|
|
#3751 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Oj tak, w sałatkach feta jest najlepsza
![]() Cytat:
Ja na stałe po prostu myję twarz jakimś mydłem albo żelem i jest dobrze. Albo przecieram tonikiem Ziai do skóry suchej
|
|
|
#3752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Buty - fajne, szorty - fajne, spódnica - ładna.
Na temat torby nie wypowiem się. Tortu . Tylko nie zacznij "omleta" smażyć ![]() Cytat:
Konkurencja = motywacja. Dobrze szefy główkują. Cytat:
Tylko kto zgarnia tę kasę ?! Lenie, nieroby i ci u steru. Z kokardką mogą być. A w jakim kolorze ?! |
||
|
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tego "torta"-nie podkreśliło mi tego jako błąd... Więc kłócić się nie będę z komputerem
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3755 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
W czarnym można śmiało iść moim zdaniem, tylko dodatki wtedy kolorowe, ale tu masz materiał we wzory, to i jako czarny się nie liczy Cytat:
Dawaj znać, czy starczy, czy dokupić więcej i czy wysyłać teraz, czy może przy następnej promocji dopiero ![]() Cytat:
Cytat:
Co Polska miała wyciągnąć, to w zasadzie wyciągnęła. Teraz zdaje się do 2014 r zastój w programowaniu, a to co było do rozdania, to już zakontraktowane. No i generalnie coraz trudniej jest 'wypisać' jakąś dotację... A poza tym to tak, jak Kasia napisała... Fundusze często i gęsto trafiają nie do tych, co trzeba... Sama widzę, daleko szukać nie trzeba, ostatnio u mnie na ten temat spora afera wybuchła. Dotację, i to największą, dostała firma, która na rynku max kilka miesięcy istniała... Po nazwiskach - protegowani marszałka woj. i decyzyjnych z Urzędu Miasta... ![]() To nie stosujesz toniku po każdym myciu?
|
|
|
|
#3756 |
|
ma zielone pojęcie
|
Nie. Ja zazwyczaj niczego z cerą nie robię. Zimą tylko mocno kremuję. A latem często myję, bo się poci
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta jak sie nie najjem to tez musze wciagac Ale odchudzanie juz generalnie rozpoczete
|
|
|
#3758 |
|
|
Z innej beczki - mój 'kochany' sąsiad [ten od imprezy w nocy] od prau dni znowu katuje muzyką na cały regulator, tylko w dzień
Ale mi przypomniał o tym [właśnie zapuścił w głośniki ]http://www.youtube.com/watch?v=dWIHvuABaFU
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten kawałek zawsze uwielbiałam ![]() Oglądam Policjantki z FBI - strasznie dawno nie oglądałam tego filmu, ostatni raz jeszcze na kasecie video ![]() |
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny!
![]() mam pytanko, które nurtuje mnie już od dawna. mianowicie - moje włosy po odżywce dołączonej do farby są genialne! - miękkie, lśniące, NIE PUSZĄ SIĘ! czy można taką odżywke kupić, ale bez farby? co ta odżywka ma w sobie, że włosy są po niej takie piękne? ![]() :roll eyes:
|
|
#3761 | |
|
|
Cytat:
![]() W ogóle rozwala mnie sceniczny look frontmana ![]() A Modo pamiętasz??? Policjantek też dawno nie oglądałam ![]() Masakryczny dzień dzisiaj, u Was też? Ciśnienie chyba wariuje, w pewnym momencie wszystkich u mnie zmogło, łącznie ze zwierzami, a Yao jak się już zdecydowało pójść spać, to wstało o 18 po 3,5 godzinie [normalnie przesypia połowę tego] i dopiero przed 23 poszła spać Spała z kotem na głowie [dosłownie], psem u boku i Tż'tem w nogach ![]() Zgodnie z przewidywaniami polazłam też do Natury. Nie kupiłam pisaka, ale w ręce wpadła mi pomadka # 44. Wreszcie! Bo oczywiście jak się na nią napaliłam, to przestali ją dostarczać... Już myślałam, że w ogóle wycofali, bo strasznie długo nie było jej na półce... Nie było testera, więc wzięłam w ciemno... i kijek z tym, że mam już przecież czerwoną szminkę w kredce ![]() W ogóle jakoś mnie na te czerwone wzięło
|
|
|
|
#3762 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Sorry, zrobiłaś "łamane", to pomyślałam, że pytasz. Dalej będę drążyć . Peep-toe czy sandałki ? Cytat:
. W związku z tym, że moja demencja starcza coraz bardziej daje o sobie znać, nie pamiętam cen . Po 50,- czy po 60,- ? Daj znać Cytat:
Ja mam przykłady na wsi, z tymi tzw. "dotacjami dla rolnictwa". To dopiero hocki klocki. Pewnikiem, masz już ustaloną "swoją" pielęgnację. Jednak zapytam : a hydrolaty próbowałaś ? ![]() To powinnaś być zadowolona . Mógłby Ci kazać słuchać tego : http://www.youtube.com/watch?v=UexztIBnj8s ![]() Pewnie można. Poszukaj takiej z duuuuużą ilością silikonów w składzie . Np : Pantene lub L'oreal {te najstarsze serie}, może też być tzw. "jedwab" z silikonami no i ... prostownica. Następnie psiknij perfumami na włosy. Efekt gwarantowany : gładkie, z połyskiem i pachnące. Żart ! Bunia's - o ile orientuję się, nie kupisz. Cytat:
Znam podobny ból ! Parokrotnie spałam na ziemi, na psiej kołdrze, kiedy to miejsca w łóżku dla mnie zabrakło Cytat:
![]() Jeszcze jest zimno, ale zapowiada się ładny, słoneczny dzień. Już widać zza horyzontu czerwoną poświatę. Znak, że słońce budzi się ze snu. Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#3763 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu w sumie to było pytanie,bo się sama zgubiłam
![]() Ale mnie nogi bolą,bo wczorajszej imprezce i zaczynam mi się podobać nowy kolor włosów
|
|
#3765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz jak na to patrzę (i słucham - zwłaszcza tego genialnego i porywającego tekstu) to http://www.youtube.com/watch?v=E-DZ0KtR3RY Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze któraś weźmie to na poważnie i będziesz miała na sumieniu czyjeś włosy ![]() Ja też chcę nowy kolor włosów ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-12 o 13:34 |
||||
|
|
|
|
#3766 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak reklamuje coś w alejce to powinnam stac przy tych produktach, ale jak nie ma ludzi to spaceruje po całej alejce, ale akurat jak tak spacerowałam to wpadł mój koordynator o spacerze po sklepie nie ma mowy...spokojnie mozesz isc w sukience, ale powinnas miec buty z odkrytymi palcami, najlepiej granatowe,szare i jakąś szarą torebeczke ![]() mieli zamówic na początku czerwca, a jeszcze 2 tygodnie nie minęły, musiałabyś miec farta zeby tak szybko paczka dotarła Cytat:
wez idź! włókna kolagenowe zaczynają zanikac ok 19 roku życia, jeszcze mam troszke czasu, a potem to dopiero zaczną powoli zanikać ![]() trzeba byc tam zarejestrowanym żeby przeczytac Cytat:
![]() sukienka, szorty i buty ładne choć to nie mój styl
Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-06-12 o 14:43 |
||||
|
|
|
|
#3767 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo całe dnie jedną piosenkę Dżemu na okrągło... No a jak Tyle miesięcy wiało pustką w tym miejscu, i akurat tego dnia i to jeszcze o tej godzinie, kiedy ja tam byłam się pojawiły... A dodać warto, że były jedynie dwie sztuki... To nie mogło być inaczej - samo, samo, samo... O jaki masz podpis ![]() Spadam na rodzinny obiadek
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Asia w sensie jaki ten podpis?
![]() Umieram nogi mi wchodzą do
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2011-06-12 o 16:07 |
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
NK, no i jak ten skunks? Bo mnie palce świerzbią
![]() Może jeszcze zamówię sobie taki cieniutki do eyelinera ale akurat go nie ma No i jeszcze paletka kusi ![]() Imm, co takiego robiłaś, że umierasz? |
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znasz czy nie chcesz spróbować ?
Fajne są . Bom ja paskudnicą jest i basta ! ![]() No co złego napisałam ?! Silikony dają poślizg, lśnienie i ujarzmiają. No i chyba miękkość też. A prostownica - prostuje. Dziewczyna ma rację. Te odżywki, które są dołączane do farb, są rzeczywiście rewelacyjne. Po żadnej innej nie ma takiego efektu. Często i prostownica nie jest potrzebna. Ja klikam i otwiera się. Bez rejestracji. Ktoś mi przysłał. Asia to zawsze wie jak się urządzić ! Smacznego ! |
|
|
|
|
#3771 |
|
ma zielone pojęcie
|
Nie znam
Ale też i nie chcę spróbować, bo nie mam po co Ja naprawdę niczego z cerą nie robię... Zimą tylko mocno kremuję, bo jest sucha, a latem często myję, bo w lecie to ja się cała szybko pocę ![]() Ale tak ogólnie to nie mam najmniejszych problemów z cerą. Skupiam się na pielęgnacji włosów
|
|
#3772 | |
|
|
No czaderski
![]() Cytat:
![]() A ten z Catrice już rozdziewiczyłaś? I który zestaw kolorystyczny paletki? Dzięki. Było risotto, bigos z młodej kapusty i tort śmietankowo-truskawkowy
|
|
|
|
#3773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/pedzel-do-kresek-l...664711452.htmlAle ja nie mam pędzelka z Catrice. Chyba, że o eyeliner Ci chodzi? Podoba mi się paletka Bad Girl ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Aż mnie żołądek z zazdrości rozbolał Jezusiczku , a ja miałam wczoraj w domu : jeden pomidor, parę kromek chleba, dwie cebule, jedno jajko i trochę masła . Dzisiaj już tylko : dwie kromki chleba i masło . A jak !Nie chciało mi się w sobotę dupencji po zakupy ruszyć, bo coś tam jeszcze miałam. Myślę sobie : e, pojadę w niedzielę. I ... d*u*p*a blada ! Wszystko pozamykane. A skąd to ja mam niby wiedzieć, że kościelni jakieś święto mają ?! Podjechać do Przyjaciółki, do knajpy musiałam i coś na ruszt wrzucić. Harpia ! OK - risotto też chętnie zjem . Narobiłyście mi smaku . Bigosu z młodej kapusty nie umiem przyrządzić {no i - nie mogę kapusty}, ale jako erzac risotta - kurę w potrawce sobie jutro zapodam . Telewizora nadal nie mam, bo jak przypuszczałam, syndrom osiołka i żłobu zadziałał. Jak już jakiś upatrzę, to mi w opiniach ludzie napiszą, że z wadami. Chciałam Samsunga 37" UE37c6500. Napisali, że skomplikowany i matryca badziewna, nie od Samsunga. Chciałam Scharpa 37" LC-40LE814E. Napisali, że diody nawalają i coś tam jeszcze. Chciałam Sony 37", bo to , podobno, właśnie do niego wkładają matrycę od Samsunga. Napisali, że cena nie adekwatna do jakości , pilot skomplikowany i aby zaprogramować kanały, trzeba specjalistę wzywać. Ja się zarąbię Pisać mi tu szybko - jaki mam kupić, bo nie dosyć, że od fioletowych ludzików zwariuję {szczególnie Scooby Doo w fioletowym wydaniu jest przerażający } , to jeszcze ojczystego języka zapomnę, oglądając programy na jedynym działającym w moim domu odbiorniku. O ile pamiętam, NaKrawedzi pytała, czy Biały Jeleń zmywa makijaż. Zmywa i to jak . Wczoraj wystąpiłam w pełnym {!!!} makijażu {próbasy podkładów i cienie KOBO musiałam wreszcie przetestować }. Zmyło się za pierwszym razem, bez poprawek i tarcia, i żadnych niechcianych niespodzianek nie było i nie ma. Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#3775 |
|
ma zielone pojęcie
|
Pisałam już - z cerą nie mam problemów, ale za to mam nadpotliwość i baaardzo szybko mi się włosy przetłuszczają. To mi naprawdę utrudnia życie
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Zakupy mnie wymęczyły
![]() Cytat:
![]() Podzieliłabyś się,a nie tylko chwaliła
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3778 | |||||
|
|
Cytat:
, chyba nawet bym go chciała ![]() Ale na razie czekam na ten zestaw za 7 zł I mam podobny od kompletu, że niby do ust czy coś, ale właśnie kusi mnie, żeby zmienić mu przeznaczenie ![]() Tak myślałam, że ta Ci się podoba ![]() Tortu nie mam, bo u mamy został, ale dostałam zapas bigosu i risotta, więc zapraszam Cytat:
Muszę koniecznie zacząć je jeść bo w codziennej rutynie się zapędzam i o pomidorach zapominam. Ciągle tylko ser i ser...A o świętach to też bym nie pamiętała, gdyby nie... wizaż Rok temu właśnie dałam zrobić się w konia, odłożyłam zakupy na niedzielę i "upa: Cytat:
Takiego smaka miałam, a że samej kroić mi się nie chciało, to mamę wykorzystałamCytat:
Obraz w nim miękki, taki kinowy, łagodny, nie żyleta, co oczy wypala, jak w niektórych. TŻ się naczytał wtedy ochów i achów i się zdecydowaliśmy... Jak każdy ma swoje wady i zalety. Podobno nie daje promieniowania i nie psuje oczu. Ale za to ma jedną wadę - jest szeroki, na ścianie nie powiesisz. No i lampę mu co 6-7k godzin pracy powinno się wymieniać, ale u mnie, podejrzewam, już dawno tyle 'wyoglądane' a odbiornik ma się całkiem nieźle i pogorszenia jakości obrazu nie zauważam. No to dajesz, mam w lodówce i czekam na gości Cytat:
Tak a'propos, zaczynam oszczędzanie na zamówienie z cherryculture, jakby się w lipcu czy sierpniu trafiło jakieś promo... Także jakby co, to wiecie
|
|
|
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w ogóle ostatnio miałam wykład, że makijażu oczu nie powinno się zmywac żelem+wodą tylko delikatnie płynami co by się zmarszczek nie dorobic, niby to wiem, ale w praktyce nie zawsze wychodzi![]() wczoraj o 23 wcinałam pizzerii i ja się potem dziwie, że tyje![]() w ten weekend do pracy nie pójdę, w ogóle mam za duzo mam tego w ten weekend, dwie 18stki i impreza w domu, muszę z czegos zrezygnowac... |
||
|
|
|
|
#3780 |
|
|
Co taka cisza
![]() Aga pewnie na zakupach szaleje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

ja pamietam ze raz uzywalam jakiegos toniku clean&clear i przez tydzien spokoj, a potem taki wysyp ze masakra
dlatego juz nie stosuje takich metod 

zreszta jak sie nie najjem to tez musze wciagac 

]

bo troche szkoda mi kasy na kiecke, zwlaszcza ze jestem os. towarzyszaca ale chcialabym jakos wygladac a nie jak sierotka marysia
nogi mi wchodzą do