|
|
#391 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Zośka a czemu w ośrodkach przy parafii czy mopach nie ma niby zaufanych osób?
oczywiście widziałam eksa z pustakiem. dzięki bogu, że wyglądałam dobrze ![]() zmieniłam status na fb na wolny, bo nie zniose jeszcze jednego pytania 'jak tam z X.?'. dziewczyny mające mnie w znajomych- polubcie prosze
|
|
|
|
#392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Można Cię gdzieś usłyszeć w Internecie?Tak sobie czytam wypowiedź Ver_million i chyba myślę podobnie... Boję się, że też przestałam ufać facetom, nie biorę na poważnie kompletnie nic co mówią, wszystko uznaję za tani bajer... Źle się dzieje... ![]()
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet bedac w zwiazku ( z Nowym) Kiedys mi powiedzial ze jestem jego sloneczkiem czy cos to mnie wrylo i mu wypalilam ze za stara jestem na tanie sciemy..( i wiecej tak do mnie nie mowi.. )W kazdym razie zadnych słit foto nie mamy razem i tego sie bede trzymac-przezorny..
|
|
|
#394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam wakacje. warto dodac, ze to eksprzyjaciel mojego eksa eksio lubi denerwowac ludzi ![]() aaa i schudłam 6 kilo. piekna liczba 49. szkoda, ze mi wszystko zjezdza, ale podobam sie sobie
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-06-10 o 21:37 |
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj miałam taki dobry humor w pracy
a przyszłam tylko do domu, zobaczyłam, że mama znowu u mnie siedzi i od razu mi się wyłączyło. Nosz, nie żebym coś do mojej mamy miała, ale odkąd się przeprowadziłam i mieszkam parę domów od niej, to mam wrażenie jakbym mieszkała z nią przychodzi sobie kiedy chce, wszystkim się interesuje, dzwoni po parę razy dziennie, ja z pracy przychodzę nieraz, a tu cały dom wysprzątany. Nie żeby mi źle było, ale to jest Przesada przez duże P. Miło tak czasem, ale ja czasem chcę mieć spokój, nie musi przecież wszystkiego robić i wszystko wiedzieć Chciałam wam powiedzieć, że zmienia się moje nastawienie powoli. Myślę o eksie, tak. Łapię się na tym, że wspominam, albo myślę, co będzie jak go spotkam. Ale poza tym myślę w taki sposób, że jest dupkiem, bo przecież cały czas mnie okłamywał, że nie jest mnie wart, że przez te wszystkie rzeczy, które mi mówił, powinnam już dawno o nim zapomnieć. Na dzień dzisiejszy jestem pewna, że gdyby do mnie napisał, to bym nie odpisała mam nadzieję, że będę się tego trzymać, zobaczymy jak długo. Jak go spotkam jutro to oleję, napewno nie będę rozpaczać.Poza tym od jutra ćwiczenia, i dieta (postaram się zdrowo a dokładnie zejdę z czarnych włosów, do ciemnego blondu. Jak myślicie dziewczyny (te, które mają mnie na facebooku ) będzie mi dobrze? Miałam kiedyś rude włosy i nie było tragedii. Potrzebuję zmian ! A chcę kolor podobny do tego pierwszego, lub coś jak na drugim zdj. może trochę bardziej zróżnicowany, nie taki jednolity. Ryzykować czy nie? Jeszcze trochę czasu mam zanim schudnę no ale ![]() zverka trzymaj się, będzie dobrze ![]() h200 gratulacje ![]() vesper ja nie mam twojego fb! A chciałam polubić
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-06-10 o 21:37 |
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Enjoy -no wspolczuje tego ze mama Cie tak czesto nawiedza..
Bo sprzatanie to lekka przesada.. JA niestety tez mieszkam z rodzicami i raczej predko to sie nie zmieni(praca w okolicach) A mialam zapytac-pracujesz w kosmetyce za granica?Jak zarobki tam?
|
|
#397 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i już wysyłam link! ![]() magdalenabellacoza- dziękować
Edytowane przez da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 Czas edycji: 2011-06-10 o 21:42 |
|
|
|
|
#398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przykre jest to co piszesz. Też przez chwile myślałam że po rozstaniu będe tak podchodziła do facetów, ale szybko zrozumiałam że nie potrafiła bym. Wiem że ciezko jest komuś zaufać po burzliwym rozstaniu, ale trzeba próbować. Pamietaj tez że nie wszyscy faceci są tacy sami |
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, niestety nie pracuję w zawodzie, a to dlatego, że nie mówię jeszcze perfekt po angielsku, zwłaszcza jeśli chodzi o to całe słownictwo z zakresu kosmetyki właśnie. Zresztą jak już będę się czuła pewnie z językiem, to nie wiem czy będę chciała pracować ogólnie w kosmetyce, raczej chcę się poświęcić samym paznokciom. Żałuję, że nie przyjechałam tutaj zaraz po maturze, moja siostra tak zrobiła, po 2 latach jak już mówiła dobrze, poszła do collegu na kosmetykę, właśnie kończy pierwszy rok, ale perspektywy lepsze jak skończy szkołę tutaj. Jeśli chodzi o zarobki w naszej branży to nie mam pojęcia jak jest z tym tutaj [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27436718]no to super, trzymam Cię za słowo z tym nieodpisywaniem i olaniem! ![]() i już wysyłam link! ![]() [/QUOTE] Narazie jestem w bojowym nastroju, więc wierzę, że mi się uda ! Mam tylko nadzieję, że znowu w jakiś dołek nie wpadnę, i że nie zacznie się wszystko od początku...
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-06-10 o 21:44 |
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo slyszalam ze za granica (rodowite brytyjki/niemki/francuzki) robia totalnie na odpieprz za mase EURO .(w Niemczech 80 EURO zele zrobione byle jak-widzialam na wlasne oczy) .. wiec mysle ze Polki by je tam przescignely za 60EURO![]() Ja 13 i 15 mam egzaminy z kosmetyki.. nie pracuje w zawodzie oczywiscie.. mam na oku ciekawa oferte pracy z fajnymi ludzmi(powroce do tematu po egzaminach)
|
|
|
#401 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#403 |
|
Rozeznanie
|
to ja sobie chyba poczekam jeszcze. ten mial nie byc taki,a byl taki do n-tej potegi (gdzie n>5).
mam ich w nosie. nawet mi sie wglebiac nie chce w relacje. gadalam z obiektem westchnie no uno o przyszlosci, uniezaleznieniu od rodzicow- jemu to wisi, wiec bysmy sie nie dogadali, dwa ze ciagle wyczuwam aluzje do seksu. ale przynajmniej przystojny i mna zainteresowany. poniekad. obiekt no duo nie jest mna chyba zainteresowany, mam mu sweter do oddania, bo mi pozyczyl. ale chyba juz go nie chce. to sobie odpuscilam. jest bardzo wrazliwy, ale to dzieciak jeszcze. jak wrocilam z tamtego ogniska to tulilam sie do tej szmatki przez godzine, ale szybko do mnie doszlo, ze to bez sensu. to kiedy oni dojrzeja? skoncze jako stara panna, albo lepiej- singelka z wyboru. -.-''
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-06-10 o 21:55 |
|
|
|
#404 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27437121]zrobimy układ, nagramy teledysk, zarobimy miliony!
[/QUOTE]O taaak, sława , paparazzi, drinki z palemką, jachty I mezczyzni, duuuuuuużo mezczyzn
|
|
|
|
#406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję za wsparcie![]()
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#407 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#408 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Dziękuję ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Dziękuję Wam dziewczyny za słowa otuchy i duchowe wsparcie Jesteście Kochane Ale wróćmy już do wątku:P
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
||
|
|
|
#409 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27436052]Zośka a czemu w ośrodkach przy parafii czy mopach nie ma niby zaufanych osób?
[/QUOTE] Wiesz.. to nie tyle, ze nie ma zaufanych ludzi w takich miejscach co to, ze on sie nie chce przełamać i pójsc tam. Pozatym wydaje mi sie , ze na takie rozmowy grupowe, na terapie jest juz za pozno, bo on potrzebuje leczenia zamkniętego. No i tu kolo sie zamyka. Ah nie wiem co robic, tak jak kazałam mu sie dzis nie pokazywac tak tez sie nie pokazuje... |
|
|
|
#410 |
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27437274]no no no
ale Ty już swojego masz, zostaw innym! (tak, mam na mysli siebie ) Cichooooo (egoistka ) Idę spać, jutro musze wcześnie wstać.. Dobranoc! Zyczcie mi powodzenia!
|
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ty teraz kończysz szkołę? Tzn studium czy studia? Ja jak byłam w Polsce to pracowałam jeszcze podczas szkoły, właśnie paznokcie robiłam w salonach a zaczęłam pod koniec pierwszego roku.[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27436979]Pamiętaj, że my Cię z każdego dołka wyciągniemy [/QUOTE]Pamiętam, pamiętam!
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
Złapałam się na zaglądaniu w telefon, żeby sprawdzić, czy eks nie dzwonił. Cisza w eterze. Niby mnie kocha a nie odezwie się , nie zapyta, jak sobie radzę. Wiem, że powinnam się cieszyć z tego powodu...
Jak to właściwie jest z tymi "fazami" po rozstaniu? Może mnie któraś uświadomić ?I mam pytanie do was... Jak długo jesteście po rozstaniu i ile czekałyście na odkochanie się? |
|
|
|
#413 |
|
Rozeznanie
|
macie dobra nute
![]() ostatnimi czasy przerzucilam sie ze slipknota na nich, bo minal ten podly nastroj http://www.youtube.com/watch?v=4wfRH...feature=relmfu
|
#414 | |
|
Konto usunięte
|
zośka, czyli pewnie będzie tak jak jest i nigdzie nie pójdzie.
Cytat:
![]() 3 miesiące prawie. odkochania póki co jeszcze brak. ale pracuje nad tym. |
|
|
|
|
#415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1. ja go przeciez kocham, chce wrocic, moze zle zrobilismy 2. czarna rozpacz, bo wzial sie za rwanie panny takiej 3. nienawisc, chec zemsty, kombinowanie 4. zobojetnienie i totalne wpupiemanie czekalam 2,5 mieiaca, na etapie 3 go uderzylam i od tego momentu zaczelo do mnie docierac z kim sie zadawalam.
|
|
#416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w jakim wieku jesteś?no ja też się załamuj (nie)dojrzałością facetów 'pan doktor' mial być niby taki poważnie myslący o życiu i takie sprawiał wrazenie na poczatku, a jednak okazalo się ze 28 lat to za mało chyba zaczne szukać faceta po 30stce, chociaż ten watek też juz udowodnił że nawet w takim wieku potrafią sie znaleźć 'duże dzieci' |
|
|
|
|
#417 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
A to już nie w porządku, bo wychodzi że traktujesz go jak mięso do bzykania.
Cytat:
Biedny facet.
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie wlasnie pazurkami wcale nie zajmuje..robilam sama sobie ale to tylko na wlasny uzytek.. Bardziej szlam w strone makijazy ale jeden pies jak i tak pracy nie ma.. Aczkolwiek bardziej w Pl szukaja z umiejetnoscia tipsow(bo swietne robisz -Ty bys tu miala lepsza kase
|
|
|
#419 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A nie załamujesz się swoim ciśnieniem na konkrety teraz natychmiast?
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Moja koleżanka się załapała niedawno w salonie firmowym inglota...inna w douglasie mejkapy robi - obie sobie chwalą, chociaż wiadomo, nie jest to to, czego by się chciało...
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po poprzednim zwiazku nie lubie tanich sciem po prostu.. bajerowania i mydlenia oczu ![]() Po prostu nie lubie chyba takie bycia słit i :"misiaczkowania" ..zmienilo mi sie to.. (Tamtego bylam tez sloncem i bzykal d.. na boku.) Nie ma tak zle ze mna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

śpiewam od czasu do czasu, głównie w konkursach powiatowe, występy szkolne. Takie tam.
Można Cię gdzieś usłyszeć w Internecie?
przychodzi sobie kiedy chce, wszystkim się interesuje, dzwoni po parę razy dziennie, ja z pracy przychodzę nieraz, a tu cały dom wysprzątany. Nie żeby mi źle było, ale to jest Przesada przez duże P. Miło tak czasem, ale ja czasem chcę mieć spokój, nie musi przecież wszystkiego robić i wszystko wiedzieć 

Wstrząsnął mną ten post, bo niedawno mi się śniło coś takiego i obuziłam się zlana potem.. więc nie wyobrażam sobie co musisz czuć Ty. W każdym razie nie trać swojej nadziei i wiary w to, że będzie dobrze, bo jak sama mówiłaś - jeszcze nie wiadomo do końca. A nawet jeśli, to myśl o tym ile już takich przypadków wyleczono. Dasz radę