|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Dzień dobry
![]() Zaraz jedziemy na piknik ![]() Gwizdak, Osz, Aleks, jakbyscie się umowiły na jutro, proszę o smsa. Mogę nie miec czasu nadrabiać forum a bardzo, bardzo chcę się spotkać ![]() Carmel, gratuluję sredecznie, mądra dziewucha z Ciebie Cytat:
Lubię jak ludzie są szczęśliwi![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Stef, gdzie na piknik?
Co sądzicie o takiej fryzurze? (mam warunki )http://bridelle.pl/wp-content/upload...06/cheska6.jpg http://bridelle.pl/wp-content/upload...06/cheska5.jpg Frezi spokojnie - już niedługo błogi spokój ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Carmi, antonina, gratuluję
|
#2883 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
przepraszam, że nie pisałam, ale same rozumiecie... Sesja :brz ydal: Wsio zaliczone, a przez wakacje muszę tylko napisać trochę pracy na obronę, ale to pikuś![]() No więc jeszcze raz witam całuję i tulę P.S.: Stęskniłyście się prawda?? ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#2884 |
|
Polka Ogarniaczka
|
No to gratuluję pozałatwiania spraw
Ja dziś posprzątam, spakuje się na nocleg do przyjaciół, a wieczorem na koncert (ahh, ten Badach <3)
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuchy
jestem na działce u rodziców więc dziś się wyjątkowo długo wyspałam, jem jak mały odkurzacz i wcale mi nie wstyd
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie w ogóle nie wyspalam
spałam u tż i zasnełam koło 2, a wstałam o 5.30
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żałośnice
![]() Z wesela wróciliśmy o 4:30. Było bardzo fajnie Idę nadrabiać
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wczoraj spędziłam miły i intensywny dzień z lubym odwiedziliśmy też jego mamę w szpitalu - masakra... znaczy sala ze starszymi kobietami, które bynajmniej do przyjemnych nie należą. sama teściowa to powiedziała, a bardziej uprzejmej i rozumiejącej zachowania innych osoby nie znam. Pojechaliśmy nad odrestaurowane nasze jeziorko - całkiem fajne, ale beach bar mi się nie podoba Przy okazji kupiłam dżinsy Wyobraźcie sobie: grzebię w dżinsach, które wpadły mi w oko, i jeszcze są przecenione, no i szukam rozmiaru. oczywiście same 26, potem same 34, pod koniec widzę inny rozmiar - 30, myślę sobie: "jest nadzieja", ale następne spodnie za nimi to 32 wreszcie jest! ostatnia para - 31, kij, że na długość 34 (ja mam 32), podszyje się idę do przymierzalni - fajnie leżą, dobry kolor, patrzę na cenę: 119 zł. W porządku, ale tamte wszystkie gacie były przecenione na 79 zł. Jeszcze poszłam sprawdzić wszystkie spodnie z tej serii, czy aby na pewno. No i tak. jedynie mój rozmiar jest za 119 zł. idę do kasjerki i pytam, czy nie było pomyłki. Sprawdza cenę i mówi: "O ja Cię! 59 zł Zaraz idę poszukać mojego rozmiaru ". Tak więc spodnie mi się udały jak nigdy bo za 119 pewnie bym nie wzięła, uznałabym, że poszukam jeszcze. Zazwyczaj dżinsy łapię na wyprzedaży w okolicach 100 zł, bo więcej mi szkoda, bardzo szybko mi się przecierają w kroku Także polecam Reserved Potem obejrzeliśmy Kick-Ass - całkiem niezły film - zdecydowanie polecam (nie jest to wbrew pozorom idiotyczna amerykańska komedia - w ogóle ciężko nazwać to komedią, choć humor się tam pojawia) i wreszcie Donniego Darko - fajny, bardzo spójny, widz musi myśleć, a przegapienie jednej sceny może być kluczowe dla zrozumienia, dla mnie takie 7-8/10, ale kultowym i odmieniającym moje życie bym go nie nazwała. może dlatego, że na taki film się nastawiałam: "kultowy". W każdym razie na pewno bardzo warto go obejrzećA potem obejrzeliśmy końcówkę Gwiezdnych wojen w TVP (było tuż przed 3 ) i dowiedziałam się, dlaczego Lord Vader jest zły i że nie ma ręki i nóg poza tym myślałam, że Luke i Leia się kochają, bedą razem itp., a tu się okazało, że są rodzeństwem. Chyba następnym razem wypożyczymy sagę, bo muszę w końcu obejrzeć ten film Zasnęliśmy koło piątej rano No a teraz zbieram się do pracy. Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-06-12 o 11:42 |
|
|
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Zwies mi się nie podoba ta fryzura. Taka... nijaka. Naj super trafiłaś ze spodniami. Ja nigdy poniżej 100zł nie mogę zejść :/ "Gwiezdne wojny" zaczęłam oglądać jakiś czas temu, ale nie zdzierżyłam i po pierwszej części zaprzestałam ![]() Wyspałam się Miałam problem z zaśnięciem, bo na osiedlu była jakaś impreza i tak się gnoje wydzierały, że nawet telewizor mi zagłuszali. Miałam szczerą ochotę zadzwonić na policję (w ramach zemsty za zeszły rok kiedy to na mnie nasłano gliny ), ale chyba jestem bardziej wyrozumiała niż inni ludzie. Zażyłam proszka nasennego i spałam jak dziecko.A dzisiaj mi R. napisał, że w autobusie ma parę z Leżajska i to taką, która mieszka całkiem niedaleko mnie... jaki ten świat mały to samo miasto, ten sam kierunek, ten sam kierowca
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
Witam złośnice
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właściwie tylko raz w ciągu kilku miesięcy się posprzeczaliśmy.
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalosnice, zazdrosnice to tak, ale zlosnice? ![]() W ciagu 3 lat i 5 miesiecy (dokladnie co do dnia ) poklocilismy sie tak porzadnie to moze z 5 razy. Sprzeczac raczej sie nie sprzeczamy, obrazac na siebie rowniez nie. Mieszkamy razem od maja 2009, tylko we dwoje od marca 2011 wiec mielibysmy mnostwo okazji do klotni, ale nie
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2896 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pikniku zazdraszczam. Cytat:
Ja też chcę !!! najfajniejsza gratuluję zakupu spodni. Super trafiłaś z tą ceną. Cytat:
![]() A ja idę spać bo wstałam o 5 więc mi się należy po stresach egzaminacyjnych. |
|||
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Donnie Darko widziałam ale nie zapadł mi w pamięć; to nie był ciekawy film |
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o znalazłam! to te: http://www.reserved.com/2011/#/pl/co...roduct/9/P2871 tylko że dałam za nie 59 zł normalnie uwielbiam wyprzedaże Donnie Darko mi się podobał, a już na pewno dużo bardziej niż Efekt motyla, który ma podobną konwencję, ale jest do bólu oczywisty, mocno komercyjny. Świetna gra Gyllenhaala, którego nie znałam z takiej strony (ostatnio widziałam go w Księciu Persji, soł... ). Jeśli zaś chodzi o lekko schizofreniczne motywy to jednak Mechanik moim zdaniem bije Donniego na łeb. No i podobały mi się - oczywiste zresztą - nawiązania do Alicji w Krainie Czarów. Co do kłótni - my się codziennie o coś spieramy, dokuczamy sobie (ostatnio w kolejce do kasy P. mnie ciągle szturchał, aż w końcu mu mówię: ”Przestań mnie już bić!”. mina pani przed nami w kolejce - bezcenna |
|
|
|
|
#2899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie oglądałam tych filmów, ale dzisiaj obejrzałam "Czarnego łabędzie" i bardzo mi się podobał
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Lachony moze macie znajomych którzy focą na aparatach fimry PENTAX mamy z Narzutem do sprzedania zestaw obiektywów
link w podpisie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-06-12 o 14:56 |
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Clipboard01.jpg trzyma się od tygodnia jak tata mnie obtańcowywał i był ten ruch że bierzemy się pod ręce i biegniemy dookoła tacie się zrobiło słabo, trochę poleciał i przejechał mi materiałem po ręce |
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka wysłałam linka koledze, on sam używa innego sprzętu, ale może ktoś ze znajomych
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
najpierw sprobujemy na forach Pentaxa, Najeczko za✂✂✂iaszcze spodnie, bedziesz bardzo zla jesli kupie takie same ??
![]() Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja z moja skora i tendencja do siniakow (naprawde mam wiele i nawet nie pamietam skad sie biora) moglabym mojego Narzuta oskarzyc o przemoc fizyczna kazdego rodzaju
wiec tez moge przybic piątke
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięn dobry
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

)

13.03.2008
spałam u tż i zasnełam koło 2, a wstałam o 5.30

wreszcie jest! ostatnia para - 31, kij, że na długość 34 (ja mam 32), podszyje się
Także polecam Reserved 

Zalosnice, zazdrosnice to tak, ale zlosnice?