Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 23:14   #1291
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Co do imprezek, odkad jestem z TZetem, malo wychodze, chyba ze z NIM. Oczywiscie z kolezankami moge wychodzic gdzie chce i kiedy chce, no i czasem z kolegami i wiadomo, ze to w druga strone tez dziala i nie pytamy sie o pozwolenia, tylko mowimy co i jak, kto, gdzie z kim
NAUGHTYxANGEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 23:15   #1292
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
A moja się zapytała: "a to nie wyleci ci?" myślałam że padnę jak to powiedziała

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
idę spać
dobranoc

TŻ w pracy jeszcze prawie godzinę bedzie...
dobranoc
Stary 2011-06-10, 23:28   #1293
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Widze, ze ja jak Wasi TZetowie tez cala w bliznach, gdzie sie nie dotkne tam cos mi sie stanie, jakas rana, jakies skaleczenie, blizna, oparzenie :/
Stary 2011-06-10, 23:34   #1294
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NAUGHTYxANGEL Pokaż wiadomość
Widze, ze ja jak Wasi TZetowie tez cala w bliznach, gdzie sie nie dotkne tam cos mi sie stanie, jakas rana, jakies skaleczenie, blizna, oparzenie :/
ja też ciągle coś sobie robię, ale zazwyczaj to takie delikatne jest, ale TŻ zawsze tak samo reaguje..

No, ale czas chyba się położyć, bo zmęczył mnie dzisiejszy dzień i kłótnia z TŻtem dobiła 3majcie się kochane dobranoc
Stary 2011-06-10, 23:45   #1295
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Jesli chodzi o TZta, tez musze z Niego sila wyciagac co sie stalo, ale na szczescie udaje mi sie to

Co do maslanych lub szklitych oczek - maslane dzialaja, szkliste nie, bo wie, ze wymuszam placzem wiele rzeczy...

Co do tamponow, uzywalam, ale boje sie ze wzgledu na infekcje, nadzerki, itp. Zwlaszcza teraz przy tabsach :/ A i zawsze jakos zle zaaplikowalam je, bo zdarzalo mi sie zabrudzic wkladke, bo oprocz tamponu dodatkowo musze miec wkladke i wtedy 100% pewnosci

Ja kiedys tez sie balam u TZta na noc ze wzgledu, ze w pierwszych dwoch dniach potrafilam zabrudzic pizamke i posciel, ale od ponad polotra roku spokoj mam... Nie brudze nic, a teraz przy tabsach - nawet mowy nie ma o powodzi czerwonej :P

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Wiecie dziewczyny, wyszedl problem, bo ja dalam podanie (u mnie w pracy to raport), ze wyjezdzam na pol roku na stypendium naukowe i prosze o bezplatny urlop. Dostalam zgode przelozonego, itp. A wiecie, ze sie okazalo, ze to gdzies zaginelo :/ Dzownili dzis do mnie - wielka afera, wielkie hallo, itp. I niestety prawdopodobnie bede zawieszona, a nawet juz jestem zawieszona w swoich obowiazkach Qrde, takie slowa mi sie cisnely na jezyk, tak plakalam, bo sorry, przez jakos Pania w kadrach ja teraz mam problemy i jak nikt tego nie zalatwi, to niestety czeka mnie zwolnienie i hmm... Nawet nie wiem czy niedyscyplinarne - za nie stawiennictwo sie do pracy i nie udokumentowanie tego w ciagu 30 dni... No nie wiem, az sie cala trzese i w ogole ta zlosc, gniew!! Czemu mam odpowiadac za blad jakies Pani, ktora ma balagan!! Tym bardziej, ze to nie byle jaka sprawa!! Mam ochote na takie slownictwo, ze szok!! A i dowiedzialam sie, ze jakbym zrobila to do 08.06 (nowe podanie, telefon, cokolwiek) nie bylo by konsekwencji... Ludzie ;(
Stary 2011-06-10, 23:52   #1296
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli chodzi o TZta, tez musze z Niego sila wyciagac co sie stalo, ale na szczescie udaje mi sie to

Co do maslanych lub szklitych oczek - maslane dzialaja, szkliste nie, bo wie, ze wymuszam placzem wiele rzeczy...

Co do tamponow, uzywalam, ale boje sie ze wzgledu na infekcje, nadzerki, itp. Zwlaszcza teraz przy tabsach :/ A i zawsze jakos zle zaaplikowalam je, bo zdarzalo mi sie zabrudzic wkladke, bo oprocz tamponu dodatkowo musze miec wkladke i wtedy 100% pewnosci

Ja kiedys tez sie balam u TZta na noc ze wzgledu, ze w pierwszych dwoch dniach potrafilam zabrudzic pizamke i posciel, ale od ponad polotra roku spokoj mam... Nie brudze nic, a teraz przy tabsach - nawet mowy nie ma o powodzi czerwonej :P

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Wiecie dziewczyny, wyszedl problem, bo ja dalam podanie (u mnie w pracy to raport), ze wyjezdzam na pol roku na stypendium naukowe i prosze o bezplatny urlop. Dostalam zgode przelozonego, itp. A wiecie, ze sie okazalo, ze to gdzies zaginelo :/ Dzownili dzis do mnie - wielka afera, wielkie hallo, itp. I niestety prawdopodobnie bede zawieszona, a nawet juz jestem zawieszona w swoich obowiazkach Qrde, takie slowa mi sie cisnely na jezyk, tak plakalam, bo sorry, przez jakos Pania w kadrach ja teraz mam problemy i jak nikt tego nie zalatwi, to niestety czeka mnie zwolnienie i hmm... Nawet nie wiem czy niedyscyplinarne - za nie stawiennictwo sie do pracy i nie udokumentowanie tego w ciagu 30 dni... No nie wiem, az sie cala trzese i w ogole ta zlosc, gniew!! Czemu mam odpowiadac za blad jakies Pani, ktora ma balagan!! Tym bardziej, ze to nie byle jaka sprawa!! Mam ochote na takie slownictwo, ze szok!! A i dowiedzialam sie, ze jakbym zrobila to do 08.06 (nowe podanie, telefon, cokolwiek) nie bylo by konsekwencji... Ludzie ;(
Ja pierniczę no jak tak można Co za ludzie pracują, ty wszystko zrobiłaś dobrze a teraz musisz odpowiadać za nie swój błąd
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 00:02   #1297
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

I jeszcze kilka zdan z wizyty w PL - za pamieci :P

Poszlam po recepty na tabletki anty, ale babka do mnie ze mam za recepte zaplacic 20 zl, a ja ze co?? A ona mi tam tlumczy, ze NFZ nie ma już kasy – dopiero od 1 lipca normalnie wypisuje :P A ja aha :/ Wiec poszlam do rodzinnej, a ta lekarka do mnie, ze to nie zdrowe, ze nie znam innych metod?? A ja mowie ze znam. A ta jakie?? To jej mowie :P I dlaczego ich nie chce. A ona mi, ze zachowuje sie nie urazajac mnie oczywiscie jakbym jakas ograniczona byla i zaczela mi gadac, ze powinnam obserowac caly cykl, swoje cialo, itp., a nie tylko kolorowe gazetki w glowach nam
J Ze to chwila moment, kazdy sie nauczyc moze… A tak nic nie wiem kiedy mogę, a kiedy nie... To ja jej na to, ze tym sposobem to ja szybko mamo zostane, a ta swoje dalej, ze przez tabletki tez moge zostac, albo wcale nie miec dzieci i dalej kazanie... Przeciez wiem, ze to niezdrowe i jestem swiadoma konsekwencji i skutkow ubocznych... To jej tlumacze, ze skoro mialam badania i lekarz wypisal tzn, ze moge, a tamta, ze ja ograniczona jestem i do mnie, ze pewnie wypisze mi inny lekarz to recepte, ale ona nie, a ja no to nie - i wyszlam. Zas obok byla druga babka w gabinecie taka mloda (niedawno dziecko urodzila) i poszlam spytalam sie, czy mi wypisze i wypisala, a tamta jaka mine walnela!! Wiec dziewczyny jak to Pani doktor powiedziala, uczymy sie obserwowac wlasne cialo, sluz, szyjke macicy, a pozniej tydzien bez seksu i odliczyc okres to bedzie dwa tygodnie w miesiacu bez przyjemnosci i zadnego problemu nie bedzie
Stary 2011-06-11, 00:05   #1298
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:

Poszlam po recepty na tabletki anty, ale babka do mnie ze mam za recepte zaplacic 20 zl, a ja ze co?? A ona mi tam tlumczy, ze NFZ nie ma już kasy – dopiero od 1 lipca normalnie wypisuje :P A ja aha :/ Wiec poszlam do rodzinnej, a ta lekarka do mnie, ze to nie zdrowe, ze nie znam innych metod?? A ja mowie ze znam. A ta jakie?? To jej mowie :P I dlaczego ich nie chce. A ona mi, ze zachowuje sie nie urazajac mnie oczywiscie jakbym jakas ograniczona byla i zaczela mi gadac, ze powinnam obserowac caly cykl, swoje cialo, itp., a nie tylko kolorowe gazetki w glowach nam
J Ze to chwila moment, kazdy sie nauczyc moze… A tak nic nie wiem kiedy mogę, a kiedy nie... To ja jej na to, ze tym sposobem to ja szybko mamo zostane, a ta swoje dalej, ze przez tabletki tez moge zostac, albo wcale nie miec dzieci i dalej kazanie... Przeciez wiem, ze to niezdrowe i jestem swiadoma konsekwencji i skutkow ubocznych... To jej tlumacze, ze skoro mialam badania i lekarz wypisal tzn, ze moge, a tamta, ze ja ograniczona jestem i do mnie, ze pewnie wypisze mi inny lekarz to recepte, ale ona nie, a ja no to nie - i wyszlam. Zas obok byla druga babka w gabinecie taka mloda (niedawno dziecko urodzila) i poszlam spytalam sie, czy mi wypisze i wypisala, a tamta jaka mine walnela!! Wiec dziewczyny jak to Pani doktor powiedziala, uczymy sie obserwowac wlasne cialo, sluz, szyjke macicy, a pozniej tydzien bez seksu i odliczyc okres to bedzie dwa tygodnie w miesiacu bez przyjemnosci i zadnego problemu nie bedzie
O ludzie co za babsko
Stary 2011-06-11, 00:11   #1299
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Nie wiem tez co sie ze mna dzieje Bo jem sporo, ostatnio moze wiecej ruchu, ale ja jeszcze tydzien, moze polotra tygodnia temu wazylam 48 kg, a dzis 46.5 :/ No i jakos ostatnio nie odczuwam refluksu, a tu niespodzianka wagowa!!

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

A juz myslalam, ze sama ze soba pisze :P Jednak Dahna1990 dobra duszyczka znosi moje narzekania i odzywa sie!! Dziekuje Ci

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Dastin, chyba sie upodabniam do Ciebie, piszac sama ze soba:P - To taki zart (nie gniewaj sie), ale wiesz, ze chyba odrazu sie tyci, tyci lepiej czuje!!
Stary 2011-06-11, 00:13   #1300
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem tez co sie ze mna dzieje Bo jem sporo, ostatnio moze wiecej ruchu, ale ja jeszcze tydzien, moze polotra tygodnia temu wazylam 48 kg, a dzis 46.5 :/ No i jakos ostatnio nie odczuwam refluksu, a tu niespodzianka wagowa!!

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

A juz myslalam, ze sama ze soba pisze :P Jednak Dahna1990 dobra duszyczka znosi moje narzekania i odzywa sie!! Dziekuje Ci

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Dastin, chyba sie upodabniam do Ciebie, piszac sama ze soba:P - To taki zart (nie gniewaj sie), ale wiesz, ze chyba odrazu sie tyci, tyci lepiej czuje!!
Ależ nie ma za co
Ja mam gorzej bo warzę tylko 43 kg już nie wiem co mam jeść żeby przytyć
A ile masz wzrostu?
Stary 2011-06-11, 00:17   #1301
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
Ależ nie ma za co
A ile masz wzrostu?
Mam ponad 160 cm, ale dokladnie ile to nie wiem, czy 1, 2 lub 3 dokladniej :P

Tak, ale ja w pazdzierniku 2010 wazylam 54.5 kg, zas czasy licealne (chyba na poczatku LO) 66 kg
Stary 2011-06-11, 00:18   #1302
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ponad 160 cm, ale dokladnie ile to nie wiem, czy 1, 2 lub 3 dokladniej :P

Tak, ale ja w pazdzierniku 2010 wazylam 54.5 kg, zas czasy licealne (chyba na poczatku LO) 66 kg
to faktycznie chudniesz bardzo, robiłaś sobie badania?
Stary 2011-06-11, 00:19   #1303
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Na mojego bardzo działa jak zrobię taką smutną minkę i wpatruję się w niego intensywnie szklistymi oczami

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Małe opakowanie gdzie jest 8 tamponów kosztuje około 6 zł a duże gdzie jest 16 tamponów około 10 zł
A te biedronkowe za 32 tampony płaci się 6 zł więc różnica jest spora
ooo to rzeczywiście taniej Chyba sobie je zakupię
Cytat:
Nigdy? ja chyba po paru m-cach od pierwszego okresu zaczełam używać ale teraz ograniczam, po tej mojej nieszczęsnej nadżerce wole nie ryzykować
NigdyJakoś nie miałam potzreby ich używać ale pewnie jak raz użyję to już nie przestanę Sama się sobie dziwie czemu wcześniej nie zaczęłam ich używać
Cytat:

Masakra, przez głupiego babsztyla teraz będziesz miała problemyNawet nie masz teraz jak udowodnić, że takie coś dawałaś...
Cytat:

Poszlam po recepty na tabletki anty, ale babka do mnie ze mam za recepte zaplacic 20 zl, a ja ze co?? A ona mi tam tlumczy, ze NFZ nie ma już kasy – dopiero od 1 lipca normalnie wypisuje :P A ja aha :/ Wiec poszlam do rodzinnej, a ta lekarka do mnie, ze to nie zdrowe, ze nie znam innych metod?? A ja mowie ze znam. A ta jakie?? To jej mowie :P I dlaczego ich nie chce. A ona mi, ze zachowuje sie nie urazajac mnie oczywiscie jakbym jakas ograniczona byla i zaczela mi gadac, ze powinnam obserowac caly cykl, swoje cialo, itp., a nie tylko kolorowe gazetki w glowach nam J Ze to chwila moment, kazdy sie nauczyc moze… A tak nic nie wiem kiedy mogę, a kiedy nie... To ja jej na to, ze tym sposobem to ja szybko mamo zostane, a ta swoje dalej, ze przez tabletki tez moge zostac, albo wcale nie miec dzieci i dalej kazanie... Przeciez wiem, ze to niezdrowe i jestem swiadoma konsekwencji i skutkow ubocznych... To jej tlumacze, ze skoro mialam badania i lekarz wypisal tzn, ze moge, a tamta, ze ja ograniczona jestem i do mnie, ze pewnie wypisze mi inny lekarz to recepte, ale ona nie, a ja no to nie - i wyszlam. Zas obok byla druga babka w gabinecie taka mloda (niedawno dziecko urodzila) i poszlam spytalam sie, czy mi wypisze i wypisala, a tamta jaka mine walnela!! Wiec dziewczyny jak to Pani doktor powiedziala, uczymy sie obserwowac wlasne cialo, sluz, szyjke macicy, a pozniej tydzien bez seksu i odliczyc okres to bedzie dwa tygodnie w miesiacu bez przyjemnosci i zadnego problemu nie bedzie
to ta babka jest jakaś ograniczona

Dobra dziewczyny (jeżeli jeszcze któraś została) spadam spać. Jutro rano musze wstać, ogarnąć dom, pomóc mamie w ogródku a potem do Tż-ta- cieszę się jak dziecko

Dobranoc
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 00:22   #1304
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
to faktycznie chudniesz bardzo, robiłaś sobie badania?
Tak, wszystko jest OK. Nawet hemoglobine mam juz w granicy dolnej normy Jem normalnie, a czasem az za duzo slodyczy... Ale mam ograniczenia ze wzgledu na refluks... Jednak ich nie przestrzegam!!

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Dastin zazdroszcze, ze masz TZta blisko!! Ja musze byc cierpliwa!!
Stary 2011-06-11, 00:22   #1305
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

hehe pisz pisz
Cytat:
Ależ nie ma za co
A ile masz wzrostu?
no to witajcie w klubie dziewczynyJa też bardzo chcę przytyć a nie mogę... Mam 170 cm i ważę 55 czasem 56 kg...

Teraz już naprawdę lecę spać
Stary 2011-06-11, 00:22   #1306
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wszystko jest OK. Nawet hemoglobine mam juz w granicy dolnej normy Jem normalnie, a czasem az za duzo slodyczy... Ale mam ograniczenia ze wzgledu na refluks... Jednak ich nie przestrzegam!!
no to najważniejsze że wszystkie wyniki masz dobre

dastin dobranoc
Stary 2011-06-11, 00:24   #1307
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Wiecie co zauwazylam, ze od roku 2008, bo ten okres jeszcze jako tako datowo pamietam, to od tego roku przez 2009 i 2010 to drugi tydzien czerwca, czyli 14.06.08, 13.06.09 i 12.06.10 w tych dniach w sobote zawsze padalo i to mocno i za cieplo nie bylo!! Czyli wesela unikajcie :P
Stary 2011-06-11, 00:25   #1308
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co zauwazylam, ze od roku 2008, bo ten okres jeszcze jako tako datowo pamietam, to od tego roku przez 2009 i 2010 to drugi tydzien czerwca, czyli 14.06.08, 13.06.09 i 12.06.10 w tych dniach w sobote zawsze padalo i to mocno i za cieplo nie bylo!! Czyli wesela unikajcie :P
Jakie spostrzeżenia
Stary 2011-06-11, 06:48   #1309
guu
Raczkowanie

NAUGHTYxANGEL ale ty chudziutka jesteś. Ciekawa informacja z tymi datami.
Co do tabletek to mi anty uratowały jajniki : )

Ja zaś pragnę schudnąć ! Właśnie zaraz lecę✂na ćwiczenia.

Edytowane przez guu
Czas edycji: 2011-06-11 o 06:52
guu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 08:54   #1310
Linaewen
Zakorzenienie

Aleście się rozgadały...

Amgel, szczerze współczuję sytuacji w pracy. No co za burdel, jak tak można...

A co do tych lekarzy... Ja trafiłam na jedna taką, lekarz medycyny pracy, psia mać jak jej powiedziałam, że hormony stosuję to mi walnęła wykład o bezpłodności, o tym, że przecież na studia ide to jestem inteligentna i powinnam umieć wykres zrobić [odniosłam wrażenie, że dla niej hormony to tylko dla jakichś ograniczonym umysłowo i dla marginesu], że będę mieć raka i w ogóle zło i mrok. Potem stwierdziła, że skoro biorę te złe i mroczne hormony to ona mi piersi zbada, bo z pewnością juz mam z 10 guzów i ✂✂✂✂a jedna mi "wyczuła" w obu piersiach! Fakt, jak w domu byłam i mocno sprawdzałam to coś tam było, ale raczej na zasadzier, że skoro coś wyczula to można by to podciągnąć. Spanikowana poleciałam do gina na USG, opowiedziałam sytuację, to badał i badał i się w końcu poddał i mówi, że nic tam nie ma, a to co było to ewentualnie jakieś drobne zgrubienia normalne przed okresem... I nawet kasy nie wziął, tylko symbolicznie za wizytę.
Jak ja nie cierpię starych, ograniczonych bab jako lekarzy

Wczoraj jak wróciłam z teatru to padłam jak nieżywa, więc nawet nie miałam kiedy Was nadrobić :P
Dzisiaj pół dnia z TŻtem, bo tylko na 13 idzie na egzamin [w swojej nowej koszuli].

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

A, i ja też nigdy nie stosowałam tamponów i póki co nie zamierzam. Po pierwsze mam uraz, bo za pierwszym razem się mocno gimnastykowałam i dupa, nie wlazł. Po drugie... To jakas dla mnie obrzydliwa świadomość, że sobie coś w ciało wkładam. Taka moja mała fobia [nie dotyczy tylko kolczyków w uszach].
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 08:56   #1311
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
hehe jakie obserwacje ciekawe co na to te z nas, które wtedy planują

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
hehe pisz pisz

no to witajcie w klubie dziewczynyJa też bardzo chcę przytyć a nie mogę... Mam 170 cm i ważę 55 czasem 56 kg...

Teraz już naprawdę lecę spać
aa czemu chcesz przytyć? Uwazasz ze przydałoby Ci się? Ja mam 178cm i waże 6o kg i pilnuję się bardzo żeby mi ta waga przypadkiem tego 60 nie przekroczyła. Bo w liceum to jeszcze 55kg ważyłam...

Cytat:

oo matko jak mnie wkurza takie podejscie wszystkich do jednego wora - dziewczyny mają znać swoje ciało i naturalnie planowac dziecko, no co za bzdury! Poirytowałam się ale ja czesto to słysze i mnie to wkurza bo niby jak mam planować? Na oko? Z cyklem miedzy 27 a 38 dni to sobie moge... mama zostać chyba tylko.

Hej piękne
zawsze jak mam sesje to choruję albo coś. Zawsze się bardzo denerwuję i chyba to przez ten stres. No i od pierwszego roku chodze na egzaminu chora a teraz mi wylazła opryszczka i sobie tak myśle: przed ślubem te wszystkie załatwienia itp itd - jak mi się wtedy tak obniży odpornośc i mi cos takiego wylezie to co ja zrobie?!
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 09:44   #1312
malinka_070190
Zakorzenienie

Hej piękne;*
Kurcze nawet nie wiecie jak się źle czuje... grr... Niech juz poleci ten okres! Wczoraj był seks więc może poleci hehe
Ale już od rana na tabletkach przeciwbólowych jade...
Co do tamponów to ja ich nie używam, jak brałam tabletki anty to często miałam infekcje i lekarz przestrzegał mnie przed tamponami. Ale jak kiedyś uzywałam to używałam też te z biedronki i żadnego problemu nie było

Ale wiecie co Wam powiem, moja znajoma miała kiedyś okres i miałą tampona. Była na imprezie i sobie wypiła. Zachciało jej się bzykać i się bzyknęła. Tylko idiotka zapomniała ze ma tego tampona! I musiała jechać do szpitala żeby jej go wyciągali!

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

A co do okresu to w pierwsze 3 dni leci ze mnie jak z kranu więc w nocy prawie nie śpie, bo co godzine muszę biegać podpaske zmieniać;/ no i tak jak któraś z dziewczyn pisałą to też śpie na reczniku dodatkowo.

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:18   #1313
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
hehe jakie obserwacje ciekawe co na to te z nas, które wtedy planują

aa czemu chcesz przytyć? Uwazasz ze przydałoby Ci się? Ja mam 178cm i waże 6o kg i pilnuję się bardzo żeby mi ta waga przypadkiem tego 60 nie przekroczyła. Bo w liceum to jeszcze 55kg ważyłam...
No chciałabym przynajmniej tyle ważyć co Ty Lubię mieć trochę ciałka
co do opryszczek to też mam taką tendencję, że jak się stresuję to wyłazi mi najczęściej na ustach
Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Ale wiecie co Wam powiem, moja znajoma miała kiedyś okres i miałą tampona. Była na imprezie i sobie wypiła. Zachciało jej się bzykać i się bzyknęła. Tylko idiotka zapomniała ze ma tego tampona! I musiała jechać do szpitala żeby jej go wyciągali!

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

A co do okresu to w pierwsze 3 dni leci ze mnie jak z kranu więc w nocy prawie nie śpie, bo co godzine muszę biegać podpaske zmieniać;/ no i tak jak któraś z dziewczyn pisałą to też śpie na reczniku dodatkowo.

Ja jak nie brałam tabletek to też miałam takie okresy bolące i obfite... Podziwiam dziewczyny, które wytrzymują ten ból...

A tak w ogóle to dzień dobryMieszkanie już ogarnięte, teraz śniadanie a potem do ogródka z mamą
Stary 2011-06-11, 11:02   #1314
kjmm
Raczkowanie

Cytat:
Tak naprawde sama sobie jestes winna. Każde pismo, podanie, itp. powinnaś zawsze składać w dwóch egzemplarzach, by jedno z potwierdzeniem przyjęcia zostało dla Ciebie. Pamiętaj o tym na przyszłość
kjmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:06   #1315
malinka_070190
Zakorzenienie

dastin ja miałam takie czasy, że musiałam jechać do szpitala na zasrzyk przeciwbólowy tak mnie bolał brzuch na miesiączke;/. Potem zaczełąm brać tabletki anyt, fakt że brzuch mnie przestał boleć, ale przytyłam ponad 8 kg;/ i miałam często różne zapalenia i infekcje;/ miałam przepisane tanie tabletki i to chyba dlatego;/ a wtedy chodziłam do szkoły i się cieszyłam, że dostałam tabletki raptem za 7 zł. No i były potem tego skutki. Dlatego nie chce już więcej tabletek anty. Wiem, że mogą mi dobrać teraz dobre do mnie, ale się boje;(. Dużo się męczyłąm żeby zrzucić 10 kg.
A co do bólu okresowego to bardzo mnie boli brzuch, piersi i kręgosłup. Ale te 3 dni idzie wytrzymać... Pomagają mi w tym tabletki na recepte
Tylko moje kochanie się wtedy strasznie o mnie martwi i już nie raz chciał mnie do szpitala zawieźć.
No ale to kwestia przyzwyczajenia.

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:27   #1316
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
dastin ja miałam takie czasy, że musiałam jechać do szpitala na zasrzyk przeciwbólowy tak mnie bolał brzuch na miesiączke;/. Potem zaczełąm brać tabletki anyt, fakt że brzuch mnie przestał boleć, ale przytyłam ponad 8 kg;/ i miałam często różne zapalenia i infekcje;/ miałam przepisane tanie tabletki i to chyba dlatego;/ a wtedy chodziłam do szkoły i się cieszyłam, że dostałam tabletki raptem za 7 zł. No i były potem tego skutki. Dlatego nie chce już więcej tabletek anty. Wiem, że mogą mi dobrać teraz dobre do mnie, ale się boje;(. Dużo się męczyłąm żeby zrzucić 10 kg.
A co do bólu okresowego to bardzo mnie boli brzuch, piersi i kręgosłup. Ale te 3 dni idzie wytrzymać... Pomagają mi w tym tabletki na recepte
Tylko moje kochanie się wtedy strasznie o mnie martwi i już nie raz chciał mnie do szpitala zawieźć.
No ale to kwestia przyzwyczajenia.
ja właśnie mam teraz takie tbletki anty, które kosztują 7 zł Wydaje mi się, że to nie zależy od tego za ile są tabletki tylko zależy od dobrania. Te wcześniejsze, które brałam - Qlaira, kosztowały 50 zł i czułam się po nich źle. Miałam na początku okropne nastroje i nie pomogły zwi ększyć libido. A jeszcze wcześniej brałam Cilest, które kosztowały 13 zł i wszystko było ok ale libido spadło do zera. Zobaczymy jak wyjdę na tych tabletkach
Stary 2011-06-11, 11:53   #1317
guu
Raczkowanie

To ja już kilka lat biorę novynette cena około 23-30zł. Dastin, strasznie tanio o 7 zł.
U mnie z tabletkami to było tak: Zaczęłam brać, rzadko chodziłam do gina, gdyż✂przepisywał mi lekarz ogólny, po paru latach mama moja wymusiła na mnie bym jej rzuciła. Przerwę✂miałam 3 miesięczną. Na kontroli u ginekologa okazało się że mam torbiel na jajniku operacyjny. Lekarz przepisał mi znowu te same tabletki i za 2 miesiące miałam mieć operacje. Na moje szczęście po miesiącu stosowania tabletek torbiel całkiem zniknął. Ja mam problemy z tarczycą. Dość długi czas nie brałam leków. Teraz znów mam problem. Mój endokrynolog mi uświadomił że gdybym nie brała tabletek anty to już✂bym miała po jajnikach. Wiem że to nie jest za duża dawka, ale wystarczy.
Stary 2011-06-11, 12:01   #1318
Linaewen
Zakorzenienie

Zazdroszczę Wam tanich tabsów... Moje plastry koło 50 zł kosztują :/ I to w najtańszych miejscach :/
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-06-11, 12:08   #1319
_kamea_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Widzę, że na wątku stała dyskusja o tabsach temat rzeka u was jak zauważyłam....
Stary 2011-06-11, 12:19   #1320
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Widzę, że na wątku stała dyskusja o tabsach temat rzeka u was jak zauważyłam....
Serio? Bo ja trafiłam pierwszy raz

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

A przynajmniej tak mi się wydaje :P

To żeby zmienić temat to powiem Wam, że zazdroszczę mojej siostrze. Dzisiaj wieczorem wylatuje do Wietnamu, na 10 dni... Szkoła im organizuje wycieczkę za sukcesy na olimpiadach przedmiotowych...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości