|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
mam kablówkę od miesiąca, ale tak się odzwyczaiłam, że zapominam oglądać cokolwiek
![]() a poza tym jeszcze 4 pudełeczka do rozpakowania, 2 do wyniesienia do piwnicy, puste na śmietnik i będę przeprowadzona
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc, idę medytowac w oparach Padpy
|
#1444 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i muza |
|
|
|
|
#1446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby się fszyscy ode mnie wreszcie odpindolili, kcem spokoj, choć dziś , i w sumie od jakiegoś czasuświadomośc taka mnie ogarnąwszy że spokój to można mieć jedynie na smętarzu , więc , niech się śfiat i fszyscy odpindolą a ja se posłucham muzyki a w gorszych momentach świrkania ptaszków se posłucham.. czy coś... no to może chaupka mała trochę na wiesi ale w miarę blisko miasta, kawłek trawy, , jabłonkę jakąś , koty , i ęnternet , jeno nie blueconnect
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żart, żart
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1449 | |||
|
Zakorzenienie
|
no jaknie jak tak.......
![]() dobra to wedle Twojej wersji masz lat ile??? fefnaście dalej? ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
eee jeszcze zafczas chyba....
|
|
#1450 | ||
|
BAN stały
|
Jestem głąb z matmy, to prawda, ale nie aż taki
Cytat:
Moja nauczycielka od niemca z LO miała podobno straszliwą deprechę w ten dzień (oddała dzieci pod opiekę ojcu, upiła się koniakiem i rzygała dalej, niż widziała, co zrelacjonowała kiedyś mojej siostrze) ![]() Cytat:
![]() --- Skarbek Jesteś w wieku mojej siostry, czy '77?
|
||
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbku
jak ja Ciem rozumiem - ja to tyż od dawien dafna kcę - nie ma związku z wiekiem ino z osaczająco-namolnymi postawami otoczenia święty spokój - pomalucku jednak sobie to wypracowałam - jak ktoś podskakuje to mówię wprost - uciekać musze jeno przed tłumem "tzw sąsiadów" - a uciekam na wieś - tam tez są wścibskie kreatury - ale ich jest mnij i ich łątwiej spławić
|
|
|
|
#1452 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jednak sie sama nie łoszukam nie ma żadnego halo, ale na imprezce rodzinnej na pewno mi ktoś jakieś znajdzie ![]() ![]() mam mam mam chciejstwo !!!! chcę masażu relaksacyjnego - od stóp do głów - robionego przez kobiete - i dnia piękności, a najlepiej tygodnia żeby mi ujędrnili pupę i wszystko odpicowali, oooooooooooo jakimiś mega nowoczesnymi urządzeniami - jaaaaaaa ale by było Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-13 o 01:05 |
|
|
|
|
#1454 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1457 |
|
BAN stały
|
Rachelę uprasza się o pokazanie tató
|
|
|
|
#1458 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziecko znaczy ![]() Cytat:
mój chce motór, ale powiedziałam, że po moim trupie ![]() Cytat:
![]() wiewiór się rozbrykał i ścierpłam na klozecie
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
ło matulu - ale ![]() on w izolatce/wc czyman? ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- zanotuje na wypadek 50tki - bardziej sie przyda
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
napisz co Ci wyszło w tej zagadce mat. o wieku i stosunkach, to się wszystko wyjaśni...
![]() Cytat:
![]() sypiam o wiele lepiej, o ile inne sprawy mi na głowe nie spadają. sąsiedzi lekka patologia, z jednym przypadkiem cięższym ![]() pode mną fryzjer - od 2 tygodni robi remont od rana do wieczora skuwając ściany - kurzy się niemiłosiernie, sąsiadom ściany pękają, a mi nie przeszkadza ![]() wczoraj odkryłam, że jednak występuje jeden śmietnik bliżej do którego nie trzeba iść prawie 10 min i przez główny plac... siedzę sobie w domu przy kompie i słyszę jak w mordowni znajomi gadają aaaa... właścicielka pracuje w sądzie (po drugiej stronie ulicy) i jak byłam z kasą, to powiedziała "... i syn tu ze mną razem pracuje...." co zabrzmiało prawie jak "...i dla synowej znalazło by się miejsce...."
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
i koty w odosobnieniu siedzi, a właściwie śpi li i wyłącznie , a na karmienie i zabawę bierzemy na ręce, na kanape, ale szybko usypia, malutki jeszcze, jeść i spać tylko.
|
|
#1462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
same pozytywy now iesz takiej właścicielki ze świecą szukać ( ciekawe czy ten syn zdatny do czegoś, obadać nie zawadzi )Cytat:
u nas wiewiórki czatują babci w ogródku - siadają w kółko i obserwują co gdzie i jak rośnie ![]() zero strachu ale nie chore - od dawna som i od dawna luuuz - las blisko i tak sobie przychodza na szwedzki stół - jako i koty okoliczne - co dzień to nowy an balkonie, tak wpadają tylko posiedzieć, coś przegryźć i z powrotem na chate swoją - są też sarenki i sowy |
||
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nazwisko fajne...
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy Kotas? szartuje, bez nazwisk tu raczej jednak spikanie się z synem właścicielki może być mieczem obosiecznym - bo co jak go nie zechcesz - mamusia moze być niezadofolona i podnieść czynsza albo i gorzej
|
|
|
|
|
#1465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bierz ![]() to ja spadam, budzik nastawiony na 5.00 kolorowych
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fogle fajna kobieta... ona pracuje, a mąż jej siedzi w domu i gotuje ![]() i ja się już oddalę w objęcia Morfeusza albo innego Wolanda... ![]() Dobranoc
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-06-13 o 01:57 |
|
|
|
|
#1467 | ||||
|
BAN stały
|
Szkoda, że daleko mieszkam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A czemu w środku nocy wstajesz? ![]() --- Ja też spadam, paputki |
||||
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bedzie coś ![]() ja tysz - kończę herbatke - ja mam pobudkę o 7.00 chyba ciao |
|
|
|
|
#1469 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Vesenko śliczne zdjęcia! Rozumiem, że urlop się udał?
zmykam do pracy - cały tydzień przede mną
|
#1470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Idę do pracy, a potem po płytki . Myślicie, że wybiorę płytki łazienkowe w pierwszym sklepie? Przejrzałam wczoraj mnóstwo płytek i jak na razie żadne mnie nie powaliły , jedynie do kuchni chyba wybrałam ![]() Spadam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

, jak coś to sorrry)

Moja nauczycielka od niemca z LO miała podobno straszliwą deprechę w ten dzień (oddała dzieci pod opiekę ojcu, upiła się koniakiem i rzygała dalej, niż widziała, co zrelacjonowała kiedyś mojej siostrze)
Jesteś w wieku mojej siostry, czy '77?

prawie popuściłam przy tym dziś bo doczytałam w przelocie do tego momentu zanim padłam, łzy tryskały mi jak w bajkach Manga
mój chce motór, ale powiedziałam, że po moim trupie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)