|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1502 | |
|
BAN stały
|
I "wiek chrystusowy" czeka Cię w tym roku?
![]() Cytat:
No jacha, dzień bez grypsu to poracha!
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Kto wie czym się różni Opium edt z 1977r a wersja z 2009 ?
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1504 | |
|
Nindżopesz
|
Ooo, takich lubieu. Chociaż miałabym kompleksy.
Cytat:
I woleu stare części ![]() To znacie: http://www.darthsanddroids.net/episodes/0001.html ?
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-06-13 o 13:03 |
|
|
|
|
#1505 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
ale on ma jeszcze z tyłu pod wiązaniem taki kawałek tkaniny zielonej, więc imho spokojnie można parę cm do obwodu dodać - trzeba by było jeszcze zapytać w sklepie nie wiem, jak sytuacja z cycami
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-13 o 13:06 |
|
|
|
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1508 |
|
Wpisz tu zomzing
|
może nie muszą być jelenie
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- jak Pińkowy, to może trochę obity albo nadkrojony
|
|
|
|
#1509 |
|
Nindżopesz
|
Z zupełnie innej beczki.
Bylim wczoraj u nietopsza na proszonym obiadku. I nietopesz mówi do TŻta w te słowa: "ty dzwoń do ojca, utrzymuj kontakt, zapraszaj, podsyłaj zdjęcia małej..." - se myślę o co kaman, przecież są skłóceni po rozwodzie. Ale może ją sumienie tknęło bo ojciec TŻta ma cukrzycę i praktycznie nie widzi, przechodzi właśnie operacje na oczy. A nietopesz kontynuuje - "...żeby jak ojciec umrze nie przepisał mieszkania tej swojej babie tylko wam. Rozumiesz?" Taaa...
|
|
|
|
#1510 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli jednak lepiej się skusić na wersje z 1977r ?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1512 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
yh chyba bym nie ryzykowała w cycu mam na pewno 90+a dostawę będą mieli dopiero za 2 m-ce ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę go utłuc, to postanowione
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Teściowa dobrze prawi ![]() Niekoniecznie, ja wolę na sobie nowszą wersję jednak
|
|
|
|
|
#1515 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
prawie tak jak ja
![]() Cytat:
![]() mniam mniam Cytat:
![]() dasz radę ![]() Cytat:
i co Wy na to
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1516 |
|
never say no to panda
|
wiesz, zawsze lepszy niż dotychczasowy model - prawie 9-letni i niestety już trochę zajeżdżony
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-13 o 13:54 |
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy dam radę się zrewanżować... trochę wypadłam z obiegu... ale mam np. końcówkę rush2 na wylocie.... ![]() Cytat:
![]() Polly w sobotę przyjedź na Corruption i Comę ![]() Śniło mi się że skakałam (na linach) z mega wysokiego mostu nad mega głęboką wodą... ![]() tak jakby ktoś zbudował most przez ocean... a przy brzegu w zaroślach chłopaki się topili...
|
|
#1519 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1520 |
|
Nindżopesz
|
Oszczędź ciasteczko!
A my nic bo nie kciało nam się kłócić
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki śpiący jestem
|
|
|
#1523 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Zrób, zrób! Świetna sprawa
Cytat:
M. na szczęście stanął na wysokości zadania - na jeden dzień mogę go wypożyczyć Akurat będzie miał wprawę w komplimentowaniu po moim świętowaniu dzień wcześniej ![]() Cytat:
![]() No właśnie: poka tató! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z drugiej strony, ona chce dobrze dla syna. Chociaż jakoś wcale mnie ta chęć nie ujmuje. Wręcz przeciwnie ![]() Ja też... Chyba ciśnienie leci. TŻ naprawia ekspres, bo się spsuł - trzymajcie kciuki, żeby działało, bo bez kawy będzie ŹLE Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-13 o 15:35 |
||||||
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za ekspres
|
|
|
|
#1525 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Wracając do kryzysów około-30-owych, nie dość że nie mam kryzysu i nie wiem jak miałby się objawiać to jeszcze nie czuję żeby coś się miało szczególnie (ani nawet nieszczególnie) zmienić, a już na pewno żaden rozsądek na mnie falami nie spływa niestety abo stety
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() genialne - zawsze miło poczytać po raz kolejny Cytat:
Cytat:
![]() ale nie bierem pożyczanych ![]() poza tym ja nie umiem komplimentów przyjmować - a póki co jeszcze słyszę od ludzióf także faktycznie - nie wykorzystam za bardzo tego czasu ![]() Polly i inni zainteresowani - cichobiegi do latania ![]() cel Ryłko, model ten - mam jest prawie świetny - bo nie wiem doprawdy po czemu zwężyli spód podeszwy jakby nie mógł zostać prosty - tak się troche kolebie na boki ( kołysa) ale chodzi sie jak na poduszkach niestety czarnych nie było - brałam ten ciemny brąz z absolutnego braku laku - no i był stawiany jako prezent ![]() oto i on ( seria relax) trochę efekt Dzieci Maryi jest ale trudno jusz, lepsze to niż nic a butów cud mamw czym szukać |
|||
|
|
|
#1527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- ![]() czisas |
||
|
|
|
#1528 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Po odkurzaniu zaiwaniałem z taczkami z gałęziami z obciętego żywopłotu, trochę pracy fizycznej, a człowiek się umęczy jak przy orce na ugorze A! Jeszcze rozmawiałem, goły, ale dobrze namydlony, z nauczycielką (ale przez okno, więc to raczej taki pokaz ocenzurowany był) |
||
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
kupujesz raz, a masz w zasadzie kilka kiecek na różne okazje
![]() Ale potem jak mi kasy na coś braknie, to bedeu płakać ![]() Chyba obmyśliłam wreszcie co na ciastla załosheu - tradycyjny mhrrok. Bez steampunkowych udziwnień i wiktoriańskich koronkóff i falbankóff, bo zwyczajnie takowych ni mom ![]() Teraz zostaje się modlić, żeby ciepło było, bo szlag trafi moje plany
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, jak coś to sorrry)