|
|
#511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Zadzwoniłam do niego... Niedostępny. Ale nie ma co się dziwić, skoro zabrałam mu telefon... Dziwnie się czuję.
|
|
|
|
#512 |
|
Raczkowanie
|
witam! jestem nowa na tym wątku i nie wiem czy mogę się dołączyć
![]() czytam wasz wątek i widzę że tez macie kłopoty porozstaniowe i tęsknoty za ,,eks'', jesli jesteście świeżo po rozstaniu będzie jeszcze schizować, plakać itp. tez jestem po rozstaniu tyle ze z byłym sie przyjaźniłam i żałuję tego! Lepiej z nimi nie utrzymywać żadnych kontaktów tylko pogarsza sprawę, nie panujesz nad emocjami, to chyba nie jest miłe że eks nagle ma dziewczynę i widzisz ich razem że aż wścieklizny można dostać. najlepiej jakby zapadł sie pod ziemię i poszukać nowej milości bo warto, ale potrzeba na to duzo czasu jak narazie poszukuję jej i pozytywnie nastawiona jestem do świata
|
#513 |
|
Rozeznanie
|
ale mam kaca...
![]() a po południu najprawdopodobniej... idę na randkę |
|
|
|
#514 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do rzeczy, ja swoich nadal nie odzyskałam a masz jakieś cenne rzeczy u niego?i gratuluje oceny Cytat:
![]() chwal się! kto to taki?
|
||
|
|
|
#515 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Flanelko, jaka "wasza miłość"?
Miłości między Wami już nie ma, inaczej nie byłoby tej całej sytuacji! Przypomnę Twoje słowa: Cytat:
Cytat:
Musisz spojrzeć prawdzie w oczy, bo zwariujesz, zwłaszcza że miewałaś już myśli samobójcze.
|
|
|
#516 |
|
Raczkowanie
|
Po ostatniej imprezie odzyskałam częściowo wiarę w to, że po tym padole łez chodzą jeszcze porządni faceci. Chlipuuuu... przegadaliśmy pół nocy, trochę się o nim dowiedziałam... tylko czemu on musi mieć jakieś problemy z byłą dziewczyną :P jeny, jakby nie można było spotkac faceta z czystym kontem :P
|
|
|
|
#517 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() oooo ![]() Cytat:
|
|
|
#518 |
|
Rozeznanie
|
Malla z tym PMS-em trafiłas idealnie
już po sprawie, czuję się świetnie!Nie było mnie tu kilka dni, ale teraz sobie poukaładalam pare spraw w głowie. Wiem, już ż enie będe sugerowała się już innymi ludzmi, ich zdaniem, opiniami, bla bla bla. Każdy uważa się za wyrocznię, a ch* wie. (wybaczie tę dosadność) Sama podejmuje swoje decyzje. Wydawalo mi się nie dawno jeszcze, że czekam na eksa. Chyba juz powoli przestaje. Teraz to juz jego wybor. |
|
|
|
#519 |
|
Zadomowienie
|
z 'doktorkiem'?
![]() Też bym chciała iść na randkę, ale nie mam z kim, nawet nikogo nie poznaję teraz ![]() I wiecie co? Zadzwonił mój eks (śmiesznie się czuję nazywając go tak, bo tak czy siak cały rok się spotykaliśmy Dobija mnie fakt, że czasem miłość nie wystarcza, żeby zbudować związek. Ja już nie wiem nic ![]() On ma jakieś dobre wyczucie czasu. Tego samego dnia rano mówiłam, że dobrze się stało i postanowiłam, że to rzeczywiście koniec sprawy. Edytowane przez alka132 Czas edycji: 2011-06-12 o 12:38 |
|
|
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27460935]
chwal się! kto to taki? [/QUOTE]w sumie nadal ten co ostatnio, czyli 'pan doktor' nie widzieliśmy się ponad tydzień i czuje się poniekąd stęskniona
|
|
|
|
#521 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do słoneczkowania, jesli jakiś facet by mi to powiedział to chyba tez bym unzala to za tanie. Kiedyś mi przejdzie. Hm.. tak sobie myśle, Kiedyś eks powiedział mi, że jestem za dobra. Mimo, że bylam straszną zołzą (w szczególnosci dla niego) to chyba cos w tym jest i koniec z tym. Ludzie wokolo i tak mają to gdzies, i robią swoje. Cóz. |
|
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak. A ten jest szczególnie karaluchowaty i opanował tę umiejętność do perfekcji.
Najpierw przeprowadził monolog jaka to zła nie jestem i czego to nie spieprzyłam, a później stwierdził, że tęskni i nadal coś do mnie czuje |
|
|
|
#524 |
|
Raczkowanie
|
Malla, z przeprowadzonego przeze mnie wywiadu środowiskowego wynika, że ten związek nie masz szans, a łączy ich tylko wspólne mieszkanie(póki co, bo pod koniec mca on się wyprowadza) ]:-> więc pozostaje mi tylko czarować i czekać na swoją kolej ;] a nawet, jeśli z tego nic nie wyjdzie, to dobrych ludzi warto mieć przy sobie, o.
Mój geniusz zUa czasem mnie zaskakuje wręcz
|
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ześwirowałam.. Nie wiem co robić
((( Nie potrafię się uspokoić ;( Nie potrafię sobie poradzić w normalny sposób;(
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu mi sie ta fujara śniła!
|
|
|
|
#528 |
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27457317]
Polecasz? Film, rzecz jasna, wina nie musisz ![]() [/QUOTE] polecam bardzo gorąco ![]() i ścieżkę dźwiękową z filmu również, jak lubisz hiszpańską gitarę ![]() [bo ja uwielbiam] hehe.. zatem miłej randki ![]() ja dziś do kina się wybieram z kolegą.. na "Kac Vegas w Bangkoku" [mam nadzieję, że równie dobry, jak pierwsza część]
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-06-12 o 13:28 |
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem o co chodzi.. Mam projekcję jego szczęśliwego życia, że teraz jest z kimś i traktuje kogoś tak jak powinien był mnie i bla bla bla i nie mogę sobie poradzić z uporczywymi myślami. Jakiegoś ataku dostałam chyba, nie miałam czym oddychać, żyletka poszła w ruch i nadal się nie uspokoiłam, tabletki wzięłam, melise pije i chu***.Zabierzcie moje mysli ode mnie.. jakieś tabletki nasenne moze powinnam iść kupić i przespać..? Dawno tak źle nie było..
Przepraszam, nie powinnam tego pisać pewnie, ale nie chcę zamartwiać moich znajomych i tak żyją w ciągłym strachu o mnie.. |
|
|
|
#530 |
|
Rozeznanie
|
Lily:
Też znowu śnił mi się ten fajfus. . |
|
|
|
#531 |
|
Rozeznanie
|
nie tylko Wam..
ja dostałam Jego matkę gratis do pakietu, czyli standard..
|
#532 | |
|
Rozeznanie
|
Fajfus
Ja swojego dzisiaj widziałam i w pierwszej chwili go nie poznałam Strasznie schudł wyglądał jakby był chory![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#533 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#534 |
|
Rozeznanie
|
niquolle to już prawie koszmar..!
|
|
|
|
#535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyno przez jakiegoś fagasa chcesz się wynieść z tego świata Proszę Cię zastanów się czy on naprawdę jest tego wart?!![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Wyrzuty sumienia ich zżerają ![]() A moja waga idzie w górę ![]()
|
|
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
Malla, Twoje metafory wprawiają mnie w cudny nastrój
|
#537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Raczej przesadne dbanie o siebie i chęć zdobywania nowych ofiar :P A moja mimo moich usilnych działań stoi!
|
|
|
|
|
#538 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mojego eksa widziałam jakiś czas temu, to ten to przytył. I wygląda jeszcze gorzej niż wyglądał
|
||
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Moja poszła w górę, ale się wcale z tego nie cieszę
dietkuję sobie drugi dzień już. I mam nadzieję, że za parę tygodni jak mnie eks zobaczy z paroma kilo mniej i w nowym kolorze włosów to mu szczena opadnie a ja już wtedy będę mieć go kompletnie gdzieś
|
|
#540 |
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27460935]zverka, zauważyłam i oczywiście lubie
![]() co do rzeczy, ja swoich nadal nie odzyskałam a masz jakieś cenne rzeczy u niego?i gratuluje oceny [/QUOTE] Dziękuję No ja mam taki problem że nie odpowiada na sms nie odbiera telefonu Znajomi wiedzą o rozstaniu bo im powiedział a mi nie :P Wiesz cenne jak cenne są moje i chce je odzyskać <np telefon komórkowy i pieniądze > Także sama wiesz jak jest
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

widzę, że trochę popisałyście na wizażu:P Nadrobię jakoś w tygodniu
a masz jakieś cenne rzeczy u niego?
trzeba się ograniczyć...

((( Nie potrafię się uspokoić ;( Nie potrafię sobie poradzić w normalny sposób;(