|
|
#3721 |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Bo jakieś syfki miałam wyjątkowo
A spirytus je świetni zasuszył I faktycznie, nie wróciły już
|
|
#3722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Coś Ty, sugeruj spokojnie ! My piszemy o wszystkich naszych zakupach i odczuciach po ich użyciu. Zawsze coś się komuś przyda. A cery Ci zazdroszczę ! BożeszTyMój, iść do sklepu i móc kupić krem do twarzy ... W tym temacie Ci nie pomogę. Nie używam. Ale skądinąd wiem, że wymienione przeze mnie firmy mają też i dezodoranty do stóp. No i co ?! Znowu plan wyśrubowali ?! ![]() Tak jakbyście Wy, żadnych wyskoków w młodości {hłe, hłe, hłe } nie robiły ?! Mnie mój Ojciec zawsze uczył : żyj tak, abyś na starość mogła usiąść przy kominku i z uśmiechem na ustach wspominać przeszłe lata; ale nie tak, żebyś wspominając, poczuła się, jakby ktoś cię oblał kubłem gó**a Cytat:
A tak 'a propos : jak ja nie lubię tutejszego Rossmanna ! Zatrudniając personel, robili pewnie casting na najniesympatyczniejsze i najnieuprzejmiejsze babsztyle. Cytat:
. Jednak mam obawy przed użyciem.Płatności dalej nie wyjaśniałam, bo nie chciałam kłócić się z babsztylem o sfałszowaną datę, a poza tym - jakbym nie zapłaciła, to pewnie by nie przysłali. Ale przypomniałaś mi : rzucę okiem raz jeszcze na konto bankowe. Kurde, odbiornik TV mi się popsuł. Tzn. kineskop : na górze ekranu zielono - żółty pasek i cały ekran szary. Tylko ludziki, jak wampiry : fioletowe z błyszczącymi oczami. Nie można oglądać. Szczególnie jak się fioletowa z fioletowym obściskują, albo jak przystojniak jakiś informacje z fioletową gębą czyta. Nie mogę zamienić na odbiornik z salonu, bo to landara straszliwa . Muszę kupić nowy. Jadę dzisiaj do miasta, zorientować się w cenach, bo nie mam żadnego rozeznania w tym temacie. Potem przeanalizuję moje konto w banku i, ze strumieniami łez, lejącymi się z moich ócz, pojadę kupować. Szlag by to trafił ! Znowu będzie na zasadzie : " Osiołkowi w żłobie dano ..."Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#3723 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#3724 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Oj, ma się jakieś tam grzeszki na sumieniu ![]() Cytat:
. Biorę, co biorę, o pomoc nie pytam i do kasy ![]() Cytat:
Przepraszam, że tak ze śmiechem, ale rozbawiło mnie podkreślone zdanie. Bo generalnie to współczuję Jakiś czas temu też telewizor mi się zepsuł i też właśnie kineskop padł. Kolory zielonkawe wyświetlał, na koniec w ogóle się nie dało włączyć, bo ekran w zielono-żółte paski. Spec przyszedł i powiedział, że elektrody się skleiły. Coś tam rozgrzewał, żeby je porozklejać i nawet mu się udało na jakiś czas sprzęt reanimować. Uczciwie przyznał, że to jednak tymczasowo i zakup nas nie ominie... Kwestia tylko kiedy, czy za tydzień, czy za pół roku... Ta seria telewizorów podobno taką wadę fabryczną miała, bo już niejednokrotnie to naprawiał... Trzymam kciuki za powodzenie przy zakupach ![]() Tylko plazmy nie bierz, bo podobno piksele się wypalają, a żre cholerstwo prądu... Teraz najlepsze chyba telewizory ledowe, bo mało prądu biorą, ale... chyba wciąż drogie .
|
|
|
|
#3725 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ale feta tylko do sałatek, bo na kanapkach to juz nie bardzo...
dla mnie to on jest fioletowy ![]() http://1.bp.blogspot.com/-6Tnik_r3T8...0/IMG_0957.JPG Cytat:
Cytat:
![]() oj tam oj tam czasami lubię dmuchać na zimne ![]() Cytat:
![]() dlatego takie fajne są ![]() Cytat:
jeszcze mi włókna kolagenowe zanikać nie zaczęły ![]() ~~~~~~ eh pamiętacie jak wylałam piwo z sokiem na lapka? niby nic się nie stało,a jednak przez sok od spodu całą klawiatura mi się klei usłyszałam, że klawisze w lapku mozna wyjąć, więc chciałam klawiature wyszyscic od spodu, a nie dość,że nie wyczyściłam to 2 klawiszy nie umiem założyc, z czego jeden się wyłamał...cudownie zaczął mi się czerwiec, manadat w autobusie, zalana klawiatura w lapku i brak czasu;/ |
||||
|
|
|
|
#3726 | ||
|
|
Polecam do zupy brokułowej
![]() A jeszcze lepiej do takiej zupy dodać ser pleśniowy ![]() Cytat:
Cytat:
Może pogadaj z jakimś informatykiem/technikiem, czy nie poradzi sobie z założeniem tych klawiszy z powrotem? Na pewno znają jakieś sztuczki
|
|
|
|
#3727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sera pleśniowego nie lubięboję się ryzykowac... tylko,ze 1 klawisz jest zepsuty;/ ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3728 |
|
|
No to poka
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
ale dopiero w niedziele, bo muszę się zbierac do pracy a jutro mam 10 godzin
Aga zaczynam dzis testowac tego skunksa i w przyszłym tygodniu zrecenzuje na blogu
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
NK miałam bazę,ale za jasną
Witam się byłam dziś na zakupach i troszkę żałuję,że kupiłam sobie sandałki...
|
|
#3731 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja pamietam ze raz uzywalam jakiegos toniku clean&clear i przez tydzien spokoj, a potem taki wysyp ze masakra dlatego juz nie stosuje takich metod ![]() Cytat:
Cytat:
pamietam ze stosowalam tez oliwe z oliwek i masc witaminowa i 1-2 tyg i pazokcie byly o wiele zdrowsze Cytat:
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-06-10 o 20:43 |
|||||
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
jak pomyślę, że jutro mam stać 10h na promocji to już mam dość
|
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy konstruktywne to ja nie wiem ale dowiedziałyśmy się kilku niezbyt fajnych rzeczy, nie mam pojęcia jak to dalej będzie, chyba trzeba znowu zacząć szukać nowej pracy
![]() Na razie nic o tym nie wiadomo, za to dzisiaj się dowiedziałyśmy, że podnieśli oprocentowanie kredytów - nie wiem gdzie oni mają mózgi, teraz to już w ogóle nikt u nas kredytu nie weźmie Cytat:
A że szkoda kupować tylko skunksa to zastanawiam się nad paletką Sleek Aha, byłam w Naturze po pracy - kupiłam 2 lakiery z YR i zielony eyeliner żelowy
|
|
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Sądzę, że do poniedziałku wytrzymam
Ale, że nie mam jeszcze żadnego skunksa, to pewnie i tak go kliknę ![]() Wiecie co, dobrze, że postanowiłam otworzyć ten eyeliner przed zakupem (z fioletowym też tak zrobiłam) - pierwszy, który wzięłam miał wielkie wgłębienie od palucha Kurde, dziewczyny, powiedziałybyście, że to facet? ![]() http://naszeczasy.com/m/articles/vie...h-kobiet-wiata Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-10 o 21:50 |
|
|
|
|
#3736 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ja teraz walę co popadnie na paznokcie Cytat:
![]() W tym tygodniu byłam tylko raz w Naturze i wydałam niecałe 5 zł ![]() Kusiło mnie, żeby pójść dzisiaj, ale w końcu mi się nie chciało. Jutro brzydka pogoda, więc czeka nas pewnie dzień zakupowy, to wtedy zahaczę... Nadal waham się co do niebieskiego lakieru YR, no i te pisaki do ust...
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#3739 | ||
|
|
Cytat:
.Faktycznie, nie do odróżnienia na pierwszy rzut oka... Cytat:
, lepiej nie kusić losu...
|
|
|
|
#3740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wspolczuje, a musisz stac ciagle na swoim stanowisku? tzn wiem ze za to Ci placa ale wiadomo jak to w praktyce czesto wyglada
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstawie zaraz zdjecie kiecki do galerii i jak mozecie to rzucie okiem i powiedzcie mi czy moge w niej isc na wesele i co zrobic zeby byla mniej 'wiejska', tzn jakie dodatki i zeby wygladac bardziej kobieco a nie jak dziewczynka jakas bo ta kiecke mam z balu gimnazjalego i czy nie jest za krotka w ogole? bo troche szkoda mi kasy na kiecke, zwlaszcza ze jestem os. towarzyszaca ale chcialabym jakos wygladac a nie jak sierotka marysia ![]() mam w domu buty podobne do tych tylko nizsze troche http://moda.allegro.pl/nowosc-cudo-p...5.html#gallery ale czarne to niebardzo nie? ![]() http://moda.allegro.pl/piekne-szpilk...4.html#gallery moze cos w podobnym kolorze i srebrna bizuterie zeby powazniej wygladac?
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-06-10 o 23:27 |
|||
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
domyslam sie ze jeden bezowy a drugi fiolet jakis?
![]() wstawilam zdjecia ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- i ja sie pytam gdzie moj podklad z edm co mieli zamowic na poczatku czerwca
|
|
#3743 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Biżu jakąś delikatną, dyskretną bym dała, bo na sukience dużo się już dzieje I czemu nie te czarne buty - bardzo ładne I jasna torebka [srebrna, biała?], żeby rozjaśnić całość. Tak to widzę, ale ja się nie znam ![]() Cytat:
Bo zapomniałabym ![]() Kasiu, Sephora mi właśnie przysłała, że do 19 czerwca mam -20% na wszystko. Daj znać, czy brać teraz i ile sztuk, czy poczekać, aż będą mieli np 25%.
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie chyba zamowie na allegro, dyche drozej ale trudno sie mowi
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra to chyba pojde tak jak nic innego nie wygrzebe bo szkoda mi kasy na kupowanie czegos, na nowe buty tez mi szkoda w sumie
|
|
#3747 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Rzucałam okiem wczoraj i w realu, i w necie. Oszaleć można ! Ceny od 2 tyś. do góry. I jeszcze - nie wiadomo co wybrać. Nie podjęłam decyzji. Nie używam odżywek, bo wszystkie mi żrą paznokcie. Tylko olejki . Cytat:
Uwielbiam ! A że nie mogę tych serków jeść, robię sobie raz na pół roku ucztę . Cytat:
Pomyśl o wynagrodzeniu . Od razu chęci nabierzesz. Już parę razy miałaś podobną sytuację i rozeszło się po kościach. Bądź dobrej myśli. Cytat:
Frank straszliwie poszedł do góry. Euro zanim nie nadąża. Muszą to sobie polskie kredyty zrekompensować. Ja mocno trzymam kciuki, żeby Polska z Unii wyleciała. Cytat:
Kupuj, kupuj ! Napiszesz jak działają . Nie . Cytat:
Buty - pierwsze ładne, drugie - paskudne. Czarny kolor może i nie raziłby, bo w Polsce przyjęło się za kanon, że ten kolor pasuje do wszystkiego . Ale ... jak na moje oko, ich fason jest zbyt ciężki, w porównaniu do sukienki. Nie masz jakichś bardziej odkrytych ?! Czy to nie Ty miałaś takie ładne czerwone buty ? Cytat:
Jeśli mogę być upierdliwa : brać po jednej sztuce. Będzie czas na czekanie na większe obniżki. Mam nadzieję, że przy takich cenach, zapał kupujących osłabnie i obniżą. Oblicz - ile to będzie . U mnie słoneczko wesoło spoza chmur wyziera. Miłego dnia ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ---------- ![]() http://www.gnioty.pl/11714 |
|||||||
|
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Znowu wstaję jakbym musiała kury nakarmić...
A bo nie wiedziałam,czy mi się podobają ale już mi się podobają ![]() Ach można, można... Za to zazdroszczę mamie butów - http://i.pinger.pl/pgr300/f80b01dc0003dc4e4df22473/ jak dla mnie są cudowne ![]() Cytat:
Jakbyście chciały oblookać to dodałam zdjęcia zakupów do albumu w spódnicy chciałabym iść na chrzciny,ale nie wiem,czy coś mi z tego wyjdzie
|
|
|
#3749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Spryciula
|
||
|
|
|
|
#3750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzilo mi tylko o kolor ![]() Mam jedne 'lzejesze' buty z odkrytym palcem i z kokarda z przodu ale mam wrazenie jak je zaloze to juz kompletnie jak taka sierotka bede wygladac takie kwiatki, zwiewne sukieneczki itd to nie moj styl poprostu jeszcze ta sukienka ma taka falbanke na dole Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

a po co taką kurację przeprowadzalas? 
A spirytus je świetni zasuszył 

.

dlatego juz nie stosuje takich metod

bo troche szkoda mi kasy na kiecke, zwlaszcza ze jestem os. towarzyszaca ale chcialabym jakos wygladac a nie jak sierotka marysia
takie kwiatki, zwiewne sukieneczki itd to nie moj styl poprostu