|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Idę spać Dobranoc do jutra
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My sobie robimy prezenty na urodziny. Z okazji świąt odpuściliśmy
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3095 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh popłakałam sobie troszkę, a to dlatego że przed @ jestem i hormony szaleją. Związku z tym na poprawę humory idę pokręcić Hula Hoop i poczytam książkę przy okazji.
|
|
|
|
#3096 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My też rzadko sobie cos kupujemy chyba bardziej z braku kasy niż chęci ale zawsze można miło spędzić ten dzień Cytat:
![]() Cytat:
To mała szalona wariatka. Nie wiem skąd ona bierze takie pomysły że mi włosy dęba stają. Dzisiaj np. zleciała z łózka bo zachciało jej się na głowie stawać---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj, ale wizaż wariuje. Kompletnie mi nie cytuje pozaznaczanych postów.
Tż bardzo dziękuje wszystkim dziewczynom, które składały życzenia Wszystkie dokładnie przekazałam, miło mu było ![]() Pijemy urodzinowe winko, swojskiej roboty Malinowo-jeżynowe! Niebo w gębie Dzień był tak zalatany, że nawet na minutę nie siadłam! Firany prasowałam i wieszałam chyba z 3 godziny, ale efekt mi się podoba. Muszę jeszcze zamówić sobie u tż siostry z fioletem do naszego pokoju ![]() Moja mama zrobiła torta, który pachnie mega i ciacho z truskawkami i galaretką Jeszcze muszę dziś zrobić kurczaka w galarecie, ale rano wsadzę go do lodówki, bo nie będę sidziała po nocy żeby wystygł. Bardzo zdenerwowała mnie siostra ze szwagrem. Przełożyli godzinę przyjścia na imprezę... bo potem jadą na grilla. Jestem bardzo wściekła i jutro im to powiem, szczególnie, że w ich względu przekładaliśmy urodziny z dziś na jutro
|
|
|
|
#3098 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no niestety to moja największa bolączka - powrót do nawyków sprzed diety![]() a co do niedopinających sie marynarek to też posiadam i noszę rozpięte ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dopiero maluje pazury ...jedna reka gotowa ;]
|
|
#3101 |
|
Zadomowienie
|
A ja w ramach antystresu piję likier toffee i oglądam Opole.
Trochę ten likier % ma, ale jest taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki pysznyyyyyyyyyyyyy!!!! |
|
|
|
#3102 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczak w lodówce, a ja padam na pyszczek. Jutro roboty ciąg dalszy, oby wszystko wszystkim samokowało
![]() Tż od mojej siostrzenicy dostał dziś narysowane ogromne serce i 1 pln na loda ![]() Dobrej nocy
|
|
|
|
#3104 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
lili super sukienka
a co do prezentu to tez bym wybrala kase i cos drobnego co by przypominalo o tym dniu dodaja zyczenia dla tz-a Cytat:
oj to niedobrze Cytat:
super pomysl z tym alko Cytat:
super kwiatki by zwiedly a dzieciaczki napewno byly przeszczesliwe Cytat:
dudi ... moze to glupie pytanie ale co to sa dudy? ja jak bylam mala to mama czesto mi robila serduszka ( taki dobry sosik do tego robila ) , cynaderki , za watrobka moze az tak nie przepadalam ale zjem - tz np. jak widzi watrobke to juz ma dosc Cytat:
![]() Cytat:
mamy niestety tylko prysznic ![]() ![]() klask i:Cytat:
fajny rysunek tak sie starala po czym mi powiedziala ,, to dla Ciebie ale pamietaj oddaj mi jutro " padlismy wszyscy w domu z tego textu no coz oddalam na drugi dzien |
|||||||
|
|
|
#3105 |
|
kobieta za ladą
|
dudy to są inaczej płuca
![]() kiedyś mój eks zażyczył sobie pierogów z dudami zrobiłam prawie 200 szt na czuja bo nawet farszu nie spróbowalam ![]() mała zasnela o 24 oglądamy kabareton z tż
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
aaa to moi dziadkowie i zreszta nie tylko oni zazwyczaj pierogi wlasnie z pluckami robili
apropo plucek zaraz moje wykaszle musze jutro syrop dokupic durny ten kaszel bo ani to sie nie odrywa ani duszacy ... zglupiec mozna (tzn. raz tak raz tak ;( Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-11 o 02:13 |
|
|
|
#3107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
![]() Moja córcia obudziła się dziś o 4:00! ![]() Myślałam, że ją uduszę. Teraz padła jak mucha, może pośpi trochę dłużej niż pół godziny. W ogóle powiem Wam, że jestem ostatnio załamana, myślałam, że macierzyństwo będzie trochę łatwiejsze ![]() Fajnie, jest kogo o poradę zapytać ![]() Cytat:
A co do porodu - ja miałam poród niczym z "Ostrego dyżuru" Sama myślałam, że to głupie, ale sprawdziło się - najważniejsze jest pozytywne nastawienie. Da się przeżyć, naprawdę. Gorzej jest po porodzie
"Pamiętaj: wszystko Ci wolno - ale nie wszystko warto." Edytowane przez bordowa Czas edycji: 2011-06-11 o 06:15 |
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po śniadaniu i kawie. Z chęcią zostałabym w domu... ale muszę zdobyć wpis i oddać pracę.
Nastrój mam podły. Pół nocy ryczałam.
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Eh przeciwności losu...brak możliwości powiększenia rodziny.
|
#3111 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A miałam już chyba 8cm rozwarcia ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Cytat:
Chociaż może to i dobrze, bo nie znoszę baby
|
|
#3112 |
|
kobieta za ladą
|
nadia
![]() bordowa nosek do góry niebawem dzieciaczek ci sie unormuje ja też nie śpie zaraz fachman przyjdzie tak to jest jak sie norweski horror a potem kabareton do 2 w nocy oglądaDZIEWCZYNY JUTRO ZIELONE ŚWIĄTKI PAMIĘTAJCIE SKLEPY BĘDĄ POZAMYKANE
|
#3113 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj obudziłam się ze strasznym bólem brzucha a to dlatego, że wieczorem @ dostałam. Mamy sporo truskawek i mama chce żebym jakiś placek upiekła, tylko teraz nie wiem czy wyjdzie, najwyżej ona mi pomoże
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3115 |
|
kobieta za ladą
|
tam gdzie zamiast pracownika może stanąć właściciel mogą być otwarte reszta jak tesco biedrona zamknięte
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- nuruś przeprowadzasz sie czy coś przeoczyłam???????
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
ja wstałam o 6 i zaraz z bratem na rynek spadam bo muszę kupić jeszcze 3 drobiazgi , wracam i zaczynam się szykować ( jeszcze muszę włosy machnąć szamponetką ) a zamiast o 16 15 muszę być gotowa o 14 45 bo Kuzynka TŻ zadzwoniła żeby TŻ odprowadził ją do Pana Młodego ... dobrze, że pazury gotowe
aa i prawdopodobnie dostanę dziś @ będzie mi pasować do sukienki ...
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
hej SPD
![]() Ja dziś ranny ptaszek, juz o 7 bylam u fryzjera dzis idziemy na weselicho strasznie nie mam ochoty i caly czas nie wiem co na siebie załoze![]() I wybiore się chyba zrobić zdjęcie do dowodu, bo zawsze jakoś nie po drodze było mi do fotografa a korzystając z okazji, że mam ulozone wlosy to pojde
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Ja wyprawiłam TŻ do pracy i teraz zaległam w łóżku z kawką
![]() Nadia Nurek ja chyba też coś przeoczyłam.
|
#3119 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dziś rano przywitał mnie deszcz za oknem i 14 stopni na zewnątrz Moje plany działkowego grilowania odeszły tym samym w niepamięć Teraz muszę troszkę jeszcze popracować, a później w planach porządki w domu, czyli: * wymycie okna balkonowego i mile widziane wymycie pozostałych okien * przebranie pościeli *pościeranie kurzy *poukładanie ciuchów w pokoju " małych bałaganiar" Obiadu dziś nie gotuję, będzie tylko bób, a co! Cytat:
Cytat:
![]() O widzisz, zapomniałabym.... Lili Ale masz dobrze z ta ciocia, że nawet sukienkę Ci kupi. Zawsze to 100 zł w portfelu zostanie.
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-06-11 o 09:27 |
||
|
|
|
#3120 |
|
Raczkowanie
|
Hey Sexy Ladies
![]() Dudiiiiiiiiii ale mnie wystraszyłaś z tymi sklepami, jeszcze się chyba dobrze nie przebudziłam, i mi się przestawiło, że jutro jest dziś:cojest Do nas też właściciel przychodzi po kasę, w spółdzielni jest narobione trochę długów bo on nie płaci za czynsz i dług rośnie, tyle razy się mu powtarza żeby wpłacił, a potem przychodzi miły pan ze spółdzielni strasząc że niedługo jak tak dalej będzie to komornik wejdzie. super naprawdę, no ale ostatnio jak był to mówił ze troche uregulował, mam nadzieję.Bo juz mnie zaczyna to denerwować. swoja drogą to jak się dzwoni żeby przyszedł po kaskę to ma zawsze czas, a jak się prosi zeby uregulował czynsz to zawsze mu coś wypada |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

Jestem żonką 

dzisiaj byłam u taty 13 h i non stop coś robiłam

oj to niedobrze
super kwiatki by zwiedly a dzieciaczki napewno byly przeszczesliwe
[COLOR=Silver]
klask i:

tak to jest jak sie norweski horror a potem kabareton do 2 w nocy ogląda
swoja drogą to jak się dzwoni żeby przyszedł po kaskę to ma zawsze czas, a jak się prosi zeby uregulował czynsz to zawsze mu coś wypada