|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
U mnie odwrotnie.
zjadłabym z 10 tysięcy kcal ![]() ale nie zjem
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie patrze na kalorie
![]() ale widze po sobie jak jem tylko 2posilki dziennie, ze cos mi ciezko idzie to jedzenie...
|
#4803 |
|
zawsze mam racje
|
snow: ładne te sandałki. Sama bym takie chciała tylko w jakimś intensywnym kolorze.
A ostatnio sobie kupiłam mega wygodne balerinki w kazarze. Mają super podeszwę i z tyłu są odrobinkę podwyższone. Jeszcze szukam jakiś bardzo wygodnych sandałów. W ogóle łydki mnie ciągle bolą ostatnio, za dużo się siedzi przed komputerem i są efekty. Ale będę ograniczać siedzenie (chociaż przez samą pracę nieco muszę siedzieć) A dzisiaj też odejść nie umiem, bo szukam noclegów na wakacje. Jakieś mieszkania z prlowskimi meblami, tandetnymi wersalkami, metraż 30m, ale u nas w kraju to nazywają apartamentami Idę zmyć glinkę, nałożyć maseczkę nawilizającą. A mój wymarzony jadłospis wyglądałby tak :- rano chleb w jajku usmażony, na to dużo sera i ogórek kiszony - obiad: spaghetti z toną sera -wieczorem pizza a w międzyczasie bym zmieściła ze dwie 200 gramowe tarty z ikei, ze 2 czekolady i jeszcze parę batoników ![]() Ale niestety rzeczywistość jest inna ![]() Niesamowicie zazdoszczę ludziom z jakiś chorym metabolizmem, którzy jedzą jedzą i utyć nie mogą. a w sumie to ich nie lubię ;p nie mogłabym mieć takiej koleżanki, bo umarłabym z zazdrości.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-06-12 o 18:20 |
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy swoje kury, to czesto u mnie gosci ale z serem i ogorkiem nie jadlam ![]() spaghetti zamienilabym na lasagne a z reszta mam tak samo ![]() jeszcze chipsy lorenz czosnkowe lub poludniowe pomidory bym dorzucila ![]() ale teraz to mi wystarczy tylko takie sniadanko i taka kolacja
|
|
#4805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i nigdy to święto nie było dwudniowe, a mówiąc szczerze, to ja nawet nie wiem, co to są zielone świątki Wy tu o pysznościach rozmawiacie, a ja się odchudzam na brzuch zaczęłam ćwiczyć hip hop abs, dzisiaj miałam 4 dzień ćwiczeń i też czasami robię brzuszki i nożyce
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-06-12 o 19:18 |
||
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? czy sama ulozylas?moja kosztowala 170zl, ale ja kupilam ja, od razu jak pokazala sie w saturnie, mialam do wyboru starszy model, tanszy o 20zl, ale ta mi sie bardziej sposodbala i wieksza ma moc i nie zaluje zakupu, mimo ze wiem ze przeplacilam, bo na all wtedy nie bylo, dopiero po 3mieisaca jakos staly po 150zl
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-12 o 19:26 |
|
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
aż z ciekawości sprawdziłam co to są zielone świątki, bo z niczym chrześcijańskim mi się nie kojarzyło, a to po prostu potoczna nazwa dla Zesłania Ducha Świętego. a tak z ciekawostek to tylko do 1957r obchodzono je przez 2 dni, więc jutro na pewno wszystko będzie otwarte
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-06-12 o 19:38 |
|
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, to dziwne, bo moja mama sie wtedy jeszcze nie urodzila, kiedy zanikl ten obrzed, a pamieta to mniejsza o to, dobrze ze sa czynne jutro sklepy
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdziłam na stronie CH i jest jutro czynne.
|
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ściągnęłam go już dosyć temu, ale dopiero teraz się za niego zabrałam. zobaczę jakie będą efekty po miesiącu, a jak jeszcze moje ciało nie będzie mi się podobało, to zrobię tydzień -dwa insanity. więcej nie dam rady, bo potem wyjeżdżam. pamiętam, że to ćwiczyłaś jak efekty, zrobiłaś cały program?info z wikipedii
|
|
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, ja robilam insanity zanim wyjechalam do londynu, to udalo mi sie zrobic chyba niecale 3tyg. pierwsze 2dni byly takie, ze ledwo wstawalam z lozka, o chodzeniu nie bylo mowy... kustykalam. rozcialam sie wczesniej, cwiczylam rowniez, ALE trzeba byc juz dobrze wysportowanym zeby za to sie zabrac, trzeba miec mocne nogi, bo te cwiczenia daja o sobie znac w pierwszym tyg. ja mam mocne rece, wiec 2tyg juz byl o niebo lepszy, 3 to chyba bylo od nowa to co na poczatku lub podobnie (nie pamietam juz) i bardzo zaluje, ze przerwalam, bo efekty bylo widac, ale za bardzo mi w bary poszlo, a ze ja nie chce byc tam przypakowana to dalam sobie spokoj. Jednak figure utrzymalam bez problemu do pazdziernika i we wrzesniu nie wstydzilam sie na plazy pokazac z TZtem na wakacjach ![]() Bardzo spalilam tluszczyk, szczegolnie uda, pupa i brzuszek, ale miesnie, ktore zaczely mi powstawac przerazily mnie... ok
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a utrzymałaś figurę jedząc niezdrowe rzeczy?
|
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero jak wrocilismy, zaczely sie nasze wizyty w pizzeri, jedzenie mamusi, babci i jakos koniec pazdziernika/listopada brzuszek mi sie zrobil, ktory mam do dzisiaj ale TZ zabrania mi cwiczyc, bo stwierdzil, ze za chuda jestem, dlatego ja tu w tajemnicy cos robie ze soba i mu nie narzekam na swoja figure, ale dla siebie chce miec znowu plaski brzuch
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-12 o 20:18 |
|
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na wage tez nie wchodze![]() a cwiczyc bede i bedzie dobrze
|
|
#4816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje bardzo.
Angielski zdałam na 4, Następny egzamin mam dopiero 3 lipca. Cytat:
Myślę, że go wypróbuje, bo ten z Miss Sporty zbytnio nie utrzymuje się na skórze. I buciki prześliczne. Cytat:
![]() Cytat:
![]() snowhitee uwielbiam patrzeć na Twojego bloga, bo zawsze coś fajnego z papuguje. Teraz mam ochotę na wszystko. ![]() Ja jutro jadę z Tż. do Wisły. ![]() Mój Tż. został opiekunem do dziecka. Dzwoniła do mnie mama od jednej dziewczynki , co się nią często kiedyś zajmowałam, ale ja nie chciałam brać 5 pracy, a Tż. nie ma nic i zgodziła się jej mama.
|
|
|
#4817 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nie ma AUCHANA. Chyba
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ja mam jedną szminkę, ale za to sporo błyszczyków w różnych kolorach, mniej i bardziej kryjących, ale zazwyczaj maluję się tylko jednym (półprzezroczystym białym z mnóstwem drobinek) bo w nim czuje się najlepiej |
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() był peeling, maseczka nawilżająca, moczenie stóp i ścieranie naskórka, krem z mocznikiem na stopy. |
|
|
|
|
#4819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milo, ze buciki sie podobaja ![]() gratuluje pieknych ocen ![]() Cytat:
u mnie leniwie dzis: regulacja brwi peeling twarzy i ciala odzywka na paznokcie prysznic balsam babydream
|
|
#4820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też swego czasu używałam tych odżywek, ale w piątek (przez przypadek) kupiłam Mrs. Potter's z aloesem bez spłukiwania i jak na razie chyba przy niej zostanę, bo fajne loczki mam, a poza tym po spaniu dalej są ładne i zbite |
|
|
|
|
#4822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mysle co zakupic i do mycia i do b/s, bo moje wlsoy sa wybredne...pokaz swoje loczki ![]() Cytat:
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tak na szybko odpisuję.Dziękuję Dziewczyny za miłe komentarze Caate śliczne buty angelinmyheart gratuluję Dobrej nocy
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam za gratulacje. Ja to przy każdej sesji mówię, że najważniejsze to zdać ćwiczenia, żeby móc wszystkie egzaminy pisać.
![]() Dobranoc.
|
|
#4825 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale ze względu na kaloryczność rzadko to jem. No ja aktualnie jestem skazana na sklepowe jajka, ale trójek staram się nie kupować.
|
|
#4826 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Caate zobacz, jutro chce zrobić takie cos na wszystkich paznokciach
100_5424.jpg bo teraz chciałam tylko spróbować i pomalowalam tylko jedna warstwe lakieru i pazn przeswituje jutro sie pobawię
|
|
|
|
#4827 |
|
zawsze mam racje
|
caate: zazdroszczę silnych rąk. Ja mam bardzo słabe. Ale teraz dostałam ciężarki 2,5 kilo (różowe
) więc nimi macham. Przy niektórych ćwiczeniach mi ciężko I jeszcze mam drugą rzecz, która nie wiem jak się nazywa, ale powiedzmy, że kształtem kojarzy mi się z wyciskarką do czosnku, która wraca sama na swoje miejsce. i sobie to zgniatam jak serial oglądam czy coś. Nie chcę mieć za nic umięśnionych rąk, chce mieć po prostu takie zbite, niesflaczałe. A co do nóg- na razie słabo, jedynie spaceruję z 0,5 kg obciążeniem(nie wiem ile ma ta trasa z 5 km, nie wiem ile w godzinę całym szybkiem tempem przechodzę), które w tym tygodniu zmienię na 1 kg. No i muszę powoli zacząć robić jakieś domowe ćwiczenia. I co do nóg tak samo- żeby nie byly trzesące i sflaczałe ani otłuszczone, ale nie chcę też umięśnionych. Powoli do przodu ogólnie ![]() A teraz idę zmyć oliwkę z włosów, nabalsamować się i wymoczyć stopy.
|
#4828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak wstawilas tak zdjecie dzisiaj sie meczylam i nie udalo mi sie, a tez chcialam![]() Cytat:
do nog to daze do tego co Ty co do rak, ja sobie wyrobilam samochodem bez wspomagania i parkowaniem we wroclawiu... jakie ja mialam zakwasy... a ze codziennie jezdzilam, to trening mialam, pod samym domem musze 2x zawracac ![]() teraz od czasu do czasu zrobie pompki i jest okej, bo ja z natury mam grube rece w porownaniu do calego ciala ![]() od jutra intensywnie cwicze, zmobilizowalyscie mnie tymi rozmowami Cytat:
milo ze sie podobaja ![]() Cytat:
|
|
#4829 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() też kiedyś wizażanka mi wytłumaczyła te zdjęcia. Jak załączysz juz zdjęcia, ponownie klikasz na spinacz i klikasz na nazwe zdjecia (spojrz na screen). Nie wiem czy dobrze Ci wytlumaczylam sprawdz proszę, jak cos to jeszcze raz powiem
|
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz testuje SDC10841-1.jpg dziala ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

:
mama mowi, ze zazwyczaj w to swieto sa 2dni wolnego i przynajmniej rok temu czesc sklepow byla pozamykana, a pytam dlatego bo mam do oplacenia rate w hipermarkecie i musze to osobiscie zrobic i jutro mija termin i troche sie zmartwilam gdyby bylo zamkniete..

i na wage tez nie wchodze

jutro sie pobawię
dzisiaj sie meczylam i nie udalo mi sie, a tez chcialam