Katalogi Avonu - Strona 359 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-20, 08:15   #10741
gosus
Rozeznanie

Dot.: Katalogi Avonu

Witam
Asiuchna dzięki za katalog 13 Mówiąc szczerze to nie ma tam ekstra ofert. Moje klientki zawsze kupowały Acolade, ale teraz widzę że duzo droższe niz zawsze. Dla swojej rodzinki tez nic nie upatrzyłam za bardzo na prezenty hmm, piekna jest tylko szata graficzna.
Majula gratulacje z okazji zakończenia "działalności" studenckiej no i tej 5-ki. Pozdrawiam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 08:20   #10742
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez aakwarela Pokaż wiadomość
To co sie stalo przekracza granice ludzkiego poznania:P
Cytat:
Napisane przez Żyletka83 Pokaż wiadomość
hey jestem pierwszy raz na forum witam serdecznie stale Bywalczynie!!!
jezu ale ten misio jest śliczny sporo kosztuje ale może sie skusze
Cytat:
Napisane przez dama1a Pokaż wiadomość
Witam serdecznie, jest to mój pierwszy post na forum, próbuję otworzyć katalog avonu 12/06,jednak okno ,które sie otwiera jest puste i tak pokolej przy każdym adresie,
co robię źle?
z góry dzieki za odpowiedz
pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Witam wszystkich serdecznieTo mój pierwszy post na forum. Chciałam przejżeć katalog 13 ale niesety dołączone obrazki niewyświetlają mnie się , czy ktoś może wie jaka jest tego przyczyna? Czy robie coś źle? Mam również małą prośbę czy ktoś mógł by mi przesłać katalog 13 na meila kaatiiaa@wp.pl była bym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Witam wszystkie nowe forumowiczki i przepraszam jeśli kogoś pominęłam.
Asiuchna wielkie dzięki!!!jest eś boska
Maluja gratuluje pracy
K13 właśnie ściągnęłam i zaraz obejrze
niestety wczoraj nie dałam rady opisać wam mojej paczuszki z k11 ale myślę, że się uda dzisiaj-mam nadzieje że nie jesteście złe
jeszcze raz dziękuje za katalog
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 08:23   #10743
isa666
Zakorzenienie

Talking Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez pola007 Pokaż wiadomość
Co zamawiacie z 12-ki ?
Ja jeszcze nie wiem, bo narazie będę kompletować zamówienie z kat. 11 Dziś dostanę katalog 11, wywącham pachnące stronki i zdecyduję co zamówić

O 12 i 13 jeszcze nawet nie myślę
Stary 2006-09-20, 08:39   #10744
iskierka
Raczkowanie

Wg mnie ten katalog jest super. Ciesze sie tez ze jest oferta netto. Juz nie moge sie doczekac az go dostane w lapki i bede zamawiac
iskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 08:43   #10745
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
prawdę pisząc mnie też katalog nie zachwycił
ale misio jest fajniutki
dzis dostałam paczke z katalogu 11
scrub z kofeina rozgrzewa porządnie, peeling z cukrem i orzechem taki sobie, za słabo drapie
a Crystal Aura mnie rozczarowała - bardzo podobny moim zdaniem do be ...kissable
gorące podziękowania dla asiuchny
gratulacje dla majulki
Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Witam
Asiuchna dzięki za katalog 13 Mówiąc szczerze to nie ma tam ekstra ofert. Moje klientki zawsze kupowały Acolade, ale teraz widzę że duzo droższe niz zawsze. Dla swojej rodzinki tez nic nie upatrzyłam za bardzo na prezenty hmm, piekna jest tylko szata graficzna.
Majula gratulacje z okazji zakończenia "działalności" studenckiej no i tej 5-ki. Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe forumowiczki i przepraszam jeśli kogoś pominęłam.
Asiuchna wielkie dzięki!!!jest eś boska
Maluja gratuluje pracy
K13 właśnie ściągnęłam i zaraz obejrze
niestety wczoraj nie dałam rady opisać wam mojej paczuszki z k11 ale myślę, że się uda dzisiaj-mam nadzieje że nie jesteście złe
jeszcze raz dziękuje za katalog
DZiekuje wszystkim
sorki ze nie na temat avonu ale o tym bedzie pozniej
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 08:52   #10746
Elwinga
Rozeznanie

Asiuchna, dzięki!

No i dołączam do tych średnio zachwyconych ofertą na święta - zresztą ubiegłoroczna też była kiepska... Większe zakupy zrobię w K12.
Elwinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 08:58   #10747
emememsik
po prostu Em :)

misio jest boski. mam nadzieję, że będzie taki.. mięciutki
Stary 2006-09-20, 09:11   #10748
paulinka_wawa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Jest trochę fajnych nowości, ale boję się cokolwiek z nich zamawiać, bo mogą być braki Ostatnimi czasy zamawianie nowości w Avonie często wiąże się z brakami właśnie
Najprawdopodobniej niektóre prezenty zamówię już z kat. 12, bo się boję tego boomu świątecznego w kat. 13
Dokładnie mam ten sam problem bo paczka bez braków to od jakiegoś czasu jak wielkie wydarzenie. Ja swoim klientkom zawsze mówię przed świętami żeby się za bardzo nie nastawiały bo mogą nie dostać wszystkich zamówionych rzeczy. I pamiętam że w zeszłym roku m.in. ozdoby świąteczne oczywiście były w brakach, dostałam je grubo po świętach.
Czy któraś z Was wie z czego to wynika? Bo dla mnie to jest zupełnie niezrozumiałe jak może nie być nowości.
paulinka_wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 09:28   #10749
ankab
Przyczajenie

sluchajcie a w netto12 jaka jst cena torebki paddington. bo nie widze
ankab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 09:32   #10750
Hosenka*
Zakorzenienie

mi w netto13 podoba sie tylko serum na końcówki, a z katalogu nadal nic

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2006-09-20 o 10:24
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 09:44   #10751
mierzwaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinka_wawa Pokaż wiadomość
Dokładnie mam ten sam problem bo paczka bez braków to od jakiegoś czasu jak wielkie wydarzenie. Ja swoim klientkom zawsze mówię przed świętami żeby się za bardzo nie nastawiały bo mogą nie dostać wszystkich zamówionych rzeczy. I pamiętam że w zeszłym roku m.in. ozdoby świąteczne oczywiście były w brakach, dostałam je grubo po świętach.
Czy któraś z Was wie z czego to wynika? Bo dla mnie to jest zupełnie niezrozumiałe jak może nie być nowości.

no właśnie to jest chore :/ rok temu zamówiłam przybornik dla panów na prezent, który w k13 też widzę i wiecie co napisali? Że nie przyślą go już w ogóle nawet za kilka katalogów, bo już go nie ma i nie będzie :/ byłam taka wkurzona, pewnie teraz będzie identycznie. Nie rozumiem po co dają coś w ofercie w katalogu skoro tego czegoś nie ma tak naprawdę! Rok temu koleżanka zamawiała też zestaw kremów Accolade dla mamy oczywiście również na prezent paczka od naszej konsultantki przyszła w święta chyba kilka dni przed Wigilią :/ no i koleżanka została bez prezentu oczywiście również napisali, że tego już nie doślą Moja konsultantka jest z okręgu krakowskiego i tak jak pisałam już przedtem dopiero przedwczoraj złożyła zamówienie z katalogu 11 więc w sobotę dostanę katalog 12, a k13 domyślam się, że gdzieś w listopadzie, więc napewno już nic nie zostanie i wszystko będzie w brakach ponieważ skoro Asiuchna teraz ma już katalog 13 więc jest do przodu o 2 katalogi wszyscy pewnie teraz wykupią te cuda a dla nas nic nie zostanie w listopadzie uważam, że skoro jest oferta zwlaszcza świąteczna to powinni się liczyć z tym, że należałoby wyprodukować więcej produktów albo stopniowo je doprodukowywać tak, aby każdy okręg dostał całe zamówienie w róznych terminach, bo w końcu konsultantki dostają różne katalogi tak jak tutaj Asiuchna ma k13 a moja konsultantka k11. No dobra to tyle co chciałam powiedzieć
mierzwaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 09:47   #10752
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mierzwaaa Pokaż wiadomość
no właśnie to jest chore :/ rok temu zamówiłam przybornik dla panów na prezent, który w k13 też widzę i wiecie co napisali? Że nie przyślą go już w ogóle nawet za kilka katalogów, bo już go nie ma i nie będzie :/ byłam taka wkurzona, pewnie teraz będzie identycznie. Nie rozumiem po co dają coś w ofercie w katalogu skoro tego czegoś nie ma tak naprawdę! Rok temu koleżanka zamawiała też zestaw kremów Accolade dla mamy oczywiście również na prezent paczka od naszej konsultantki przyszła w święta chyba kilka dni przed Wigilią :/ no i koleżanka została bez prezentu oczywiście również napisali, że tego już nie doślą Moja konsultantka jest z okręgu krakowskiego i tak jak pisałam już przedtem dopiero przedwczoraj złożyła zamówienie z katalogu 11 więc w sobotę dostanę katalog 12, a k13 domyślam się, że gdzieś w listopadzie, więc napewno już nic nie zostanie i wszystko będzie w brakach ponieważ skoro Asiuchna teraz ma już katalog 13 więc jest do przodu o 2 katalogi wszyscy pewnie teraz wykupią te cuda a dla nas nic nie zostanie w listopadzie uważam, że skoro jest oferta zwlaszcza świąteczna to powinni się liczyć z tym, że należałoby wyprodukować więcej produktów albo stopniowo je doprodukowywać tak, aby każdy okręg dostał całe zamówienie w róznych terminach, bo w końcu konsultantki dostają różne katalogi tak jak tutaj Asiuchna ma k13 a moja konsultantka k11. No dobra to tyle co chciałam powiedzieć
żeby uniknąć tego typu sytuacji proponuję masowe bombardowanie Avonu mailami z prośbą o zwiększoną produkcję szczególnie nowości, co wy na to?

Instagram

Stary 2006-09-20, 09:54   #10753
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
żeby uniknąć tego typu sytuacji proponuję masowe bombardowanie Avonu mailami z prośbą o zwiększoną produkcję szczególnie nowości, co wy na to?
jestem za
Stary 2006-09-20, 10:00   #10754
mierzwaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
wiesz co ten avon to też czasami daje czadu, moją konsultantką jest akurat bliska koleżanka, z którą chodziłam do technikum także ona mi wszystko opowiada i kiedyś nie przyszły jej 2 produkty no i klientki zrezygnowały z tych produktów, no to moja konsultantka napisała maila do avonu, żeby nie przysyłali jej tych 2 produktów oni potwierdzili, że nie przyślą i wszystko jest ok, no to słuchaj co było: w 1 paczce: przysłali jej te produkty, ale nie było ich na fakturze, wkurzona napisała im maila, że nie ma zamiaru pokrywac kosztów zwrotu skoro wyraźnie mailowała do nich, żeby tego nie przysyłali i oni jeszcze odpisali, że ok, no to niby przeprosili za błąd i ona gdzieś to odesłała ja się na tym akurat nie znam gdzie, ale co dalej.. paczka 2: moja konsultantka otwiera i co widzi? znowu te 2 produkty, które odesłała w poprzednim katalogu i znowu nie ma ich na fakturze, wyobrażasz sobie jaka byłą wściekła w dodatku wysłali jej list, że dosyłają brakujące produkty z poprzedniej paczki i przepraszają za niedogodności, koleżanka dzwoniła do avonu i tak ich ochrzaniła w dodatku napisała im tysiąc maili, oni odpisali, że oczywiście przepraszają za pomyłkę itp. no i co dalej? paczka 3: kolezanka otwiera paczkę chwała Bogu nie widzi już tych 2 produktów, które przysyłali w dwóch kolejnych paczkach, ale co tym razem widzi? te produkty wypisane na fakturze :/ no to wtedy już wściekła się na maksa znowu dzwoniła i napisałą maila, że w avonie pracują ludzie niepoważni, chyba ślepi albo chorzy umysłowo, no i pojechała ich równo i wreszcie poskutkowało, bo w paczce 4 już nie było nic czego nie powinno. Dlatego mnie już nic nie zdziwi i podziwiam moją koleżankę, że nadal jest konsultantką i ma do tego nerwy. Hosenko obawiam się, że jak napiszemy do avonu o zwiększenie produkcji to oni to zrozumieją jako prośbę o zmniejszenie
mierzwaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 10:11   #10755
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mierzwaaa Pokaż wiadomość
wiesz co ten avon to też czasami daje czadu, moją konsultantką jest akurat bliska koleżanka, z którą chodziłam do technikum także ona mi wszystko opowiada i kiedyś nie przyszły jej 2 produkty no i klientki zrezygnowały z tych produktów, no to moja konsultantka napisała maila do avonu, żeby nie przysyłali jej tych 2 produktów oni potwierdzili, że nie przyślą i wszystko jest ok, no to słuchaj co było: w 1 paczce: przysłali jej te produkty, ale nie było ich na fakturze, wkurzona napisała im maila, że nie ma zamiaru pokrywac kosztów zwrotu skoro wyraźnie mailowała do nich, żeby tego nie przysyłali i oni jeszcze odpisali, że ok, no to niby przeprosili za błąd i ona gdzieś to odesłała ja się na tym akurat nie znam gdzie, ale co dalej.. paczka 2: moja konsultantka otwiera i co widzi? znowu te 2 produkty, które odesłała w poprzednim katalogu i znowu nie ma ich na fakturze, wyobrażasz sobie jaka byłą wściekła w dodatku wysłali jej list, że dosyłają brakujące produkty z poprzedniej paczki i przepraszają za niedogodności, koleżanka dzwoniła do avonu i tak ich ochrzaniła w dodatku napisała im tysiąc maili, oni odpisali, że oczywiście przepraszają za pomyłkę itp. no i co dalej? paczka 3: kolezanka otwiera paczkę chwała Bogu nie widzi już tych 2 produktów, które przysyłali w dwóch kolejnych paczkach, ale co tym razem widzi? te produkty wypisane na fakturze :/ no to wtedy już wściekła się na maksa znowu dzwoniła i napisałą maila, że w avonie pracują ludzie niepoważni, chyba ślepi albo chorzy umysłowo, no i pojechała ich równo i wreszcie poskutkowało, bo w paczce 4 już nie było nic czego nie powinno. Dlatego mnie już nic nie zdziwi i podziwiam moją koleżankę, że nadal jest konsultantką i ma do tego nerwy. Hosenko obawiam się, że jak napiszemy do avonu o zwiększenie produkcji to oni to zrozumieją jako prośbę o zmniejszenie
no to niezły bałagan tam mają....

Instagram

Stary 2006-09-20, 10:39   #10756
isa666
Zakorzenienie

Wiecie co ja chyba zrobię?
Kupię prezenty(m.in. perfumki dla TŻ) już w kat. 12 a w 13 masowo nakupię tylko tych opakowań na prezenty i już będzie po problemie
Nie będę miała stresu, że mi jakiś zestaw nie przyjdzie
Stary 2006-09-20, 10:43   #10757
Hosenka*
Zakorzenienie

mam liste zakupów dla siebie z K11 i K12:

K11:

- żel do brwi CT

K12:

- Surreal
- szampon nabłyszczający AT
- odżywka nabłyszczająca AT

i jeszcze krem kawowy FW i peeling cukier+orzech ale nie wiem czy w K11 czy w K12

niewiele tego jest

Instagram

Stary 2006-09-20, 11:18   #10758
monaliza666
Raczkowanie

widzę, że znów naprodukowali za dużo katalogow 11, otwieram paczke - 1 zam. z 11 , a tam 9 gratisowych katalogo tylko po co mi one , i tak i tak zawsze zamawiam 20szt. teraz po pierwszej kampani niech sie bujaja, mogliu by dac kat 12, to bym sie ucieszyła. w nastepny wtorek robie zamówienie 2 z kat 11 i w sumie te ich katalogi nie sa mi potrzebne.

jacy oni sa dziwni juz wolala bym dostac jakis maly upominek jak juz tak bardza chca nas uszczesliwiac
Stary 2006-09-20, 11:33   #10759
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wiecie co ja chyba zrobię?
Kupię prezenty(m.in. perfumki dla TŻ) już w kat. 12 a w 13 masowo nakupię tylko tych opakowań na prezenty i już będzie po problemie
Nie będę miała stresu, że mi jakiś zestaw nie przyjdzie
robie dokaldnie tak samo
choc 13 to jest na listopad ja sie bardziej boje brakow z 1 bo tuz przed wigilja przychodzi wiec w 12 i 13 pokupie na prezenty dla tesciow bo akurat cenowo mi odpowiada
Stary 2006-09-20, 11:40   #10760
Wtajemniczenie

no to czas na opisanie mjej paczuszki z k11
1.zestaw solution pure pore-pianka super, wydajna, ładny zapach, jedyny minus za to że nie zmywa makijażu(ale przecież nie można mieć wszystkiego)tonik-też mi bardzo odpowiada z tym, że ma bardzo alkoholowy zapach
2.cały zestaw cukier orzech-zapach boski, balsam fajny(taki jak w każdym naturalsie)peeling może być ale drobinki powinny być bardziej ścierne
3.woda toaletowa z oferty internetowej(pink czy jakoś tak)całkiem fajnyzapach choć niezbyt trwały-bardziej do stosowania jako mgiełka)
Resztę produktów(kolorówka)opisz ę później bo chcę porobić zdjęcia w razie jakby to kogoś interesowało
Stary 2006-09-20, 11:43   #10761
majula
Zakorzenienie

Ja bylam dzisaj w biurze
i tak zakupilam sobie wczesniej scrub kawowy zeby miec tydzien wczesniej
kapitalnie rogrzewa boski jest na zime jest rewelacja malo sciera ale jest OK ja polecam
widzialm rowniez klapeczki te z SPA jak dla mnie nic specialnego takie zwykle
i raczej sie na nie nie skusze... to chyba tyle moich wrazen
Stary 2006-09-20, 11:58   #10762
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
klapeczki te z SPA jak dla mnie nic specialnego takie zwykle
A napisz cos wiecej o nich Dobrze kojarze, ze to rozmiar 39/40? Czy sa plaskie, czy maja jakis obcasik?
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 12:01   #10763
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
A napisz cos wiecej o nich Dobrze kojarze, ze to rozmiar 39/40? Czy sa plaskie, czy maja jakis obcasik?
sa to zwykle nie na obcasie klapki takie po kapieli plaskie
dosc duze kolor podoby do recznika
Stary 2006-09-20, 12:05   #10764
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bylam dzisaj w biurze
i tak zakupilam sobie wczesniej scrub kawowy zeby miec tydzien wczesniej
kapitalnie rogrzewa boski jest na zime jest rewelacja malo sciera ale jest OK ja polecam
widzialm rowniez klapeczki te z SPA jak dla mnie nic specialnego takie zwykle
i raczej sie na nie nie skusze... to chyba tyle moich wrazen
chciałam razem z kremem kawowym kupić tez scrub, ale stwierdziłam ze najlepsze efekty daje pumeks . Od teraz nie wydaje wiec niepotrzebnie kasy na peelingi do stóp

Instagram

Stary 2006-09-20, 12:08   #10765
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
sa to zwykle nie na obcasie klapki takie po kapieli plaskie dosc duze kolor podoby do recznika
Aha, dzieki
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 12:31   #10766
martul
Rozeznanie

GG do martul

witam konsultantki!
czy ltóraś z dziewczyn ma kurację dotleniającą do skóry główy?jeżeli tak to jak się sprawuje?
Stary 2006-09-20, 12:51   #10767
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
2.cały zestaw cukier orzech-zapach boski, balsam fajny(taki jak w każdym naturalsie)peeling może być ale drobinki powinny być bardziej ścierne
Czyli ten peeling jest raczej delikatny, a nie taki mocny jak scrub z brązowym cukrem?
Stary 2006-09-20, 13:24   #10768
Omi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martul Pokaż wiadomość
witam konsultantki!
czy ltóraś z dziewczyn ma kurację dotleniającą do skóry główy?jeżeli tak to jak się sprawuje?
Ja mam tę piankę i jestem z niej bardzo zadowolona. Włosy wyglądają bardzo ładnie, są uniesione i błyszczące a skóra głowy jest czyściutka, żadnego łupieżu, żadnych podrażnień od kosmetyków do włosów (zawsze miałam z tym problem). To naprawdę fajny produkt
Omi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 14:00   #10769
__AnGeL__
Przyczajenie

jest tu podono katalog 13... może mi ktoś wytłumaczyc jak go znaleść??
__AnGeL__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 14:06   #10770
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __AnGeL__ Pokaż wiadomość
jest tu podono katalog 13... może mi ktoś wytłumaczyc jak go znaleść??
wystarszy przeszukać strony wcześniejsze

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości