Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 21:14   #3271
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Lulek na tyle za duża ze musze isc w starej może na sierpień do niej dorosne
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:24   #3272
mucka21
Rozeznanie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Dla mnie też była by fajna opcja gdybym może mieszkała w mieście, poza tym jestem nieśmiałą osobą i wstydliwą zwłaszcza mając do czynienia w realu myślę że takie wizyty położnej bardziej mnie stresowały niż pomogły, jak co mogę się dowiedzieć od was albo od gina (ponoć później są częstsze już wizyty)
Będziecie mi pisać co wam położne mówiły

jeju, przyszedł do nas bratanek tż bo chciał zamówić część to tel na all, okazało się że nie ma takich części to zaczął szukać nowego telefonu i wszystkie propozycje były dla niego złe, bo to musi być na budowe (najlepiej nie zniszczalny), musi spełniać pewne jego wymagania, musi być nowy bo używany to na pewno zepsuty, a to za cienki, za stary, za brzydki, nie bo czarny, itd... miałam ochotę go wygonić, nic mu nie pasowało, chciałby chyba gwiazdkę z nieba

a najlepsze że nie wiem czego on oczekuje bo chce nowy ale najlepiej żeby gwarancja uwzględniała wpadnięcie tel do betonu. Na co ja że to wtedy jest jego wina że nie dopilnował, na co on że nie jego wina bo telefon wpadł sam
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

Edytowane przez mucka21
Czas edycji: 2011-06-10 o 21:27
mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:28   #3273
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Lulek na tyle za duża ze musze isc w starej może na sierpień do niej dorosne
A na ktora masz to wesele?
Stary 2011-06-10, 21:29   #3274
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Dla mnie też była by fajna opcja gdybym może mieszkała w mieście, poza tym jestem nieśmiałą osobą i wstydliwą zwłaszcza mając do czynienia w realu myślę że takie wizyty położnej bardziej mnie stresowały niż pomogły, jak co mogę się dowiedzieć od was albo od gina (ponoć później są częstsze już wizyty)
Będziecie mi pisać co wam położne mówiły

jeju, przyszedł do nas bratanek tż bo chciał zamówić część to tel na all, okazało się że nie ma takich części to zaczął szukać nowego telefonu i wszystkie propozycje były dla niego złe, bo to musi być na budowe (najlepiej nie zniszczalny), musi spełniać pewne jego wymagania, musi być nowy bo używany to na pewno zepsuty, a to za cienki, za stary, za brzydki, nie bo czarny, itd... miałam ochotę go wygonić, nic mu nie pasowało, chciałby chyba gwiazdkę z nieba

a najlepsze że nie wiem czego on oczekuje bo chce nowy ale najlepiej żeby gwarancja uwzględniała wpadnięcie tel do betonu. Na co ja że to wtedy jest jego wina że nie dopilnował, na co on że nie jego wina bo telefon wpadł sam
hahah dobre rozbawiłaś mnie tym
ludzie to mają oczekiwania heheh i jeszcze pewnie chce go za pół darmo, no nie?
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:34   #3275
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
A na ktora masz to wesele?
na 16 ale wracam juz o 20 bo z konradkiem jedziemy - powód gdzie indziej
Stary 2011-06-10, 21:40   #3276
pestka78
Rozeznanie

Witajcie wieczorową porą.......... Muszę się wbic do Was i nadrabiac pomalutku dzisiejszy dzien, bo reszte czytałam, tylko nie odpisywałam
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:41   #3277
lausanne
Wtajemniczenie

cześć Pesteczka
Stary 2011-06-10, 21:44   #3278
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
na 16 ale wracam juz o 20 bo z konradkiem jedziemy - powód gdzie indziej

aaaaaa, no to luz

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Witajcie wieczorową porą.......... Muszę się wbic do Was i nadrabiac pomalutku dzisiejszy dzien, bo reszte czytałam, tylko nie odpisywałam

Dobry wieczor
Stary 2011-06-10, 21:52   #3279
pestka78
Rozeznanie

Podczytuje i podziwiam sukienke Lulla. Wygladasz slicznie
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:54   #3280
Patiisia
Wtajemniczenie

Hej, hej Witam Was po kilkudniowej przerwie Nie pisałam, bo jakoś nie bardzo było o czym, podczytywałam Was jedynie wieczorami. U mnie ostatnio nastąpił postęp, a mianowicie mój Filipek kopnął mnie wczoraj 2 razy i to tak że na brzuchu było widać to miejsce gdzie kopał W szkole pozaliczane, zwolnienie do szkoły już mam, a więc teraz pozostało mi tylko odpoczywać, cieszyć się ciążą i spacerować po świeżym powietrzu Z tego co pamiętam:
- spóźnione gratulacje dziewczynom, które w ostatnim czasie wyszły za mąż, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, i oby jak najdłużej z Waszymi tż-tami!
- spóźnione życzenia urodzinowe dziewczynom, które ostatnio obchodziły urodziny
No i miłego weekendu życzę Wam wszystkim!
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:55   #3281
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:

Podczytuje i podziwiam sukienke Lulla. Wygladasz slicznie

Dziekuje Pestuś
Stary 2011-06-10, 22:02   #3282
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Dziewczyny ja nerwowo z tą moją Amelą nie wytrzymam!!!!!
Jaki to jest leń czy nie wiem kto... ja jej prawie nie czuję zamiast z każdym dniem coraz mocniej to ja coraz mniej i słabiej ją czuję Leżałam teraz i leżałam i NIC pukałam się po brzuchu - zaczepiałam ją i doopa w dniu ją troszeczkę czułam ale co to za czucie... tylko od środka czuję, jak mi pęcherz kopnie lekko a jak rękę przyłożę to wielkie gooownooo Rany!!! Idę dalej leżeć i wyczekiwać...

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:03   #3283
lausanne
Wtajemniczenie

no wlasnie Lula wróciłam się kilka stron żeby zobaczyć bo przez malego pobieżnie czytałam - chyba dobrze się stało ze panterkę wykupiono co? wszystko ma swój wyższy cel
Agnyska nie umiem sobie wyobrazić tej sukienki na kims, ale chętnie Cię zobacze jak kupisz Może być ładnie
Stary 2011-06-10, 22:03   #3284
mucka21
Rozeznanie

Dziewczyny a wasze dzieci też są tak ruchliwe? teraz to moje małe tak się ruszało jakby wypychało wszystko co się da tak to dziwnie wyglądało na brzuchu. Jak to tż powiedział: walczyło z tasiemcem ja myślałam że dzieci to kopną czy się przekręcą a to - ja nie wiem co to było
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:04   #3285
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Dziś realizowałam kupony z gropera - i taki powinien być efekt jak na fotce
Podobają mi się, a już najbardziej ta pierwsza koszulka

Cytat:
A jak nie pójdę do tej położnej bo nie wiedziałam
To wtedy ona nie przyjdzie do Ciebie

Cytat:
Nie mam siły Wam odpisywac na wszystko, tylko daje buziaki w promocji Wpadnę moze jak odpocznę...
Też przesyłam buziaki i życzę odpoczynku i spokojnej nocy

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
U mnie ostatnio nastąpił postęp, a mianowicie mój Filipek kopnął mnie wczoraj 2 razy i to tak że na brzuchu było widać to miejsce gdzie kopał W szkole pozaliczane, zwolnienie do szkoły już mam, a więc teraz pozostało mi tylko odpoczywać, cieszyć się ciążą i spacerować po świeżym powietrzu
Czyli imię już wybrane? Odpoczywaj

Pestko, nie przedźwigaj się tam

Lausanne, ja tą sukienkę widziałam kilka razy, bo moja szefowa taką ma i się zakochałam. A że teraz do pracy nie chodzę, to nie zaszkodzi nawet jak ją ubierzemy tego samego dnia

Kasiuleczkakuleczka - mój mały ostatnio rusza się jakoś słabiej, to znaczy słabiej go czuję na zewnątrz, bo w środku to mi się aż wszystko przewraca i uczucie jakby mnie mocno łaskotał od środka Myślę, że po prostu jest inaczej ustawiony. Może to to? Nie martw się, ja mojego dzieciaka czuję inaczej co kilka dni, a już miałam tak, że z zewnątrz wyglądało to jak "walka z tasiemcem" (Mucka, świetne to określenie ).

No, kilka par butów wystawiłam. Widzę, że od ostatniego razu wiele się w sprzedaży zmieniło, ale podobają mi się te zmiany Jutro dalsza część walki, bo mam tego duuuuuużo

Dobranoc mamcie!

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-06-10 o 22:09
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:07   #3286
lausanne
Wtajemniczenie

Ty Kasia dziecka nie męcz, jak będzie chciała to sama pokopie. Jeszcze nie czas żeby się regularnie ruszala. I sama mówiłas - o ile dobrze kojarzę - że masz łozysko z przodu macicy i Ci lekarz mowil ze słabiej możesz czuc ruchy. Więc nie wyszukuj sobie problemów bo będzie
Stary 2011-06-10, 22:08   #3287
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hejka
byłam dziś na zakupach spożywczych, bo mężuś przyniósł wypłatęjak ja lubię ten dzieńszkoda tylko, że ta kasa tak szybko ucieka i już ma przeznaczenie
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, dotarłam i zjadłam obiadek

diabetolog niestety mnie nie pocieszyła, bo cukry mam tak pod 120 po godzinie, ale miałam zapisane dokładnie co jadłam (tak mi kazała pierwszego kontaktu) i diabetolog stwierdziła, że to o wiele za mało i dlatego sie udało utrzymać w normie
powinnam mieć ok.2000 kalorii, dała mi taką dietę, powiedziała co jesc czego nie i mam próbować do czwartku.
Jak beda normy przekroczone albo schudnę to niestety insulina powiedziała, że nie mozna doprowadzić do schudnięcia bo niunia mogłaby nie rosnąć, jakims niedorozwojem łożyska mnie postraszyła...ogólnie dołka mam ale jak bedzie trzeba insulinę to trudno, mała najważniejsza

ale idziemy dzis ze znajomymi do knajpki to moze się trochę oderwę od tego
tez stosuję ten sposób
zastosujesz się Kochana do zaleceń Pani doktor i na pewno wszystko będzie w porządku trzymam
Cytat:
Napisane przez KarlaM Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie... lekki szok dalej się utrzymuje.
Maleństwo w 21 tygodniu ma 21,5cm (oczywiście od czubka głowy do pupki) i waży 420g. No i jest małym mężczyzną

Nie będzie sukienek i kokardek Nie poprawię niestety statystyk naszych małych kobietek... chyba jednak będzie wojna (któraś z was pisała, że jej babcia twierdzi, że jak rodzą się mężczyźni to będzie wojna... proszę się nie bać... tak zapamiętałam
no kolejny chłopaksiusiaki górą
Cytat:
W wersji bocznej okrojonej
rewelacja Kochana sukienka piękna i cudnie w niej wyglądasz
Cytat:
Dziekowac no wlasnie ja tez mysle ze to L bo tez mysle ze to i tak bedzie wieksze bo to ciążowe

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

I myslicie ze moge sobie w tym pohasać na wesele? Bo ten sierpien mnie przeraża zarówno pogodowo jak i brzusznie
spokojnie możesz w niej iść na wesele kurcze jestem nią zachwycona szkoda, że ja taka malutka jestem i w takich nie bardzo mogę chodzić

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:09   #3288
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Jaki to jest leń czy nie wiem kto... ja jej prawie nie czuję zamiast z każdym dniem coraz mocniej to ja coraz mniej i słabiej ją czuję Leżałam teraz i leżałam i NIC pukałam się po brzuchu - zaczepiałam ją i doopa w dniu ją troszeczkę czułam ale co to za czucie... tylko od środka czuję, jak mi pęcherz kopnie lekko a jak rękę przyłożę to wielkie gooownooo Rany!!! Idę dalej leżeć i wyczekiwać...
Spokojnie kochana, zacznie wariowac jeszcze, pamietaj ze na rychu maluszka ma wplyw tez pogoda i zmiany nastroju mamy

Cytat:
no wlasnie Lula wróciłam się kilka stron żeby zobaczyć bo przez malego pobieżnie czytałam - chyba dobrze się stało ze panterkę wykupiono co? wszystko ma swój wyższy cel
Agnyska nie umiem sobie wyobrazić tej sukienki na kims, ale chętnie Cię zobacze jak kupisz Może być ładnie
No tak, ale nie bedziecie mialy żyrafffki

Cytat:
Dziewczyny a wasze dzieci też są tak ruchliwe? teraz to moje małe tak się ruszało jakby wypychało wszystko co się da tak to dziwnie wyglądało na brzuchu. Jak to tż powiedział: walczyło z tasiemcem ja myślałam że dzieci to kopną czy się przekręcą a to - ja nie wiem co to było
Moje jest bardzo, jak nie kopie to sie wybrzusza i wtedy mam taki kwadratowy brzuszek albo z jednej strony kuleczke i z drugiej-wtedy chyba wypina glowke i doopke równocześnie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Podobają mi się, a już najbardziej ta pierwsza koszulka

To wtedy ona nie przyjdzie do Ciebie

Pestko, nie przedźwigaj się tam

Lausanne, ja tą sukienkę widziałam kilka razy, bo moja szefowa taką ma i się zakochałam. A że teraz do pracy nie chodzę, to nie zaszkodzi nawet jak ją ubierzemy tego samego dnia

No, kilka par butów wystawiłam. Widzę, że od ostatniego razu wiele się w sprzedaży zmieniło, ale podobają mi się te zmiany Jutro dalsza część walki, bo mam tego duuuuuużo

Dobranoc mamcie!
Dobranoc
Stary 2011-06-10, 22:10   #3289
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
moje ruchliwe nawet czasem za bardzo... zwłaszcza w nocy, na początku potrafiłam się wybudzić od tych kuksańców. teraz przed spankiem też mam pokazówki na co go stać, a jak już się ułoży w brzuśku do spanka to zasypia a ja razem z nim...
najśmieszniejsze jest to, że mój tż nie może upolować kiedy kopie, bo co mu mówię to on kładzie rękę na brzuchu a wtedy cisza... wstydzi się tatusia chyba hehe
Stary 2011-06-10, 22:11   #3290
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:

no widzisz - miałam odpoczywac i siedze na wizażu ale zaraz idę lulu bo mi się oczy same zamykają
a sukienke kupuj
Stary 2011-06-10, 22:15   #3291
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Hejka
byłam dziś na zakupach spożywczych, bo mężuś przyniósł wypłatęjak ja lubię ten dzieńszkoda tylko, że ta kasa tak szybko ucieka i już ma przeznaczenie

zastosujesz się Kochana do zaleceń Pani doktor i na pewno wszystko będzie w porządku trzymam

no kolejny chłopaksiusiaki górą

rewelacja Kochana sukienka piękna i cudnie w niej wyglądasz

spokojnie możesz w niej iść na wesele kurcze jestem nią zachwycona szkoda, że ja taka malutka jestem i w takich nie bardzo mogę chodzić
jej, dziekuje za te wszystkie słowa, naprawde dlaczego nie bardzo mozesz w takich? ja mysle ze odpowiedni kolor i fason do wzrostu i jest ok

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
moje ruchliwe nawet czasem za bardzo... zwłaszcza w nocy, na początku potrafiłam się wybudzić od tych kuksańców. teraz przed spankiem też mam pokazówki na co go stać, a jak już się ułoży w brzuśku do spanka to zasypia a ja razem z nim...
najśmieszniejsze jest to, że mój tż nie może upolować kiedy kopie, bo co mu mówię to on kładzie rękę na brzuchu a wtedy cisza... wstydzi się tatusia chyba hehe

Ja od paru mc walcze z ciążową bezsennoscia tym bardziej kiedy maluszek sie uaktywnia najbardziej ok 23 w nocy i tak potrafi pol nocy kopac, kokosic sie, ile razy sie z nim bawilam i nie moglam przestac, bo nie chcialam go zostawiac samego i zarywalam nocki
Stary 2011-06-10, 22:18   #3292
lausanne
Wtajemniczenie

moja mała tez się teraz rusza najbardziej późnym wieczorem i w nocy. I po truskawkach ze smietaną i z cukrem
Stary 2011-06-10, 22:19   #3293
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Prawdopodobnie tak, bo mi się podoba, a tż też już się chyba do niego przekonał bo mówi do synka po imieniu jeeej, to jest wręcz niemożliwe, jak ja tą małą istotkę kocham A do synka jestem już przekonana w 100%

Cytat:
Mój tż też ma pecha, jak F mnie kopie, ma czkawkę, albo się rusza, to gdy on przykłada rękę nagle to wszystko ustaje Bawi się z tatusiem w chowanego chyba Albo czuje że to nie mamy ręka i się boi, ale jak zacznie dobrze rozróżniać głosy to i do Taty się pewnie przekona
Stary 2011-06-10, 22:20   #3294
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Ja od paru mc walcze z ciążową bezsennoscia tym bardziej kiedy maluszek sie uaktywnia najbardziej ok 23 w nocy i tak potrafi pol nocy kopac, kokosic sie, ile razy sie z nim bawilam i nie moglam przestac, bo nie chcialam go zostawiac samego i zarywalam nocki
no i ja Cię szczerze podziwiam z tym spaniem...
ja się męczę tydzień już... nawet się przemogłam do melisy i nic...
dzisiaj buszowałam po domu od 2.20... a dzidziol oczywiście w najlepsze nocną imprezkę miał hehe jedyny plus tego nie spania, że można czuć kopniaki i wiercenie

ehh na odwyk fb muszę iść
Stary 2011-06-10, 22:21   #3295
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
moja mała tez się teraz rusza najbardziej późnym wieczorem i w nocy. I po truskawkach ze smietaną i z cukrem

Bo wie co dobre
Stary 2011-06-10, 22:23   #3296
Patiisia
Wtajemniczenie

A mnie już we wtorek czeka kolejna wizyta i możliwe że usg, ale teraz bardziej cieszy mnie wizja wizyty u fryzjera i zakupów niż to Ostatnio tak się zawiodłam, czekać głupie 3 godziny, żeby zobaczyć dziecko przez niecałe 5 minut, porażka i wszystko tak na szybkiego.. normalnie nie ciągnie mnie już do wizyt u ginki Może następna wizyta będzie udana, i dostanę chociaż zdjęcie 3d
Stary 2011-06-10, 22:23   #3297
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Prawdopodobnie tak, bo mi się podoba, a tż też już się chyba do niego przekonał bo mówi do synka po imieniu jeeej, to jest wręcz niemożliwe, jak ja tą małą istotkę kocham A do synka jestem już przekonana w 100%

Mój tż też ma pecha, jak F mnie kopie, ma czkawkę, albo się rusza, to gdy on przykłada rękę nagle to wszystko ustaje Bawi się z tatusiem w chowanego chyba Albo czuje że to nie mamy ręka i się boi, ale jak zacznie dobrze rozróżniać głosy to i do Taty się pewnie przekona
a nie mówiłam... trzeba się tylko oswoić z myślą, ze już się wie co się ma... ja już sobie nie wyobrażam jakby mi powiedzieli, ze to jednak dziewczynka...

filip ładne imię, tez o nim myślałam...

o mówieniu do brzucha też czytałam... trzeba mówić żeby dzieciaszek oswajał się z głosami, można nawet puszczać swoje ulubione piosenki wtedy po urodzeniu je rozpozna
Stary 2011-06-10, 22:24   #3298
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
A mój za to po słoneczniku prażonym, popcornie, wafelkach i oczywiście truskawkach I ostatnio strasznie polubił słodkie!
Stary 2011-06-10, 22:26   #3299
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
brawo

Ja jeszcze czuję smak dzwonek łososia które zrobiły moje skarby - były pyszne ale się skończyły. Dziś cały ranek siedział w kuchni i przygotowywał zalewy do szynki, kurczaka i cielęcinki na niedzielnego grilla - fajne zapaszki się rozchodziły po domku.
Ogólnie zapowiada się rozrywkowy weekend
Jutro rano jedziemy na te targi dziecinne, potem wpada znajomy po samochód Przyzwyczaiłam się do niego, będzie mi smutno - hlip. Potem chłopaki mają wieczór pokera i miś zrobił wielki gar sosu do spaghetti. Powiedzieli, że i mi pozwolą pograć W niedziele natomiast następni goście i jakieś dziwne karty, na których się nie znam chcieli mnie uczyć, ale one mają wszystkie teksty po angielsku i powiedziałam, że nie mam ochoty.

Właśnie pytałam kolegi o te położne, bo ich mała ma prawie 3 tygodnie. O niczym takim nie słyszał. Nawet po porodzie położna do nich nie przyszła.

Dziś realizowałam kupony z gropera - i taki powinien być efekt jak na fotce
super zakupy
Cytat:
jestem sama - tż na wycieczce firmowej. Musialam ponad godzine lulać małego do snu, bo bolą go te ząbki Teraz mnie boli brzuch Nie mam siły Wam odpisywac na wszystko, tylko daje buziaki w promocji Wpadnę moze jak odpocznę...
a jutro wesele - a sukienke jednak za duża
o to jutro się pobawisz na pewno w inneej też będziesz wyglądała ślicznie a tą już będziesz miała na kolejne wesele
Cytat:

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
oj Ty nerwusku ja małego też dziś tylko raz czy dwa czułam, ale spokojnie mała Cię jeszcze zakopie
Cytat:
wie co dobre

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:29   #3300
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
można nawet puszczać swoje ulubione piosenki wtedy po urodzeniu je rozpozna
Ja to nawet śpiewam dziecku przez paredziesiąt minut dziennie, ale to jest taki fałsz że aż się martwię co sobie myśli o mamie jak tam siedzi i słucha No i na dodatek większość obcojęzyczna, już od małego go uczę hihi

A ostatnio mój tż mnie rozwalił! Chciał poczuć synka i zaczęłam pukać lekko w brzuszek, żeby go obudzić, a on do mnie: "Co Ty robisz? Nie rób tak bo dziecku zaszkodzisz!", a ja do niego że to Fifiego obudzi, i że On tego nie odczuwa mocno. Jakbyście go widziały chwilę później, zaczął mi pukać w brzuch jak jakiś wariat Śmiać mi się z niego chciało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości