Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-12, 23:22   #1441
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
no ale wiesz są ludzie i taborety
ale żeby się klamką urodzić to trzeba mieć szczęście

dastin trzymam

a i ja tez proszę jutro o bo mam też egzamin no i zmykam spać, dobranoc
Stary 2011-06-12, 23:27   #1442
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość

dastin trzymam

załatwione i dobranoc
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 23:32   #1443
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
dastin ee może ona się spodziewała jakiegoś przyjęcia zaręczynowego? No gdyby to była Twoja mama to jeszcze, że może TŻ nie prosił o Twoją ręke czy coś. Ale jego mama? Może to Ty powinnaś była o niego prosić u jego rodziców? A powiedzieliscie to im jakos... oficjalnie i uroczyscie jak sie zareczyliscie?

Kochane uciekam spać. Jutro egzamin trzymajcie prosze kciuki
Dobrze wiedziała, że jesteśmy zaręczeni tylko nigdy się tym nie zainteresowała. Nawet ostatnio pisałam tutaj, że mój pierścionek zaręczynowy zobaczyła dopiero po 2 latach od zaręczyn. Nie wiem o jakie zaręczyny jej chodziłoMój Tż jej powiedział jej, żeby się nie nastawiała na oświadczyny bo takowych nie będzie. Tak postanowiliśmy z Tż-tem bo uważamy, że jest to zbędne... Masz rację, moja mama mogłaby coś takiego powiedzieć na ten temat ale jej to nie przeszkadza i rozumie

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:

dastin trzymam

Za mnie trzymasz kciuki? Chyba chodziło Ci o mia8544

Ja również za Was trzymam kciuki dziewczyny

Też lecę spać, dobranoc
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 00:32   #1444
Linaewen
Zakorzenienie

A myśmy wrócili wyśmiani i TŻ wcięty ze spotkanka
A teraz idę spać

A co do jedzenia to Wam powiem, że ja dość szybko TŻcią rodzinę nauczyłam, że jem tylko tyle ile mam ochotę. Jak dwa razy zostawiłam pół porcji na talerzu-mimo, że mówiłam ile chcę to mi nawalili-to za trzecim razem dostałam tyle ile chciałam . Szwagier się odgrażał, że mnie zmusi do jedzenia [w żartach] to mu całkiem poważnie odpowiedziałam, że nie tacy próbowali i życzę szczęścia. I finito.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 00:39   #1445
andzia1989r
Zakorzenienie

http://www.wikary.pl/?1496 uśmiałam się jak dzika chrumka podczas rui

I tym pozytywnym akcentem mówię wam dobranoc
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 01:36   #1446
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
http://www.wikary.pl/?1496 uśmiałam się jak dzika chrumka podczas rui

I tym pozytywnym akcentem mówię wam dobranoc
aż strach za mąż wychodzić
Stary 2011-06-13, 06:58   #1447
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Acha i zapomniałam jeszcze napisać, że wczoraj wkurzyła mnie moja teściowa... Przyszła do niej koleżanka i mnie przedstawiła jako "dziewczynę " mojego Tż-ta. Mój Tż poprawił ją i powiedział, że jestem narzeczoną. Spojrzała się tylko dziwnie i poszła... Dodam, że mój Tż pod tym względem jest bardzo wyczulony. Kiedy przyszła sama po coś do kuchni to mój Tż zapytał dlaczego tak powiedziała, przecież już od dawna jesteśmy zaręczeni itd. A ona powiedziała:"Ato dla Ciebie taka duża różnica? Dziewczyna a narzeczona?" a po chwili dodała:"Ja na żadnych zaręczynach nie byłam więc jak dla mnie to jest tylko dziewczyna"Myslałam, że tam padnę
Oj też bym się wkurzyła co za tekst.

Ja uciekam na egzamin, trzymajcie kciuki, bo naprawdę kiepsko to widzę

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 07:12   #1448
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
no standard- ciasta i tort i alkohol sami. Tylko na toast szampan jest już w cenie Ale mam taka pania która piecze pyyszne ciasta

http://www.osteria-tarnow.pl/galeria.html tam ta ostatnia część galerii gdzie sa też zdjęcia z kręgielni to ta sala
Bardzo ładna a jak macie znajomą od tych ciast to super ja będę musiała wykombinować, gdzie załatwić ciasta na paczki dla gości
Trzymam za egzamin

Cytat:
Faceci Jak już ich wciągnie jakaś gra to nic nie widza co się naokoło nich dzieje. Ja to bym wyszła trzaskając drzwiami jak by mój TŻ tak zrobił
Kolejny raz się okazuje, ze reaguje jak facet chyba żyje w związku homoseksualnym dokładnie tak samo mam, bardzo często wciaga mnie jakaś gra lub książka i po mnie, jakby mnie nie było dlatego po części rozumiem, bo to takie troche niezależne od woli człowieka..

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Ja dziś rozmawiałam z mama i powiedziałą mi, że wczoraj w nocy przybiegła do nas do domu młoda sąsiadka z dziećmi i blagała żebo moja mama ją przyjeła. Okazało się, że mąż ją pobił. Ona 3mała na ręku małe dziecko a on ją chciał do wanny wrzucić i utopić... Koleś przyszedł do nas do domu i zaczął walić w drzwi i wyzywać, że moja mama ma otworzyć. Ona go zaczęła straszyć policją. Jak wchodzimy do nas do domu to najpierw wchodzi się przez taką przybudówkę i mamy tam dużo małych okien, I ten koleś wybił nam 6 okien! Gołymi rękami. Mama się przestraszyła i zadzwoniła na policje. Przyjechali i zabrali tego pier...dolo..nego alkoholika! A ta dziewczyna powiedziała że w poniedziałek jedzie załatwiać wszystko do rozwodu. Szkoda mi takich ludzi.
Masakra... ja bym go za jajka na słupie powiesiła niech się dalej rzuca...

Cytat:
Wkurzyła mnie dzisiaj ta dziewczyna brata mojego Tż-ta...Siedziałam z Tż-tem w pokoju a ta przeszła koło mnie i potraktowała mnie jak powietrze...Czekałam aż mi powie cześć ale się nawet nie spojrzała w moją stronę więc złośliwym tonem powiedziałam "Czeeeść"to odpowiedziała nie spoglądając na mnieMusiałam to napisać bo jestem strasznie na to wyczulona. Kultura wymaga tego, że jak się wchodzi do pomieszczenia to się mówi dzień dobry albo cześć a ona ani be ani meNiewychowana dziewucha...
Też by mnie to rozdrażniło może ona jest o coś zazdrosna albo coś? albo po prostu niewychowana

Cytat:
Acha i zapomniałam jeszcze napisać, że wczoraj wkurzyła mnie moja teściowa... Przyszła do niej koleżanka i mnie przedstawiła jako "dziewczynę " mojego Tż-ta. Mój Tż poprawił ją i powiedział, że jestem narzeczoną. Spojrzała się tylko dziwnie i poszła... Dodam, że mój Tż pod tym względem jest bardzo wyczulony. Kiedy przyszła sama po coś do kuchni to mój Tż zapytał dlaczego tak powiedziała, przecież już od dawna jesteśmy zaręczeni itd. A ona powiedziała:"Ato dla Ciebie taka duża różnica? Dziewczyna a narzeczona?" a po chwili dodała:"Ja na żadnych zaręczynach nie byłam więc jak dla mnie to jest tylko dziewczyna"Myslałam, że tam padnę
Za✂✂✂isty tekst, nie ma co.. Popisała się swoją dorosłościa nawet jeśli jej to nie odpowiadało jak ogłosiliście swoje zaręczyny to mogła to powiedzieć Twojemu TŻ, a nie wyskakiwać z takim tekstem przy Tobie...

Cytat:

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ja uciekam na egzamin, trzymajcie kciuki, bo naprawdę kiepsko to widzę

Dzień doberek
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 08:01   #1449
andzia1989r
Zakorzenienie

Dastin- dziwna ta Twoja matka Tż. U nas zaręczyn jeszcze nie było a i jego i moi rodzice traktowali nas poważnie, jego rodzina nawet wypowiedziała się o mnie per narzeczona zanim nią zostałam... W głowie mi się coś takiego autentycznie nie mieści, ma tupet kobieta...

Przecież takie zaręczyny w domu z rodziną to dla mnie po prostu cyrk i szopka... Pół rodziny sproszone aparaty w gotowości... Zaręczyny to intymna chwila we dwoje, tylko dla nas, a nie spęd rodzinny... Potem poznac rodziców, zorganizowac jakąś kolację OK, ale PO zaręczynową, nie zaręczynową...

A tak w ogóle to dzien doberek... Idę do roboty... Ale policzyłam, że odliczając wesele i jeden dzień wolny jaki MUSZĘ miec to zostało mi 37 dni chodzenia do tej przeklętej roboty. bajabongo byle do końca lipca
Stary 2011-06-13, 08:08   #1450
justynka1989
Raczkowanie

Hej dziewczęta ja prawdopodobnie też będę PM 2013 za niecałe 2 tyg jedziemy obejrzeć salę z rodzicami, nam się bardzo podoba, ale to bardzo, na zdjęciach nie jest aż taka ciekawa ale na żywo jedziemy z rodzicami, mam nadzieję, że im się spodoba i jak tak to jedziemy z zaliczką rezerwować salę a Wy dziewczęta macie już też sale zarezerwowane??
justynka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 08:25   #1451
aga512152
Rozeznanie

Cześć dziewczyny ! wróciłam.... co to był za weekend... szaleństwo. zrobiłyś wszystkie dekoracjie teraz w piątek ubieramy sale a w sobote rano kościół. dekoracje wyszły piękne. Jestem szczęśliwa bo ręka w ogóle nie boli.
A tu jak zwykle naskrobane, nie próżnujecie!
malinka_070190 super w ogóle że Twoja Mama pomogła tej kobiecie, bo ile razy się słyszy że ludzie są obojętni na krzywdę innych. Biedna ta Kobieta, żeby z własnego domu musiała uciekać przez takiego psychola....
dastinTwoja Teściowa zachowała się nie właściwie, ale to wiesz sama. Chyba bym jej tam odpowiedziała coś brrrr.... u Nas też było tak że Rodzicom tylko oznajmiliśmy, pojechaliśmy do jedynych i drugich na kawkę. Bo zaręczyny były sam na sam (bez całej otoczki rodziny, aparatu itp) mi to nie było potrzebne i rodzina to uszanowała..
malinka9191FlightlessBirdmia8544 trzymam za Was kciuki
Stary 2011-06-13, 08:31   #1452
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka1989 Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta ja prawdopodobnie też będę PM 2013 za niecałe 2 tyg jedziemy obejrzeć salę z rodzicami, nam się bardzo podoba, ale to bardzo, na zdjęciach nie jest aż taka ciekawa ale na żywo jedziemy z rodzicami, mam nadzieję, że im się spodoba i jak tak to jedziemy z zaliczką rezerwować salę a Wy dziewczęta macie już też sale zarezerwowane??
Witaj
No ja jeszcze nie mam zarezerwowanej sali

Hej wszystkim Zaraz usnę tak się nie wyspałam Ma przyjść do mnie ktoś z funduszu emerytalnego żeby mnie zapisać a tak to siedzę i się nudzę
Stary 2011-06-13, 08:43   #1453
justynka1989
Raczkowanie

www.domweselny-zukow.pl zobaczcie same i powiedzcie co o tej sali myślicie i czy ceny są przystępne?? tam wszystko jest napisane co jest w cenie - tj. my musimy dokupić tylko alkohole - szampan, wino, wódka, i torta. A cena na 2013 r. to 190 zł / osobę wesele i poprawiny
Stary 2011-06-13, 08:47   #1454
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
www.domweselny-zukow.pl zobaczcie same i powiedzcie co o tej sali myślicie i czy ceny są przystępne?? tam wszystko jest napisane co jest w cenie - tj. my musimy dokupić tylko alkohole - szampan, wino, wódka, i torta. A cena na 2013 r. to 190 zł / osobę wesele i poprawiny
No jak dla mnie sala przepiękna
Co do ceny to się jeszcze nie orientuje za bardzo ale jak na moje oko to 190 zł wydaje mi się być dobra ceną, tym bardziej że to razem z poprawinami
Stary 2011-06-13, 08:47   #1455
Linaewen
Zakorzenienie

Witam, piękne
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-06-13, 08:50   #1456
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:

Menu wydaje się bogate, ale moim zdaniem tylko się wydaje. Dopytajcie się ILE kawałków mięsa wypada na osobę (optymalnie powinno byc 4), oraz o jaką ilośc w gramach chodzi w sałatkach itd itp. Dopytajcie ILE litrój napoju na gościa jest wliczone w cenę (czy w ogóle jest wliczone, a jeśli przekroczycie ten pułap ile koszt jednej buteleczki). Podobnie jeśli chodzi o ilośc ciast itd.

Uczulam Cię bo menu za osobę na 2 DNI mają podejrzanie tanie (zwykle 190zł to cena za w miarę przyzwoite menu na 1 dzień wesela) i obawiam się, że tego jedzenia może byc w rzeczywistości ma.lutko. Niby będzie wszystko co w menu, ale i.lości mikroskopijne.

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

A ja czekam na telefon z pracy... Debil zgubiłam kartkę gdzie miałam numery dziewczyn, a... mojej siostrze nie odpaliło auto... dojazd mam tak kiepski, że w pracy byłabym najwcześniej przed 11... a ja po 2h nie przejmę po chince kasy fiskalnej (ona w 2h może narobic manka, które pokryc musiałabym JA). Czekam aż zadzwonią o 9 i mam nadzieję, że nie będzie z tego wielkiego dymu... Bo kurde nie moja wina no:/
Stary 2011-06-13, 08:51   #1457
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Sala wygląda zacnie, ale gdzie oni chcą 100 osób pomieścić to ja nie wiem :P
Stary 2011-06-13, 08:59   #1458
aga512152
Rozeznanie

My też sali nie mamy jeszcze zarezerwowanej, ale już mamy na"oku" a sala jest sprawdzona i w ogóle.
Andzia dobrze mówi dowiedz się dokładnie co i jak z wagą potraw, ja bym popytała osoby które już miały wesele tam jak to wyglądało cenowo/organizacyjnie.
Andzia będzie dobrze, może akurat rozejdzie się po kościach, przecież sytuacje losowe zdarzają się każdemu.
Stary 2011-06-13, 09:00   #1459
19monisia89
Zakorzenienie

hej hej heeeeeeeej!

wróciilam do Was po weekendowej nieobecności

kurde, ostatnio rozmawialyśmy o szpitalach, a wczoraj byłam w dwóch
Siostra TŻa miała drugą operację na nerkę (pierwszy raz źle pozszywali..), a w drugim leży przyszła bratowa TŻa..miała operację kolana. no kurde dzisiaj jestem nieprzytomna.. :|

a co tam u Was?

wybraliśmy kolor na domek
iii.... część rodziny TŻa została powiadomiona o dacie ślubu ;P (do powrotu mojej mamy z Włoch nikt nic dokladnie nie wie ;P)

04.01.2014r.

Edytowane przez 19monisia89
Czas edycji: 2011-06-13 o 09:03
19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 09:11   #1460
justynka1989
Raczkowanie

Dziewczyny jak tam pojedziemy to popytamy się dokładnie, nie pytaliśmy o takie rzeczy, bo nie orientujemy się tak bardzo i nie wiedzieliśmy za bardzo o co pytać:0 Ale powiem tak - -słyszałam od wielu osób, znajomych moich, znajomych mojej mamy, że jedzenie jest przepyszne, sala piękna (co sami widzieliśmy i jesat duża 100 os spooookojnie się zmieści, jak byliśmy tam bo były stoły rozstawione na 140 osób i też było spoko). Wszyscy co tam byli byli wręcz zachwyceni i mówili, że dużo jedzonka i pyszne. Blacha ciasta jest na 9 osób - nie wiem czy to dużo czy mało, na poprawinach jest deser lodowy na osobę, alkohole sami kupujemy - ile wy kupowaliście??? moja teściowa mówi, że 1l/parę na dwa dni. Powiedzcie mi też jaka ilość napojów jest wystarczająca? Bo mówicie byśmy zapytali ile, ale ja nie wiem ile to dużo, a ile mało. Acha a jeśli chodzi o mięso DO OBIADU do jest 20 kawałków różnego mięsa na 8 osób tj. 2,5 kawałka na osobę, ale mi się to wydaje wystarczająco, bo to wychodzi na to, że 4-terech gości zje 3 kawałki tj, np. mielonego, schabowego, devolaia, a kolejnych 4-terch 2 kawałki. Myślę, że to wystarczająco. Acha i 9 lipca moja sąsiadka tam będzie miała wesele, więc też od niej dowiem się co i jak.
Stary 2011-06-13, 09:19   #1461
19monisia89
Zakorzenienie

Justynka, z tego co się "orientuję", to liczy się 0,5l/os.

wczoraj widziałam "nową", kolejną siostrzenicę TŻa i moje dwie przyjaciółki z podwórka są w ciąży

04.01.2014r.

Stary 2011-06-13, 09:21   #1462
Linaewen
Zakorzenienie

Kalkulator: http://djwodzirej.info/Kalkulator_napojow
Tylko że to na samo wesele. Więc ewentualnie przelicz sobie dwa razy:na wesele i obiad i będziesz miała mniej więcej potrzebną ilość. Możesz też zapytać się w sali, bo oni mają doświadczenie
A myślę, że jeszcze żadna z nas nie kupowała nic weselnego [no, mój TŻ ma spinki i koszule, ale to przy okazji będzie ślubne, a nie w tym celu kupowane ].

A, bo sala na zdjęciu nie wygląda na tak dużą

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Weź nic nie mów o dzieciach i ciążach Ja chciałabym swoje, ale jeszcze z kilka lat poczekam
Stary 2011-06-13, 09:25   #1463
aga512152
Rozeznanie

19monisia89BRAWO za wybór koloru domku i na jaki się zdecydowaliście??
bukiet z Twojej miniaturki strasznie mi się podoba, znów się zastanaiwałam czy Ty to Ty czy nie;p
justynka1989 idę na wesle teraz w sobotę i powiem Ci że moi znajomi kupowali napoje (sok pomarańczowy/ brzoskwiniowy- rozlewany do dzbanków także cały czas donoszony. coca cola, woda gazowana/niegazowana sprit wychodzi średnio 4l na głowę na 2 dni wesele na 88 osób ) dodatkowo umówiła się z hurtownią że co nie zjedzie a będzie całe może oddać (zapłaciła kaucję za ten towar) alko. mają 1l na parę ( wliczone są w to wszyscy goście w tym dzieci. osoby które w ogóle nie piją) dodatkowo kupione są 2 kartony wódki na bramy, konkursy.
Musisz pamiętać też o tym że latem ludzie więcej wypiją napoi niż zimą, gdzieś słyszalam że nawet ludzie patrzą na to czy sala jest klimatyzowana czy nie .
a z tymi mięsami to nie wiem czy dobrze kombinujesz, bo co zrobisz jeślinp już 4 gości zje po te 2.5, 3 ?? kawałka mięsa np devolaia, schabowego i mielonego a już następna osoba z pozostałej4 też będzie chciała zjeść nie tylko 2 a trzy kawałki. (nie wiem czy mnie zrozumiałaś ale mam nadzieje że tak;p )

u mnie zostałam ja i jeszcze 3 koleżanki które nie mają dzieci (chodzi o klasę z technikum;p) ja też bym chciała brzdąca takiego małego już, ale wiem że muszę być na swoim zarówno ja jak i TŻ , mieć za co je utrzymać i wychować.

Edytowane przez aga512152
Czas edycji: 2011-06-13 o 09:28
aga512152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 09:28   #1464
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Kalkulator: http://djwodzirej.info/Kalkulator_napojow
Tylko że to na samo wesele. Więc ewentualnie przelicz sobie dwa razy:na wesele i obiad i będziesz miała mniej więcej potrzebną ilość. Możesz też zapytać się w sali, bo oni mają doświadczenie
A myślę, że jeszcze żadna z nas nie kupowała nic weselnego [no, mój TŻ ma spinki i koszule, ale to przy okazji będzie ślubne, a nie w tym celu kupowane ].

A, bo sala na zdjęciu nie wygląda na tak dużą

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Weź nic nie mów o dzieciach i ciążach Ja chciałabym swoje, ale jeszcze z kilka lat poczekam
Też bym bardzo chciała, ale mój TŻ nie chce nawet o tym słyszeć na razie
Stary 2011-06-13, 09:31   #1465
justynka1989
Raczkowanie

no nie wiem jak to z tym mięskiem ...... ale wydaje mi się, że chyba nie będą jeść aż tak dużo tego mięska bo to przecież tylko obiad, a później też będzie inne jedzonko nie tylko sałatki, aga 1l/parę ale na dwa dni???? A sala jest klimatyzowana.
Stary 2011-06-13, 09:32   #1466
malinka_070190
Zakorzenienie

Dzień dobry Moje piękne;*
Ja dzień zaczynam od tabletek przeciwbólowych...

justynka witaj
dastin no Twoja teściowa zachowałą się dośc dziwacznie. A o dziewczynie brata TŻ to już wogóle się nie będę wypowiadać. Ja też jestem wyczulona na tym punkcie, że jak się wchodzi to się wita.
malinka powiem Ci tak, że ja kiedyś broniłam się rękoma i nogami żeby Mój TŻ nie wyjeżdżał za granice, nie chodziło mi o to, że mu nie ufam. Ale sama wiesz jak to jest. Ale wkońcu podjeliśmy decyzję że wyjedzie. I to był strzał w dziesiątke, bo dzięki temu dowiedzieliśmy się jak bardzo się kochami i ten wyjazd jeszcze bardziej nas do siebie zblizyl i umocnił nasz związek. To był dla nas sprawdzian który zdaliśmy na 5 teraz mieszkamy razem
no ale wiem co czujesz i mogę Ci tylko doradzić żebyście spróbowali na spokojnie porozmawiać

Dziewczyny dowiedziałąm się dziś, ze mój znajomy spadł z drzewa na korzeń. Kocheń przeszedł mu przez odbyt i wbił się do żołądka... Ten chłopak jeszcze sam doszedł do domu. W szpitalu zrobili mu operację, ale nie dają mu dużej szansy na przeżycie... W środku ma wszystko porpzrywane...;( a chłopak ma 22 lata...

Dziewczyny 3mam kciuki za Was;*

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 09:32   #1467
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym bardzo chciała, ale mój TŻ nie chce nawet o tym słyszeć na razie
Mój chce, tylko co z tego, jak nie mamy za co
Stary 2011-06-13, 09:35   #1468
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
19monisia89BRAWO za wybór koloru domku i na jaki się zdecydowaliście??
bukiet z Twojej miniaturki strasznie mi się podoba, znów się zastanaiwałam czy Ty to Ty czy nie;p
zdecydowaliśmy się na taki jasny żółty ;P ciężko było cokolwiek wwybrać, bo kurcze TŻ nie wiem dlaczego wybrał czerwony dach:/ chociaż w sumie podczas wczorajszej drogi powrotnej widzieliśmy masę takich połączeń kolorystycznych no i .. chyba nie będzie tragedii

bukiet też bardzo mi się podoba:P Tylko szkoda, że nie mój

z mojej klasy z technikum (w sumie byłyśmy tylko we 2), 2 już wyszły za mąż.. ja jestem po zaręczynach no i jeszcze jedna w związku, ale bez żadnych planów ;P no i jeden kolega ma 2 dzieci, każde z inna dziewczyną ;P
a z gimnazjum... wolę nie mówić na jakieś 18dziewczyn z mojej klasy, już chyba z 5 czy 6 dziewczyn po ślubie i większość z dzieckiem..

mój TŻ juz by chciał dziecko... i już nawet nie jest dla niego przeszkodą to, że jeszcze dom jest niewykonczony. tylko najpierw ślub;p

malinka, omg, wolę nie wyobrażać sobie tego wypadku

04.01.2014r.

Edytowane przez 19monisia89
Czas edycji: 2011-06-13 o 09:38
Stary 2011-06-13, 09:35   #1469
aga512152
Rozeznanie

tak 1l para na dwa dni zapomniałam dodać,, że mają zakupione też 25 butelek czerwonego wina, 10 białego i piwo sporo (nie pamiętam ile
Monia My wybraliśmy ciemne cappuccino z kremowymi "wstawkami" takie jak wnęki okien dach też czerwony ale myślę że nie będzie się gryzło...
I tu też TŻ uparł się na taki dach
[B]malinka_070190[B/]aż mi ciarki przeszły, przeżyłam szok

Edytowane przez aga512152
Czas edycji: 2011-06-13 o 09:40
aga512152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 09:38   #1470
malinka_070190
Zakorzenienie

Jejciu ja też bym już chciałą przygotowania do swojego ślubu...

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości