|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
To może jeszcze : narka, nara, to do zoo, to ci pa
( dwa ostatnie to pożegnania oczywiście
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#962 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeżeli uważasz ,że powinnaś nad tą cechą popracowaź, to najpierw zastanów się nad jej źrodłem, co mogło by powodem, że tak ukształtowała się twoja osobowośc albo jakie emocje ( sytuacje) wpływają na takie zachowanie.Bo, to co nazywasz infantylizmem to jest chyba raczej takie chwilowe wyłączanie racjonalnego myśłenia i czyli reagowanie w pewnych sytuacjach jak dziecko. Nie wiem czy dobrze to ujęłam bo za bardzo to Ciebie nie znam
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak paczenie na czyjś tel brrrrrrr eno luuuz, to było o chłopach, sama jestem humanista - ale i czymajta z jajnikami - front zrópmy front ![]() ![]() ![]() Cytat:
docieranie bez recepty tańsze ale jakie bolesne a wiesz ze pomyślałam sobie że ten Twój pierwszy gest " brak odzewu do chama co wsiadł w auto" ( wybacz że tak o nim piszę, to raczej obrazowo, bo nie wiem jak jak jest naprawdę) to już mu da do myślenia że jednak zmiana juz jest w toku czy mu sie podoba to czy nie - i moze to akurat "otworzy" mu oczy i uszy ![]() ze tak sie nie robi i basta |
||
|
|
|
#965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą jak ona mogła tego nie czuć ![]() Cytat:
![]() a takie skrótowce się przyjmują, u mnie dyrektorka maile podpisuje "pzdr" |
||
|
|
|
#966 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierzę w to, że uda MI zmienić się na tyle, żeby pewne sytuacje, na które nie mam ochoty, nie miały miejsca. I sama sobie nie poradzę- i mam pomoc Cytat:
Cytat:
![]() Że niby On sam (Gucio) wykręcił Nie wytrzymałam Trudno
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Ju
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, mój infantylizm polega na tym - wg Wojtka- że uważam, że On mi chce coś narzucić, a nie chce i że w ogóle nawet, jak wyraża swoją opinię, to ja już czuję się zagrożona.
|
#970 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale problem jest i trzeba go przemyśleć i przegadać, radzić nic nie będę bo sama mam ze sobą problem.... ![]() Cytat:
![]() Artek na mnie cienki jest ![]() Cytat:
![]() no, ale lipa i tż urodziny i nalot rodzinystrzel se drinia Teziaku ![]() jak tampon może przyrosnąć do ciała ![]() a skoro mowa... pamiętacie jak pisałam o siostrze i dosyć groźnej sytuacji z krwiakiem,otóż jest ciąg dalszy tego..... po tym jak w szpitalu na izbie po badaniu powiedzieli że nic sie nie dzieje i jest ok, siostra kiepsko się czuła , to trwało niemalże 2 tygodnie, w końcu nastąpił krwotok, bardzo silny, wezwałyśmy pogotowie, dziś już prawie ok , jest jeszcze gorączka, ale w szpitalu jak się obudziła powiedzieli że 2 godziny później byłoby za późno... Jednak ta lekarka miała rację, to lekarz w szpitalu wprowadził w błąd siostrę... Bosz... jakie szczęście że wezwaliśmy to pogotowie...ona wyglądała już strasznie i tak w ciągu kilku godzin....
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-06-10 o 22:21 |
|||||
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam Alicję w Krainie Czarów
![]() bajka piękna wizualnie, ale przynudnawa i pusta opowiastka dla dzieci ![]() i jeszcze ten goopi dubbing - z Deeppa tylko buźka została ![]() się Burton nie popisał Ideu spać
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj skzoda, to może następnym razem nie ugniesz sie fcale ![]() czyli liczymy jako pół kroczku, ale oby efekt był zadowalający was, Cię, coś zmieniający w dobrą stronę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-10 o 22:25 |
|
|
|
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czego się boisz?
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbiątko
Boże... uściskaj siostrę ode mnie- choć to może głupie Co do przegadania- to ja już nie chcę- słów za dużo, a za mało się dzieje Mam po dziury przegadywania- bo zostaję zagadana. JA!
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://portalwiedzy.onet.pl/29305,,,...izm,haslo.html oj, chyba coś porypały mu się definicje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-10 o 22:31 |
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
skarbek - łomatulu i tak człowiek jest właśnie sam - jedni tak drudzy tak - fszyscy lekarze - i decyduj se o zyciu swym - rzuć monetą
jakby pokazali te zmiany naocznie - ale nie - ja przeszłąm w tym stylu kilka ( nie z sobą) sytuacji - ostatnia niestety wiadomo jak się skończyła - ale strasznie sie cieszę z waszego finału - młoda laska ehhh dech zapiera
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Skarb
![]() Na całe szczęście udało się! |
|
|
|
#978 |
|
Mother of Cats
|
Skarbiątko - mocno ściskam
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Skrbek
makabra jakaś...Dobrze że w porę zostało wezwane pogotowie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbku - jak dobrze, że to się tak skończyło!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Skarb
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noooooo :confuse d:![]() a tak serio ! w takim przegadywaniu - zarzuce radą - mów mniej - a chłodniej, wolniej, dramtyczniej - z aktorem masz do czynienia a to nie przelewki ale nic to, u mnie działało - jak ja zaczęłam mówic mniej i innym tonem - od razu inna postawa rozmówcy mnie to przyszło samo ale odkąd zadziałało... trzymam się tegooczywista sprawa ze chodzi o czyny - ma sie dziać inaczej - jasne - ale z czynami jest tak ze jak na samym początku oczekiwania się mijają to i interpretacja czynóf bywa odmienna on myslał że ona tego chciała on myslał itede itepe - stare jak świat oczywiście to tylko luźne sugestie - gdyz sama chętnie zgłebiłabym " sztukę prostoty" komunikacji i współżycia
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-10 o 22:39 |
|
|
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słabo mi idzie zmiana? 42 lata błędów, to ile trzeba na zmianę? Na razie dopiero zaczynam łapać, co bym chciała zmienić Boję się - nieakceptacji Cytat:
|
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam
Ju uścisnę ![]() Jeszcze tylko z anemii trzeba jej wyjść, bo ma hemoglobinę 7, ale twarda jest to wepchniemy w nią trochę wołu i buraków i będzie dobrze
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Skarb, jestem tego pewna, że będzie. Nie inaczej!
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Pojęcia nie mam.
Pamiętam jak panikowała, że będą jej to wycinać. Cytat:
Ja nie jestem w temacie, nie czytałam wcześniej. Ale krwiaki to generalnie niebezpieczna sprawa. Współczuję |
|
|
|
|
#988 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rachel-chcesz sie pozbyc tej grzybowej z ostatniej trozbiórki? to jesli o nia chodzi to faktycznie na tesciki sie umówiłam
bo ja jej nie znam, a czytałam straszne o niej rzeczy , jesli mowisz o jakiejs innej nie grzybowej to biore
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-06-10 o 22:43 |
|
|
|
|
#990 |
|
Panaroja
|
Dzieńdobrywieczór , chciałabym się przywitać oficjalnie , odezwałam się wprawdzie w kilku wątkach , ale jeszcze nie czuję się tak zupełnie uprawniona do gadania nie będąc przedstawioną
Od dłuższego już czasu zaglądałam do KWC w poszukiwaniu informacji o różnych zapachach no i wreszcie postanowiłam się zarejestrować i ujawnić . Perfumy mnie interesowały od baaardzo dawna , ale jako hobby dość kosztowne nie może się to zainteresowanie rozwijać w takim tempie , w jakim bym chciała , jednak robię co mogę Na razie usiłuję się połapać w ogromie wątków , przekopuję się przez poszczególne z nich i podziwiam Waszą wiedzę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-06-10 o 22:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

( dwa ostatnie to pożegnania oczywiście

i czymajta z jajnikami - front zrópmy front