|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#992 | ||
|
Zakorzenienie
|
taaaa lekarz doradzi...jak mu sie uda
![]() bierze też wit b12 i foliowy kwas, lekarz już doradził że dostała antybiotyk na 5 dni a powinna na 10 przy takim czymś, samemu trzeba pilnować , nie można zdać się całkiem na lekarzy jednak.. tzn pewnie są tacy na których można ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Witojcie Parabelko
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
Trzymam kciuki i zdrówka życzę. Będzie dobrze. Parabelko |
|
|
|
|
#994 | |||
|
Zakorzenienie
|
zacisnąć zęby - wiesz, jak jest na prawdę niedobrze - i sytuacja jest poważna to i ja nie brzmie tak jak normalnie brzmię - mogłąbym zagrać w filmie tylko jedną rzecz " powagę sytuacji" ale niestety to nie jest reżyserowane - tylko podyktowane tym co sie na bieżaco dzieje - nie ma jednych rozwiązań nigdy, uniwersalnych - próbowanie na własną odpowiedzialność
![]() Cytat:
( już jest 5 ml )---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Cytat:
ależ Masz wystrzałowy nick
|
|||
|
|
|
#995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trochę nietypowa sytuacja, bo lekarz który ją przyjmował opierdzielił publicznie ( w sensie na szpitalnym korytarzu) tego który zbagatelizował i powiedział że ok, dodatkowo okazało się że nie została spisana żadna historia tego badania, ani słowa w karcie, gdyby nie usg , inna lekarka znalazła po dacie badania i nazwisku to nie byłoby nic, żadnego śladu że siostra tam w ogóle była.... ![]() no ale teraz już ok, także chyba po strachu
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pies pogrzebany w tym, że nie jestem samowystarczalna finiansowo i jako żona leżę- do gory brzuchem i to nie żeby mnie skonsumować, tylko z lenistwa- a więc mam poczucie winy i uważam, że nie mogę wymagać oraz nie czuję się dorosła- a z drugiej strony nie chce mi się zmieniać ![]() Parabelko- dobry wieczór! ![]() Troszkę Cię poznałam na wątku starociowym- dobry początek
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-06-10 o 22:58 |
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Parabelko
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Parabelko witaj
i od razu żegnacjcie
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde bo tam przyjade i zrobie porządek - no ! nie, nie taki prawdziwy ![]() aaaaaaaaaaa, no ale wiesz co, nie ważne w czym pies pogrzebany - nie hajtłaś sie 30 lat temu i nie odmieniłaś na leżącą pachnącą żonę w try miga z dnia na dzien - tak było ( chyba dobrze przypominam sobie relacje Twoje) od poczatków, wiedział za kogo wychodzi - myslę że tu ten pies pogrzebany nie ejst - tzn może dla Ciebie jest - ale to mylny trop - możesz wymagać czego tylko chcesz - to nie Arabia czy jakie tam kraje mają te żony co siedzą cicho i ani chu chu mozesz wymagać partnerstwa itede itepe - Gucio przepraszam bardzo ale wychował sie sam? I don't think so Nie myśl tak o sobie - a nawet jeśli - to kurcze nic nie ma ten piernik do wiatraka którym on na Ciebie dmuchał Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-10 o 23:04 |
|
|
|
|
#1001 |
|
Nindżopesz
|
Cześć Parabelko
![]() Ju, współczuję, mam wrażenie, że W. czepia sie na zapas. Skarb, o kufa, najważniejsze, że akcja dobrze się skończyła Mooncupy wydają mi się obleśne. Fullincensa bym capła w ciemno ale mnie chwilowo nie stać. Tampona kiedyś osobiście zapomniałam wyjąć, jakież było moje zdziwienie. Przeleciałam Was i ideu spać bo jutro o 8 znowu akcja remontowa. Już dwa tygodnie ten remont trwa, chyba w pon koniec. |
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
W butelce zostało mi już tylko troszkę więc zmierzam w kierunku łóżka.
Kolorowych wsiem. |
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie tak bardzo bardzo Wam zazdroszczę konsekwencji w działaniu lubie jak słowa stają sie ciałem ![]() tudzież balkonem albo szafą |
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Parabelko -
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też spadam do wyra
![]() Dobrej nocy wszystkim.
|
|
|
|
#1008 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() natomiast nie rozumiem oblewania zakonczenia przedszkola..ani nawet obecnosci alko w przedszkolu .pamietam Twoje poglądy na ten temat i mimo ze moje są troche bardziej "liberalne" to i tak jestem w szoku ..a co na to panie przedszkolanki? ja bym sie chyba spaliła ze wstydu jakby mnie pani przedszkolanka złapała na piciu alko ![]() moze lepiej jak moj sąsiad dzisc...nie przesadzam ale powiedział do mnie "ść" to ja do niego tez "ść" Cytat:
dzis jest normalne dzien dzialającego na nerwy chuopa , zwłaszcza ze mialam przed chwilą dosc podobną syt, w sumie łącząco cechy Twojej i justysiowej "sytuacji" ...nawet mi sie nie chce pisac ![]() Cytat:
tylko problem w tym ze on najprawdopodobniej uwaza ze ją i rozumie i akceptuje tylko ona tego nie rozumie i nie widzi bo ma problem ![]() Cytat:
|
|
|
#1009 |
|
Mother of Cats
|
Parabelko
No i w końcu nie będę najmłodsza stażem w Barze, jupi!!! Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-10 o 23:16 |
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz- dziękuję
Ale czy można czuć się dorosłym, jak się bierze kasę od rodziców/męża/kogokolwiek?
|
#1012 |
|
Panaroja
|
Dziękuję za miłe powitanie
![]() Skarbiątko , oprócz witamin siostra powinna przy takiej hemoglobinie jakiś preparat żelaza dostać . Rachell - , kiedy się rejestrowałam , okazało się , że nick , którego zawsze używam jest już we wszystkich odmianach zajęty , te od prawdziwego imienia też , no to sobie pomyślałam , że żeńska wersja parabellum może będzie jeszcze wolna ![]() Czasem mam wrażenie , że niektórzy faceci pochodzą od zupełnie innej małpy , względnie , ze ten kawałek chromosomu X , który się urwał , dzięki czemu powstał Y , zawierał cały rozsądek...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-06-10 o 23:24 |
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wiesz ja sie nie poczuje dorosła nawet jak bym miała być totalnie sama na swoim urzymaniu, u mnie kwestie dorosłośći definiuje co innego niż finansowa niezależność. Milion osób jest neizależnych finansowo ale sa mniej dorosli niż 10latek mentalnie Ja mówiłam o dorosłości "emocjonalnej" tak mi sie zdaje. Ze to nie czas na zabawy w stylu - spierdalaj z piaskownicy bo to moje grabki. dorosłość - to znóf indywidualna kwestia zdaje się każdy chyba na swój sposób. Teraz tak na szybko analizując - w pewnych kwestiach jestem i już, ale do pewnych nie dorosłam i mam tgeo świadomość. Żadne z nich nie ma związku z finansową niezależnoscia. ja wiem co nas dzieli, wiem. tak tylko mówię, ze niekoniecznie A warunkuje B. |
|
|
|
|
#1016 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
mi tez! lesnych kokufa! lesnych perfumów Cytat:
znam jeszcze z jednego kabaretu: szczęść bo! Cytat:
pierdupierdu ![]() w sumie to jest za✂✂✂ista wymówka na wszystko ![]() ja np uwazam po tym co nam tu opowiadałas ze owszem probuje ci narzucic to i owo , a wiadomo ze super wygodnie dla niego jest twierdzic ze wcale nie tylko tobie sie tak wydaje ![]() Cytat:
jak zadko ale sie zgodzę, w dodatku jakas taka ugładzona w porownaniu do ksiazki..spodziewała msie wiecej szalenstwa ![]() Cytat:
szybko zużywasz ![]() a jak ona pachnie? napisz cos ? ![]() Cytat:
wiesz...to jest tak, ja np nigdy nie brałam kasy od męża..nawet jak nie zarabiałam..po prostu on przynosił kase ,płacił rachunki a ja zarządzałam resztą...i nigdy nie czułam sie jak "biorąca kase"...po prostu wspolnie gospodarzylismy tym co było i nie mialam zadnych op[orów ze jestem nie dorosła czy tez jego podwładna
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1018 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Się wtrącę: jakby się człowiek popryskał pieczarką w płynie. Nie żebym miała coś przeciwko pieczarkom. Lubię pieczarki. Ale na talerzu! |
|
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie "kminię" to, co napisałaś I nie wiem, jak to do końca rozkminić. Z jednej strony (piszę tu wyłącznie o sobie i swoich odczuciach), praca, stała pensja pozwoliła mi się uniezależnić w jakiś sposób od rodziców emocjonalnie, nabrać jakiegoś poczucia pewności. Nie nie upatruję wszystkiego w pieniądzach![]() , ale u mnie akurat aspekt finansowy był jakimś małym motorem do zmian w sobie. Z drugiej strony jednak - znam osoby, które zarabiają więcej ode mnie, nie mieszkają już z rodzicami, a jednocześnie nie odcięli "pępowiny" - czasem mam nawet wrażenie, że moja mała "pępowinka" to przy ich przypadkach pikuś . Nie są w stanie podejmować samodzielnych decyzji, paraliżuje je lęk i strach przed tym, co powiedzą, co pomyślą ich rodzicec - do tego stopnia, że zaciskają zęby i są nieszczęśliwi. Samodzielność finansowa w ich przypadku nie równa się się z samodzielnością emocjonalną. Mam wrażenie, że to dwie różne sprawy...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1020 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wiec jak ja przez pewiem czas zarabiałam prawie o 50% od mojego małża to powinnam uwazac ze on bierze ode mnie kase? ![]() a wczesniej zarabiał tylko on bo ja studiowąłam to ja brałam kase od niego? nie wiem...mnie osobiscie takie myslenie jest zupełnie obce ![]() z tym ze jak zarabiał tylko on to ja nie wydawałam nic na zadne przyjemnosci..ale on tez nie, wcale nie uwazał ze mu sie wiecej nalezy bo on zarabia a ja nie....chyba to zalezy od ludzi i tego jakie maja podejscie do finansów w związku.... ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
kurcze...znam taki zapach...i to bynajmniej nie jest lotruła ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

Od dłuższego już czasu zaglądałam do KWC w poszukiwaniu informacji o różnych zapachach no i wreszcie postanowiłam się zarejestrować i ujawnić .