|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() W ogóle 1 piętro to max, ponad to na balkon nie wejdę, bo jestem pewna że wypadnę nawet przez najmniejszą szczelinę. |
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam podobnie na szczęście mieszkam na parterze ale ogólnie mam klaustrofobie i boję wind szklanych jak już jadę to szukam jakiejś zamkniętej![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Oesuuuu zabiłem bar
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moshe panienka z saloonu? ![]() http://images.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/p/odzie...aloon-girl.jpg http://www.westerncostumes.org/wp-co...aloon-Girl.jpg tylko pierdyknąć jakąś dłuższą kiecę, a na głowie koniecznie zielone pawie czy inksze strusie piórka (steampunka też by się dało przemycić )fogóle sam steampunk mnie kręci, te wszystkie kapelutki, gorsety, kamizelki ale mnie nie stać na razie
|
|
#1174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to czasami czuję się tak popaprana i nieogarnięta że ta stylizcja świetnie by pasowała ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1175 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Idę spać,coś bym wypiła z %,ale cuś Gryks nie wraca A pewnie by się podzielił ![]() pa ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Czyli,żeby wejść do mieszkania to trzeba do niego dojść tzw galerią na zewnątrz budynku To dopiero hardkor dla bojących się wysokości
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#1176 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
Majuta - i jeszcze to - nie poradzę... promocja była
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pand, sieu przyznajeu, że kciałam być długi czas wiedźmą ![]() ale na swoim zadoopiu nie mogieu znaleźć takiego śpiciastego kapelutka, to se w tym roku daruję ![]() http://gothichalloweencostumesdress....h-costumes.jpg http://i3.squidoocdn.com/resize/squi...ch-costume.jpg (a zakupy przez internet to dla mnie czarna magia )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-11 o 22:08 |
||
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet jeśli są balkony okratowane, to i tak nie wyjdę, bo mam wrażenie że ten balkon spadnie na dół, zrobi się dziura albo 100 innych syfów i schluss... |
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś mieszkałam na 11 piętrze, wychylić się przez taki balkon to było coś ![]() Dobrej i kolorowych Win |
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Winter
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe, czy się u nad da śpiczaste uszy kupić
![]() czarno-zielona mhhroczna elfka, mrr ![]() i by ładniej na sze schudzone ale nadal spore tyłiki zakrywało niż na przykład obcisłe wdzianko Selene se popatrzyłam na jej foty, potem na swój tyłek i bebzon... uuuu, nie ta liga ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-11 o 22:13 |
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1185 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
a najfajniejsiejszy kapelut tutaj przypolowałam --> http://rekwizytorium.pl/components/c..._015_BLACK.jpg (obecnie niedostępny )co do poprzedniego linku - inne źródełko http://fl1.shopmania.org/files/photo-images/2912/bat-purse-alchemy-gothic~2911613.jpg
|
|
|
#1186 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Balkon też miałam
Z takim widokiem,że Ci mający lęk przestrzeni też by umarli na zawał No dobra,całuski pa pa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja też nie wychyle głowy poza balkon już mi się ręce pocą na samą myśl
|
|
|
|
#1188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A fuasnie, przypomniało mi się, ze rok temu jak w sklepie piwo kupowałam w niedzielę, to jakiś starszy koles odwracając się od lady zahaczył mnie łokciem, po czym spojrzał z przestrachem: "O jej! Jakąś czarownicę zahaczyłem!" Cytat:
a ten to już fogole cudny! Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-11 o 22:25 |
|||
|
|
|
#1189 |
|
never say no to panda
|
ten pasowałby mi do gorsetu http://www.godan.com.pl/e-sklep/stro...ownica,pl.html
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1191 | ||||
|
Nindżopesz
|
Ja też mieszkam na 9-tym, faaajne widoki som
![]() Cytat:
Ma dziewczyna pewnośc siebie... To pocieszające, że nie ja jedyna (i Flo) mam remont. Czekam na foty ![]() Cytat:
2. wow! A w ogóle kto zacz? Ale jesteś, ja bym się podzieliła ![]() Cytat:
Zdolniacha, moja krew ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
o, o wiedźmach mowa!
![]() ta jakaś tam z blue cafe (w tym zespole zawsze jakieś takie antypatyczne te baby majo )Ide do wyrka
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Topsz, to ić do prywatnej ino chyżo...
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() możesz się napić ![]() Cytat:
Wróciłam z kina kod nieśmiertelności czy jakoś tak, nawet fajna bajka ale bardziej z tych odmóżdżających ![]() A jutro idę do wesołego miasteczka bosz jak ja uwielbiam już nie pracować w weekendy
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam w ogóle nie pracować
![]() Bo malowanie to jak nie praca- tylko przygoda. Wymyśliłam obrazek dla Spoo
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o raaaany ciekawe jaki - znóf przebieranie nóżkami Florciu - gratuluję - kurdę dziś tak na wypadzie rowerowym ( czaaad 64 km jeziora lasy wiatr te zapachy - mam foty ale komórkowe i w sumie nic takiego żaden wypas ale dla mnei plener to cót miót) mysłałam dużo o pracy mijając szyldy reklamowe firm na domach jednorodzinnych - i szczerze to najchętniej pracowałabym ze zwierzętami - jednak bez vetowego wykszt i wiedzy to raczej nie bardzo - no bo to jednak nierozerwalne jest, zawsze są momenty ze trzeba pomóc a wiem ajk cierpiącemu zwierzęciu jest ciężko pomóc - a fryzjerem psim nie umiem być. No i tak dumałąm - psi hotel? zwierzęcy hotel? Teziaku - Twoje zdrowie - zacny wynik Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-11 o 23:43 |
||
|
|
|
#1198 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
fogle to dziś tematem rozmów z przyajciółmi był bulwers u Betty w przedszkolu - ( spoko loko zero nazw miejsc niczego ot "casus przedszkola"
![]() Betty - ja bym jednak to co pisałaś od myślników wdrożyła w życie - chyab, taks obie myslę - bo mnie to wyrwało z butów conajmniej jakbym była matką jednego z dzieciarów - a mało co mnei z butów wyrywa i rozrywkowy tryb życia nie jest mi łopcy - ale to był "żal" normalnie żen roku ja rozumiem że rodzice tez ludzie - integrują sie ale kur dwa - in da przedszkole - syf syfem pogania - współczuje Ci tego ze " w tym " sie obracać musisz - chyba ze jusz koniec przedszkolnych latek?
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
zostawić Was na tydzień, to naprodukujecie ponad 40 stron ![]() Dobrze mi się wydawało,że jak znikam z horyzontu, to bar ożywa
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-06-12 o 00:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

ja mam podobnie na szczęście mieszkam na parterze

ale mnie nie stać na razie 

)
już mi się ręce pocą

) jako grafik, więc kto wie gdzie wyląduję. 

- syf syfem pogania - współczuje Ci tego ze " w tym " sie obracać musisz - chyba ze jusz koniec przedszkolnych latek?