|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Strippi, Agus, bzyczka - sliczne te wasze panienki
![]() bzyczko - kombinuj kochana z kieckami-na pewno cos znajdziesz! a jaki rozmiar nosisz? moze my cos pozyczymy ![]() Agus - a co to za wysypka sie malej przyplatala? Cori - przytulam mocno! i trzymam kciuki za pozytywne rozwizanie problemow z mezem, cos by sie nie dzialo, Ty masz byc szczesliwa i koniec!! Ania20m-gratuluje zdanego egzaminu! aaa czesc ![]() byla u mnie kolezanka dzis z narzeczonym-zajadalismy sie zolta salatka ktora wam ostatnio w k.wrzucalam-pycha-zniknela cala. Ja sie wlasnie relaksuje z maseczka na buzi po ciezkim dniu, Tomcio mial dzis goraczke i godzine nie umialam go supokoic i spal tylko na moich rekach, po podaniu nurofenu goraczka spadla-moje podejrzenia ida w kierunku zeboli-zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. |
|
|
|
#812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje slicznie Jak narazie waga stoi w miejscu ale gadalam z kolezanka ktora prowadzi zumbe i mowila ze czasem jest tak ze waga stoi a po jakims czasie spada 2-3kg od razu takze zobaczymy chcialabym jeszcze zrzucic 25kg ale pewnie mi sie nie uda bo pod koniec wakacji zaczynamy starania ![]() Cytat:
![]() mala spi i nie wie co sie kolo niej dzieje ![]() sliczna jest ![]() ja ja mam i polecam slodziachny
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodnie luzniejsze lniane , moj "namiot" i 3 bluzeczki dzisiaj dokupilam ta fioletowa
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie szykuje do pracy 9.30- 17.30
super, cały dzien zmarnowany do miłego....
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jakoś wczoraj nie miałam czasu na net ![]() Gucia ja bób wcinam ze skórką ![]() Cori Ana gratulacje. Na jakie uzupełniające idziesz?? Agatka krupnik jest dobry, ostatnio testowałam ![]() Ania gratulacje Aguś, strippi, bzyczka śliczne te wasze dzieciątka ![]() Ja mam dość pracowity weekend. Dziś obiad u teściowej a potem impreza na dyskotece (świadka urodziny). A tak to muszę protokół roczny napisać na wtorkową radę pedagogiczną. Dziewczyny K.
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-06-11 o 08:16 |
|
|
|
#816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jaka kuruszynka ![]() słodziutka ![]() Cytat:
![]() ![]() cudna ![]() a co do piersi to tak jest - już nie są twarde - owszem będą jak nie będzie jeść regularnie itd ale jak będzie normalnie jeść to już nie będą takie napęczniałe, coś jak worki puste ![]() ![]() miłej pracy ![]() ![]() ja wczoraj szalałam u znajomych - pierwsza część imprezy zawnej skręcanie mebli Pat miał radoche ![]() ![]() a dziś impreza urodzinowa męża, niestety nie zrobie placków bo mąz dostał taka fajną fuchę do zrobienia za super kase i pojechał robić wiec.. zostałam sama z tym majdaniem i odpuściałam placki ![]() zrobię sałatkę arbuzową posprzątam wszystko i zacznę szykować z Patem na plecach ![]() ![]() ![]() drugą sałatkę robi mama więc będzie mi łatwiej
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
corii poszlam wczoraj za ciosem i maznelam sobie oko na wyjscie moimi pigmentami z maca
![]() ![]() Mam melonowy i taki zielonkawy o nazwie 'teal' chyba i ten drugi i tak dziadowski ze sie obsypuje zamiast zostac na swoim miejscu i po powrocie wygladalam jakbym miala podbite oko Oba sa z drobinkami, do tego bez [podkladu zadnego, choc zielony na kredce byl malowany. do tego bez malowania rzes etc no ale podkreslone oko bylo |
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś dziękuję
No a Lilka to łobuziara, fakt...dzisiaj jak wstała o 4,30 to spać się położyłam z powrotem o 7 znowu dzień do kiszki będzie. No a teraz śpi
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Marta co robisz samczego na imprezę?? pewnie już pisałaś, ale ja was dziś tylko przeleciałam i nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
#820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My szykujemy się do imprezy Wczoraj R posprzątał calutkie mieszkanie jak byłam w pracy, więc niczego nie muszę robić oprócz przygotowania jedzonka także muszę pochwalić R , że się chłopak postarał ![]() Acha i zamówiliśmy alkohole na wesele ! - wódka - Krupnik czysty - wino -Carlo Rossi - szampan - Dorato
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2011-06-11 o 09:35 |
|
|
|
|
#821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buziakuje cię mocnoo ![]() Cytat:
-mama robi śląski szałot (zwykła warzywna ziemniak marchew paietrucha groszek majonez ogórek) albo gyros jeszcze się nie zdecydowała -na ciepło chrupiące kąski czyli nuggetsy z piekarnika z dipami słodko kwaśnym i czosnkowym - wędliny sery żółte i pleśniowe - warzywa i kiełki z rzodkiewki - chciałam zrobić placki zmieniaczane z piekarnika z serkiem z koperkiem i papryką i tuńczykiem ale nie mam czasu na to i dlatego zrobię jajka faszerowane albo zwykłe z majonezem więc na spokojnie ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-06-11 o 09:44 |
||
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Marta fajnie, fajnie. Jejku ja uwielbiam te nugetsy (ale sama je panieruję, nie kupnym) i dip. Ostatnio robiłam z Twoim (coś tam dżem, majonez i curry) i był przepyszny.
|
|
|
|
#823 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero śniadanko zjadłam i zabieram się pooooowoli za pisanie protokołu na zebranie wtorkowe. Powinno sprawnie pójść bo już pisałam takie za semestr I. (choć wtedy mi to cały dzień zajęło)
![]() ja teraz czytam "Kiedy płaczą świerszcze" ale jakoś powoli mi idzie. |
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja zamiast coś robić to się opierdzielam, czytam kultowe tekst z lejdis i pokładam się ze śmiechu..
Pat śpi w domu rozpierducha.. a ja się obijam ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
mi nagestsy teraz tylko z piekarnika podchodza jak spróbowałam i patelni i piekarnika to tylko piekarnik
|
|
|
#826 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ja na tę mam termin do połowy lipca
a czyta się ją wolno tylko dla tego, że mam mało czasu bo teraz końcówka roku i masa rzeczy na głowie. Bo książka generalnie spoko. Marta ja też tylko z piekarnika. Ja robię swoje w krakersach. |
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi patrz co znalazłąm o tej ksiązce
"Myślę, że do tej książki trzeba mieć cierpliwość. Na pewno nie czyta się jej jednym tchem, nie pożera w jeden leniwy wieczór. Fabuła rozwija się powoli, czasem wręcz flegmatycznie. Brak w niej rozdziałów, które systematyzowałyby całość - niejednorodną, pełną zamaskowanych teści. Myślę, że trafi ona przede wszystkim do osób wrażliwych na słowo, dla koneserów pięknego nazywania. I do kogoś, kto potrafi obok czytania także czuć." źródło biblionetka hahaha ![]() czujesz coś ![]() czy tylko czytasz ![]() nie no jak się flegmatycznie rozwija to w końcu się rozwinie
|
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Na początku dziękuję wszystkim za życzenie ![]() Ktosiu Gratulacje dla Ciebie i męża z okazji narodzin córeczki ![]() No i melduje się w nowej części. Nie było mnie tak długo, bo musiałam się mężem nacieszyć Wrócił 2 czerwca. W poniedziałek idzie na rozmowę w sprawie pracy także proszę o kciuki, mam nadzieję, że dostanie pracę. Póki co mamy pieniądze, ale fajnie by było gdybyśmy je zaoszczędzili. I pierwszy i ostatni raz puściłam gdzieś męża bez nas, bo wolę żyć skromnie, ale z nim Przepraszam, że Was nie nadrabiam, ale mąż wybył do mojego taty Bartuś śpi, a ja muszę trochę mieszkanie ogarnąć. Także tylko na chwilę wpadłam, żeby się zameldować A nasz synuś rośnie jak na drożdżach. Jak wstaje trzymając się czegoś to coraz częściej się puszcza i samodzielnie dość długo stoi. Ostatnio nawet zrobił jeden kroczek, ale od razu się na pupę przewrócił. Jednak rozrabiak z niego niezły aż się boję co to będzie jak zacznie chodzić. Już mam na szafkach zabezpieczenia, bo wszystkie mi otwierał i bałam się, że w końcu przytrzaśnie paluszki. Dobra to mykam sprzątać, bo słonko wychodzi i jak Bartuś wstanie pójdziemy na spacer. Miłego dnia
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-06-11 o 10:47 |
|
|
|
#830 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku super, ze masz męża przy sobie. ja tez zawsze powtarzam, lepiej żyć skromniej ale razem
Trzymam kciuki za pracę.
|
|
|
|
#832 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dziewcyzny, śliczne te Wasze córcie
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
hahah masz racje
![]() całkowicie ![]() mam nadzieję że zacznie się coś w niej dziać ![]() Kwiatuszku kciuki!! i gratulacje dla Bartusia za pierwszy kroczek ;D
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś tak, wiem, uroki
staram się nie narzekać i nie marudzić zresztą tak jak wczoraj pisałam, nie cofnęłabym czasu i decyzji gdybym mogła bo kocham tego łobuza nad życie Agatko Krupnik to dobry wybór u nas na rodzinnych spotkaniach on króluje, ostatnio tż z chłopakiem siostry pili cytrynowy, podobno bardzo dobry
|
|
#836 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja filmu nie widziałam i szczerze powiem nie słyszałam od ciebie wiem o książce no i poczytałam (bo ja uwielbiam przed wybraniem książki poczytać mądre- czyli nie zrazające głównych momentów) recenzje ale nie wiem czy bym po nią sięgnęła ![]() ![]() ![]() posprzątałam mieszkanie obiad szybki przygotowany dla pata też no i teraz czekam aż królewicz wstanie... bo boję się zabrać za mycie podłogi która mi została bo pewno się młody obudzi, zrobię to na następnej drzemce.. oooo to teraz choć kurkaka przygotuje... aaaaaa chce wam przypomnieć że jutro sklepy są pozamykane jakbyście się wybierały na zakupy...
|
|
|
#838 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
laski sms od Scio (Gucia nie może więc ja przekazuje)
"Hej dotrwałam do 37 tygodnia i teraz już nic nie będą hamować. Ale nic się nie dzieje. Szyjka skrócona, miękka, ale rozwarcia i skurczy brak. Jeszcze dziś pobiorą mi transaminazy i jak będą niskie to mogę iść do domu. Ale poród będą wywoływać przed czasem w 38 tyg." Kochana trzymaj się mocno, ogromne kciuki!!!
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Marta co to za święto jutro?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

gratki Kochana !!!
Jestem pod wielkim wrazeniem 

ale gadalam z kolezanka ktora prowadzi zumbe i mowila ze czasem jest tak ze waga stoi a po jakims czasie spada 2-3kg od razu takze zobaczymy