|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Martoolka alez ty jestes złosliwa bestioza
zemsta na biednym uczniu![]() ![]() ja dzis znowu wydalam 200zl na badania, kiedy to się skonczy ale zamowilam soebie okulary nowe, bo te co mam nosze z 5 lat, gardło mnie boli od 2 dni, obym się nie rozchorowała spedzam dzisiejszy wieczor sama, bo mężuś pracuje i nocuje u mamusi, bo tak wygodniej- no mi średnio wygodnie ![]() zimno i u mnie potwornie własnie nałozyłam polarek,
|
#4862 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakoś tak wychodzi. nie codziennie siedzę na necie, albo zaglądam na targowisko, pocztę i spać.kończymy, kończymy. "byle do przodu" ![]() Cytat:
ten też nie bardzo chciał jeść, ale pęsetą dało radę, potem wody zakraplaczem, więc do gardziołka poleciało, i już ![]() dajemy radę, piszemy! i już następna strona Cytat:
![]() Cytat:
bo w doniczce były jakby dwie roślinki, skręcone lekko ze sobą no i nie wiem. muszę poszukać na necie i co robić, kiedy chomik ma katarek ![]() Cytat:
jest takie cuś z pomarańczowymi czułkami-do czego to służy?
|
|||||
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgłodniałam, jak poczytałam
|
|
#4864 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to nie poszlas do pracy tylko na egzamin?i jak poszedl? ciesze sie,ze ci sie podoba ![]() dzieki ![]() Cytat:
wlasni e taki maja plan,ich trzeci sklep chca otworzyc wlasnie w Rzymie dam ci znac kiedyCytat:
(quando gatto non c'è i topi ballano),prawda? a propos martoolka jak twoj wloski? Cytat:
to ma do mamusi blizej z pracy? Cytat:
to timer kuchenny,mamy mnostwo takich wynalazkow,jak nam dostarczja towar to najpierw my sie zastanawiamy do czego sluza poszczegolne artykuly![]() koziol to,wbrew pozorom marka niemiecka,chociaz ja sie upieram,ze zalozyciel byl polskiego pochodzenia,oni wymawiaja te nazwe "kocjol"z akcentem na "l"-smiesznie to brzmi dziewczyny milego weekendu,ja oczywiscie w pracy,wiec pewnie nie bede miala czasu napisac-do poniedzialku
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam chwilę w czeskim cieszynie i wróciłam dobranocek
|
|
|
|
|
#4866 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo najwiekszy scisk w lazience jest przed wyjsciem gdzies. Ale nie wiem co to dokladnie za meble, ludzie roznie mowia o trwalosci Ikei. No i dzisiaj chyba nie pojedziemy do Ikei. Poprosilam na Ikeiowskim watku o opinie i zdjecia ale cisza jak na razie. Cytat:
Cytat:
Ale tak naprawde to ogladam, zachwycam sie a jak mam kupic to przeliczam azde euro-zlotowki. To juz maz nie patrzy tak bardzo na cene jak ja, szczegolnie jak on cos bardzo chce. Cytat:
Wycieczka - ja tez bylam 2 razy.
|
|
#4867 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
gospellka zdrówka Ci życzę bezaczek śliczny ten drozd ![]() martoolka i dobrze załatwiłaś dzieciaka |
|
|
|
#4868 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Pojechaliśmy dzisiaj z Tż na zakupy i 400 zl poszło sie ✂✂✂.. Wczoraj byliśmy na chińskim żarciu, jakoś mnie naleciało, a że nikt ze znajomych nie chcial jechać to pojechaliśmy sami jak wracalismy to spotkaliśmy się z siostrą cioteczna Tż i zaproponowała mi ciuchy ciążowe bo ma duuużo, więc bardzo mi to na rękędzis mieliśmy jechać do znajomych na parapetówkę ale mój luby gnije dzisiaj w szkole do 21, a jutro ma na 7.30, więc weekend siedzę w domku ![]() Musze sprzątac a całkowicie nie mam weny Miłego dnia. |
|
|
|
#4869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to super, że dostaniesz ubrania jak dają, to trzeba brać![]() a mi wczoraj znowu stanął żołądek, dostałam jakiś plam na twarzy i ciele i najprawdopodobniej mam alergię na orzechy, bo wczorajsze złe samopoczucie zawdzięczam lodom orzechowym ( w których nie było orzechów ) piekła mnie przełyk i swędziało mnie całe ciało, kurcze najlepsze, że nigdy nic mi się nie działo![]() ja też jeszcze sprzątam
|
|
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my zaraz jedziamy na weselicho, dobrze, że pogoda się porawiła Ale i tak śrdenio mi się chce
|
|
|
|
|
#4871 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie sprawdzę dokładnie, bo przepis mam w kuchni, a tak mnie głowa boli, że staram się nie wstawać z kanapy ![]() Impreza wczoraj udana. Przyjemna, spokojna. Wprawdzie zmyliśmy się o 22 (w domu już nie kontaktowałam, taka zmęczona byłam), bo musiałam dzisiaj rano jechać na badania krwi. Okazało się wczoraj, że rezonans mam we wtorek, więc dzisiaj miałam ostatni dzwonek na tę krew, żeby wyniki były. No i rezonans na szczęście o 14:30, więc nie muszę brać wolnego w pracy, tylko wyjdę o 13:30 |
|
|
|
|
#4872 |
|
Wtajemniczenie
|
bezaczek, magolina, acelinka: dziekuje
![]() magolina: ja tez trzymam kciuki za Twoja obone ![]() certina: to teraz musisz sprawdzac, czy cos jest z orzechami czy nie ...
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Wlosy mi sie susza pod recznikiem a ja skrobne do was pare slow.
Bylismy z mezem i fachmanem w hurtowni - tym razem prawdziwa hurtownia - sklep niezachecajacy - jak kazda dobra, typowa hurtownia. Niestety niewidzielismy ceramiki bo byla na magazynie a dzisiaj pana z magazynu nie bylo. To co ze paru jegomosci siedzi w sklepie - zaden sie nie pofatyguje otworzyc zebysmy zobaczyli. Przyjedziemy innym razem. Co widzielismy - zestaw prysznicowy. Chcemy taki z duza deszczownica i osobna ruchoma sluchawka. Pokazal nam facet kosmicznie wygladajacy firmy Paffoni - wloskiej oczywiscie bo oni kochaja co wloskie. I nic innego nie maja. Szkoda ze zdjecie male - ale ksztalty - super. A jak powiedzial cene to Cudo metalowe, ciezkie chromowane kosztuje 450 euro plus trzeba kupic baterie - pasujaca do tej mega nowoczesnej maszyny to nastepne 50 euro. My w lekkim szoku a on nam pokazuje tej samej firmy inny za 150 euro tylko lekki jak piorko. I mowi ze taki to niedobry bo zaraz sie chrom zetrze i zatka sie od wody. Ja nie wiem - ale moi rodzice nie kupowali mega drogich baterii i chrom sie starl w jednym miejscu po chyba 20 latach a jak sie zatykal to sie go przeczyscilo i smigal dalej. Moze my nie znamy sie po prostu ale w OBI ceny za zestaw bez hydromasazu to okolo 100 euro. I jak tak dalej bedzie nasze kupowanie wygladalo to tam chyba prysznic kupimy.
|
#4874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wujek TŻta chciał coś kupić, to weszliśmy za granicę i z powrotem
wiem ![]() Cytat:
Cytat:
leć do lekarza!Cytat:
![]() Cytat:
zmęczonam, idę spać. dobranocek
|
||||
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niedawno wstaliśmy Obżarłam się jak dzika świnka, ale to dlatego, że orkiestra robiła długie przerwy i trzeba było siedzieć za stołem i nie było kiedy tego spalić Zostaliśmy zaproszeni na poprawiny, ale chyba nie damy rady, bo mamy jeszcze dzisiaj kolejną imprezę u mnie w pracy - piknik rodzinny Dobrze, że pogoda ładna
|
|
|
|
#4876 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeejjj
![]() sjoanna faktycznie, 500 euro to jak dla mnie kosmiczna cena jak za prysznic ![]() agawoo no to widzę, że u Ciebie weekend imprezowy to dobrze. Tak to jest z tymi weselami - albo się człowiek wytańczy za wsze czasy albo nażre jak słabo orkiestra gra. Albo to i to jak jest udane weselicho ![]() certi też radze iść do lekarza, bo z alergią to nie ma żartów Tż znów dzisiaj w szkole, wczoraj miałam takiego lenia że nie zrobiłam nic, dzis muszę się zebrać i przynajmniej łazienkę umyć Teściowie pojechali sobie na romantyczny weekend, więc dzisiaj na kawkę nie pojedziemy, a już tak się przyzwyczaiłam do niedzielnych wizyt u nich Dobra, może w końcu się zbiorę i coś zrobię ![]() milej niedzieli laseczki |
|
|
|
#4877 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
skąd ja to znam ... worek bez dna...jutro idę do szpitala na badania, trzymajcie kciuki ...wieczorem będę chyba już w domku to dam znać co i jak... a teraz idę robić spagetti z tuńczykiem bo tylko na to mamy składniki, a dziś pozamykane
|
|
|
|
|
#4878 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
A bo była taka stronka google przez jeden dzień ustawiona, że jak się na znaczek googla najechało, to można było sobie zagrać jak na gitarze ![]() Kciukam z całych sił, żeby się skończyło szybko i pozytywnie ![]() Kiepsko niestety Musiał ustąpić miejsca sprawom mieszkaniowo- przeprowadzkowym. Za to z ćwiczeniami trzymam się dzielnie A do włoskiego na pewno wrócę jak się już na nowym mieszkanku urządzimy ![]() Dzięki za poparcie Tyle, że ten dzieciak to uczeń technikum ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My wczoraj na ślubie byliśmy Ksiądz na początku zapomniał imienia pana młodego i ktoś z zakrystii musiał mu podpowiedzieć Ale poza tym wszystko się udało [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27466063]skąd ja to znam ... worek bez dna...jutro idę do szpitala na badania, trzymajcie kciuki ...wieczorem będę chyba już w domku to dam znać co i jak...[/QUOTE]
|
||||
|
|
|
#4879 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, wpadam na chwilkę, bo już od 5 nie mogę spać
![]() chyba muszę pójść zrobić jakieś badania i ewentualnie potwierdzić tą alergię, ale kurcze ja tak bardzo lubię orzechy |
|
|
|
#4880 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() a ja bardzo milutko spedzialam weekend ![]() TZ zrobił mi taka niespodziankę ze przyjechał do mnie na 2 dni bo w Niemczech maja wolne wczoraj i dziś Tak mnie zaskoczył bo się zupełnie nie spodziewałam. No i tak sobie milutko spędziliśmy niedziele nad jeziorkiem. Dzisiaj jedzie o 18 ale wraca znowu za tydzień w szkole został tylko jeden egzamin do zdania ten najgorszy z możliwych. Jak go zdam to jestem geniusz ![]()
|
#4881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej w poniedziałkowy ranek
![]() Dziś mam o 15.30 wizytę u gina, zobaczę maluszka no i przy dobrych wiatrach, jak nie mam za bardzo wstydliwego dziecka to może pokaże co ma między nóżkami![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27466063]skąd ja to znam ... worek bez dna...jutro idę do szpitala na badania, trzymajcie kciuki ...wieczorem będę chyba już w domku to dam znać co i jak... a teraz idę robić spagetti z tuńczykiem bo tylko na to mamy składniki, a dziś pozamykane [/QUOTE] mocno zaciśnięteCytat:
faktycznie super niespodziankę Ci zrobił daj znać dokładnie kiedy to będziemy trzymać wizażowe kciukicerti idź koniecznie Idę na kawkę. |
|
|
|
|
#4882 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z typowo ciązowych mam tylko jedne jeansy i spódniczke jeansową a reszte to normalne kupuje mamy teraz to szczęście ze moda taka "ciązowa" spódniczki i spodnie na giumkach, bluzeczki luźne ![]() Cytat:
![]() zrób koniecznie badania i testy slergiczne bo z tymi orzechami to nie ma zartów ![]() Cytat:
za badania ![]() Cytat:
imprezowy weekend mieliście ![]() Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27466063]skąd ja to znam ... worek bez dna... jutro idę do szpitala na badania, trzymajcie kciuki ...wieczorem będę chyba już w domku to dam znać co i jak... a teraz idę robić spagetti z tuńczykiem bo tylko na to mamy składniki, a dziś pozamykane [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() zdasz na pewno zdasz kocana ten egzamin ![]() Cytat:
za wizyte ![]() a kochana myśleliście już o jakiś imionach?
|
|||||||
|
|
|
#4883 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moj maz ma teraz wolne popoludnia w piatki. Toz to swieto prawie. Pewnie ze zdasz! I to w pierwszym tak ze bedziesz miala duzo czasu na odpoczynek do wrzesnia a nie nauke. Cytat:
Za ulozenie Cytat:
Mam plaze pod budynkiem. Piasek przywiezli i wywalili blisko wejscia na chodniku. Nie musze jechac na plaze. Rodzinka wreszcie zabrala prawie wszystkie meble. No i pralke - prawie nowa tez. I to tacy ktorzy maja 2 mieszkania i dom, firme i 2 wielkie amerykanskie samoachody - Suvy. Ale wiadomo - takiemu sie wszystko przyda. Czyli my mamy jakies 300 euro najmniej wiecej wydatkow. Od rana rozwalaja podloge w jednym pokoju bo w drugim jeszcze jakies niedobitki stoja
|
|
#4884 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama jestem ciekawa kto to u Ciebie sobie zamieszkuje nie dawno chwaliłaś się ze jesteś w ciąży a tu juz polowa chyba co Czekamy z niecierpliwością na informacje ![]() Cytat:
za te niespodziankę. A egzamin mam w piątek acelinko słodka bardzo słodka niespodziewajka
|
|
#4885 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynka będzie Lena
- uwidziało mi sie już dawno temu to imię i już chyba tak zostanie, jak będzie dziewuszka. Problem jest z chłopcem - jak jakieś mi sie podoba to Tż -towi nie albo jak i już jemu przypadnie do gustu to ktoś z rodziny albo bliskich znajomych ma synka o takim imieniu Tż wpadł na pomysł że damy mu na imię po prostu Junior![]() Cytat:
co prawda z samą łazienką zeszło mi prawie pół dnia (usprawiedliwię się że mamy dużą ) ale wszystko ładnie posprzątałam2. Ciekawe jakby zareagowali jakbyś wyszła w stroju kąpielowym i położyła się na kocyku na tym piasku 3. Generalnie chyba tak to już jest że jak ktoś ma dużo to chce jeszcze więcej Cytat:
![]() dobra muszę iśc w końcu umyć hery a tak mi sie nie chce |
||
|
|
|
#4886 |
|
Raczkowanie
|
Hej
magolina trzymam kciuki za wizyte i czekamy na mega wiadomosc ![]() ultra to super mialas weekend ![]() sjoanna super,ze wkoncu wszystko zabrali,szkoda,ze nie zostawili tej pralki ja mam w koncu wolne,jeszcze w pizamach siedze ale spadam pod prysznic,potem godzinke posprzatam a pozniej tz wraca z pracyszkoda,ze wolne dni tak szybko leca
|
#4887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj sama w domku ale nie w pizamce - grzecznie 7.30 wstalam zeby dac klucze do mieszkania fachmanowi. No i dzisiaj sama robie wszystkie posilki. Na obiadek ugotowalam spagetti i zjadlam z pesto. Tesc nie lubi wiec faszeruje mnie pomidorami na okraglo. Takie zielone urozmaicenie. Juz mysle co zrobie sobie jutro. Mam ochote na watrobke. Ale mi sie nie chce isc kawal drogi na zakupy - zobacze moze mi sie zechce
|
|
#4888 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
dla TŻta. Świetna niespodzianka A egzamin na pewno zdasz, bo zdolniacha z Ciebie, a my pomożemy kciukami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nareszcie możesz robić wszystko po swojemu ![]() A baterii nie wymieniamy, bo wszystko jest "w szyku". Tylko pralkę musimy kupić jakąś ładowaną od góry i zestaw wypoczynkowy (ale to akurat może nie na samym początku, bo nie wiem jak się z kasą wyrobimy, a pralka to priorytet). U mnie dziś domowe spa. Były ćwiczonka, maseczka, a teraz czekam aż krem do depilacji zadziała Dalej w planach pedicure i manicure.Kupiłam sobie lakiery do malowania wzorków na paznokciach i naklejki i paski do frencha (oczywiście nie mam zamiaru zastosować wszystkiego na raz ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Pojedynek dwóch odwiecznych przeciwników krem do depilacji : włosy na moich nogach pierwsza połowa zakończyła się wynikiem 0:1 Zawodnik krem został zdyskwalifikowany i jego miejsce zajęła nieśmiertelna maszynka do golenia i ostatecznie włosy poniosły sromotną klęskę
|
|||
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
A tu co taka cisza
![]() Nie spać! Pisać! U mnie spa już zamknięte. Pierwszy raz w życiu zrobiłam sobie własnoręcznie wzorki na paznokciach Może nie są idealne, ale biorąc pod uwagę, że to pierwszy raz i łapki mi się trzęsą, to i tak jestem zadowolona ![]() Chociaż następnym razem chyba zdecyduję się na naklejki, bo nakleiłam sobie po 1 na dużych paluchach od stóp i wyglądają bardzo fajnie, a nie namęczyłam się z tym tak jak ze wzorkami
|
|
|
|
#4890 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jedzenie dobre, to w porządku. gorzej jak zespół nie daje rady a i jedzenie do du.. ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27466063]skąd ja to znam ... worek bez dna...jutro idę do szpitala na badania, trzymajcie kciuki ...wieczorem będę chyba już w domku to dam znać co i jak... a teraz idę robić spagetti z tuńczykiem bo tylko na to mamy składniki, a dziś pozamykane [/QUOTE]![]() Cytat:
:-P no to fajny ksiądz... Cytat:
![]() za egzamin, geniuszu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie tak, własna plaża. jeszcze jeziorka brakuje ![]() ale drogo ten prysznic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam cienkie paznokcie i cokolwiek bym na nich nie zrobiła, na drugi dzień mam odpryski, dlatego staram się unikać ciemnych kolorów. mi się strasznie spodobał taki prosty wzorek. mam takie mini kółeczka białe z błyskiem różowego, naklejam z boku paznokcia trzy blisko siebie, na to bezbarwny i wygląda jak profesjonalny albo jakieś zawijaski z tych kółeczek, np tylko na serdecznym. a już dawno nie robiłam
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

zemsta na biednym uczniu

jakoś tak wychodzi. nie codziennie siedzę na necie, albo zaglądam na targowisko, pocztę i spać.

bo w doniczce były jakby dwie roślinki, skręcone lekko ze sobą 

Tyle, że ten dzieciak to uczeń technikum 
Ale poza tym wszystko się udało
ten najgorszy z możliwych. Jak go zdam to jestem geniusz
faktycznie super niespodziankę Ci zrobił