|
|
#451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
smutno mi strasznie
![]() Eks sobie przypomina o mnie, co jakiś czas. Po co? Nie mam pojęcia. Ja nie umiem mu nie odpisać albo odpisać 'nie mam czasu'. Tylko zawsze mi się później mordka śmieje przez kilka godzin, bo się cieszę, jak głupia, że koleś który ma mnie w dupie napisał mi smsa. Żałosne to jest. Czemu jednego dnia mówi, że wszystko będzie dobrze, obiecuje, że się postara, a później przez następne kilka mnie olewa? Brak kontaktu to jedyne słuszne wyjście. Ale jak zacząć się leczyć po rozstaniu jeśli ktoś ciągle daje nadzieję, po czym znowu znika. Myślałam, że jestem silniejsza. Pomyliłam się. |
|
|
|
#452 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2011-06-11 o 12:44 |
||
|
|
|
#453 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
no to dzisiaj znowu mam randkę z Młodym ![]() Cytując OtTakąJa "były różne przeboje", ale póki co jest stabilnie i słodko A jego eks jak mnie wnerwiała, tak mnie wnerwia :P---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Zmienić numer telefonu albo spróbować przychodzące z jego numeru.
|
|
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bywam świnką chudzinką
(z bajki ).
|
|
|
|
#456 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Ten mój facet to ma czasami takie teksty, że leżę i wyję ze śmiechu
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#459 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
a teraz proszę
|
|
|
#460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja wypowiedz nie miała na celu wzbudzenia w nikim takich uczuć. Spójrz na to raczej z tej strony, że można być szczęśliwym po eksie z innym facetem. Ja jeszcze rok temu wyłam z rozpaczy.---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (chodz ten moj R to dobra osoba.. )ale ja lubie poszukac sobie dziury w calym
|
|
|
#462 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciekawa jestem kiedy w końcu minie mi faza "nienawidzę weekendów", która towarzyszy mi od naszego rozstania ![]() Cytat:
Wystarczyłby mi ten 3 raz i byłoby całkiem gites majonez Oczywiście nie mówię o sytuacjach w jakich facet zaczynałby dzień od słów "Dzień dobry mój misiu pysiu, ależ mamy dzisiaj najpiękniejszy dzioneczek pod słońcem, ale Ty moja muszko ropuszko i tak jesteś najcudowniej świecącym promyczkiem na tym przesłitaśnym światku" W granicach rozsądku toleruję
|
|||
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja byla szefowa od praktyk- singielka zeby zabic czas..pracowala 6 dni..a w niedziele w gabinecie sprzatala(a ze gabinet miala duzy to miala duuzo roboty na nd
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sobotę mam normalnie czynne 9-14, a często na popołudnie też znajdzie się klientka Poza tym jutro np. na 8 mam makijaż, a jest niedziela. Ale to nie jest idealne rozwiązanie. Mimo, że kocham moją pracę, na tę chwilę jest moją jedyną motywacją do życia, to nie ukrywajmy... życie to nie tylko praca ![]() P.S. Dziwne z tym sprzątaniem Ja sprzątam codziennie między klientkami i dodatkowo zawsze 20-30 minut po zamknięciu A też mam sporo tego, bo mam dodatkowo regały na kosmetyki. A, że głupia sobie wymyśliłam meble ciemne to muszę kurze ścierac kilka razy dziennie
Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-06-11 o 14:31 |
|
|
|
|
#467 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Lilson I jak poszło? ![]() Cytat:
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27436052]zmieniłam status na fb na wolny, bo nie zniose jeszcze jednego pytania 'jak tam z X.?'. dziewczyny mające mnie w znajomych- polubcie prosze [/QUOTE]Ja Cię nie mam ![]() Cytat:
|
|
|
#468 |
|
Zadomowienie
|
Eh, muszę się wziąć za siebie, pół nocy mi się śnił seks z exem, najgłupsze że nie mam do tego żadnych odczuć tylko takie jedno wielkie: WTF? po przebudzeniu.
Na brak powodzenia nie narzekam, znów się po wielkim nic rzuciło nagle kilku na raz a ja głupia dalej mam pewnego doktoranta w głowie... Zauraczanie się w niedostępnych dla mnie facetach to już chyba norma - takich można idealizować do woli i nigdy się nie zawiodę, bo nigdy go nie poznam... ![]() No i dzisiaj pierwszy dzień, koniec z niezdrowym, kalorycznym żarciem, 300 brzuszków i bieganie co wieczór |
|
|
|
#469 | |||||||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27437121]zrobimy układ, nagramy teledysk, zarobimy miliony! [/QUOTE]Już kiedyś były plany założenia zespołu ![]() Cytat:
Cytat:
Docenisz to później. Szybciej Ci przejdzie niż gdyby codziennie dzwonił i pytał, jak się czujesz. Cytat:
![]() Może po prostu jesteś dla nich Słońcem? To, że jeden Ci zrobił świństwo nie znaczy, że powinnaś tak krzywdząco uogólniać. Pamiętaj, że z poprzednim zrobiłaś z siebie lalkę do bzykania na własne życzenie. Dużo tracisz takim nastawieniem. Cytat:
Cytat:
![]() Ale to nie znaczy, że Cię na nowo pokocha i zechce wrócić. Samotność się w nich odzywa i sentymenty. I nic więcej. Przerabiałam to z każdym byłym. Cytat:
Cytat:
Czyli g... kupa ![]() Cytat:
Cytat:
Do tej pory nie wyśpiewał Ci serenady pod oknami. Nie zależy mu na Tobie, tu naprawdę nie ma się co łudzić. Masz w sobie dużo siły, ale jeszcze więcej głupiej nadziei. Cytat:
![]() Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-06-11 o 15:52 |
|||||||||||||||
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem aczkolwiek teraz juz tak nie mowi.(bo mu sie chyba przykro zrobilo..bo on bardziej uczuciowy niz ja)
Teraz najwyzej zdrobni moje imie..
|
|
#471 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to w sumie bylo juz jakis czas temu dlatego tez zjechalam go za taniosc bo znalismy sie krotko..
Ale jeszcze ze mna wytrzymuje
|
|
#473 |
|
Rozeznanie
|
Malla - Wyszło znakomicie chociaż stresowałam się bo nikt mi nie powiedział, że tam telewizja będzie! Było tvp1 i chyba dwójka i jeszcze inne.
Może zobaczę siebie dzisiaj w tv
|
|
|
|
#474 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja miałam eksa podpisanego w telefonie 'Słoneczko' jakiś czas ![]() Mnie tylko irytuje jak chłopak, który mnie zna baaardzo krótko nagle mi wyjeżdża z takimi tekstami, bo ja tylko takimi zdrobnieniami zwracam się do bliskich koleżanek albo własnego chłopaka ![]() Cytat:
![]() Ja też ponoć schudłam!!! Taka informacja to istny miód dla mego serca Cytat:
To pisz co i jak, jak wrócisz ![]() Cytat:
non stop i ślepa wiara w każde jego słowo ![]() Więc teraz się pilnuję ![]() Wiem i zdaje sobie z tego sprawę, że nie wszyscy są zidiociałymi frajerami, ale nadal ten mały strach jest, że na początku będzie słodziutko, a później wyjdzie szydło z worka ![]() Cytat:
![]() Ale chociaż będziesz miała z głowy tę pracę ![]() Cytat:
Tak jak napisała Malla - on taki jest ![]() Nie pomyliłaś się, wierzę, że znajdziesz w sobie tę siłę i urwiesz kontakt ![]() Bździągwa - bardzo romantycznie ![]() Cytat:
![]() (Tak, wiem, każdej eks zawrócił) ![]() Cytat:
|
|
#475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dlatego olac eksow! im too sexy for my ex
|
|
#476 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#478 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak mnie nie chce, to nie, bez łachy Poradzimy sobie doskonale bez nich ![]() Cytat:
My z koleżankami lubimy to określenie, bo nam sie kojarzy z sytuacją, gdy na jakimś festynie u nas była zagraniczna gwiazda ( ) i ochrzciła mianem właśnie 'Dziabąga' dzieci pod sceną ![]() Jest urocze! ![]() Właśnie przeczytałam wcześniej, że było Tv
|
|
#479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
albo ciekawa książka ?? ewentualnie wieczorny jogging ?? możliwości jest wiele - wystarczy się zdecydować.. jakoś dziwnie to zabrzmiało.. ![]() [no, ale w każdym razie romantyzmu u mnie niewiele]
|
|
#480 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Z osobą, z którą nie łączą mnie niewidzialne międzywiersze i międzysłowa. Ale widocznie te ścieżki nie były słuszne, więc próbuję kroczyć nową dalej.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

moja wypowiedz nie miała na celu wzbudzenia w nikim takich uczuć. Spójrz na to raczej z tej strony, że można być szczęśliwym po eksie z innym facetem. Ja jeszcze rok temu wyłam z rozpaczy.
)ale ja lubie poszukac sobie dziury w calym

a ja głupia dalej mam pewnego doktoranta w głowie...
Zauraczanie się w niedostępnych dla mnie facetach to już chyba norma - takich można idealizować do woli i nigdy się nie zawiodę, bo nigdy go nie poznam...
non stop i ślepa wiara w każde jego słowo