Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-12, 18:08   #4801
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tez tak macie ze teraz nie chce Wam sie jesc?
U mnie odwrotnie.
zjadłabym z 10 tysięcy kcal

ale nie zjem

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 18:16   #4802
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
U mnie odwrotnie.
zjadłabym z 10 tysięcy kcal

ale nie zjem
ja nigdy nie patrze na kalorie

ale widze po sobie jak jem tylko 2posilki dziennie, ze cos mi ciezko idzie to jedzenie...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 18:16   #4803
kobietasukcesu
zawsze mam racje

snow: ładne te sandałki. Sama bym takie chciała tylko w jakimś intensywnym kolorze.

A ostatnio sobie kupiłam mega wygodne balerinki w kazarze. Mają super podeszwę i z tyłu są odrobinkę podwyższone.

Jeszcze szukam jakiś bardzo wygodnych sandałów.

W ogóle łydki mnie ciągle bolą ostatnio, za dużo się siedzi przed komputerem i są efekty. Ale będę ograniczać siedzenie (chociaż przez samą pracę nieco muszę siedzieć) A dzisiaj też odejść nie umiem, bo szukam noclegów na wakacje.

Jakieś mieszkania z prlowskimi meblami, tandetnymi wersalkami, metraż 30m, ale u nas w kraju to nazywają apartamentami

Idę zmyć glinkę, nałożyć maseczkę nawilizającą.

A mój wymarzony jadłospis wyglądałby tak :
- rano chleb w jajku usmażony, na to dużo sera i ogórek kiszony
- obiad: spaghetti z toną sera
-wieczorem pizza

a w międzyczasie bym zmieściła ze dwie 200 gramowe tarty z ikei, ze 2 czekolady i jeszcze parę batoników

Ale niestety rzeczywistość jest inna

Niesamowicie zazdoszczę ludziom z jakiś chorym metabolizmem, którzy jedzą jedzą i utyć nie mogą. a w sumie to ich nie lubię ;p nie mogłabym mieć takiej koleżanki, bo umarłabym z zazdrości.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-06-12 o 18:20
Stary 2011-06-12, 18:38   #4804
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
snow: ładne te sandałki. Sama bym takie chciała tylko w jakimś intensywnym kolorze.

A ostatnio sobie kupiłam mega wygodne balerinki w kazarze. Mają super podeszwę i z tyłu są odrobinkę podwyższone.

Jeszcze szukam jakiś bardzo wygodnych sandałów.

W ogóle łydki mnie ciągle bolą ostatnio, za dużo się siedzi przed komputerem i są efekty. Ale będę ograniczać siedzenie (chociaż przez samą pracę nieco muszę siedzieć) A dzisiaj też odejść nie umiem, bo szukam noclegów na wakacje.

Jakieś mieszkania z prlowskimi meblami, tandetnymi wersalkami, metraż 30m, ale u nas w kraju to nazywają apartamentami

Idę zmyć glinkę, nałożyć maseczkę nawilizającą.

A mój wymarzony jadłospis wyglądałby tak :
- rano chleb w jajku usmażony, na to dużo sera i ogórek kiszony
- obiad: spaghetti z toną sera
-wieczorem pizza

a w międzyczasie bym zmieściła ze dwie 200 gramowe tarty z ikei, ze 2 czekolady i jeszcze parę batoników

Ale niestety rzeczywistość jest inna

Niesamowicie zazdoszczę ludziom z jakiś chorym metabolizmem, którzy jedzą jedzą i utyć nie mogą. a w sumie to ich nie lubię ;p nie mogłabym mieć takiej koleżanki, bo umarłabym z zazdrości.
uwielbiam chleb w jajku
my mamy swoje kury, to czesto u mnie gosci ale z serem i ogorkiem nie jadlam

spaghetti zamienilabym na lasagne a z reszta mam tak samo
jeszcze chipsy lorenz czosnkowe lub poludniowe pomidory bym dorzucila

ale teraz to mi wystarczy tylko takie sniadanko i taka kolacja
Stary 2011-06-12, 19:10   #4805
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

ooo nie widzialam ich dawno w saturnie ani w media markcie, myslalam, ze juz ich nie produkuja, bo ja swoja kupilam 1,5roku temu
ja zamówiłam na all. a tak z ciekawości, ile ona wtedy kosztowała?

Cytat:
no ja wlasnie slyszalam, ze tak mama mowi, ze zazwyczaj w to swieto sa 2dni wolnego i przynajmniej rok temu czesc sklepow byla pozamykana, a pytam dlatego bo mam do oplacenia rate w hipermarkecie i musze to osobiscie zrobic i jutro mija termin i troche sie zmartwilam gdyby bylo zamkniete..
jutro zwykły dzień, wszystko będzie otwarte, biznes musi się kręcić i nigdy to święto nie było dwudniowe, a mówiąc szczerze, to ja nawet nie wiem, co to są zielone świątki

Wy tu o pysznościach rozmawiacie, a ja się odchudzam w sumie smakuje mi to co jem teraz, w taką pogodę mam chcicę na zdrowe i lekkie jedzenie, ale pizzą bym nie pogardziła na brzuch zaczęłam ćwiczyć hip hop abs, dzisiaj miałam 4 dzień ćwiczeń i też czasami robię brzuszki i nożyce

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-06-12 o 19:18
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 19:24   #4806
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja zamówiłam na all. a tak z ciekawości, ile ona wtedy kosztowała?

jutro zwykły dzień, wszystko będzie otwarte, biznes musi się kręcić i nigdy to święto nie było dwudniowe, a mówiąc szczerze, to ja nawet nie wiem, co to są zielone świątki

Wy tu o pysznościach rozmawiacie, a ja się odchudzam w sumie smakuje mi to co jem teraz, w taką pogodę mam chcicę na zdrowe i lekkie jedzenie, ale pizzą bym nie pogardziła na brzuch zaczęłam ćwiczyć hip hop abs, dzisiaj miałam 4 dzień ćwiczeń i też czasami robię brzuszki i nożyce
a jakies konkretnie cwiczenia robisz? jakis trening? czy sama ulozylas?

moja kosztowala 170zl, ale ja kupilam ja, od razu jak pokazala sie w saturnie, mialam do wyboru starszy model, tanszy o 20zl, ale ta mi sie bardziej sposodbala i wieksza ma moc i nie zaluje zakupu, mimo ze wiem ze przeplacilam, bo na all wtedy nie bylo, dopiero po 3mieisaca jakos staly po 150zl

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-06-12 o 19:26
Stary 2011-06-12, 19:33   #4807
samaraNW
Zakorzenienie

aż z ciekawości sprawdziłam co to są zielone świątki, bo z niczym chrześcijańskim mi się nie kojarzyło, a to po prostu potoczna nazwa dla Zesłania Ducha Świętego. a tak z ciekawostek to tylko do 1957r obchodzono je przez 2 dni, więc jutro na pewno wszystko będzie otwarte

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
a jakies konkretnie cwiczenia robisz? jakis trening? czy sama ulozylas?

moja kosztowala 170zl, ale ja kupilam ja, od razu jak pokazala sie w saturnie, mialam do wyboru starszy model, tanszy o 20zl, ale ta mi sie bardziej sposodbala i wieksza ma moc i nie zaluje zakupu, mimo ze wiem ze przeplacilam, bo na all wtedy nie bylo, dopiero po 3mieisaca jakos staly po 150zl
tak jak napisałam ćwiczę hip hop abs, na youtube są na pewno jakieś filmiki. fajniej się ćwiczy, bo nie są to jakieś sztywne ćwiczenia, tylko bardziej przez taniec

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-06-12 o 19:38
Stary 2011-06-12, 19:37   #4808
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
aż z ciekawości sprawdziłam co to są zielone świątki, bo z niczym chrześcijańskim mi się nie kojarzyło, a to po prostu potoczna nazwa dla Zesłania Ducha Świętego. a tak z ciekawostek to tylko do 1957r obchodzono je przez 2 dni, więc jutro na pewno wszystko będzie otwarte

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

tak jak napisałam ćwiczę hip hop abs, na youtube są na pewno jakieś filmiki. fajniej się ćwiczy, bo nie jest to jakieś sztywne ćwiczenia, tylko bardziej przez taniec
chodzilo mi o to, czy sa dostepne filmiki z tego hh abs czy chodzis do jakiegos klubu

hm, to dziwne, bo moja mama sie wtedy jeszcze nie urodzila, kiedy zanikl ten obrzed, a pamieta to mniejsza o to, dobrze ze sa czynne jutro sklepy
Stary 2011-06-12, 19:39   #4809
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
oo Ty bedziesz wiedziala, bo po buty jedziesz
to daj znac jak cos
sprawdziłam na stronie CH i jest jutro czynne.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 19:45   #4810
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
chodzilo mi o to, czy sa dostepne filmiki z tego hh abs czy chodzis do jakiegos klubu

hm, to dziwne, bo moja mama sie wtedy jeszcze nie urodzila, kiedy zanikl ten obrzed, a pamieta to mniejsza o to, dobrze ze sa czynne jutro sklepy
to program na dvd, w domu ćwiczę ściągnęłam go już dosyć temu, ale dopiero teraz się za niego zabrałam. zobaczę jakie będą efekty po miesiącu, a jak jeszcze moje ciało nie będzie mi się podobało, to zrobię tydzień -dwa insanity. więcej nie dam rady, bo potem wyjeżdżam. pamiętam, że to ćwiczyłaś jak efekty, zrobiłaś cały program?

info z wikipedii
Stary 2011-06-12, 19:51   #4811
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
to program na dvd, w domu ćwiczę ściągnęłam go już dosyć temu, ale dopiero teraz się za niego zabrałam. zobaczę jakie będą efekty po miesiącu, a jak jeszcze moje ciało nie będzie mi się podobało, to zrobię tydzień -dwa insanity. więcej nie dam rady, bo potem wyjeżdżam. pamiętam, że to ćwiczyłaś jak efekty, zrobiłaś cały program?

info z wikipedii
a, rozumiem, dziekuje za wytlumaczenie

tak, ja robilam insanity zanim wyjechalam do londynu, to udalo mi sie zrobic chyba niecale 3tyg.
pierwsze 2dni byly takie, ze ledwo wstawalam z lozka, o chodzeniu nie bylo mowy... kustykalam. rozcialam sie wczesniej, cwiczylam rowniez, ALE trzeba byc juz dobrze wysportowanym zeby za to sie zabrac, trzeba miec mocne nogi, bo te cwiczenia daja o sobie znac w pierwszym tyg. ja mam mocne rece, wiec 2tyg juz byl o niebo lepszy, 3 to chyba bylo od nowa to co na poczatku lub podobnie (nie pamietam juz) i bardzo zaluje, ze przerwalam, bo efekty bylo widac, ale za bardzo mi w bary poszlo, a ze ja nie chce byc tam przypakowana to dalam sobie spokoj. Jednak figure utrzymalam bez problemu do pazdziernika i we wrzesniu nie wstydzilam sie na plazy pokazac z TZtem na wakacjach
Bardzo spalilam tluszczyk, szczegolnie uda, pupa i brzuszek, ale miesnie, ktore zaczely mi powstawac przerazily mnie...

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
sprawdziłam na stronie CH i jest jutro czynne.
ok
Stary 2011-06-12, 19:59   #4812
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
a, rozumiem, dziekuje za wytlumaczenie

tak, ja robilam insanity zanim wyjechalam do londynu, to udalo mi sie zrobic chyba niecale 3tyg.
pierwsze 2dni byly takie, ze ledwo wstawalam z lozka, o chodzeniu nie bylo mowy... kustykalam. rozcialam sie wczesniej, cwiczylam rowniez, ALE trzeba byc juz dobrze wysportowanym zeby za to sie zabrac, trzeba miec mocne nogi, bo te cwiczenia daja o sobie znac w pierwszym tyg. ja mam mocne rece, wiec 2tyg juz byl o niebo lepszy, 3 to chyba bylo od nowa to co na poczatku lub podobnie (nie pamietam juz) i bardzo zaluje, ze przerwalam, bo efekty bylo widac, ale za bardzo mi w bary poszlo, a ze ja nie chce byc tam przypakowana to dalam sobie spokoj. Jednak figure utrzymalam bez problemu do pazdziernika i we wrzesniu nie wstydzilam sie na plazy pokazac z TZtem na wakacjach
Bardzo spalilam tluszczyk, szczegolnie uda, pupa i brzuszek, ale miesnie, ktore zaczely mi powstawac przerazily mnie...
mi najbardziej zależy na spaleniu tłuszczu właśnie z tych okolic, w rękach jestem słaba, więc przydałoby się nad tym popracować, za to nogi mam silne od zawsze. jakby nie patrzeć program dla mnie, tylko czy dam radę a utrzymałaś figurę jedząc niezdrowe rzeczy?
Stary 2011-06-12, 20:17   #4813
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
mi najbardziej zależy na spaleniu tłuszczu właśnie z tych okolic, w rękach jestem słaba, więc przydałoby się nad tym popracować, za to nogi mam silne od zawsze. jakby nie patrzeć program dla mnie, tylko czy dam radę a utrzymałaś figurę jedząc niezdrowe rzeczy?
tak, ja nigdy diety nie stosuje nawet cwiczac, tylko odmawiam sobie pizzy (srednio jem 2x w tyg a tak to jadlam 1x na miesiac) i chipsow. Pozniej z TZtem na wakacjach roowno pilam, do tego codziennie czipsy,tucki paprykowe (krakersy), jedzenie typu pita, gyros,pizza i jakies ich specjaly z grilla i na zdjeciach jakas gruba nie jestem dopiero jak wrocilismy, zaczely sie nasze wizyty w pizzeri, jedzenie mamusi, babci i jakos koniec pazdziernika/listopada brzuszek mi sie zrobil, ktory mam do dzisiaj ale TZ zabrania mi cwiczyc, bo stwierdzil, ze za chuda jestem, dlatego ja tu w tajemnicy cos robie ze soba i mu nie narzekam na swoja figure, ale dla siebie chce miec znowu plaski brzuch

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-06-12 o 20:18
Stary 2011-06-12, 20:27   #4814
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
tak, ja nigdy diety nie stosuje nawet cwiczac, tylko odmawiam sobie pizzy (srednio jem 2x w tyg a tak to jadlam 1x na miesiac) i chipsow. Pozniej z TZtem na wakacjach roowno pilam, do tego codziennie czipsy,tucki paprykowe (krakersy), jedzenie typu pita, gyros,pizza i jakies ich specjaly z grilla i na zdjeciach jakas gruba nie jestem dopiero jak wrocilismy, zaczely sie nasze wizyty w pizzeri, jedzenie mamusi, babci i jakos koniec pazdziernika/listopada brzuszek mi sie zrobil, ktory mam do dzisiaj ale TZ zabrania mi cwiczyc, bo stwierdzil, ze za chuda jestem, dlatego ja tu w tajemnicy cos robie ze soba i mu nie narzekam na swoja figure, ale dla siebie chce miec znowu plaski brzuch
to musisz mieć też dobry metabolizm, bo ja jakbym tak jadła to bym na pewno szybciej przytyła. co prawda ja też jakoś szczególnie mocno nie tyję, ale trochę tym tłuszczem obrastam, co nie jest fajne, szczególnie na tych nieszczęsnych boczkach, a teraz doszedł mi jeszcze duży brzuch. no i na ulicach widzę same strasznie chude dziewczyny, że jak tak się porównuję, to czuję się na prawdę gruba... mój TŻ się tylko śmieje z moich diet, na ćwiczenia nic nie mówi, tylko tyle, że mi po nich odwala, bo mam za dużo energii
Stary 2011-06-12, 21:06   #4815
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
to musisz mieć też dobry metabolizm, bo ja jakbym tak jadła to bym na pewno szybciej przytyła. co prawda ja też jakoś szczególnie mocno nie tyję, ale trochę tym tłuszczem obrastam, co nie jest fajne, szczególnie na tych nieszczęsnych boczkach, a teraz doszedł mi jeszcze duży brzuch. no i na ulicach widzę same strasznie chude dziewczyny, że jak tak się porównuję, to czuję się na prawdę gruba... mój TŻ się tylko śmieje z moich diet, na ćwiczenia nic nie mówi, tylko tyle, że mi po nich odwala, bo mam za dużo energii
dlatego ja sie juz nie porownuje do nikogoi na wage tez nie wchodze

a cwiczyc bede i bedzie dobrze
Stary 2011-06-12, 21:20   #4816
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Angelwithmyheart powodzenia
Cytat:
dziękuję
będę trzymać
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

powodzenia!!
Cytat:

bede trzymac kciuki
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Trzymam
Dziękuje bardzo.
Angielski zdałam na 4, A Rachunkowość na 5. To z egzaminu też mam 5. Następny egzamin mam dopiero 3 lipca.

Cytat:
angelinmyheart prosze, oto i zdjecia

porownalam bourjois 92 z czystym matem z hean, mysle, ze widac roznice.
bourjois nie ma drobinek widocznych po roztarciu, pozostaje piekne satynowe wykonczenie, ja go najbardziej kocham ze swoich rozy, wlasnie ze wzgledu na trwalosc, kolor i efekt, nie jest plaskim rozem i ja sie w nim dobrze czuje

musialabys go najpierw przetestowac na swojej skorze
Dziękuje, jesteś bardzo kochana.
Myślę, że go wypróbuje, bo ten z Miss Sporty zbytnio nie utrzymuje się na skórze. I buciki prześliczne.

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć. Od piątku mam gorączkę i potwornie boli mnie gardło Dzisiaj czuję się już trochę lepiej, ale nic mi się nie chce, a mieliśmy jechać na festyn Jutro mam egzamin zawodowy i ciekawe jak pójdę na niego, skoro ledwie z łóżka wstaję....
Zdrowia i powodzenia jutro.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Wstawiłam zdjęcie do albumu z tej imprezy, jedno normalne co udało mi się znaleźć z częścią twarzy Tż mniej więcej taką mam obecnie fryzurkę, teraz są ciut dłuższe a z lewej srony są bardziej odstające
Bardzo ładnie wyglądasz w tej fryzurze.

snowhitee uwielbiam patrzeć na Twojego bloga, bo zawsze coś fajnego z papuguje. Teraz mam ochotę na wszystko.

Ja jutro jadę z Tż. do Wisły.
Mój Tż. został opiekunem do dziecka. Dzwoniła do mnie mama od jednej dziewczynki , co się nią często kiedyś zajmowałam, ale ja nie chciałam brać 5 pracy, a Tż. nie ma nic i zgodziła się jej mama.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 21:45   #4817
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Ja wczoraj widziałam je w Auchanie.

U mnie nie ma AUCHANA. Chyba

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
dla mnie przyzwyczajanie się do szminki jest szokiem
Ja mam jedną szminkę, ale za to sporo błyszczyków w różnych kolorach, mniej i bardziej kryjących, ale zazwyczaj maluję się tylko jednym (półprzezroczystym białym z mnóstwem drobinek) bo w nim czuje się najlepiej
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 21:46   #4818
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego ja sie juz nie porownuje do nikogoi na wage tez nie wchodze

a cwiczyc bede i bedzie dobrze
ja też się staram nie porównywać, niestety czasami mój rozsądek przegrywa w tej kwestii

był peeling, maseczka nawilżająca, moczenie stóp i ścieranie naskórka, krem z mocznikiem na stopy.
Stary 2011-06-12, 22:00   #4819
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo.
Angielski zdałam na 4, A Rachunkowość na 5. To z egzaminu też mam 5. Następny egzamin mam dopiero 3 lipca.

Dziękuje, jesteś bardzo kochana.
Myślę, że go wypróbuje, bo ten z Miss Sporty zbytnio nie utrzymuje się na skórze. I buciki prześliczne.

Zdrowia i powodzenia jutro.

Bardzo ładnie wyglądasz w tej fryzurze.

snowhitee uwielbiam patrzeć na Twojego bloga, bo zawsze coś fajnego z papuguje. Teraz mam ochotę na wszystko.

Ja jutro jadę z Tż. do Wisły.
Mój Tż. został opiekunem do dziecka. Dzwoniła do mnie mama od jednej dziewczynki , co się nią często kiedyś zajmowałam, ale ja nie chciałam brać 5 pracy, a Tż. nie ma nic i zgodziła się jej mama.
ciesze sie, ze pomoglam
milo, ze buciki sie podobaja

gratuluje pieknych ocen

Cytat:
ja też się staram nie porównywać, niestety czasami mój rozsądek przegrywa w tej kwestii

był peeling, maseczka nawilżająca, moczenie stóp i ścieranie naskórka, krem z mocznikiem na stopy.
to naturalne... ja po prostu wole juz o tym nie myslec, trzeba zaakceptowac siebie, latwiej jest...

u mnie leniwie dzis:

regulacja brwi
peeling twarzy i ciala
odzywka na paznokcie
prysznic
balsam babydream
Stary 2011-06-12, 22:06   #4820
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
no to, moze faktycznie potrzebuja podciencia i odzyja
jedwabiu tez nie uzywam, zamienilam to na serum z biovaxa a+e i bardzo sobie chwale
odzywki b/s u mnie tez ciezko, aby ktoras mnie zadowololila, wiec pozostaje przy joannie naturia niebieskiej(nie turkusowej) i zoltej, bo nic narazielepszego nie znalazlam

Też swego czasu używałam tych odżywek, ale w piątek (przez przypadek) kupiłam Mrs. Potter's z aloesem bez spłukiwania i jak na razie chyba przy niej zostanę, bo fajne loczki mam, a poza tym po spaniu dalej są ładne i zbite
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 22:07   #4821
buahhot
Marcelover ♥♥♥

wlasnie zrobilam na szybko pazurki jutro zmyje dzis mi się już nie chce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_5413.jpg (33,6 KB, 37 załadowań)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 22:10   #4822
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Też swego czasu używałam tych odżywek, ale w piątek (przez przypadek) kupiłam Mrs. Potter's z aloesem bez spłukiwania i jak na razie chyba przy niej zostanę, bo fajne loczki mam, a poza tym po spaniu dalej są ładne i zbite
mi nie sluzylyla pani potter's jako b/s, wiec uzywam ja do mycia, tzn aktualnie skonczylam i mysle co zakupic i do mycia i do b/s, bo moje wlsoy sa wybredne...

pokaz swoje loczki

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
wlasnie zrobilam na szybko pazurki jutro zmyje dzis mi się już nie chce
hm, ja bym pokombinowala z tym rozem jeszcze, bo ladnie Ci wyszlo
Stary 2011-06-12, 22:19   #4823
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Tak na szybko odpisuję.
Dziękuję Dziewczyny za miłe komentarze
Caate śliczne buty
angelinmyheart gratuluję
Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 22:36   #4824
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dziękuje Wam za gratulacje. Ja to przy każdej sesji mówię, że najważniejsze to zdać ćwiczenia, żeby móc wszystkie egzaminy pisać.

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 22:37   #4825
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
uwielbiam chleb w jajku
my mamy swoje kury, to czesto u mnie gosci ale z serem i ogorkiem nie jadlam
Ja właśnie tylko z serem, ogórkiem i ketchupem. Uwielbiam
Ale ze względu na kaloryczność rzadko to jem.

No ja aktualnie jestem skazana na sklepowe jajka, ale trójek staram się nie kupować.

<3 <3 <3
Stary 2011-06-12, 22:42   #4826
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Caate zobacz, jutro chce zrobić takie cos na wszystkich paznokciach
100_5424.jpg
bo teraz chciałam tylko spróbować i pomalowalam tylko jedna warstwe lakieru i pazn przeswituje jutro sie pobawię

Stary 2011-06-12, 22:44   #4827
kobietasukcesu
zawsze mam racje

caate: zazdroszczę silnych rąk. Ja mam bardzo słabe. Ale teraz dostałam ciężarki 2,5 kilo (różowe ) więc nimi macham. Przy niektórych ćwiczeniach mi ciężko
I jeszcze mam drugą rzecz, która nie wiem jak się nazywa, ale powiedzmy, że kształtem kojarzy mi się z wyciskarką do czosnku, która wraca sama na swoje miejsce. i sobie to zgniatam jak serial oglądam czy coś.

Nie chcę mieć za nic umięśnionych rąk, chce mieć po prostu takie zbite, niesflaczałe.

A co do nóg- na razie słabo, jedynie spaceruję z 0,5 kg obciążeniem(nie wiem ile ma ta trasa z 5 km, nie wiem ile w godzinę całym szybkiem tempem przechodzę), które w tym tygodniu zmienię na 1 kg. No i muszę powoli zacząć robić jakieś domowe ćwiczenia. I co do nóg tak samo- żeby nie byly trzesące i sflaczałe ani otłuszczone, ale nie chcę też umięśnionych.

Powoli do przodu ogólnie

A teraz idę zmyć oliwkę z włosów, nabalsamować się i wymoczyć stopy.

<3 <3 <3
Stary 2011-06-12, 22:57   #4828
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate zobacz, jutro chce zrobić takie cos na wszystkich paznokciach
Załącznik 4020516
bo teraz chciałam tylko spróbować i pomalowalam tylko jedna warstwe lakieru i pazn przeswituje jutro sie pobawię
faajne ale ja bym sie pobawil z tym co dzisiaj masz, bo ten jasny podstawowy wydaje mi sie ze poszerza Ci plytke

jak wstawilas tak zdjecie dzisiaj sie meczylam i nie udalo mi sie, a tez chcialam

Cytat:
caate: zazdroszczę silnych rąk. Ja mam bardzo słabe. Ale teraz dostałam ciężarki 2,5 kilo (różowe ) więc nimi macham. Przy niektórych ćwiczeniach mi ciężko
I jeszcze mam drugą rzecz, która nie wiem jak się nazywa, ale powiedzmy, że kształtem kojarzy mi się z wyciskarką do czosnku, która wraca sama na swoje miejsce. i sobie to zgniatam jak serial oglądam czy coś.

Nie chcę mieć za nic umięśnionych rąk, chce mieć po prostu takie zbite, niesflaczałe.

A co do nóg- na razie słabo, jedynie spaceruję z 0,5 kg obciążeniem(nie wiem ile ma ta trasa z 5 km, nie wiem ile w godzinę całym szybkiem tempem przechodzę), które w tym tygodniu zmienię na 1 kg. No i muszę powoli zacząć robić jakieś domowe ćwiczenia. I co do nóg tak samo- żeby nie byly trzesące i sflaczałe ani otłuszczone, ale nie chcę też umięśnionych.

Powoli do przodu ogólnie

A teraz idę zmyć oliwkę z włosów, nabalsamować się i wymoczyć stopy.
wybacz, ale przypomnialo mi sie, jak bylismy w TZtem w pizzeri i taka blond kobieta, z dluugi, obrzydliwymi tipsami, wyciagnela to urzadzenie i zaczela cwiczyc a w drugiej rece trzymala piwo

do nog to daze do tego co Ty

co do rak, ja sobie wyrobilam samochodem bez wspomagania i parkowaniem we wroclawiu... jakie ja mialam zakwasy... a ze codziennie jezdzilam, to trening mialam, pod samym domem musze 2x zawracac

teraz od czasu do czasu zrobie pompki i jest okej, bo ja z natury mam grube rece w porownaniu do calego ciala

od jutra intensywnie cwicze, zmobilizowalyscie mnie tymi rozmowami

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej Tak na szybko odpisuję.
Dziękuję Dziewczyny za miłe komentarze
Caate śliczne buty
angelinmyheart gratuluję
Dobrej nocy
dziekuje
milo ze sie podobaja

Cytat:
Ja właśnie tylko z serem, ogórkiem i ketchupem. Uwielbiam
Ale ze względu na kaloryczność rzadko to jem.

No ja aktualnie jestem skazana na sklepowe jajka, ale trójek staram się nie kupować.
jutro zjem na sniadanie ale swoja wersje bo nie mam ogorka, ale kiedys przetestuje Twoja. a ten ser topisz czy dajesz taki plasterek po prostu?
Stary 2011-06-12, 23:02   #4829
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
faajne ale ja bym sie pobawil z tym co dzisiaj masz, bo ten jasny podstawowy wydaje mi sie ze poszerza Ci plytke

jak wstawilas tak zdjecie dzisiaj sie meczylam i nie udalo mi sie, a tez chcialam
przy lewej dłoni mam szerszą płytkę
też kiedyś wizażanka mi wytłumaczyła te zdjęcia. Jak załączysz juz zdjęcia, ponownie klikasz na spinacz i klikasz na nazwe zdjecia (spojrz na screen). Nie wiem czy dobrze Ci wytlumaczylam sprawdz proszę, jak cos to jeszcze raz powiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (15,1 KB, 12 załadowań)

Stary 2011-06-12, 23:05   #4830
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
przy lewej dłoni mam szerszą płytkę
też kiedyś wizażanka mi wytłumaczyła te zdjęcia. Jak załączysz juz zdjęcia, ponownie klikasz na spinacz i klikasz na nazwe zdjecia (spojrz na screen). Nie wiem czy dobrze Ci wytlumaczylam sprawdz proszę, jak cos to jeszcze raz powiem
a to przepraszam

juz testuje

SDC10841-1.jpg

dziala dzieki wielkie!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości