|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
niech no pomyslę, klima przeczyszczona, to może hydrauliczne rury, kolanka w kuchni 2. ![]() :brzyda l 3. |
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niespodzianka- hujowa, że tak powiem- listonosza nie było, a mnie kanar złapał
|
|
#1533 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie wiem czy dobrze przekazałam to co miałam na mysli Cytat:
![]() szok, no nie spodziewałam sie takich pokazów po Tobie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja tez gdybym ogólnie - nie tyczy sie to juz wcale sytuacji Nietopszowej Red także luuuz ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- przynaj sie, usłyszałaś ten dziki okrzyk na lnianie, tfuuu na żywopłocie ? ![]() i ja się nie podśmiewam Gryxie - baaaardzo mrrrr mnie ludzie lasu i ogrodu ( ludzie pola już mniej) te odrapane plecy - te mięśnie od cięcia gałęzi i krzaczorów - te gałązki we włosach Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-13 o 17:16 |
|
|
|
|
#1535 |
|
Mother of Cats
|
Jest kawa!
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1537 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Mnie czeka
kogo jeszcze? To piękny wiek do zejścia... będą jeszcze mówić: "umarła tak młodo, tyle jeszcze miała przed sobą... "Cytat:
|
|
#1538 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, Kameno, tutaj chyba problemu nie ma bo rzeczona "baba" ma swoje mieszkanie. Więc po prostu miałaby dwa. A jak oni się umówią, komu je ojciec zostawi to już nie wiemy.
|
|
|
|
#1539 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przepraszam, że się wpierdzielam w dyskusję, ale potrzebuję Waszej rady dziewczęta i chłopaki (a szczególnie chłopaki :P ). Nie chce zakładać nowego wątku, bo to w sumie nie problem wagi światowej
![]() Otóż: Jako, że na e-glamour znów się pojawił Zirh Ikon w dobrej cenie chciałam go sprezentować koledze na urodziny. Tyle, że kolega w sumie w dupie ma czym pachnie i nawet nie wiem czy na co dzień się perfumuje. Jeśli tak to wcale nie czuć Myślicie, że to dobry pomysł czy szukać czegoś, co bardziej odpowiada jego zainteresowaniom itd? Bo ja bym wiedziała, co innego mogłabym ewentualnie kupić, ale ta cena kusi, sami rozumiecie
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2011-06-13 o 19:00 |
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
To są te buty- i niestety, nie mają w Wwie czerwonych, na stronie też ich nie ma, w wysyłce też nie- aż się zastanawiam nad szarymi
http://www.e-rylko.com/produkt/r7200...r/0/k/0/pp/293
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1542 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym kupił co innego. |
|
|
|
|
#1543 |
|
Wtajemniczenie
|
No mi się wydaje, ze jemu się nawet podobało, bo chyba dałam mu kiedyś próbkę do powąchania. Tylko mi raczej chodzi o to, czy jest sens kupować wodę toaletowa facetowi, który ma na pachnidła wylane (chciałam użyć innego słowa na 'wy'
)? Może jego narzeczonej się będzie podobać chociaż ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27489264]Tylko jest jeden mały problem, zwykle faceci, którzy nie przykładają większego znaczenia do zapachu jakiego używają (nieważne czy to deo czy perfumy) preferują kompozycje świeżuchowate. Znam to z autopsji, większość znajomych bardziej lubi byle co świeżego niż Gustawa, Ikona czy Rochasa Lui (i to niezależnie od pory roku). Ja bym kupił co innego.[/QUOTE] O takie opinie mi chodziło, dzięki Chyba faktycznie poszukam czegoś innego, ale mnie tak bardzo ten Ikon za 32zł kusi
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2011-06-13 o 19:13 |
|
|
|
#1544 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
ooo...ładne
|
|
|
#1545 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Kusząca propozycja, nie?
|
||
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczerze to myślałam ze polecisz w bardziej szpiczaste - takie baaaardziej seksi mniej Doda-modern no ale polecam dalej i internetowe nie ma, no żenua żenua |
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Polly dodaj mnie do klubu TRÓ
|
|
|
#1548 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27489333]Nie ma co chłopiny na siłę uszczęśliwiać. Albo spytaj wprost czy Ikon mu się podoba albo odpuść. Bo ja też czesem jak mi ktoś pod nos podstawi i spyta czy ładne to grzecznie okłamię, że fajne.[/QUOTE]
Same problemy z facetami ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27489333] Kup mi, Ty będziesz zadowolona, bo dasz prezent, ja będę zadowolony, bo dostanę prezent i przy okazji zwiększę zapas tego pachnidła (zostało mi już ok 15 ml). Kusząca propozycja, nie? [/QUOTE]Że też o tym od razu nie pomyślałam Możemy zrobić handel wymienny- ja Ci kupię Ikon, a Ty mi zrobisz dyplom - to dopiero kusząca propozycja
|
|
|
|
#1549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie się podobają ![]() Cytat:
A mi udało sie w końcu kupić szmaciane peep toe, więc zabieram sie za szukanie sandałów na koturnie (okazało się dziś ze lokatorzy się wyprowadzają wcześniej ( )
|
|||
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
Buty fajne, tylko nie ma czerwonych- Rejcz, a uważasz, że ona są mało seksi?
a może wklej jakieś bardziej? bo nie wiem, jaki to typ Doda
|
#1551 | |||
|
BAN stały
|
Ale to ona mnie z zaskoczenia wzięła, bo nie miałem najmniejszej ochoty wyłazić spod prysznica, alem pomyślał, że to może siostrzeniec zapomniał znów kluczy od swojego domu
Cytat:
Robię się chyba coraz bardziej dirrrty ![]() Cytat:
"Lniana" Gdzie rzucili?! I wiela?! ![]() Cytat:
--- Jakkolwiek, kup mu tego Ikona, i niech no tylko nos skrzywi |
|||
|
|
|
#1554 |
|
BAN stały
|
2, 3 i przedostatni
![]() Ciekawe skąd to ![]() edit: stąd Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-06-13 o 20:23 |
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
LUDZIEEEEEEEE!!!!!!!!!
Znalazłam!!!!!! Na All, dzięki, Boże, za allegro!!!!! http://allegro.pl/rylko-piekna-czerw...638639302.html
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Na nodze- dopiero wyglądają! I są jak najbardziej do noszenia na codzień!
|
#1559 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Boże ale masakra ![]() ![]() Cytat:
![]() Mieszkania oczywiście Cytat:
![]() Cytat:
I nie od rana do wieczora ![]() Od północy do 4 nad ranem ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-13 o 21:52 |
||||
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

niech no pomyslę, klima przeczyszczona, to może hydrauliczne rury, kolanka w kuchni

)