|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
Na jednym jeszcze widać jasnobrązowy cień ale za dużo by było wycinania ![]() No i jak widać wyglądam jak pokręcony, głupi chomik
|
|
|
#4772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Lece się szykować bo Tż ma być za jakiś czas więc miłego popołudnia i wieczora Wam życzę
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CHI przyznam szczerze, ze nie stosowalam, musze kiedys wyprobowac
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro jadę po moje sandałki, znalazłam wreszcie coś odpowiedniego
|
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorszy jednak jest z biosilka bo ma alko a tak to dla mnie rybka bo i tak i tak oblepiają![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-06-12 o 15:35 |
|
|
|
|
#4777 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam tak samo
![]() może moim włosom szkodzi ręcznik frotte ... ![]() Kalpana zdrowiej Cytat:
i to co może stracić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
a jakie ? pochwal sie zakupem koniecznie---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
ale ja mam odczucie, ze biovax wplywa dobrze na moje wlosy ale serum, bo po jedwabiu mam uczucie po zmyciu go, jakby byly bardziej szorstkie i wtedy musze za kazdym razem nakladac jedwab, a serum wystarczy doraznie, kiedy chce miec super gladkie koncowki i je zabezpieczyc, ale kiedy go nie uzyje to nie robi mi sie szortki wlos, czyli tak jakby serum nie bylo krotkotrwale w swoim dzialaniu jak jedwab. takie sa moje obserwacje
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
pokażę jutro zdjęcia
![]() rok temu znalazłam idealne, zapłaciłam 170 zł i niestety okazało się, że nadają się na jeden sezon
|
|
|
|
#4780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dziś wypróbowałam już tusz i jest ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
ja dostałam na urodziny ze skórki też tyle kosztowały i mam nadzieję, że przynajmniej 2 sezony mi posłużą
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mierzyłam te które Ty masz, ale chciałam coś na grubszej/ wyższej podeszwie. |
|
|
|
|
#4782 |
|
zawsze mam racje
|
muszę się pochwalić, że odkąd używam szczotki z naturalnego włosia to mam włosy w o wiele lepszej kondycji
caate: co do Twoich paznokci? Może dowiedz się o składach swoich lakierów. Bo niedawno gdzieś czytałam (tylko nie wiem gdzie), że pewne składniki bardzo niszczą paznokcie. Ale bazy pod lakier używasz, tak? snow: dostałaś te sandałki z ryłko, czy które?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-06-12 o 15:46 |
|
|
|
#4783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze jutro zakupione i moje posluza nam znaczenie dluzej ![]() przyznam szczerze, ze za mna takie z kamieniami chodza od zeszlego roku, ale wszedzie bylo jakies ale lub milion nie moich kolorow ![]() Cytat:
wiem, ze pytanie nie do mnie, ale moje maja tylko wkladke ze skorki naturalnej,jednak i tak mam nadizeje, ze posluza mi troche... baardzo sie ciesze, ze tusz Ci podpasowal ![]() ja chyba na dluzej przy nim zostane, az teraz nie chce mi sie konczyc mojego MF, tylko ciagle mamie bym podkradala eveline![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
tak wiem, dlatego mysle, ze nail tek mi zniszczyl paznokcie, bo po skonczeniu kuracji tak jakby platy mi odchdozily z paznokci... nie wiem jak to wytlumaczyc. zawsze stosuje pod lakier odzywke. teraz mam 13dzien kuracji herome i jest duuzo lepiej
|
|
#4784 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Ja zaraz smigam pod prysznic ale bedzie podstawa - szampon i odzywka HE nawilzenie, potem jantar na skore glowy, odzywka b/s i troche pianki Balsam na cialo, na twarz filtr, na rzesy tusz i wyruszam z domu ![]() A i moze frencha zrobie na stopach a na paznokcie u dloni odzywka sally hansen. Dla mnie tez ![]() Cytat:
![]() Uuuu a po zachowaniu to mozna by powiedziec ze Twoj TZ ma 19 i nie dojrzal do posiadania rodziny ![]() Wybacz ze to powiem ale cholerny egoista z niego. Czemu na to pozwalasz? Nie szkoda Ci Twojego zycia? No wlasne tez mialam pisac ze troche puchate na koncach ale Caate mnie uprzedzila, mysle ze jak obetniesz to bedzie ok A mialas kiedys pocieniowane chociaz troche? Mysle ze (patrzac po zdjeciach) o wiele lepiej by Ci sie krecily ![]() Cytat:
![]() Ja podobnie kupuje - keratyne, pantenol, wit E i hydrolat aloesowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Glowa poboli i przestanie, wazne ze imprezka udana byla ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mam nadzieję, że moje mi posłuża bo bardzo mi się podobają ![]() Cytat:
Cytat:
a tusz naprawdę rewelacja, rzęsy jak spojrzę do góry mam pod brwi i takie wyraźne są a Ty gdzie kupiłaś za 9zł?co do odżywek do paznokci to ja od dłuższego czasy używam z sensique z keratyną i już nie pamiętam kiedy rozdwoił mi się paznokieć
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz tylko minimalnie i chyba przy tym zostanę. |
|
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziwne, ze jest rozbieznosc cen w tym samym sklepie. Ty masz taniej spodczniki, ja mam taniej tusze fakt, meeega wydluza i podkresla rzesy oo wlasnie, keidys chyba Marta 85 polecala ta odzywke, bede musiala ja zakupic, bo po skonczeniu kuracji herome, mam zamiar stosowac ja 2x w tyg na przemian z miss sporty na wzrost, bo mam jej 3/4 i musze zuzyc, wiec jak ja zuzyje, to czas na sensique
|
|
#4788 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2746286 4]Witam w klubie.
Nigdy więcej naprawde jak jeszczę mam się tak kiedyś czuć to wolę wogóle alkoholu nie ruszać.[/QUOTE] ![]() Cytat:
tylko teraz czuje głodzille ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale tusz bomba to i więcej mogłam dać przed nim miałam teraz essence MA smokey eyes ii jest na pewno lepszy od różowego ![]() A odżywkę spróbuj bo jest fajna i niedroga, płaciłam ok 6zł
|
|
#4790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziwie sie i tak masz lepiej z ciuchami u mnie np. nawet takiej sukienki jak Ty sobie zakupilas ostanio nie bylo![]() TZ sie smial, ze jak pojechalismy do krk kiedys i na chwile do galerii to ja sie tak obkupilam, ze glowa mala a to dlatego, ze mieli tyyyle ciuchow i najwiecej rozmiarow 36/38, gdzie we wro jest ich najmniej i trzeba szybko kupowac no i wtedy pamietam, ze kupilam spodniczke w pull and bear czerwona za 25zl na wyprzedazy, a we wro byly po 59 wlasnie mi sie przypomnialo![]() odzywke zakupie, ale to musze do natury bo tylko tam mam sensique, wiec zapisze sobie w kalendarzyku, bo znajac mnie to pojade i zapomne po co ![]() co do essence to ja tez mialam i oddalam cioci, bo mi nic nie robil z rzesami, juz lepszy byl dla mnie wibo. albo ja sie nim nie umialam poslugiwac, bo ja naprawde nie mam serca na tuszowanie... ja bym chciala o jednym pociagnieciu miec firanke rzes ![]() Cytat:
takie uroki imprez wazne, ze udana byla i ze jestes dzisiaj tutaj, tzn ze nie jest z Toba az tak zle:![]() ![]() ja wlasnie pokroilam piersi z kurczaka, dalam w marynate z gyrosa z jakimis ziolami pomieszalam i zrobie jakos o 19, taka obiado-kolacje z frytkami i sosem czosnkowym, z warzywami z patelni tez tak macie ze teraz nie chce Wam sie jesc? ja to jakbym mogla to bym nic nie jadla, a jak juz jadla to cos typu grilla/gyrosa/pizze/kopytka czy pierogi z truskawkami
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-12 o 16:48 |
||
|
|
|
#4791 |
|
Rozeznanie
|
caate ja tez nie byłam zadowlona z Nail Teka, nie zniszczyl mi paznokci, ale szalu tez nie bylo.
No własnie tak mi sie wydawalo, że czytalam ze w biovaxie te silikony sa lzejsze. Po prostu kupię sobie to serum i wyprobuje, wysoko stoi na KWC, więc chyba warto. |
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja też tak mam jak jest cieplej to od razu apetyt mniejszy ![]() MA mi pasowały ale jak mówię bardziej ten smokey eyes jednak ale teraz jestem zakochana w swoich rzęsach po eveline i nie odbija się na razie na ani pod powiekami - to dobrze ![]() Dziewczyny już pod koniec tego tyg czwartek-piątek ruszają wyprzedaże w H&M i reserved może komuś się przyda Ja sobie upatrzyłam w H&M takie jakby szydełkowe białe szorty może je przecenią ![]() ![]() Napisałam notkę na blogu, umyłam włosy, umalowałam paznokcie rano nasmarowałam się tym truskawkowym balsamem Joanny i do tej pory pachne faaajny jest Wieczorem jeszcze jakąś maseczkę sobie walnę
|
|
#4794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadrabiasz dzisiaj Cytat:
![]() Cytat:
mama mnie zmusila, bo siedze w domu i nic nie robie to kazala mi cos wymyslic, a ze nie mam czym jechac na zakupy, a autobusem mi sie nie chce (wspominalam juz jakim leniem jestem ) to wyprzatam zamrazarke ja to bym mogla czesto jesc, tylko na takie rzeczy mam ochote.... a ![]() ale robie codziennie brzuszki, a od pon znowu ruszam ze skakanka i moze dorzuce sobie jakies cwiczenia z yt ![]() mi ten tusz wytrzymuje caly dzien. ja mam grzywke i ona mi czesto leci na oko, wiec np. po wibo czy essence, lewe oko zawsze mialo krotsze rzesy po ok.3h bo 'wycieralam' je grzywka. tutaj nic nie ma takiego miejsca. moze dlatego, ze zmienilam troche grzywke, ale koncowki i tak mi leca na oczy (boje sie bardziej skrocic z dlugosci) to tusz trzyma mi sie spokojnie 9h zaraz zobacze na bloga
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
noo wiem, wlasnie jutro podobno tez beda pozamykane sklepy?
w radiu dzisiaj cos takiego slyszalam dlatego ja dzisiaj ogladam caly dzien makijaze, szukam jakis inspiracji, bo pragne cos zmalowac. i tylko jak ktos mi wchdozi do pokoju to wylaczam linki, ze niby nadal pilnie projektuje w autocadzie ale mam naprawde od pt taaakiego lenia... spalabym caly dzien najchetniej
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-12 o 17:25 |
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieee, chyba nie, nic nie słyszałam
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie slyszalam, ze tak
mama mowi, ze zazwyczaj w to swieto sa 2dni wolnego i przynajmniej rok temu czesc sklepow byla pozamykana, a pytam dlatego bo mam do oplacenia rate w hipermarkecie i musze to osobiscie zrobic i jutro mija termin i troche sie zmartwilam gdyby bylo zamkniete..
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
juuuutro?
chyba czynne są
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
oo Ty bedziesz wiedziala, bo po buty jedziesz
![]() to daj znac jak cos
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

Dzisiaj czuję się już trochę lepiej, ale nic mi się nie chce, a mieliśmy jechać na festyn

ja chyba na dluzej przy nim zostane, az teraz nie chce mi sie konczyc mojego MF, tylko ciagle mamie bym podkradala eveline

może je przecenią