|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XI
Wiadomo że czasu sie zmieniaja to i moda sie zmienia.
Ale podązać za moda ślepo jest niefajnie Ja nie mam "swojego" stylu. Lubie rzeczy wygodne, fajne kolorystycznie i fasonowo. Ale np zielonej bluzki nie zalozę, bo mi nieładnie. Czerwony kolor-tak-ale nie przy buzi-wtedy wygladam zle. Rozowe-czasem zaszaleję jak spodnica (mam 1 rozową) tak-akcenty, jakies wzory itd. Jak juz mowiłam kiedys porobię zdjęcia swoich ciuchów i same zobaczycie jak sie ubieram. Nic specjalnego-na wiosne lato jakaś spodniczka (ale nie na.p.i.z.d.niczka Sukienki uwielbiam, mam wiele. I tu taka mala kwestia-mimo mody i tego wszystkiego ja zazwyczaj wybieram sukienki z paskiem w talii, zwezone w talii. Nie mogłabnym mimo mody nalozyc na siebie niczego workowatego, wielkiego, luźnego, przykrótkiego itd. Lubie falbanki, koronki, wszystko z umiarem, subtelnie i kobieco, ale tez wygodnie, ładnie, elegancko. Musi byc tez fajny, ciekawy dekolt lub jak bez dekoltu "coś" innego jakaś kokardka, falbanka. Jak luźne spodnie to obcisła bluzka, nigdy obie rzeczy luźne. W jesien zimę noszę spodnie, zawsze rurki, niezaleznie co modne, zawsze gładkie, nigdy z rzadnymi cekinami, cwiakami. Sweterki przy ciele lub dłuzsze. Po czesci powiem ze to troszkę moj styl bo sugeruje sie tym w czym dobrze wygladam a nie tym co modne. A co do bialych kozaków - nie lubię i nie bede nosiła Tak samo jak spodniczki na✂✂✂✂niczki, no i makijaż-np całe oko na czarno obrysowane i mega czarne rzesy sklejone-nie moj styl, nie pomaluje sie tak co by nie bylo modne
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-06-11 o 14:14 |
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
okkkkkkk potrzymałam ok 45 minut + z 10 malaksowanie, zmyłam i póki co siedzę z ręcznikiem. Dziś będę suszyć, bo nie wytrzymam w niepewności tyle czasu, żeby włosy same wyschły
![]() farba pachnie jagodami ![]() ale garść włosów to mi wyszła przy spłukiwaniu ![]() ![]()
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka będzie dobrze
![]() mnie piekła na początku po nałożeniu C12 przy karku ![]() czekamy na efekt ![]() ciekawe czy będzie widoczna różnica
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie, że jeszcze chodzę w piżamie? ![]() idę golić giry |
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
na szybko czeko cos dla ciebie
![]() http://www.youtube.com/watch?v=neaEa62vZFc
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już wstałam
![]() Popijam zimne ice eksspesso umylam wloski i zaczynam się szykować do pracyDzis będę mieć ciekawie w pracy bo na zewnątrz odbywają się koncerty z okazji dni mojego miasta ![]() Kitkulka ale wrzucisz nam foteczki Twoich ślicznych nowych włosków ![]() ![]() Lady Przykro mi bardzo ale cóż można na to poradzić.
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
spłukałam farbę i jeeeest... pięknie
![]() troszkę jasno, ale przeżyję równiutko jest tak jak po Londzie, tylko właśnie bez tej szarości na początku ![]() ładuję aparat i cyknę fotki ![]() gdyby nie to, że tak piecze to byłaby bardzo dobra ale nie wiem czy po raz kolejny to przeżyję ![]()
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kitka powiedz mi ile ty dałaś za te twoje koturny z CCC?;> |
|
|
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
hejo
ja dzisiaj też miałam farbowanko londą lecę na urodziny Kitka czekam na fotki
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-06-11 o 15:04 Powód: bysior |
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
119 bo to zamszaki ![]() były jeszcze ładne materiałowe za 69 chyba albo 89 ![]() pokażę pokażę, ogarniam teraz pyska ![]() w końcu się wykąpałam ![]() haha fakt trzeba cierpieć by być piękną ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- aaa Lady ![]() pomalowałam na razie jedną warstwę tym błękitnym i po jednej jest paskudny, same smugi a maluje się jak wodą, taki rzadki ale myślę, że jak machnę jeszcze raz to będzie pięknie ![]() zrobię fotki jak pomaluję
|
|
|
|
|
#735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zła no uwalił się i leży bo mu duszno nie wytrzymam ![]() ![]() o to u mnie tak było przy tej 1 warstwie pomarańczowego ale myślałam że to tak na żelu ![]() pokażesz kochana i włoski ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
no ale wiadomo nic nie zrobimy nie wyczarujemy trudno to znak zawsze sobie tak to tłumaczę ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#736 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja wkleję swoją jedną z ulubionych wiem że stara ale lubię http://cekoladkaaa.wrzuta.pl/audio/7..._orginal_mix_2 ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- [/COLOR] Cytat:
wiem że nie wolno ale co zrobić ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() ale jeśli chodzi o zmianę gustów to sama u siebie to zauważyłam i co do Dody mam takie samo zdanie ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
mamy lato piękne słoneczko korzystajmy ![]() ja tą opaleniznę potem staram się utrzymywać ale w granicach rozsądku bardziej mnie właśnie przerażają moje włosy zimą takie szare nudne jak śnieg ale ja zawsze mam jakiś ponury humor zimą to pewnie to na to ma wpływ ![]() całkiem ciemnych bym nie mogła mieć bo bym wyglądała pewnie jakbym była chora
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-06-11 o 15:21 |
|||||
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię Gwen ale coś cichutko o niej ostatnio czy zdaje mi się?
|
|
|
|
|
#738 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie blondyny
![]() Jakiś czas temu zdecydowałam się na metamorfozę i zmieniłam kolor włosów z czarnego na blond Ale nagadała mi i teraz mam trochę stracha. No ale tak sobie pomyślałam, że z drugiej strony Shakira ma naturalne czarne włosy i jak długo już jest blondynką a nadal ma swoje włosy... nie wiem A może tylko mi się wydaje, że wyglądam dobrze? Załączam zdjęcia w czarnych i blond włoskach i proszę o szczere komentarze i odpowiedzi, pozdrawiam cieplutko!
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
male sprostowanie--> DODE(i nie tylko) ubieraja stylisci i narzucaja jej jak teraz ma wygladac i co jest modne..
oj co to by bylo gdyby gwiazdy same o tym decydowaly nam sie wydaje ze tak jest -> ale tak nie jest Doda tak naprawde jest lalka marketingowa czuwa nad nia caly sztab doradcow i stylistow...nawet pogodynka czy dziennikarka jest ubierana i nie przychodzi w swojej kreacji...co zreszta mozna zawsze zobaczyc na koniec programu gdzie leci jaka marka ja ubrala zapozyczyla ubranie ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
w blondzie tez dobrze aczkolwiek czegos brakuje mi.... i powiem ci szczerze ze gdyby mi tak bardzo pasowal ciemny kolor w zyciu bym nie rozjasnila.. niestety postarza mnie... i faktycznie widze ze kondycja wloskow u ciebie w blondzie jest oslabiona...
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-06-11 o 15:38 |
|
|
|
|
#740 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Emi mi też podobasz się w ciemnych włosach
|
|
|
|
#741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tymi fotami na mnie się nie kieruj bo dla mnie jest za duża. Ja mam mocny róż, a ostatnia fotka to marynara siostry koralowa
|
|
|
|
|
#742 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ok dziewczyny, obiecałam, że pokażę Wam swój odrost a więc nie przestraszcie się... tadammm
![]() 100_5350.jpg 100_5363.jpg nie patrzcie na kolory, bo nie dbałam o odpowiednie światło, chciałam tylko pokazać skalę odrostu na moje oko jakieś 3,5-4cm
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
mialam wiekszy
tyle ze jak sie podnioslo wlosy to tak nie bylo widac tego u mnie..a u ciebie fajnie sie odcina prosta linia![]() a wiecie laski co moge wam polecic kosmetyki" AA eco "swietna linia jak i sklady...juz nie moge sie doczekac wyjazdu do pl zeby chociaz jakis kremik sobie kupic na wyprobowanie
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-06-11 o 16:02 |
|
|
|
#746 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
bo rozpuszczonych nie noszę wcale w sumie jeszcze o tym myślę
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
a tak wogole to gdzie reszta blondziakow
|
|
#748 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć Laski
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale właśnie nie wiem jaki kolor coraz bardziej myślę o białej![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

Tak samo jak spodniczki na✂✂✂✂niczki, no i makijaż-np całe oko na czarno obrysowane i mega czarne rzesy sklejone-nie moj styl, nie pomaluje sie tak co by nie bylo modne

nie wytrzymam