|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Witam
Asiuchna dzięki za katalog 13 Majula gratulacje z okazji zakończenia "działalności" studenckiej no i tej 5-ki. Pozdrawiam |
|
|
|
#10742 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Asiuchna wielkie dzięki!!! Maluja gratuluje pracy K13 właśnie ściągnęłam i zaraz obejrze ![]() niestety wczoraj nie dałam rady opisać wam mojej paczuszki z k11 ale myślę, że się uda dzisiaj-mam nadzieje że nie jesteście złe ![]() jeszcze raz dziękuje za katalog |
|||
|
|
|
#10743 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie wiem, bo narazie będę kompletować zamówienie z kat. 11
![]() O 12 i 13 jeszcze nawet nie myślę
|
#10744 |
|
Raczkowanie
|
Wg mnie ten katalog jest super. Ciesze sie tez ze jest oferta netto. Juz nie moge sie doczekac az go dostane w lapki i bede zamawiac
|
|
|
|
#10745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
sorki ze nie na temat avonu ale o tym bedzie pozniej
|
|
#10746 |
|
Rozeznanie
|
Asiuchna, dzięki!
No i dołączam do tych średnio zachwyconych ofertą na święta - zresztą ubiegłoroczna też była kiepska... Większe zakupy zrobię w K12. |
|
|
|
#10747 |
|
po prostu Em :)
|
misio jest boski. mam nadzieję, że będzie taki.. mięciutki
|
|
#10748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy któraś z Was wie z czego to wynika? Bo dla mnie to jest zupełnie niezrozumiałe jak może nie być nowości. |
|
|
|
|
#10749 |
|
Przyczajenie
|
sluchajcie a w netto12 jaka jst cena torebki paddington. bo nie widze
|
|
|
|
#10750 |
|
Zakorzenienie
|
mi w netto13 podoba sie tylko serum na końcówki, a z katalogu nadal nic
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2006-09-20 o 10:24 |
|
|
|
#10751 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie to jest chore :/ rok temu zamówiłam przybornik dla panów na prezent, który w k13 też widzę i wiecie co napisali? Że nie przyślą go już w ogóle nawet za kilka katalogów, bo już go nie ma i nie będzie :/ byłam taka wkurzona, pewnie teraz będzie identycznie. Nie rozumiem po co dają coś w ofercie w katalogu skoro tego czegoś nie ma tak naprawdę! Rok temu koleżanka zamawiała też zestaw kremów Accolade dla mamy oczywiście również na prezent paczka od naszej konsultantki przyszła w święta chyba kilka dni przed Wigilią :/ no i koleżanka została bez prezentu oczywiście również napisali, że tego już nie doślą Moja konsultantka jest z okręgu krakowskiego i tak jak pisałam już przedtem dopiero przedwczoraj złożyła zamówienie z katalogu 11 więc w sobotę dostanę katalog 12, a k13 domyślam się, że gdzieś w listopadzie, więc napewno już nic nie zostanie i wszystko będzie w brakach ponieważ skoro Asiuchna teraz ma już katalog 13 więc jest do przodu o 2 katalogi wszyscy pewnie teraz wykupią te cuda a dla nas nic nie zostanie w listopadzie uważam, że skoro jest oferta zwlaszcza świąteczna to powinni się liczyć z tym, że należałoby wyprodukować więcej produktów albo stopniowo je doprodukowywać tak, aby każdy okręg dostał całe zamówienie w róznych terminach, bo w końcu konsultantki dostają różne katalogi tak jak tutaj Asiuchna ma k13 a moja konsultantka k11. No dobra to tyle co chciałam powiedzieć
|
|
|
|
|
#10752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10753 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#10754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10756 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ja chyba zrobię?
Kupię prezenty(m.in. perfumki dla TŻ) już w kat. 12 a w 13 masowo nakupię tylko tych opakowań na prezenty i już będzie po problemie Nie będę miała stresu, że mi jakiś zestaw nie przyjdzie
|
#10757 |
|
Zakorzenienie
|
mam liste zakupów dla siebie z K11 i K12:
K11: - żel do brwi CT K12: - Surreal - szampon nabłyszczający AT - odżywka nabłyszczająca AT i jeszcze krem kawowy FW i peeling cukier+orzech ale nie wiem czy w K11 czy w K12 niewiele tego jest
|
#10758 |
|
Raczkowanie
|
widzę, że znów naprodukowali za dużo katalogow 11, otwieram paczke - 1 zam. z 11
, a tam 9 gratisowych katalogo tylko po co mi one , i tak i tak zawsze zamawiam 20szt. teraz po pierwszej kampani niech sie bujaja, mogliu by dac kat 12, to bym sie ucieszyła. w nastepny wtorek robie zamówienie 2 z kat 11 i w sumie te ich katalogi nie sa mi potrzebne. jacy oni sa dziwni juz wolala bym dostac jakis maly upominek
|
#10759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc 13 to jest na listopad ja sie bardziej boje brakow z 1 bo tuz przed wigilja przychodzi wiec w 12 i 13 pokupie na prezenty dla tesciow bo akurat cenowo mi odpowiada
|
|
#10760 |
|
Wtajemniczenie
|
no to czas na opisanie mjej paczuszki z k11
![]() 1.zestaw solution pure pore-pianka super, wydajna, ładny zapach, jedyny minus za to że nie zmywa makijażu(ale przecież nie można mieć wszystkiego )tonik-też mi bardzo odpowiada z tym, że ma bardzo alkoholowy zapach![]() 2.cały zestaw cukier orzech-zapach boski, balsam fajny(taki jak w każdym naturalsie)peeling może być ale drobinki powinny być bardziej ścierne 3.woda toaletowa z oferty internetowej(pink czy jakoś tak )całkiem fajnyzapach choć niezbyt trwały-bardziej do stosowania jako mgiełka )Resztę produktów(kolorówka)opisz ę później bo chcę porobić zdjęcia w razie jakby to kogoś interesowało
|
|
|
|
#10761 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam dzisaj w biurze
i tak zakupilam sobie wczesniej scrub kawowy zeby miec tydzien wczesniej kapitalnie rogrzewa boski jest na zime jest rewelacja malo sciera ale jest OK ja polecam widzialm rowniez klapeczki te z SPA jak dla mnie nic specialnego takie zwykle i raczej sie na nie nie skusze... to chyba tyle moich wrazen
|
#10762 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#10763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dosc duze kolor podoby do recznika
|
|
#10764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Od teraz nie wydaje wiec niepotrzebnie kasy na peelingi do stóp
|
|
#10765 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#10766 |
|
Rozeznanie
|
witam konsultantki!
czy ltóraś z dziewczyn ma kurację dotleniającą do skóry główy?jeżeli tak to jak się sprawuje?
|
|
#10767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10769 |
|
Przyczajenie
|
jest tu podono katalog 13... może mi ktoś wytłumaczyc jak go znaleść??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

, czy ktoś może wie jaka jest tego przyczyna? Czy robie coś źle? Mam również małą prośbę czy ktoś mógł by mi przesłać katalog 13 na meila 

Ostatnimi czasy zamawianie nowości w Avonie często wiąże się z brakami właśnie 

, a tam 9 gratisowych katalogo tylko po co mi one
, i tak i tak zawsze zamawiam 20szt. teraz po pierwszej kampani niech sie bujaja, mogliu by dac kat 12, to bym sie ucieszyła. w nastepny wtorek robie zamówienie 2 z kat 11 i w sumie te ich katalogi nie sa mi potrzebne.