|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XI
Cytat:
o dziekuję za linka ![]() teraz tak patrzę, że sklep się mieści w pawilonie jakieś 800metrów od mojego domu nawet nie wiedziałam ![]() jutro tam podejdę
|
|
|
|
|
#1322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wogóle nie lubie takich mega push -upów, zwlaszcza jak mi sie obwód rozciaga i mi to doslownie spłaszcza je w srodku ![]() Cytat:
I jest idealny na moja blada twarz w sumie Na poczatku sie bałam ze sie bedzie odcinał, ale jak go nakładam pędzelkiem to sie ładnie wtapia i ledwo co widac ze go mam na twarzy.Zastanawiałam sie nad 003 Shell - ale on ma różowawe tony wiec wzielam ten ciut ciemniejszy ![]() Ciesze sie ze zadowolona jestes ![]() Ja z dnia na dzień coraz bardziej uwielbiam ten podkład Chociaż mam chęć Colorstaya na zime wyprobowac ![]() Hmmm no szczególiki takie, że było bardzo miło Wogóle świetnie mi sie z nim rozmawia, i niby mała różnica wieku ale czuje jakby był taki hmmm... no nie wiem, dojrzalszy? Chociaż teraz tak stwierdzam, że jedyny haczyk w tej całej sytuacji to ja... bo chyba nie do konca potrafie zostawic przeszlosc za soba Nie potrafie sie w 100% od tego odciac i czesto wspominam co mnie irytuje nad potęge po prostu... |
||
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Ona na codzień ledwo się toczy a tu tak poleciała że szok
Ale się wystraszyłąm a lisa widziałam praktycznie z 2 metrów, to tez szok, myslalam ze to pies jakis.czekoladowo mi pani tez dobrała nude
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-06-13 o 23:47 |
|
|
|
#1324 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a tak serio, to lisy mogą mieć wściekliznę, więc trzeba uważać ![]() dobra, idę spać, bo mnie psiuch zagania do łóżka sam bez pańci w łóżku to lipa ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
i napisz jutro czy coś Ci wpadło w oko
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uciekam już dobranoc
|
|
#1326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mi dzisiaj, po pracy jak z auta wysiadałam, przeleciała tchórzofetka pod nogami ![]() już od kilku dni ją widuję jak wieczorami czmyka pod autami pewnie komuś uciekła.. hehe, też muszę pomyślec nad imionami dla moich bąbelków |
|
|
|
|
#1327 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze ze spotkanko udane ![]() Cytat:
Ale jeszcze czas, cos znajde ![]() Dobranoc Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
No mogą mieć wściekliznę wiem, ale na szczescie się nie dotkneli
![]() Wiki szczepiona więc spoko ![]() Jakby mi cos pod nogami przelecialo chyba bym tak sie zestresowała że nie wiem ![]() A co do doceniania to naprawdę byłam w szkoku jak zaczela go gonic ![]() A kolorek nude super, fajnie ze mi pasuje ![]() I błyszczyk super ![]() Ja lecę do jutra
|
|
|
|
#1329 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niech los zadecyduje jak ma byc a Ty po prostu korzystaj z obecnej chwili ![]() może ta iskra sama przyjdzie nim zdążysz to zauważyc ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
dobranoc |
||
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale po prostu wracam w rozmowach czesto do tego poprzedniego, a nie powinnam Nie wiem czy to przez to ze po prostu jak cos opowiadam to trudno mi go ominac, to ze jednak spedzalismy czas jako kumple, czy przez to ze podswiadomie cos do niego czuje ![]() Ale narazie ciesze sie chwilą Która zaskoczyla mnie strasznie, doslownie jakby mi piorun z nieba strzelił |
|
|
|
|
#1331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moim zdaniem skoro jest chemia między Wami i jest szansa na coś naprawdę fajnego, poważnego, to powinnaś stary rozdział zakończyc i dac szansę temu ![]() skoro chłopak tyle czasu ganiał za Tobą, czekał, zabiegał o Twoje względy, to pewnie jest tego wart
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspominam o nim w rozmowach, albo nie wiem, chce cos opowiedziec i tak po chwili.. kurcze przeciez on tez tam byl. I właśnie chce dać szanse temu bo widze że mu zależy... i naprawde nigdy sie chyba nikt tak o mnie nie starał
|
|
|
|
|
#1333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jesteś młoda, ładna i też masz prawo do szczęścia, a chłopak naprawdę wydaje się fajny trzymam za Was kciuki ![]() a teraz idę pobrzuszkowac i wyspac w końcu! dobranoc |
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, wyśpij sie kochana!
Ja tez juz uciekam, jeszcze posiedze chwilke z notatkami |
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEN DOBRY
http://allegro.pl/plyn-solo-care-aqu...616432777.html prosze to ta aukcja jednak 33 zl Agatko-brawa dla Wiki a powiedz zadowolona jestes z tego lakieru pachnącego Revlona? ![]() Czekoladowoo- wg mnie powinnaś spróbować skoro chemia jest i chłopak się stara, to daj mu szanse ja jak się spotykałam z tym ostatnim to troche podobnie było, bo też myslalam o poprzednim i go wspominałam w rozmowie, starałam się tego nie robic, ale było to silniejsze ode mnie dla mnie chocby nie wiem jak facet był za✂✂✂isty i miał inne plusy, musi być ta chemia i już ![]() takze spokojnie i trzymam kciuki ![]()
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Wczoraj mialam bardzo zly dzien i czytalam Was z doskoku. ![]() Dziekuje Was wszystkim za mile slowa co do moich wlosow. Nie bede cytowac bo bym musiala sie cofac ponad 10 storn. A teraz w pracy ostro walcze i gdyby nie to ze za 4 dni wsadzam dupe w auto i jade do domu to bym chyba eksplodowała ![]() Ide nadrabiac jeszcze 4 str ![]() Bunny Moja droga na pewno wyjdzie dobrze. Wiem ze latwo sie mowi ale Ty bys sobie nie dala rady?!. ![]() Ja jestem dobrej mysli ze zdasz
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
Moje blond Skarby proszę o radę, bo jestem zodiakalną wagą i chyba nigdy sama nie podejmę decyzji.
Otóż dostałam dwie oferty pracy: 1. w księgarni - jadę dzis omówic szczegóły formy zatrudnienia, ale podejrzewam, że normalny etat sprzedawcy, na miejscu lub kilka przystanków mpk - więc dojazd bez problemu 2. w biurze firmy reklamowej - przyjmowanie zamówień, pozyskiwanie klientów, tutaj albo na staż i później etat, albo na początek część etatu - jeszcze nie znam szczegółów, z tym, że do firmy trzeba dojechać a ja nie mam swojego auta i na dłuższą metę nie dogadałabym się z tż-tem, a z przystanku jest kawałek do przejscia. i Co tu zrobić? pomóżcie kochane please
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
witam i nadrabiam
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo trudniejszego dojazdu, myslę, że byłaby to ciekawsza praca, sprawiałaby Ci wiecej satysfakcji i dałaby szansę na rozwój w tej branzy |
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
i juz mialam tylko 6 stron od wczoraj wieczorem
![]()
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zrobiłam 8 min
safe effective and fun ![]() i lece się zbierac, za niedługo wpada kolezanka i bedziemy wkuwać ![]() miłego dnia Blondaski ![]() ![]() zajrze wieczorkiem
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzies posiałam A co do lakieru-ładne kolorki, ładnie pachnie, ale szczerze kryje bardzo kiepsko i na niektórych pzanokciach szybko odpryskuje.Moze jakby nałożyć na to podkład ale sam lakier bez ochrony jest kiepski. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-06-14 o 09:29 |
|
|
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
to co to jest
tez pokonywalam takie odleglosci..to naprawde niewielka odleglosc mozna ja pokonac idac normalnie w pol godz
|
|
#1347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też bym wybrała 2 opcję z takich względów jakie wypisała Infa
|
|
|
|
|
#1348 | |||
|
Wtajemniczenie
|
DZIEŃ DOBRY
Cytat:
moim zdaniem wracasz do tamtego tematu z przyzwyczajenia (ja na początku chyba 2-3 tygodnie do mojego męża mówiłam imieniem mojego poprzedniego chłopaka, z którym byłam 3 lata). I jak Cię tak trafiło to ciesz się chwilą facet jest wyjątkowy, więc zrozumie, że człowiek nie tak łatwo może wszystko z głowy wywalić Cytat:
ja bym poszła do księgarni Cytat:
|
|
|
#1349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiteczkoooooo kiedy pokażesz nam włoski ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

nawet nie wiedziałam 
Ja wogóle nie lubie takich mega push -upów, zwlaszcza jak mi sie obwód rozciaga i mi to doslownie spłaszcza je w srodku 

Ale jeszcze czas, cos znajde 

Wspominam o nim w rozmowach, albo nie wiem, chce cos opowiedziec i tak po chwili.. kurcze przeciez on tez tam byl.