|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
idę do klubu luknąć za co trzymam no jak to po co, żeby Britni (m.in) miała pod czym spać jak nawiedzi med ![]() Spisywałam dziś faceta w galerii handlowej naprzeciwko pracy (ale on pachniał ładnie) i tym samym zakończyłam długie ankiety, teraz do 16. mam spokój, potem pewnie przyjdą zwroty z neta |
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Odwołano piknik lotniczy w Krk
|
|
|
|
#3093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
APEL!
Jutro w godzinach 9.30-11 proszę o kciuki. jestem dobrej myśli, ale kilkanaście zaciśniętych palców na pewno mi nie zaszkodzi Justi, zgadzam się z Kawką. Mdło nie powinno być, zwłaszcza jeśli przełamiesz złotem Capri, jak Ty mnie przypominasz mnie sprzed... roku-półtora? może nawet mniej, ale później miałam to myślenie o wiele rzadziej. wszędzie widziałam zaręczyny, każdy absolutnie się zaręczał, co z tego, że też wielu ludzi spodziewało się dziecka czy kupowało mieszkanie - to mnie nie interesowało, ważne były tylko zaręczyny poza tym to, o czym pisałaś w klubie - miałam identycznie. Nawet nie wiesz, jak jest dobrze, gdy to myślenie mija. A minie. Powody mogą być dwa: po prostu, samo od siebie LUB ukochany Ci się oświadczy
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna do tego dałaby brązowe smokey eyes i duże złote kolczyki , wlosy bym lekko pofalowala i bedzie mrauuuuuuuuuuu
![]() aaaaaa i zapomnialabym Narzucony założył dzis firme, tzn złozyl wnioesk będzie sie nazywać "4eyes"
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
najeczko jak myslisz czy 4eyes jest dostatecznie marketingowe ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka gratulację dla narzuconego
![]() a ja siedzę jeszcze na szkoleniu... przyjechałyśmy po 13-tej na miejsce, zjadłyśmy obiad i zaczęłyśmy się szkolić... spać mi się chce ![]() i szkoda, że przez to nie mogłam się spotkać z Aleks, Gwizdakiem i Stefką
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
Pokłóciłam się z tżtem, w domu się porobiło całkiem nieciekawie i tyle atrakcji mam nadzieje na dziś. Zaręczyny to ostatnia rzecz, o jakiej dziś myślę... |
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka gratki
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra, padam na twarz
pewnie jeszcze z kilka dni minie zanim się przestawię z trybu "obsługa domu+nauka" na "praca+obsługa domu+nauka". A w ten weekend egzamin z historii kompozycji roślinnych, ikebany, teorii florystyki, roślin na zieleń ciętą i dodatki florystyczne i nazw handlowych |
|
|
|
#3102 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() myślę dokładnie tak samo.. są tu na wątku dziewczyny z bardzo długim stażem i cierpliwie czekają..ja sama 4,5 roku w związku z chłopakiem, którego znam połowę mojego życia niemalże i naprawdę ostatnią rzeczą, o której myślę to zaręczyny, bo ktoś to zrobił.. z liceum z mojej klasy tylko kilka osób, może z 5-6 nie jest zaręczonych/żonatych/mężatych i ja się do tych paru osób zaliczam..z roku też ludzie pozakładali rodziny, pozaręczali się i owszem trochę zakłuło, że ktoś poczuł taką potrzebę szybciej niż mój luby, ale wiem, że nie o to chodzi..ja już przestałam żyć nadzieją..zdarzy się to się zdarzy...nie to znaczy, że nie jest gotowy, a skoro nie jest to wolę by się nie oświadczał niż zrobił to " bo tak trzeba/ bo inni są już dawno po" i pamiętaj, że to piękna chwila..niepowtarzalna, a my wciąż mamy szansę ją przeżyć w przeciwieństwie do zaręczonych ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno nazwa ma potencjał, no i jest dwuznaczna ![]() Cytat:
o co poszło?
|
||
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Na chwilę obecną mam dokładnie tyle samo do powiedzenia
|
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawa - gratuluję A ja Capri rozumiem. Jestem przekonana, że nie chce się zaręczać bo inni to robią. Ale mi też robi się smutno, gdy słysze, że inni robią ten krok. Może to głupie, ale jest smutno, że ja ciągle stoję w miejscu. A od Tż słysze za każdym razem inne wymówki czy teksty. Czasem myśle, że to nie ma sensu (zaręczyny, związek) |
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Tośmy się dogadały
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Deszczówka, dasz radę. ja pamiętam, że jak się przeprowadzaliśmy z P., to bylam na początku sesji egzaminacyjnej na 3. roku. Mieszkanie trzeba było urządzić, jakoś się uczyć, pracować, czasem coś ugotować czy sprzątnąć. a i tam dałam radę
co prawda z ogromną pomocą P., bo wziął na siebie prawie wszystkie obowiązki domowe, ja robiłam tylko to, co musiałam, czyli np. spędziłam dzień w Ikei ale dałam radę, Ty też dasz ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Olka, za co masz ostrzeżenie? |
|
|
|
#3110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dojeżdżać będę musiała, ale jest blisko i połączenia dobre..poza tym cicha okolica i ogólnie wszystko super..gdyby nie ta kasa..dlatego intensywnie myślę.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chcę iść krok dalej, ale aż tak w miejscu nie stoję..teraz mamy intensywny czas zmian w naszym związku..i chyba bym się wkurzyła jak by mi z pierścionkiem teraz wyskoczył kiedy mamy milion innych, niezbędnych wydatków i kasę ciułamy jak się tylko da![]() a co do capri to myślę, że po prostu za bardzo wszystko bierze do siebie i porównuje staże..to nie ma nic do rzeczy..jedni potrzebują 5 lat by się zaręczyć, a inni miesiąca..nie ma reguły..każdy robi to wtedy gdy poczuje, że to ten czas..nasze zadanie to uzbroić się w cierpliwość |
|||
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
http://mistrzowie.org/282595/Skuteczna-metoda
na pewno dotąd nie jesteśmy zaręczone, bo nasi faceci po kupnie pierścionka stosowali tę metodę rozpoznawania diamentów właśnie! Simply - dzięki za info szkoda, że tak wyszło z tą torebką. ja mam dwie i jestem zadowolona, ale fakt, nie powinno się w nich nosić ciężkich rzeczy.
|
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego sesja jakos mi nie idzie, 1 egz. muszę przez chorobę przełożyć, a jeszcze pracy dyplomowej nie napisałam |
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjecia na poczcie. Torebka dzis odeslana i teraz rodzice czekaja na zwrot pelnej sumy + kosztow przesylki.
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka Ty spostrzegawcza jesteś
(już ze 3 tygodnie mam ).Za "rażące słownictwo" gdyż wulgarna nazwa męskiego przyrodzenia pisana przez ch, nie jest nożyczkowana przez wizaż
|
#3115 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratulacje dla Narzeta i fajna nazwa ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale to nie powinno być najważniejsze ( zaręczyny) w sensie,że od tego zależy czy z kimś należy dalej być czy nie. Prędzej czy później i tak się doczekasz a jeśli masz to tylko przyspieszać to nie wiem czy później byś sobie nie wypominała,czy Twój Tż zrobił to bo chcial czy dlatego,że wspominalaś mu o tym. On napewno wie jaka jest kolej rzeczy i pewnie wie,że taki krok będzie musiał podjąć ale nałogowe myślenie o tym musi być straszne. Ja nawet wcześniej nie miałam aż takich myśli co do zaręczyn, po prostu wiedziałam,że prędzej czy później to nastąpi. Oczywiście jeśli jest wszystko dobrze, bo nie tylko kobieta chce czuć sie bezpieczna w takim związku ale mężczyzna też sie musi dobrze w nim czuć. Pewnie to nie jest regułą bo są związki ( tu na wątku też) gdzie miedzy dwojgiem jest cudownie a zareczyn brak ale są inne czynniki które na to wpływają. Ja tylko odniosłam się do swojej sytuacji teraz.
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie a pro pos wyprowadzki, calkowicie nie wiem jak to logistycznie rozwiazac, chyba musze najpier posprzatac tamto mieszkanie, ale tak lazienka jest jeszcze nie skonczona :/ i nie wiem cz w sporzataniu uwzglednic rowniez mycie okien czy dopiero jak sie wprowadzimy, nie wiem moze zaczac od wyczyszczenia kuchni i przeniesienia tych wszystkich badziewi ?? najwyzej dopoki tu bedziemy mieszkac to na suchym prowiancie damy rade, poza tym to mieszkanie kotre teraz zajmujemy tez musimy posprzatac ,nieeeeeeeeee
|
|
|
#3117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zleci zanim się nie obejrzysz![]() a sesje zdasz, zobaczysz przyłóż się do nauki i ogarniesz wszystko![]() Kawka wynajmijcie kogoś kto Was wyręczy hihi
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu masz rację oczywiście. Ja już ograniczyłam gadanie o pierścionku (duma
) Idę się uczyć
|
|
|
|
#3119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zobaczysz ![]() Cytat:
zaraz spojrzę![]() no pewnie..najwyżej kopnę go w ![]() a Madziu jak tam sprawy ten teges? ![]() i w ogóle czy myślicie, że powinnam się już zacząć uczyć na obronę czy jeszcze nie? Bo mnie stres dopada
|
|||
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka... no to kwietna tudzież kraciasta chusta na włosy i jazda do sprzątania
![]() A tak całkiem serio, to ja bym posprzątała najpierw "tamto" mieszkanie, żeby już na spokojnie przenieść tam rzeczy i nie zaczynać mieszkania od sprzątania wszystkiego.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

prosić?
wiem, że mnie tu ostatnio prawie nie ma
forgiw mi 
... po co Ci dwie kołdry?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

15.08.2014
o co poszło?