brytyjki/niemki/francuzki) robia totalnie na odpieprz za mase EURO .(w Niemczech 80 EURO zele zrobione byle jak-widzialam na wlasne oczy) .. wiec mysle ze Polki by je tam przescignely za 60EURO
Ja 13 i 15 mam egzaminy z kosmetyki.. nie pracuje w zawodzie oczywiscie.. mam na oku ciekawa oferte pracy z fajnymi ludzmi(powroce do tematu po egzaminach)
W paznokciach mam przerwę już prawie rok, właśnie odkąd tu jestem. Od czasu do czasu coś tam maźnę, ale naprawdę rzadko. Tutaj z tego co się orientuję mniej więcej to około 20-30 funtów za paznokcie akrylowe u chinek. Ale to dopiero masakra jest, jak ja widziałam jak to robią
To ty teraz kończysz szkołę? Tzn studium czy studia?
Ja jak byłam w Polsce to pracowałam jeszcze podczas szkoły, właśnie paznokcie robiłam w salonach a zaczęłam pod koniec pierwszego roku.

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27436979]Pamiętaj, że my Cię z każdego dołka wyciągniemy [/QUOTE]

Pamiętam, pamiętam!
Stary 2011-06-10, 22:07   #412
Flanelka_
Raczkowanie

Złapałam się na zaglądaniu w telefon, żeby sprawdzić, czy eks nie dzwonił. Cisza w eterze. Niby mnie kocha a nie odezwie się , nie zapyta, jak sobie radzę. Wiem, że powinnam się cieszyć z tego powodu...

Jak to właściwie jest z tymi "fazami" po rozstaniu? Może mnie któraś uświadomić?

I mam pytanie do was... Jak długo jesteście po rozstaniu i ile czekałyście na odkochanie się?
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:08   #413
ver_million
Rozeznanie

macie dobra nute
ostatnimi czasy przerzucilam sie ze slipknota na nich, bo minal ten podly nastroj http://www.youtube.com/watch?v=4wfRH...feature=relmfu
Stary 2011-06-10, 22:11   #414
Konto usunięte

zośka, czyli pewnie będzie tak jak jest i nigdzie nie pójdzie.

Cytat:
Cichooooo (egoistka )

Idę spać, jutro musze wcześnie wstać..
Dobranoc! Zyczcie mi powodzenia!
czekamy na relacje jutro!

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
I mam pytanie do was... Jak długo jesteście po rozstaniu i ile czekałyście na odkochanie się?
3 miesiące prawie. odkochania póki co jeszcze brak. ale pracuje nad tym.
Stary 2011-06-10, 22:13   #415
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość

Jak to właściwie jest z tymi "fazami" po rozstaniu? Może mnie któraś uświadomić?

u mnie bylo tak
1. ja go przeciez kocham, chce wrocic, moze zle zrobilismy
2. czarna rozpacz, bo wzial sie za rwanie panny takiej
3. nienawisc, chec zemsty, kombinowanie
4. zobojetnienie i totalne wpupiemanie

czekalam 2,5 mieiaca, na etapie 3 go uderzylam i od tego momentu zaczelo do mnie docierac z kim sie zadawalam.
Stary 2011-06-10, 22:13   #416
plu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
to kiedy oni dojrzeja? skoncze jako stara panna, albo lepiej- singelka z wyboru. -.-''
e tam w jakim wieku jesteś?

no ja też się załamuj (nie)dojrzałością facetów 'pan doktor' mial być niby taki poważnie myslący o życiu i takie sprawiał wrazenie na poczatku, a jednak okazalo się ze 28 lat to za mało chyba zaczne szukać faceta po 30stce, chociaż ten watek też juz udowodnił że nawet w takim wieku potrafią sie znaleźć 'duże dzieci'
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:15   #417
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
I ja tez tak mam..
nawet bedac w zwiazku ( z Nowym)
A to już nie w porządku, bo wychodzi że traktujesz go jak mięso do bzykania.

Cytat:
Kiedys mi powiedzial ze jestem jego sloneczkiem czy cos to mnie wrylo i mu wypalilam ze za stara jestem na tanie sciemy..
Jestem nieco starsza od Ciebie i zwracamy się z lubym do siebie per "słońce" - nie widzę w tym nic taniego.

Biedny facet.
Stary 2011-06-10, 22:15   #418
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
W paznokciach mam przerwę już prawie rok, właśnie odkąd tu jestem. Od czasu do czasu coś tam maźnę, ale naprawdę rzadko. Tutaj z tego co się orientuję mniej więcej to około 20-30 funtów za paznokcie akrylowe u chinek. Ale to dopiero masakra jest, jak ja widziałam jak to robią
To ty teraz kończysz szkołę? Tzn studium czy studia?
Ja jak byłam w Polsce to pracowałam jeszcze podczas szkoły, właśnie paznokcie robiłam w salonach a zaczęłam pod koniec pierwszego roku.
Koncze studium
Ja sie wlasnie pazurkami wcale nie zajmuje..robilam sama sobie ale to tylko na wlasny uzytek..
Bardziej szlam w strone makijazy ale jeden pies jak i tak pracy nie ma..
Aczkolwiek bardziej w Pl szukaja z umiejetnoscia tipsow(bo swietne robisz-Ty bys tu miala lepsza kase

Stary 2011-06-10, 22:17   #419
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
no ja też się załamuj (nie)dojrzałością facetów
A nie załamujesz się swoim ciśnieniem na konkrety teraz natychmiast?

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Bardziej szlam w strone makijazy ale jeden pies jak i tak pracy nie ma..
Moja koleżanka się załapała niedawno w salonie firmowym inglota...inna w douglasie mejkapy robi - obie sobie chwalą, chociaż wiadomo, nie jest to to, czego by się chciało...
Stary 2011-06-10, 22:18   #420
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A to już nie w porządku, bo wychodzi że traktujesz go jak mięso do bzykania.

Jestem nieco starsza od Ciebie i zwracamy się z lubym do siebie per "słońce" - nie widzę w tym nic taniego.

Biedny facet.
Bede dyskutowac
Ja po poprzednim zwiazku nie lubie tanich sciem po prostu..
bajerowania i mydlenia oczu
Po prostu nie lubie chyba takie bycia słit i :"misiaczkowania" ..zmienilo mi sie to..
(Tamtego bylam tez sloncem i bzykal d.. na boku.)
Nie ma tak zle ze mna

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości