|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2854 |
|
BAN stały
|
No może i dobrze że dzisiaj mam szansę się wybawić, ale wiesz z mężem to ja się widuje tylko w weekendy i to też nie zawsze. Dzisiaj był akurat wyjątek i przyjechał, ale właśnie przed 5 min znów wyjechał
No cóż z ez pracą źle bez pracy jeszcze gorzej.---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- A kupiłam sobie dzisiaj w końcu buciki w Humanicu, które mi się podobały ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Jest tutaj kto??? Jeszcze chwilę pomarudzę i idę się szykować na balangę
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milej zabawy |
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2857 |
|
BAN stały
|
Pokazałabym ale nie mogę znaleźć ich na necie. Jak tylko je znajdę to się będę chwalić
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- No to pozostaje mi w takim razie papierowa torba Jeszcze nie mam pomysłu na swój look ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Dobra to lecę <papapa> |
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Przez kilka dni zamiast zwykłej herbaty piliśmy białą i cytryna się zepsuła. Jeszcze bardziej jesteśmy skłonni kupić nową lodówkę z funkcją no frost.
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamba, baw się dobrze
![]() http://demotywatory.pl/3131468/Nigdy-nie-jest-za-pozno ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() Dziękuje ![]() Oj, dalej Ci niedobrze |
|
|
|
|
#2860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z domku
![]() jeszcze nic nie zrobiłam zdrzemnęłam się i poleniuchowałam z mężem (jakiż On dla mnie słodziutki ostatnio A teraz On poszedł kosić trawkę, a ja na chwilkę tu wpadłam zobaczyć co tam skrobiecie ciekawego i biorę się do porządków ![]() Muniek nam uciekł na pole... kurcze ale nerwów dostałam! Mama nie zamknęła jednych drzwi a On umie otwierać te wewnątrz domu, więc otwarł sobie do wiatrołapu i kolejne były otwarte więc sruuuuu na pole. Nie dał się złapać, no to ja juz taki wnerw na mamę... mam nadzieję że się nie obrazi na długo ![]() Ale mąż Go w końcu złapał i przyprowadził do domku ![]() Dopiero kilka dni minęło po zabiegu, więc sie bałam o niego, a jeszcze wet powiedział żeby go 2 tyg w domku potrzymać, bo zapomniał o tych bitwach z kotami- bo inaczej moze bić się pomimo braku jajek ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
To fajnie sobie z mężem żyjecie jak narzeczeństwo ![]() Zrób zdjęcie butkom i wklej tu nam ja też podpisuję się pod ciekawskimi, z resztą kocham buty Jak bym była bogada to tylko buty bym kupowała Chyba po mamie mam taką miłość... nie mogę przejść obojetnie obok żadnego obówniczego ![]() Miłej zabawy ode mnie też ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Z czarnym hmmmm ciekawe rzeczy się tu dowiaduję ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Koszule, spodenki, majteczki ![]() Ja jutro wyjątkowo do pracy więc do teściów pojedziemy po południu...Mąż był niepocieszony, ale jakoś się udobruchał ![]() Musimy założyć sobie zamek w pokoju, by mieć gdzie Munia zamykać, w razie potrzeby, choć jak sobie pogoni z 2h po polku to potem jest spokojny i nie skacze po klamkach więc za 2 tygodnie będzie już z nim spokój, bo rano sie go wypuści, po południu przyjdzie i noc całą prześpi grzecznie
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ano lubię chociaż wejść i po przymierzać ![]() Albo choć popatrzyć.... ![]() A największą moja miłością "z obrazka" są Louboutiny Nie wiem jak koles to robi, ale jego buty są wyjatkowe najprostszy, klasyczny model a ma w sobie coś takiego "AAaaach" Otwierają jego salon w warszawie, może kiedyś będzie mi dane choć wejść i popatrzyć ![]() Choć u nas w PL to mają tendencje do krzywopatrzenia na "zwyczajniaków" wchodzących do takich sklepów- nie cierpię tego ![]() Ale jak byłam w Mediolanie... to był raj tam normalnie turyści wchodzili do tych wszystkich "znanych" marek, ale Louboutina akurat nie mijaliśmy a inne marki mnie nie kręcą... aaa właściwie ja to z tych jestem co nie patrzą na metki, a na wykonanie ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- A inne Kobitki gdzie się znów podziewają ? ![]() pewnie mężami się zajmują bo to taka pora, jak pisały, że "widują" się z mężami to tam hot evening dziewczyny
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Zgładłaś Arni
i dziękuje
|
|
|
|
#2864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ona jest juz o smaku tajskiej cytryny![]() Cytat:
ale rok temu umarl ![]() no niestety musze sie dzielic ![]() no dalej ale kupilam sobie gruszki, 6 lodow i maslo orzechowe w eko chatce Cytat:
![]() no sa czarne bo wyglada jakby cos zapakowac w worek na smieci![]() aaa ![]() ciekawe jak go udobruchalas
|
|||
|
|
|
#2865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HOT! HOT! HOT! ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
kurczę chyba kiedyś muszę sprawdzić te czarne, bo mnie to strasznie intryguje mam swoje sposoby ano na taką stópkę to ciężko... choć ja mam 37/38 i często np nie ma danego modelu w tym rozmiarze bo jest bardzo popularny
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-06-10 o 20:59 |
||
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec wole kupowac ciuszkino mnie tez ciekawilo jak beda wygladac ale strasznie skojarzyly mi sie z workiem... takie bardzo ciemne byly i nie przeswitujace mialam tez czerwone i zolte i chyba zielone ale to raz![]() maz mi nie daje dopisac bede zmykac |
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w biurze podróży zdrożały wakacje przez paliwo. Autokarem nieznacznie, zato samolot masakra. Dobrze, że jednak jedziemy autokarem.
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie wszystkie już śpią
O, jednak nie widze olenke. ![]() Ho hop olu ![]() Olu spać nie możesz??? Ja wpadłam na wątek bo a) mąż już śpi b) jeszcze wypije sobie herbatke i pójde spać. Także troszke tu posiedzie jeszcze. aga, niestety ostatnimi czasy wszystko drożeje. Dzisiaj z mężem czytaliśmy na onecie, że gdzie niegdzie u nas susza i podrożeje nam żywnosć. Co jak co, ale u nas od paru dni pochmurno i deszczowo. Z tym, że prawdą jest że wiosna zaczeła się upalnie bo na początku kwietnia było ze 27 do 30 stopni. A teraz szkoda gadac...raz słońce raz deszcz ![]() Cytat:
![]() Nawzajem
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-11 o 01:33 |
|
|
|
|
#2869 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was Wszystkie Koleżanki
Nie wiem co napisać...tyle że jak zwykle uśmiecham się pod nosem z Waszych wypowiedzi i kawałów jak i zalączonych obrazków ![]() Mogę jedynie dodać coś na temat sklerozy...Zarezerwowałam ją dla siebie , więc mi tu proszę nie podkradać ![]() ![]() Buty...to moja miłość granicząca z fetyszem. "Kolekcjonuję" pary z czystego zachwytu i chęci posiadania...Wiele par nigdy nie ubrałam bo...przedtem mieszkaliśmy na zadupiu i nie było gdzie ich założyć, a teraz, mieszkając w małym miasteczku....jakoś zwykłe "trampki" lepiej mi nosić. Z nostalgią oglądam moje "trzewiczki", ale...nie chce mi się ubierać. Za dużo roboty. Wiem, głupota. "Pochwalę się" kilkoma i jestem ciekawa czy którejś z Was się spodobają. Jeżeli nie, to się nie obrażę. Ja np nie cierpię lakierek ani takie z odkrytami palcami. Dodam tylko że ja się "kocham" w stylu Retro, i stąd moje upodobania. A że mogą być nie modne...mi to najzupełniej wisi. Lubię dopasowane, i takie kobiece. Grunt że ja je lubię ![]() Uwielbiam styl z lat 1920 do wczesnych 1950-tych. Może nie na czasie, ale tu gdzie mieszkam, na szczęście nikogo nie dziwi. Nie cierpię niczego z lat 1960-1970-siątych ani z ...1990-2000. No, ale to moje zdanie i nie każdy musi się zgodzić Może któraś z Was ma ochotę podzielić się fotkami co lubi a czego nie lubi? Może "pokrytykujemy" wszystkie razem? Karionio-sukienki mi się nawet podobały, bo lubię takie przewiewne, ale trzeba mieć "coś" do nich włożyć...a mi natura poskąpiła ![]() ![]() Dobrze że są biustonosze...można "pocyganić" ale nie zawsze
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie tak gromadzić buty właśnie o czymś taki zawsze marzyłam Nawet się śmiałam do mego mężnego, że miała bym dla nich taki specjalny pokoik, z podświetlanymi pułkami gdzie bym sobie je układała para koło pary (nie wiem czy czasem Carrie Bradshaw z "Sexu w wielkim mieście takiego czegoś nie miała jak zamieszkała z Mr. Bigiem i może stąd mi się to wzięło, no w każdym razie w jakimś filmie taki pokój widziałam ) i tam bym sobie chodziła do tego pokoiku i patrzyła na nie, mierzyła, mówiła im dobranoc itp Te buciki co wkleiłaś, totalnie nie w moim stylu, w dodatku nie cierpię retro już najbardziej te klapeczki z kokardką, a z ciuszków ta sukienka ołówkowa, prosta z rękawkiem 3/4 ![]() To Wam pokażę moje miłości ale może kiedyś będzie mnie stać choć na 1 parę... )
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się też strasznie buciki z Veneziii- tez mają taką inność w sobie, zawsze przystaje przy wystawie i się zachwycam... a raz zobaczyła takie kozaczki że normalnie łzy napłynęły mi do oczu
więc z ciężkim sercem ale stanowczo się zbuntowałam ![]() Niebawem idziemy na wesele znajomych i mam na oku takie sukienki, z naciskiem na nr 1 (ale najpierw muszę jeszcze zrzucić oponkę )I jeszcze butki przykładowe, ale już nie do tych sukienek, tylko tak sobie ![]() Jak szukałam tych wymarzonych NUDE
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj naskrobałam mężnemu listę co ma dziś zrobić, rano mi się jeszcze dwie rzeczy przypomniały, więc dopisywałam ostro, a ten się budzi, zorientował się co robię i mówi: "skarbie Ty tam tak ostro nie zapisuj, bo ja dzisiaj będe krzewy w ogrodzie wykopywał"
mam nadzieję że wykona moja listę, bo mnie się już nie chce nic robić, jak w tej robocie muszę siedzieć, poza tym wcześniej dotrzemy do teściów na czym mu zależy bardzo, choc jak przytoczyłam ten argumient to mąż kochany posądził mnie o szantaż ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Czekam Żonki aż się obudzicie , choć przy wolnej sobocie... nie wiem kiedy i czy w ogóle się doczekam
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Arnama mnie też bardziej podoba się 1 sukienka.
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść No, ja się w niej zakochałam od 1 wejrzenia ale nie wiem czy uda mi się ja znaleźć w którymś sklepie... ale coś na taki styl będę szukać ![]() Jak tam nocka minęła Śniło Ci się coś?
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Właśnie się zastanawiam ile mamy wziąść pieniążków na wakacje. |
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre a gdzie jedziecie na wakacje, bo albo nie doczytałam, albo nie pamiętam
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Ahaaaa no to fajnie, a kiedy wyjeżdżacie? Ja za cholerkę nie pamiętam ile myśmy brali na wczasy jakoś TŻ się tym zajął...
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy raz jedziemy za granicę. Mamy trochę i nie wiem jak się zabierzemy : parasol plażowy, materac dwuosobowy (mamy jednoosobowy, ale tym razem chcieliśmy większy, nudno tak samej), pompka, piłka i parawan (jeszcze się zastanowimy), torba izotermiczna, urządzenie do gotowania jajek, buty do wody, zestaw do spania w podróży, kapelusz, kilka par butów
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- pasuje już się interesować tym tematem, różne są kursy ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Arnama a wy gdzie i kiedy jedziecie na wakacje? |
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm trzeba będzie wziąć do ręki, weźcie twardą walizkę bo lubią rzucać ![]() My w środę lecimy do Włoch, w odwiedziny do siostry TŻ, wracamy w poniedziałek więc to można pod wakacje podłączyć choć tym razem chyba nie wiele zwiedzimy, bo sis jest na końcówce ciąży i ponoć nie najlepiej ją znosi raczej się nastawiam na pomaganie jej w obowiązkach domowych chciała bym wziąć od nich samochód i pojechać nad morze, ale nie wiem czy ciągle mają dwa auta... i czy mąż się odważy prowadzić Mam tylko nadzieję że nie będziemy uczestniczyć w akcji porodowej choć w sumie.... to mogło by być ciekawe ![]() A tak to końcem sierpnia ze znajomymi na łódki na Mazury, na tydzień ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Ja wczoraj oglądałam program o zawodach... Tym razem był odcinek o pracownikach lotniska ![]() Matko ile rzeczy "ciekawych" sie dowiedziałam dobrze że my latamy, tylko z bagażem podręcznym
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-06-11 o 08:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

ale czasem trzeba sie z kochanka podzielic

zdrzemnęłam się i poleniuchowałam z mężem
hmmmm ciekawe rzeczy się tu dowiaduję 
więc do teściów pojedziemy po południu...

Nie wiem jak koles to robi, ale jego buty są wyjatkowe 

i może stąd mi się to wzięło, no w każdym razie w jakimś filmie taki pokój widziałam
mam nadzieję że wykona moja listę, bo mnie się już nie chce nic robić, jak w tej robocie muszę siedzieć, poza tym wcześniej dotrzemy do teściów na czym mu zależy bardzo, choc jak przytoczyłam ten argumient to mąż kochany posądził mnie o szantaż
, choć przy wolnej sobocie... nie wiem kiedy i czy w ogóle się doczekam
choć w sumie.... to mogło by być ciekawe