|
|
#3691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3692 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to dlatego, że wszystkie moje kuzynki (siostry) są ode mnie strarsze i jak się rozkręciło...Cytat:
Cytat:
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka, Ty wracasz nad morze na wakacje, prawda? Kiedy jedziesz już tak na stałe? Pamiętasz o mojej PW? Nie mam teraz czasu, żeby się gdzieś umówić
a chciałabym Cię złapać jeszcze zanim wyjedziesz...mmmmmm, ale ja swoją powinnam oddać 2 tygodnie temu
|
#3694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na wakacje wyjezdzam dopiero w lipcu, jeszcze zdazysz mnie zlapac Jak cos to zapraszam do siebie na kawke |
|
|
|
|
#3695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() wtorek, środa i czwartek w przyszłym tygodniu mam otwarcia więc jest wtedy mało ludzi
|
||
|
|
|
#3696 |
|
maszyna, nie człowiek
|
TŻ Kasiencji stary? To ja mojemu może faktycznie kupię na następne urodziny krzemień, żeby mógł wspominać dzieciństwo, ale zarzeka się, że ma i żebym nie kupowała
A ja muszę poszukać jakiejś pracy zarobkowej... II rok, ja nautrzymaniu rodziców, wiem, że to jeszcze nic nadzwyczajnego, ale nie jestem z osób ciągnących od rodziców czy dziadków pieniądze, więc czasem mam kasy naprawdę mało - tyle ile wpadnie od czasu do czasu, a potrzeb niestety coraz więcej
|
#3697 |
|
Pani Buka
|
ano. ja w tym roku miałam przypływ kasy ze stypendium, ale w przyszłym roku się nie spodziewam... tzn jak ktoś miał chociaż jedną poprawkę to chyba w ogóle nie liczy się w rankingach czy jak to jest?
może poszukam więcej osób na korki albo coś, i będę szperać po ogłoszeniach, może trafię coś ciekawego
|
#3698 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie wiem jak to liczą do stypendium, ale u mnie gdy po średniej brali ludzi na seminaria, to brali średnią nie patrząc na poprawki a nawet...wpisy warunkowe. I o ile rozumiem jakby brali pod uwagę wszystkie zamknięte semestry, ale brali tylko pierwsze dwa, więc kolega który na drugim roku w ogóle olał jeden egzamin od kopa dostałby się na każde seminarium jakiego by nie wybrał, pomimo wpisu warunkowego
Dla mnie lekka paranoja. A jeśli chodzi o stypendium to na poprawki chyba nie patrzyli, tylko ogólnie na średnią.A co do korków to liczę że skoro "matura z matematyki była taka trudna!" to załapię w wakacje kogoś, kto ma poprawkę w sierpniu. Tacy ludzie zwykle są na tyle zdeterminowani, że da się ich nauczyć tak, by te maturę zdali. Byleby tylko nie trafili mi się sami ludzie, którzy są bardzo chętni na korepetycje, ale jeśli zgodze się ot tak, wolontariacik zrobić sobie albo jeszcze spuszczę z ceny albo potem mi jakoś zapłacą...
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2011-06-13 o 11:53 |
|
|
|
#3699 |
|
Copyraptor
|
Babyyy, przyszedł mi ten balsam z nivei w końcu
I ja też się spadam uczyć... |
|
|
|
#3700 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Koncze studia i zaluje, ze nie mam sobie co do CV wpisac...chyba ze fajne wspomnienia |
||
|
|
|
#3701 | ||
|
Zakorzenienie
|
dasz radę
![]() Cytat:
Tylko do średniej wliczją Ci tę 1 i średnia jest niższa, ale jak resztę ocen masz dobrych a rok nie wypadł zbyt dobrze to jest szansa do mnie właśnie też ![]() Cytat:
, ja znam osoby które są na 4 czy 5 roku mają zajęcia max kilka godzin w tygodniu...
|
|
#3702 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Z jednej strony wiem, ze to nic nadzwyczajnego, ale z drugiej gdyby nie bardzo rozwalony plan, przez który w kazdy dzien tygodnia o dziwacznych godzinach miałam jakieś ćwiczenia, to spokojnie mogłabym pracować w tym semestrze. A na 3 roku mam upchane trochę zajęć, więc nie sądze, by mi się udało wcisnąć pracę. Ponoć na 4-5 roku jest to już możliwe.
|
#3703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jeżeli chodzi o zrzucenie tłuszczyku skądkolwiek, to tylko ćwiczenia aerobowe, a więc jeżeli to koniecznie musi być siłownia to w grę wchodzi bieżnia, orbitrek, rowerek.... najlepiej na małym obciażeniu, za to stałym i dość szybkim tempem . Pozatym na każdej siłowni jest trener do którego warto się zgłosić przed cwiczeniami, powiedziec mu z czym mamy problem i on rozpisze trening albo przynajmniej powie co w jakiej kolejności robić.
|
|
|
|
|
#3704 |
|
Pani Buka
|
doszedł Coastal
|
#3705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moje samopoczucie dziś tragiczne :/
|
|
#3706 |
|
Nie depcze krokusów
|
Byle jej nie przedziurawić
![]() Moje tyż. Kiedy spotkanie? Bab mi brakuje.
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba się nie wyspałam.
Jadę dziś do Wawy, wracam w środę - możemy się spiknąć na jakieś imieninowe pifko
|
#3708 |
|
Nie depcze krokusów
|
Przy pełni Księżyca... interesting...
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-06-13 o 14:55 |
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
emilka, hard mam do Was pytanie
![]() czy Wy studiujecie to samo? na agh obie? na moim wydziale może ?bo mam plan na życie żeby iść na podyplomówkę jak będe na 5 roku studiów i skonczyć jednocześnie podyplomowe i magistra
|
|
|
|
#3711 |
|
Konto usunięte
|
no własnie, piwkaa
![]() Hula da się iść jednocześnie na podyplomówkę i mgr. Robiło tak dużo osób z UEku |
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
no bo własnie nie byłam pewna, ale doczytałam na stronie mojego wydziału że mozna
i tylko póxniej żeby zdać egzamin państwowy jest potrzebny magister
|
|
|
|
#3713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko jeszcze nie wiem czy na agh czy na ueku/polibudzie...A temat troche znam bo jestem na zblizonej specjalnosci na studiach
|
|
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ma ktoś może na zbyciu operat z wyceny bo musze na zaliczenie taki zrobić a nie wiem jak się do tego zabrać
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Pani Buka
|
zawsze myślałam że trzeba mieć już skończone studia mgr żeby iść na dyplomówkę
![]() jak już się wzięłam za naukę, to komuś się zachciało kosić trawę dokładnie pod oknem
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc nie trzeba być magistrem
|
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Mój krem jeszcze nie doszedł
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-06-13 o 22:48 |
|
|
|
#3718 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
O, to może i ja w końcu dostałam, bo mam jakieś awizo
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Ale to dlatego, że wszystkie moje kuzynki (siostry) są ode mnie strarsze i jak się rozkręciło...
)

Dla mnie lekka paranoja. A jeśli chodzi o stypendium to na poprawki chyba nie patrzyli, tylko ogólnie na średnią.