|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
ja nadal czekam na rosolek maz grzebie w kochance to czekam.....
|
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
aggo_di, zapraszamy do Nszego grona
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Pogoń męża od kochanki , niech Ci robi ten rosołek, swoją drogą musi być pyszny ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Mąż ogląda Top Gear, też to lubie, ale z Wami posiedze troszeczke. ![]() http://www.wiocha.pl/44088,Kolekcje |
|
|
|
|
#3003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Na mnie mąż mówi często skarbik. Jak nie jest w sosie (albo na mnie się złości) pytam się słodkim głosikiem, czy mnie kocha i czy jestem kochanym skarbikiem. |
||
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Co za patologia http://www.wiocha.pl/70120,Bez_komentarza
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- http://www.wiocha.pl/43108,Nieproszony_gosc |
|
|
|
#3005 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Dziewczynki czy mnie kto tu pamięta? Wpadam na chwileczke bo wiele się dzieje, mamcia u nas jest, wyjazdy kolacyjki, obiadki i wogóle fajne spedzanie czasu. Poczytałam ale nie jestem w stanie nadrobić na razie Witam w naszym gronie "mambe" Egzaminu nie zdałam, był cholernie trudny, cholernie. Na 23 oosby zdające- licencję przewodnika miejsko-turystycznego po mieście Szczecinie zdobyły 3 oosby. To możecie sobie wyobrazić skalę trudności. Wróciłam wymęczona. O szczególach i pytaniach mogę odpowiedzić jak ktoś zainteresowany jest. Dzis idziemyna tzw spacer historyczny z przewodnikiem po moim mieście a nie jest nim Szczecin. Będzie fajnie Buziaki dla was i bravo za 3000 post. |
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
olenko, jasne że Cię pamiętam=pamiętamy
To szkoda, że nie udało Ci się zdać.
|
|
|
|
#3008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zdj.nr 1 matko zdj.nr.2 śmiszny fotomontaż
Serce obawia się cierpień, żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia Edytowane przez kasiaweronika Czas edycji: 2011-06-12 o 14:25 |
|
|
|
|
#3009 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omg, to może lepiej że nie pamietasz co dzisiaj Ci się strasznego sniło. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#3010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, przykro ze nie zdalas , ale glowa do gory. Twarda dziewucha z Ciebie i zapewne dasz sobie rade nastepnym razem! Trzymam kciuki ![]() Ale za to Mama Cie odwiedziła Zazdroszcze pozytywnie ![]() Serdecznosci dla Ciebie i mamci
|
|
#3011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no jestem rozsądna i czasem jak mam sobie coś kupić, to sobie nawet czasami żałuje To fakt, dzięki temu, że kobiety np uwielbiają kupować ciuchy, buty, czy kremy na zmarszczki to biznes dzięki temu się kręci ![]() A no, coś ala rzymianki, fajnie leża na nodze i były wygodne bo miećiutkie. Tylko poczekam, aż je przecenią ![]() Chyba taaa, bo w sklepie ich nie widziałam. ![]() Też prawda, ciuchy dla młodzieży, dzieci też tanie nie są. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Oryginalne ![]() A płaszczyki, są ok. ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/137279/riposta.html |
|||
|
|
|
#3012 |
|
Raczkowanie
|
Kochane a ja troche z innej beki ale jakze prozaicznej
![]() Zrobilam kilka autorskich potraw, oto kilka z nich ![]() Jako pierwszy na ruszt idzie Kurak w ziolach na papryce tanczącej z kolorem zeby miejsca nie zabierać przepis wklejony na zdjeciach
|
#3013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maz robi idealny rosolek![]() Cytat:
Cytat:
pisze tego posta juz z godzine
|
|||
|
|
|
#3014 |
|
Raczkowanie
|
Kochane a ja troche z innej beki ale jakze prozaicznej
![]() Zrobilam kilka autorskich potraw, oto kilka z nich ![]() Jako pierwszy na ruszt idzie Kurak w ziolach na papryce tanczącej z kolorem zeby miejsca nie zabierać przepis wklejony na zdjeciach powtorke robie bo sie zdjecia nie wkleily bo chyba za duze byly. moze teraz sie uda
|
#3015 |
|
Lena
|
cześć..
nie było mnie dwa dni na wątku.. a tu tyle nadrabiania mg:ale nie żałuję.. spędziliśmy w piątkę fajny weekand.. woda, rowery, spacery... szkoda że już koniec sielanki.. jutro czas powrócić do swojego życia... samotnego.. mąż znowu wylatuje.. nie bedzie go z 3 dni... ale smaczne potrawy.. ![]() Olenka- trzymaj sie.. nie teraz to nastepnym razem zdasz.... i jakby co .. ja wpisuje sie na liście do oprowadzenia po Szczecinie.. nigdy nie byłam
|
|
#3016 |
|
BAN stały
|
Hej
witam wszystkich pod koniec weekendu Ja dzisiaj wróciłam od rodziców i teściów ( mieszkają niedaleko siebie) Nie ma to jak ziemniaczki z ogniska i kiełbaska z grilla Obżarłam się za wszystkie czasy![]() Ciężko nadrobić wasze pogaduchy, ale może się wbiję w rozmowę |
|
|
|
#3017 |
|
Lena
|
Mamba.. zazdraszczam grilla i ogniska... aż mi slinka przyszła na samą myśl!
ale my musimy czekać do wakacji... jak pojedziemy w odwiedziny do naszych rodzin... u nas grillowanie zaczynało sie od majowego długiego weekandu.. trochę mi żal tego ... że mieszkam w wielkim mięscie... ale cos za coś! wbijaj sie w rozmowę! ale to już!
|
|
#3018 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Dobra ja naprawdę starałam się nadrobić, ale chyba nie do końca mi się udało
|
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
kasia, super przepis, tylko ja osobiście za papryką nie przepadam. :/
Super Wam, że spędziłycie fajnie weekend. Pozazdrościć U nas nawet nie ma jak, bo ciągle pada. ![]() eve, jak tam rosół. |
|
|
|
#3020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak zawsze to mialas 2 zupki?
|
||
|
|
|
#3021 |
|
BAN stały
|
I jak mocno okopcona
![]() Ja dzisiaj miałam żurek oraz pieczeń z młodymi ziemniaczkami i świeżymi warzywami ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Mój mąż jakąś godz temu pojechał do pracy, a ja zaraz 15 min na orbitreku i do wanny z dobrą książką |
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstyd mi bylo do bloku wejsc
|
|
|
|
|
#3023 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3025 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() U nas dzisiaj był odpust i przyjechała moja siostra z dziećmi. Prawie cały dzień spędziliśmy na dworze. Fajnie było. Wczoraj kumpel zapraszał nas na ognisko, ale za późno zadzwonił i nie mieliśmy z kim Bartusia zostawić. Normalnie wzięłabym go ze sobą, ale nie zrobił sobie drzemki popołudniu i wiedziałam, że wcześnie pójdzie spać no i zasnął o 19. olenka przykrko mi, że nie zdałaś egzaminu, następnym razem się uda na pewno. Mi mąż jak zwyle w weekend zrobił śniadanko rano a na obiedzie byliśmy u moich rodziców.Proszę nie zapomnijcie jutro o kciukach (mąż idzie na rozmowę w sprawie pracy)
|
|
#3026 | |
|
BAN stały
|
No i po pedałowaniu na orbitku
Teraz tylko do wanny hopsa sa sa Przypomniałaś mi z tym robalem jak moja koleżanka zabija pająki, których panicznie się boi A więc bierze pierwszy lepszy but i rąbiąc biednego pająka kilkadziesiąt razy krzyczy: Jakbyś siedział w lesie to byś żył!!! ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Omg, udana koleżanka. ![]() Cytat:
W ogóle zauważyłam, że niektórzy robią te gąbki marshamallow? na ognisku. Fee.
|
||
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie boje panicznie pająków
|
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to szkoda, że nie mogliście pójść na ognisko, no ale może następnym razem.Kochany mąż, wiem coś o tym ( tzn mam swojego na mysli ) ![]() Kciuki dla i za męża będą trzymane
|
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

Nażarliśmy się jak świnki 

innym sie chyba normalnie otworzylo
nie umiem inaczej wstawic zdj
wyciaga mi te czesci ktore musze kupic

mg:

W ogóle zauważyłam, że niektórzy robią te gąbki marshamallow? na ognisku. Fee.