|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
eh i masz babo placek wszystkie Blondiny poszły spać
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie tam
![]() Ja nie śpie, sama w domu jestem i robie bitwe z sąsiadem Może sie oduczy robienia imprez co chwile i dupczenia takiego że ja pietro niżej słysze Jeszcze poszłam do sąsiadki ostrzec że bede robić rozróbe a ona czy mi nie pomóc |
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja znowu mam niespodziankę w albumie. Ale uwaga na oczy
![]() ![]()
|
|
|
|
#667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatau kolor dla Ciebie za chłodny ciut. Mam podobną cerę, może ciut mniej wyraźne rumieńce. Pewnie to kolor po c12 lub podobnej beżowo-perłowej farbie? Mi c12 dawało taki efekt, a po c10 jest bardzo ok
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- łee kupiłam dziś lakier pistacjowy Lovely i właśnie pomalowałam paznokcie. Masakra, chyba bym musiała mieć czarną karnację, żeby to wyglądało ładnie
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na dalsze opinie i dziekuje. Przed myłam buzię także wiadomo jest czerwiensza ale chciałam wlasnie ukazac kolor rumienców i musiałam potrzeć buźkę. |
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz że np ojcu obija drzwiami samochód. Nie dość że parkuje na dwóch miejscach to jeszcze chrabia nie potrafi normalnie drzwi otwierać ![]() W nocy to czasem takie jęki słychać i łóżko chodzi że masakra... ja rozumiem, no ludzka rzecz. Ale jednak są granice... a wiadomo że ściany w blokach cienkie i troche zrozumienia dla innych, nie każdy chce tego wysłuchiwać Co chwile darcie, awantury. Najbardziej mi szkoda dzieciaków bo naprawde codziennie słychać płacz I wiecie ja nie powiem lubie sobie głośno muzyki posłuchać jak sprzatam czy coś, ale nigdy nie puszczam tak żeby komuś zagłuszać wszystko w koło, bo zdaje sobie sprawe z tego że to wszystko sie niesie strasznie. A on? 3 w nocy i jazda napierdzielanie Ja czasem nie moge okna otworzyć bo oni sobie robia imprezke na balkonie i jazda na całego z muza I nie idzie przy tym zasnąć...Koszmar to jest
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja lecę, piszcie zobaczę jutro
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam w albumie
|
|
|
|
#674 |
|
Wtajemniczenie
|
no na pewno parę osób by się znalazło
|
|
|
|
#675 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dziewczyny chcę taki stanik
wiecie, na stronie VS wszystkie modelki mają za małe miski i przez to pełne biusty, ale tu dziewczyna pokazuje na sobie, myślę, że super jest Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-06-11 o 00:19 |
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko ja uwazam ze obecny kolor jest ok, bo niby lekko za chlodny, ale to tuz po farbowaniu wiec sie zmyje. i wtedy bedzie dobrze.
z twoja buzia jest wszystko ok, ale ze wzgledu na rumianosc wlasnie odradzam ci cieple i lodowate mocno kolorki- w cieplych- jak baba z pola a w zimnych jak chora ![]() jestem wsciekla ![]() tz mnie obudzil i pojechal w cholere do kumpla robic samochod. na caly dzien. to po h*j mnie budzil! juz widze jaki cudowny dzien mnie czeka i jeszcze wyje*ista pogoda
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byla to brazowa mini z falbanka plus brazowe kowbojki do tego haftowana koszulka na ramiaczkach aleee biale jednak mi sie nie widza na codzien na slubie widzialam kilka lasek ze mialy krotkie kiecki plus biale kozaki i kapelusz jak dobrze pamietam![]() na codzien mi biale kozaki nie podchodza jakos ![]() dzien dobry nadrabiam dalej ale widze ze szybko skonczylyscie wczoraj pogawedki ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- agatko swietnie wygladasz w tej spodniczce i sukience
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
caskada
dziekuje blond bunny no masz racje, jak baba z pola moglabym dobre przy mojej buzi to szczegolnie Mam nadzieje ze ten kolor jednak lekko sie ociepli![]() A TZtem sie nie martw Glowa do gory
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-06-11 o 09:15 |
|
|
|
#680 |
|
Magda ;)
|
A ja jestem załamana
wczoraj ściągnęlam włosy i masakra ![]() nie dość,że zgrzewy nie chciały puszczać ani plynem ani acetonem wyszarpalam sobie troche wlosow ![]() a jak zobaczylam dlugosc to sie poryczalam,mam wlosy do ramion ![]() najpierw myslalam,ze mi sie wykruszyly,ale koncowki wygladaja na zdrowe i sa rownej dlugosci wiec... ten fryzjer u ktorego bylam podciac przedluzane mi obcial jeszcze moje mam dość moich włosów !! Pofarbowałam londą 18 z tej serii czerwonych i o dziwo trzymalam 30 min na odroscie i nie sa rude tylko takie beżowe...Jedyny plus... Ale i tak nie moge na siebie patrzeć |
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ale miałam super wieczor ledwo co wstałam dzis ![]() ![]() ![]() pisałyście wczoraj o ulubionych baunsowych kawałkach.. ![]() ja mam duuuzo, ale zawsze wracam do tych dwóch : http://www.youtube.com/watch?v=GsiRsGEAJm8 http://www.youtube.com/watch?v=3tQxE0jMwQs rozkrecają sie kolo 1:50 ![]() Agatko-slicznie wyglądasz a spodniczka przecudowna ![]() kolor bardzo moj ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- a ostatnio w kółko słucham tego kawałka http://virros.wrzuta.pl/audio/0bDj53..._them_girls_at |
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bedzie dobrze ...ja bym na twoim miejscu zadbala o swoje i nie cudowala z doczepkami bo to jest nie ma co ukrywac proces w jakims stopniu niszczacy
|
|
|
#683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Infatuated gratuluje zdania egzaminu
![]() ![]() Cytat:
Nigdy po słońcu nie miałam złocistej opalenizny, zawsze jestem typowo brązowa - taką mam skórę i taką samą mam po solarium - nigdy nie byłam ani nawet w podobie pomarańczowego nie miałam opalenizny.. Cytat:
Choć 1 zestaw podoba mi się bardziej Ten drugi taki elegansiejszy ![]() Cytat:
Nie wiem.. tak czytałam tą dyskusję wczoraj i po prostu szczęka opadała mi coraz niżej.. gusta są różne i nic mi do tego (chociaż mini na ślub i kozaczki w dodatku ażurkowe to trochę kicz jak dla mnie).. ale niestety.. Bunny wybacz nie obraź się, mam takie wrażenie, że jesteś bezkrytyczna i to co Ty mówisz i uważasz jest najprawdziwszą prawda i jest święte a jak broń boże ktoś ma inne zdanie to już nie ma racji bo przecież masz ją Ty :/ co było widać po wczorajszej dyskusji.. ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Aaa no i Agatko widziałam zdjęcia w albumie ładny delikatny makijaż
|
|||
|
|
|
#684 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Yatamanka
ktore zdjecia w makijzau? Bo to 1 to jest wiesz, "nago" Princeska nie martw sie, nie doczepiaj juz ![]() Przeciez wlosy urosną ![]() Pokaż zdjecia po farbowaniu
|
|
|
|
#686 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Agatko mi się podobają Twoje włoski, chociaż może faktycznie lepiej w troszkę cieplejszym kolorku? Aczkolwiek nie jest źle, mi się podobasz
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
hmm
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to kto?
|
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
agatko to jakas panna mloda i jej kreacja
a oto nastepne ja niewiem ale niektorzy przesadzaja
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

Raz że np ojcu obija drzwiami samochód. Nie dość że parkuje na dwóch miejscach to jeszcze chrabia nie potrafi normalnie drzwi otwierać 

a w zimnych jak chora