|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
ja polecam
|
|
#10712 |
|
Wtajemniczenie
|
MAJULKA!!!!!! gratuluje
![]() na 5! to swietnie! |
|
|
|
#10713 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyne co mnie zainteresowało to szminki nabłyszczające tylko jaki jest ten drugi kolor bo jeden to Watermelon ale drugiego nie mogę rozszyfrować
|
|
|
|
#10714 |
|
Zakorzenienie
|
|
#10715 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej zainteresowała właśnie woda Perceive w świątecznym opakowaniu
Co do innych wydatków: na pewno zamówię dla TŻ jakiś zestawik świąteczny - najprawdopodobniej Fullspeed albo BST A dla mamy kremik Avon Care na zimę, bo mama lubi strasznie kremy tej serii Dla siebie jeszcze może wybiorę coś z kolorówki - może szminkę diamentową lub błyszczyk metaliczny ![]() A tak wogóle to jutrpo dostanę wreszcie zamówienie z kat. 10 Konsultantka moja zabiegana teraz jest z powodu przygotowań ślubnych i nie ma czasu nawet rozwozić kosmetyków
|
#10716 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#10717 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2744303]a co sobie zamówiłaś z kat. 10?
[/QUOTE]Scrub kokosowy do stóp, balsam i mgiełkę do ciała Wanilia i mleczko sojowe, a z oferty do wyczerpania zapasów: maseczkę z Makadamią i błyszczyk Piaski pustyni ![]() I jeszcze żel z białą herbatą do mycia buźki ma mi przyjść, bo w zamówieniu z kat. 9 nie przyszedł
|
#10718 |
|
Zakorzenienie
|
super katalog
wielkie dzięki za fotki extraordinary za 49,9zł. |
|
|
|
#10719 |
|
Joanna d'Moder
|
jeszcze raz dziękuję za katalog
|
|
|
|
#10721 |
|
Zakorzenienie
|
mi się podoba katalog. chyba kasę trzeba sobie przygotowywać
i to sporąąą
|
#10722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też kusi to Perceive tylko, że zamówie je raczej mamie. Ja sobie zamówiłam Perceive jakieś pół roku temu użyłam z miesiąc i oddałam mamie no i teraz właśnie Jej sie kończą Ja to sie nawet cieszę, że nic mnie nie zaciekawiło w 12 i teraz w 13. z 11 zamówiłam bardzo dużo dla siebie więc teraz trzeba troche przystopować. Chociaz tak szczerze powiedziawszy to myślałam, ze skoro to jest świąteczny katalog to się bardziej postarają. Jest duzo zestawów jak zwykle w tym okresie ale czy one sa znowu takie akrakcyjne... ja tego powiedziec nei mogę... |
|
|
|
|
#10723 |
|
Raczkowanie
|
hmmm, jestem zła dziewczyny..
właśnie wchodzę sobie na stronkę Avon i patrzę na podgląd faktury... a tam brak torebki Senna i zegarka Solaris ![]() ale dziwna sprawa, bo są te rzeczy na samym dole fakturki, pisze ilość 1 a zafakturowano 0, ale brak czerwonej adnotacji, że np "brak w magazynie" lub "doślemy z następnym zamówieniem"... i co o tym myślicie, jest szansa, że na fakturce tego nie ma, a w paczce przyjdzie? zamawiała któraś z Was z K11 Sennę lub zegarek? normalnie chyba się zastrzelę.... poza tym, wszystko mam, tylko krem odżywczy do rąk alternatywny, no i oczywiście brak żelu Spa Ryż i Sake, a zamiast tropikalny scrub do rąk, jak pozostałe dziewczynki.... idę się |
|
|
|
#10724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli pisze ilość 1 a zafakturowano 0, to wtedy produkt niestety nie przychodzi ja zawsze tak mam.
|
|
#10725 |
|
Raczkowanie
|
ale nie przychodzi już w ogóle czy też dosyłają go z kolejnym zamówieniem? jeżeli teraz produktów nie będzie to klientka rezygnuje, bo nie chce czekać, więc muszę im zgłosić rezygnację z tych rzeczy...
a tak w ogóle to gdzie składa się taką rezygnację z kosmetyków? w Coku np, czy można napisać maila ze strony Avon lub zadzwonić do nich? |
|
|
|
#10726 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, jest to mój pierwszy post na forum, próbuję otworzyć katalog avonu 12/06,jednak okno ,które sie otwiera jest puste i tak pokolej przy każdym adresie,
co robię źle? z góry dzieki za odpowiedz pozdrawiam |
|
|
|
#10727 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10728 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich serdecznie
, czy ktoś może wie jaka jest tego przyczyna? Czy robie coś źle? Mam również małą prośbę czy ktoś mógł by mi przesłać katalog 13 na meila kaatiiaa@wp.pl była bym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
|
|
|
|
#10729 |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2744752]wystarczy im napisać maila
[/quote]DZIĘKI
|
|
|
|
#10730 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#10731 |
|
Przyczajenie
|
Proszę kogoś o przesłanie oferty netto (z 11/2006 oraz 12/2006)
dragila@gazeta.pl |
|
|
|
#10732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10733 |
|
Zadomowienie
|
Niesamowite że nie ma demo. Nigdy tak nie było.
Ciekawią mnie te kosmetyczki przy solutions. A z My Lip Miracle diamentowych są nowe kolory, czy te co były przedtem? Na razie znikam bo burza koło mnie |
|
|
|
#10734 |
|
Raczkowanie
|
Katalog 13 wygląda bardzo atrakcyjnie. Wprawdzie dla siebie nic nie znalazłam, ale klientkom na pewno się spodobają oferty na perfumy
Bardzo żałuję, że dreamlife bliss są ostatni raz w katalogu, bo to śliczny zapach (wbrew temu co sugerowała kiedyś pachnąca strona ) i chyba wezmę sobie na zapas. Netto jest super, w końcu jest w nim wiele rzeczy które sobie upatrzyłam już dawno i teraz będę mogła nareszcie niedrogo je kupić (o ile inne konsultantki mnie nie uprzedzą i nie wymiotą wszystkiego z magazynów )BTW: Dzięki za skany Asiu
|
|
|
|
#10735 |
|
Przyczajenie
|
nie pozostaje mi nic innego jak dalej się poślinić (kilka fajniutkich rzeczy jest) i oczywiście przyłączyć się do podziękowań w stronę Asiuchny! Dzięki wielkie!
|
|
|
|
#10736 |
|
Rozeznanie
|
Asiuchna!!! Błogosławiona jesteś
Dzieki za katalog![]() Już widzę jakie spustoszenie w moim portfelu wyczyni... ![]() EDIT: 43 osoby w wątku na raz!!!
|
|
#10737 |
|
Zakorzenienie
|
asiuchna wieeeeeeeelkie dzięki !!
ps. a wiadomo w koncu cos o nowym klubie róży czy dalej cisza?
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2006-09-19 o 22:58 |
|
|
|
#10738 |
|
Rozeznanie
|
prawdę pisząc mnie też katalog nie zachwycił
ale misio jest fajniutki dzis dostałam paczke z katalogu 11 scrub z kofeina rozgrzewa porządnie, peeling z cukrem i orzechem taki sobie, za słabo drapie ![]() a Crystal Aura mnie rozczarowała - bardzo podobny moim zdaniem do be ...kissable gorące podziękowania dla asiuchny gratulacje dla majulki |
|
|
|
#10739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest trochę fajnych nowości, ale boję się cokolwiek z nich zamawiać, bo mogą być braki Ostatnimi czasy zamawianie nowości w Avonie często wiąże się z brakami właśnie Najprawdopodobniej niektóre prezenty zamówię już z kat. 12, bo się boję tego boomu świątecznego w kat. 13
|
|
#10740 |
|
Przyczajenie
|
Co zamawiacie z 12-ki ? ja poza scrabem planet spa x3
na zapas bo wycofuja nic dla siebie nie wybralam![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

ja polecam

Ostatnimi czasy zamawianie nowości w Avonie często wiąże się z brakami właśnie