|
|
#1471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() ![]() A tak na serio, ja też nie lubiłam, bo jak byłam mała i siostra oglądała, to się tego małpoluda bałam ![]() Dopiero dużo później obejrzałam, bo nie mogłam pominąć filmu z uwielbianym Fordem naprawdę kino rozrywkowe na najwyższym poziomie, bier i oglądaj Cytat:
![]() teraz oblecieliśmy tylko w 3 godz. całość i trza było wracać - do dom daleko... Ale jaką tam macie piękną katedrę! jedno z piękniejszych kościelnych wnętrz jakie widziałam (a nasze cudne auto spaliło przez cały dzień benzyny za 100 złotych to bilety na pociąg do warszawy dla 3 osób by drożej wyniosły... )edit: chciałam jeszcze dodać, że w Sandomierzu są śliczne tablice rejestracyjne - TSA ![]() a w Brodnicy CBR
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-13 o 09:23 |
||
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ju, jestem prawie pewna, że In Black Ci się nie spodobają. Dla mnie to jest sklep z papeterią wysmarowany kremem do wafelków, żadnych wiśni, żadnych mroków. Niby z tych lżejszych, ale mdły jak diabli. Ves, świetne te zdjęcia, szczególnie okoliczności przyrody Sos czosnkowy wylał mi się na kanapkę z dżemem truskawkowym
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko daleko mam ![]() Spadam do pracy. Miłego dnia
|
|
|
|
|
#1474 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
masazyk to ja tez chetnie ![]() przeczytałam ze sie rozbryzgał Cytat:
tablice rzondzom w sandomierzu byłam z 12 lat temu moznaby sie wybrac w sumie
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dziś poszukam szpilek... A dzień piękności świetny pomysł Śniło mi się, że był listonosz z trzema przesyłkami- a dwóch się co najwyżej spodziewam...
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
nowoczesna kuchnia
śniło mi się, że piłam u swoich znajomych i namawiałam ich na wyjazd do miasta na jakiś festiwal ciężkich brzmień, ale nie chcieli, to się nabzdyczyłam i wróciłam do domu. Film mi się urwał i obudziłam się pod sceną na koncercie behemotha Cytat z internetu, temet Upadki dobrych zespołów: "Sepultura - do Roots - a potem bambus folk"
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Skleroza- apropo Sandomierza- jutro Wojtek będzie tam miał zdjęcia w "Ojcu Mateuszu" (serial)
Betty, ma coś wziąć?
|
#1478 |
|
BAN stały
|
Maju, Pandziu - może się zainspirujecie?
![]() Chyba też muszę się jeszcze zastanowić nad stylówą, bo będzie biednie Chociaż z drugiej strony, jakoś się nie widzę w lateksowym kombinezonie ani tym bardziej wiktoriańskiej sukni Posiedzę miesiąc w domu, to może jeszcze coś wymyślę.Btw wczoraj oddelegowałam 3 wory ciuchów. Przeraża mnie wizja rozpakowywania tego wszystkiego, szafa w domu i tak jest już pełna, więc nie wiem, gdzie to w ogóle upchnę ![]() Jutro egzamin. Pojutrze egzamin. Po pojutrze egzamin. |
|
|
|
#1479 | ||
|
Nindżopesz
|
Znam In black - koszmarnie słodki i mdlący, wiśniowo-cytrynowy z nutą pestkową, wcale nie ciężki i nie mhroczny.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() btw, zachciało mi się kiecki za 2 stówy http://www.papercats.pl/p178,spodnic...-100-in-1.html serce się rwie, ale rozsądek mówi nie kupuj, w tym roku kasy nie masz ![]() matko, gockie ubieranie ffcionga jak perfumy edit: w ostateczności zawsze można się ubrać tak ![]() http://www.wave-gotik-treffen.de/Bilder/wgt8580.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-13 o 11:26 |
||
|
|
|
#1481 | |||||
|
Zakorzenienie
|
gdzieś tak, ale jestem młodsza od Tfej siostry
![]() ![]() Cytat:
![]() no toż mówiłam, toś zaprzeczał, w przyszłym roku stuknie CI czydziestka, i trudno ![]() niee, dorosły człowiek , nie stary Cytat:
![]() TŻ rozbił rajdówkę, że tak powiem w drobny mak, unikam kupowania pojazdów " z mocą" ![]() choć w sumie to wszystkim się zabić można, no ale jednak konie mechaniczne kuszą no nie ? ![]() ale motór to nie, nie raczej nie, na pewno nie, właściwie to mowy nie ma, no może nie że po moim trupie, ale nie i nie. ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
ładnie jest w Sandomierzu , i okolice ładne
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1482 | |||
|
never say no to panda
|
powiem Ci z doświadczenia - noł czens
Cytat:
![]() normalnie się rozpływałam... mniamuśmy jest chcę! chyba taniej wyjdzie mi zarejestrować furę w Brodnicy, niż robić se tablice "E0 PANDA" ![]() Cytat:
![]() ale skąd ja takiego chuopa chudego wezmę... Cytat:
![]() idę zaraz robić kwaśnicę ![]() dietetyczną
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() czy tymi rogami jelenimi coś sugerujesz? ![]() z chęcią przygarnę mało używany?
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
a myślisz, że czemu te nowe części oglądałam?
![]() najlepszy był w ostatniej części, jak miał najdłuższe włosy i już został vaderem i popylał w płaszczu z kapturem ![]() Cytat:
![]() ja ze swoich nastu flachonów nie bałdzo mam co wystawiać
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1491 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
aaaa i wysyłka tak gdzieś w połowie lipca, bo na razie nie mam gdzie trzymać
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1498 | |||
|
BAN stały
|
Dobry!
![]() Taaak, oczywiście, że tak ![]() Cytat:
Ona z 3 stycznia, więc różnica żadna Cytat:
A więc - w przyszłym roku stuknie mi siedemnastka po raz 13. ![]() Cytat:
I paradnie |
|||
|
|
|
#1500 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jestem uratowana ![]() Ja marzę o zielonym gorsecie z papercats, ale nie ma opcji, żebym się wbiła w S I jeszcze mam na oku pierścionek w identycznym kolorze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

tragedia) - odpuścił dopiero jak kiedyś w kinie zasnęłam na pierwszej części 

to bilety na pociąg do warszawy dla 3 osób by drożej wyniosły...
)
tylko daleko mam

jak ja Ciem rozumiem - ja to tyż od dawien dafna kcę - nie ma związku z wiekiem ino z osaczająco-namolnymi postawami otoczenia

mój chce motór, ale powiedziałam, że po moim trupie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)