|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Cytat:
![]() W ogóle to niektórzy potrafią tak debilne pytania zadawać, że człowiek po prostu ma ochotę sobie w łeb strzelić ![]() Jeden pan mnie ostatnio rozbawił pytaniem, na kogo te wiatrówki (obok kas mamy gablotę z wiatrówkami i tego typu sprzętami), śmiał się, czy na klientów - myślałam że padnę ze śmiechu jak zobaczyłam jego minę po mojej odpowiedzi - "wie pan, na niektórych to i te wiatrówki wszystkie razem wzięte to za mało", uciekł, jakbym co najmniej o nim mówiła A akurat on był śmieszny ![]() Jednego mam takiego "ulubieńca", że jak go widzę, to schodzę z kasy - ten człowiek zawsze ma jakiś problem. Facet naprawdę młody, a zachowuje się jakby miał kryzys wieku średniego Noż nie do zniesienia jest po prostu.
|
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry.
Dzieki za slowa wsparcia. Jesli chodzi o deklaracje zatrudnienia, to ja o tym wiem. Ale to nie o to poszlo. Poprostu UP zawalil i tyle. Poza tym wyslal moja umowe do pracodawcy juz jak bylam na stazu tam, i to tez dolajo oliwy do ognia. Co do wielkich rak TZ to moj ma wstepnie rozmiar 35 i szerokie na 6 mm. Dokladnie takie sa zamowione. Zlotnik powiedzial, ze wezsze przy tej rozmiarowce beda zle wygladec. Jednak 9 mm to faktycznie bardzo szerokie. Balabym sie ze beda sie wbijac w zagiecie palca. Ale wszystko sie okaze juz przy noszeniu. My mamy isc przymierzyc nasze 30'czerwce. Potem jeszcze zrobia grawer i wzorek i gotowe ![]() Kurcze musze sie rozgladac ze sukienka na 2 dzien. Ale jakos nic mi w oko nie wpadlo. Katastrofa. Za to wiem jakiego koloru szukam i ze chce do tego pomaranczowe buty Wlasnie jade do Krakowa- moze tam cos znajde w przerwie kursu.
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusienka, Niunia20, Karo89
życzę Wam wielu lat miłości, szczęścia, spełnienia marzeń, życia w dostatku. A na dziś pięknej pogody, udanej zabawy weselnej i wielu pięknych wspomnień, bo dzisiejszy dzień szybko minie... Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia !!! |
|
|
|
#4415 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej nie wiedziałam, że to dziś już Karolinusienka ślubuje No więc: Karolinusienka, Niunia20, Karo89 Życzę Wam wielu magicznych chwil! Wymarzonej pogody i zabawy do rana! A już po ślubie życzę, aby Wasza miłość była tak silna jak w dniu ślubu i żebyście były szczęśliwe u boku swoich wybranków! ![]() Witam się ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- a moje serduszka coraz bliżej siebie i już dwójka w suwaczku
|
#4416 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny! Dopiero dziś się odzywam, bo wczoraj od razu po pracy pojechaliśmy do kancelarii. TŻ spóźnił się godzinę, bo miał mega akcję w pracy i wpadł prawie przed zamknięciem. No ale na szczęście ksiądz był taki miły, że nas przyjął
. Wziął od nas wszystkie dokumenty, dał nam kartki do spowiedzi i TŻtowi kartkę na zapowiedzi. Moje wyjdą już jutro na mszy o 8 rano i za tydzień. Chyba nie powinnam iść ich słuchać (?) choć bardzo mi się chce Protokół w Katedrze spisuje się dopiero w tygodniu przedślubnym. Ks. prosił też, że jeśli jest taka możliwość, to żeby pojawili się wtedy świadkowie. Obgadaliśmy też naszą nietypową sytuację 3 świadków. Pożartowaliśmy trochę z księdzem, że nasi bliźniacy są jak nierozerwalny organizm i nie możemy ich rozdzielać ![]() Za ślub płacimy 700 zł. Jest w tym strojenie Kościoła i organista. Z organistą będziemy się kontaktować indywidualnie, bo na mszy będzie nam śpiewać mój wujek i brat. Oprawa mszy w ich wykonaniu jest No i chciałabym jeszcze, żeby ktoś zagrał mi na saxofonie no ale to jeszcze do obgadania. Po załatwieniu spraw kościelnych pojechaliśmy do teściowej na placki ziemniaczane a potem zostaliśmy na pępkówce. Opijaliśmy przyjście na świat siostrzenicy TŻ. Narobiliśmy sobie masę zdjęć z taką wielką tekturą na której farbą TŻ zrobił napis POLA 06.06.11 WITAJ W DOMU DZIECIAKU KOCHANY - Mała będzie mogła za parę lat zobaczyć jak się wszyscy wujkowie i ciocie z niej cieszyli ![]() Do domu dotarliśmy po 2 w nocy i już nie miałam siły, żeby tu wejść idę nadrabiać
|
#4417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my też musimy jakoś zacząć załatwiać sprawy ślubne tylko TŻ narazie zapracowany ![]() a co do tych zapowiedzi to TŻ ostatnio to samo mi powiedział ale ja będę chciała być na własnych zapowiedziach nie boje się zabobonów
|
|
#4418 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tato Twojego TŻ jeszcze sam sobie radzi czy już teraz potrzebuje opieki? ...bo jeśli nie to możecie pojechać, spróbować sił TŻ - zawsze to nowe doświadczenie, wyzwanie i nie ukrywam, że doskonały punkt do wpisania w CV brawo!! ![]() buziaka ![]() A wykorzystasz go? ![]() Moze w przypływie weny ułożę jeszcze coś dla świadka Bukiet z piwonii to moje ślubne marzenie. Nie uda się go spełnić ale moja starsza już powiedziała, że jak kiedyś będzie brała ślub to go wykorzysta ![]() Mam takich bukietów mnóstwo na kompie gdyby ktoś potrzebował ![]() Cytat:
Karolinusienka, Niunia20, Karo89
niespodziewanie szybko nadszedł ten Wasz dzień ![]() Życzę Wam ogromu miłości, dobrej pogody i zadowolenia gości. Bawcie się dobrze na hucznym weselu, tak by imprezę zapamiętało wielu ![]() Niechaj strzelą dziś korki szampana i wesoła zabawa trwa do samego rana Potem w noc poślubną TŻtów przytulajcie a za 9 miesięcy małe dzidzie lulajcie ![]()
|
|
#4419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za sprawy. My do koscioła idziemy pod koniec czerwca i wtedy sie wszytskiego dowiemy... A ja mam siostrzenice Polę równiez i urodziła sie 6.08 . 2007 i super pomysł z tym powitaniem ![]() Wczoraj do Pana dzwoniłam i bardzo grzecznie zwróciłam mu uwage za błędy w zapro i on bardzo grzecznie przeprosił i bardzo grzecznie powiedział, ze nam wysla brakujące sztuki wiec bardzo grzecznie podziekowałam i zyczyłam miłego dnia
http://www.suwaczek.pl/cache/3bf40dcb5f.png Zachęcam dziewczyny , by zamiast kwiatów prosić o karmę dla zwierząt, która później możemy podarować schronisku ![]() http://www.pustamiska.pl/ <--- klikajmy
|
|
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka, Niunia20, Karo89
SZCZĘŚCIA, RADOŚCI I MIŁOŚCI, MIŁOSĆI, MIŁOŚCI ![]() ![]() |
|
|
|
#4421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My będziemy się musieli szybko zabrać za dzidziusia, bo nam wszystkie fajne imiona w rodzinie zabiorą ![]() ale z Ciebie grzeczna dziewczyna ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Zapomniałam Wam powiedzieć oglądajcie dzisiaj Bitwę YCD kontra taniec z gwiazdami. Jak kamera będzie odwrócona tyłem do sceny w stronę publiczności, to będzie widać moją salę weselną i Katedrę
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam pytać o pierścionek, bez problemu zmniejszą mi na wtorek dla wszystkich dziś ślubujących wszystkiego dobrego |
|
|
|
|
#4423 |
|
Wtajemniczenie
|
dlatego warto chyba zastanowić się nad kupnem obrączki soczewkowej - one ponoć nie odparzają paluchów
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy wąskie, bardzo dobrze się sprawdzają |
|
|
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki!! Dla dzisiejszych ślubujących życzę wszystkiego dobrego na Nowej Drodze!!
U mnie wszystko się sypie...dwa miesiące przed ślubem...aż się boję pomyśleć co będzie dalej
|
|
|
|
#4426 |
|
Wtajemniczenie
|
jej! a co się dzieje?
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
Jakaś deprecha mnie chyba dopada...we wszystkim widzę jakiś problem...wszystkim się za bardzo przejmuję
![]() Jednym z głównych powodów jest brak świadka, który był już ustalony od dnia zaręczyn (2 lata) a co za tym idzie samochodu, którym mieliśmy pojechać do ślubu. Jedna wielka porażka...mój Tż nadal nie umie tańczyć i w ogóle nie kwapi się do tego, aby się nauczyć. W ogóle mam wrażenie, że on tylko akceptuje bądż nie moje propozycje, a sam się z niczym nie wychyli, a to przecież nasz dzień... |
|
|
|
#4428 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to super![]() Cytat:
![]() Cytat:
wszystko będzie dobrze, to pewnie stres
|
|
#4429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poszukajcie innego świadka, samochód zawsze można wypożyczyć albo pojechać własnym. Przecież auto to nie jest najistotniejsza rzecz w dniu ślubu. Mój TŻ też sam nie wychodzi z propozycjami. Mówi, że jestem jego najlepszym menadżerem ślubnym więc to ja wszystko kontroluję no ale trzeba zaznaczyć, że jest bardzo pomocny przy organizacji jak mu powiem, że trzeba zrobić to czy tamto ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- rock jaki model macie upatrzony?
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Model czego Happy?
Obrączek ![]() Takie
|
#4431 |
|
Wtajemniczenie
|
tak o obrączki mi chodziło ![]() Bardzo ładne. Też początkowo chcieliśmy tylko z białego złota. Nie boicie się, że po jakimś czasie będą wyglądały jak srebrne?
|
#4432 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mi pani jubiler powiedziała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale staram się nie denerwować ![]() kiedy obrona?Cytat:
Cytat:
przestań tyle o tym myśleć bo nie ma to takiego znaczenia tzn. świadek tak, ale cała reszta nie On ma po prostu inny charakter, osobowość i nie próbuj go zmieniać bo to nic nie da
|
|
#4433 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała Pola jest już w domu! Lecimy ją zobaczyć a potem na 18:00 zmienić salę (będą tam ustawione stoły na dzisiejsze wesele i sobie zobaczymy jak to wszystko wygląda już tak na tip top
). Będziemy też wpłacać zaliczkę za wesele. Jak będzie kamera z TVNu to będziemy Wam machać ![]() Do zgadania
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4435 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki. Gdzieś tylko przeoczyłaś post z całym wierszykiem dla świadkowej
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Happy a wierszyk dla świadka też masz?
|
|
|
|
|
#4438 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czywiście, że go wykorzystam ![]() mogę? Dla świadka też bym wykorzystała ![]() życzenia bombowe! Ale masz głowe Cytat:
Cytat:
![]() będę się starać obejrzeć i zobaczyć waszą salę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z resztą to chyba trochę panikujesz No to, że Ci nie pomaga to też bym była zła, ale są różni ludzie i nic na siłe. Mojemu chyba bardzo podobają sie przygotowania ślubne, bo strasznie się angażuje
|
|
#4439 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ps. pozwole sobie to skopiowac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na moment
![]() aby życzyć dzisiejszym PM-kom <Karolinusienka, Niunia20, Karo89> dużo ciepła i miłości na nowej drodze życia ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

i już dwójka w suwaczku 

wszystko będzie dobrze, to pewnie stres
czywiście, że go wykorzystam