|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
W firmie geodezyjnej i geoinformatycznej, zajmuję się obróbką grafiki 2D i 3D
|
|
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Happy - Też tak mam czasem, że upieram się nawet przy głupotach. A jak ktoś ma inne zdanie, niż ja to potem siedzę niezadowolona, wszystko mnie wkurza i obrażam się, bo jest nie po mojemu. My chcemy by nas wysłuchano i faceci też tego chcą. Czasem po prostu coś nie wychodzi tak jak powinno. Będzie dobrze... ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Nasi tez się tam będą podpisywać i jeszcze w zakrystii w dzień ślubu mają zanieść nasze kartki ze spowiedzią ;/ Czy jakoś tak... Kurcze, powiem wam, że momentami żałuję, że nie ma w Polsce czegoś takiego jak próba ślubu... Byłoby mniej stresu.
|
|
#4564 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć, a ja mam znowu kilkudniową przerwę, nadrobiłam niezbyt dokładnie.
Przede wszystkim Karolinusienka, Niunia20, Karo89 Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia ![]() Mam taką nadzieję Pom, nie mogę się doczekać próbnego ![]() Cytat:
Ja już nawet nie wchodzę do sklepów z butami bo zaraz jestem chora, teraz choruję na piękne sandałki Ecco Italy na platformie ale są koszmarnie drogie, mam nadzieję, że je przecenią niedługo i jeszcze będzie mój rozmiar Ale za to przyznałam się Tżowi do drugich bucików ślubnych ukrytych w pracy, wcale nie był zły A potem zabrał mnie na zakupy i kupił mi śliczną sukienkę w Simple miętową w białe kropeczki ![]() notatki śliczna suknia a Ty taka szczuplutka, aż mnie zazdrość zżera ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...W życiu nie było mi tak potwornie wstyd
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Happy każdemu się zdarza zrobić coś głupiego
a sama wiesz, że to się już nie powtórzy
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale faktycznie tak wymyślają niektórzy, że śmiać się chce po prostu. Naszych nie wyniosą, bo mamy na kabelku i to okrutnie krótkim ![]() Fajna ![]() Cytat:
A mnie dzisiaj "pani psycholog" mojej kuzynki zabiła po prostu. Takich psychologów to się powinna na odstrzał Ciotka jeździ z kuzynką do psychologa, bo się 16-latka spotyka z żonatym, 30-letnim facetem Pomijam fakt, że facet słynie z tego, że przeleci wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka, ale "branie" pomimo opinii ma takie, że głowa mała. Do ołtarza to go w sumie rodzice żony i ona zaciągnęli, a on dla świętego spokoju na ten własny ślub przyszedł (wpadka, a jakże...). Nawet jego ojciec mówił głupiej babie, że ma za niego nie wychodzić, bo sobie życie zmarnuje, ale ona wiedziała lepiej. Są w tracie rozwodu, przyczyną rozpadu małżeństwa będzie bezmózgie 16-letnie dziewczę Żal tylko ich dzieciaka, że musi na to patrzeć, a on już wie, że coś nie tak, bo ma 6 albo 7 lat. Jego żony powiem szczerze jakoś niespecjalnie mi żal, zdradza ją od samego początku, odkąd tylko "są ze sobą", o ile można to tak nazwać, nie kryje się z tym ani trochę, przyprowadza panienki do domu, a ona jeszcze się przed nim płaszczy (przypuszczam, że do rozwodu nie dojdzie, pomimo że już rozprawy się zaczęły, ale kto wie, może w końcu zmądrzała). No i zeszłam z tematu pani "psycholog" Mądra, wykształcona, doświadczona życiowo kobieta poradziła mojej ciotce, że małolata ma się spotykać z facetem, matka (czyli moja ciotka) ma o tym wiedzieć, ale ojcu mają nic nie mówić, żeby nie wiedział! Ba, stwierdziła, że dobrze by było, jakby się ojciec na jakiś czas wyprowadził, żeby miały spokój w spiskowaniu (o spiskowaniu dosłownie nie powiedziała, ale o to chodziło). No i małolacie powiedziała, że ma z ojcem W OGÓLE NIE ROZMAWIAĆ Ciotka całą noc nie spała, rano obudziła wuja i mu wszystko powiedziała. Jakby miał tą babę pod ręką, to coś czuję, że zrobił by jej krzywdę (i to zasłużenie...). Już gówniara zaczynała się w miarę po ludzku zachowywać, to trafili na debilny pomysł pani "psycholog" i wszystko na marne Normalnie wziąć pod ścianą ustawić i rozstrzelać kretynkę |
||
|
|
|
#4568 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
b. ładna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kocha to wybaczy![]() Cytat:
![]() Cytat:
za prace i trzymm za egzam![]() Cytat:
za sukienke, pokaz bo brzmi pieknie![]() jak bedziesz po probnym makijazu daj foty ![]() dokłądnie |
||||||||
|
|
|
#4570 |
|
Zadomowienie
|
a wogole dzis 2 miesiace do ślubu!!!
|
|
|
|
#4571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niby dlaczego ten wujek źle wpływa na swoją córkę? ...no chyba, że tam na tej terapii wyszło coś, czego nie wiesz...
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Poma! Gratki!
|
|
|
|
#4573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Zadomowienie
|
dzieki
![]() [QUOTE=happy2gether;274949 75]To co nawymyślała ta baba jest zupełnie wbrew systemowemu pojmowaniu rodziny Niby dlaczego ten wujek źle wpływa na swoją córkę? ...no chyba, że tam na tej terapii wyszło coś, czego nie wiesz...[/QUOTE] właśnie?????
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ... tak bardzo sie boje ze do tego najważniejszego dnia w moim życiu moze dojsc bez kolejnych najbliższych mi osób ..niewiele ponad 2 lata temu zmarła moja Ukochana Ciocia Matka Chrzestna... teraz sytuacje wygląda nieciekawie z moją Babcią i Dziadziem jednocześnie...
odechciało mi się całych tych przygotowań itp... az boje sie pomyśleć co będzie jesli oni nie doczekają... |
|
|
|
#4577 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie, zapomniałam się pochwalić. Wczoraj mieliśmy pierwszą lekcję indywidualną, na którą poszliśmy z czterema propozycjami pierwszego tańca z czego jedna dla mnie średnio do przyjęcia ale Tżowi sie podobała więc się zgodziłam w nadziei, ze nasz instruktor ją odrzuci jako niewykonalną. Tym czasem uznał, że tylko do tej można wymyśleć ładny taniec z którym po pierwsze sobie poradzimy a po drugie nie uśpi gości. Walc angielski odpadł bo niby wygląda na łatwy ale ja go ni w ząb nie łapię a o dziwo Tż całkiem nieźle jeśli chodzi o technikę bo z gracją nie jest u niego już tak różowo Stanęło więc na rumbie, co z resztą Tżowi odpowiada bo on prawie cały czas przestępuje z nogi na nogę i wyciąga do mnie łapki a ja muszę pląsać i wić się wokół niego A z drugiej strony sama się zdziwiłam, że po godzinie mieliśmy całkiem miły układzik tj. jego początek wymyślony i przećwiczony ![]() Tylko kurcze ta piosenka... w życiu bym nie przypuszczała, że do pierwszego tańca będzie mi girlsband śpiewał, powiedzcie szczerze, co o tym myślicie? Tż i instruktor mówią, że przecież to piękne sowa o miłości a dla mnie, że bardziej o zauroczeniu i to jednostronnym a z drugiej strony to 90% gości i tak nie będzie wiedziało o czym ona jest, więc może przesadzam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3w4LxaxGfow&feature=fvsr |
|||
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niewątpliwie wuja z moją kuzynką się beznadziejnie dogadują, nigdy nie mieli super kontaktu, ale w ich wypadku to się dłuuugiiii czas wlecze (w sumie to odkąd się druga córka urodziła - wtedy starsza, odwieczna księżniczka tatusia, poszła mocno w odstawkę i zrobiła się tą mniej ważną...) i oni powinni starać się ze sobą jak najwięcej rozmawiać w normalny sposób - nawet już w tym kierunku dobrze szło... Wynika to na pewno w dużym stopniu z ciągłego podważania autorytetu ojca przez ciotkę, która metod wychowawczych nie posiada żadnych, rozdziadowić do granic możliwości i na tym się jej rola niestety kończy. No a pani "psycholog" zamiast pomóc, dobiła gwóźdź do trumny, teraz to już w ogóle nie będą ze sobą gadać. Ostatnio chociaż ciotka z wujem się lepiej dogadują, jednak wspólny problem w postaci córki, która ma 16 lat i puszcza się z dwa razy starszym żonatym facetem zbliżył ich do siebie i starają się, widać to. Ogólnie oni tam wszyscy po kolei mają ze sobą problem, młodsza kuzynka ma teraz 5 lat i boję się, co będzie, jak będzie w wieku starszej siostry. Naprawdę dobry psycholog, regularnie odwiedzany, z chęcią do zmian u całej rodziny miałby szansę cokolwiek zdziałać, a ta inteligentnie to co zdziałała - kilkoma zdaniami zawaliła. Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2011-06-13 o 22:39 |
|
|
|
|
#4579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ufaj, że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki
|
|
#4580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
idę...nie mam już siły siedzieć przy kompie. Napisałam 5 sprawozdań na radę ped i tyle. Muszę jeszcze poczytać o NPR bo jutro idziemy do poradni....chyba, że TŻ nie zechce ze mną iść ![]() dobranoc
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Świniaczek ta pani na pewno sobie nie kupiła dyplomu?
![]() ale jaja, zrobiłam sałatkę na kolację i zjadłam ją sama
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma takiej opcji
![]() No wiem Cytat:
|
|
#4584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobranoc
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna mojego brachola zapytała o to samo... Nie wiem, brak słów po prostu... No i dobranoc - wybywam
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2011-06-13 o 23:10 |
|
|
|
|
#4586 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam za egzaminCytat:
Cytat:
ta pani chyba pomyliła zawody...Cytat:
bądź dobrej myśli!!!![]() Cytat:
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
od razu łasuchu, to tylko 1 torba mixu sałat, pół ogóra, 1 cyc kurzy i niewinny sos czosnkowy
nie wydajcie mnie
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Kochane... staram sie byc dobrej mysli ! ale widze jak bardzo przerażona jest moja Mama bo to Jej Rodzice i moi Ukochani Dziadkowie i mi się to udziela.. Babcia na dniach beda przetaczać krew bo nie ma wcale siły... nie wyobrażam sobie wesela bez nich.. nie wyobrazam sobie wesela nie daj Boże w czasie załoby...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

nasi świadkowie podpisywali się tylko w kościele, podczas ślubu 

Ale za to przyznałam się Tżowi do drugich bucików ślubnych ukrytych w pracy, wcale nie był zły
Jestem NIENORMALNA 

Pomijam fakt, że facet słynie z tego, że przeleci wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka, ale "branie" pomimo opinii ma takie, że głowa mała. Do ołtarza to go w sumie rodzice żony i ona zaciągnęli, a on dla świętego spokoju na ten własny ślub przyszedł (wpadka, a jakże...). Nawet jego ojciec mówił głupiej babie, że ma za niego nie wychodzić, bo sobie życie zmarnuje, ale ona wiedziała lepiej. Są w tracie rozwodu, przyczyną rozpadu małżeństwa będzie bezmózgie 16-letnie dziewczę
Normalnie wziąć pod ścianą ustawić i rozstrzelać kretynkę

kocha to wybaczy
za egzam

ta pani chyba pomyliła zawody...