|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Nogi...
na początek chciałam przeprosić, moje nie dopatrzenie, tak świecić "pośladami" byłam w domowym stroju i nie pomyślałam by sie czymś przysłonić dajcie spokój, takie ujęcie wyszło tak na prawdę mam nogi jak patyczki ale zamierzam to zmienić w niedalekiej przyszłości i umięśnić je trochę ![]() Ja do pracy sie zbieram ![]() Jakieś niestrawności mnie wzięły, jak by wzdęcia ![]() Zaloguję się za jakieś pół godzinki z pracy, na razie
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie noc zaczęła się namiętnymi buziakami
Kupiłam torbę turystyczną na kółkach. Bardzo mi się spodobała, chcę więcej wziąść rzeczy, to potrzebne dwie duże torby. Nie muszę dźwigać za bardzo (tylko po schodach, te kółka są ciężkie) |
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj jak byłam z mężem na zakupach, to widziałam fajny deser w proszku do zrobienia-stratacella
albo tiramisu Nie kupiłam, aleeee pójde zakupie pod koniec tygodnie i zrobie nam taki deserek, zwłaszcza memu łasuchowi. ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]() Gratuluje zakupu klaksi: Taka walizka na kołkach, fajna sprawa. Wiem coś o tym Po schodach, dasz jakoś rade, a tak to można ją ciągnąć po ziemi.A przypomnialo mi się, że śniło mi się dzisiaj, że jeżdziłam na rolkach po takim dużym deptaku.
|
|
|
|
|
#3216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i podobalo mu sie to ze mialam wczoraj pomalowane paznokcie musze czesciej je malowac![]() Cytat:
takie seksowne moje tez sa cieniutkie![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
mnie sie snilo, ze znowu ktos chce mi cos zrobic i musialam uciekac bo lasach i rzekach w nocy i duzo ognia bylo w tym snie oraz to, ze bylam dzis na miescie i sie strasznie spocilam
|
|||
|
|
|
#3217 | ||
|
Zakorzenienie
|
arnama, no co Ty nogi masz jak patyczki??? Na zdjęciu w ogóle nie widać, oczywiście na plus
A na wzdęcia ( współczuje ![]() Cytat:
Nieźle ![]() Ulala, to pewnie też na niego podziałało. ![]() Cytat:
Mam nadzieje, że nie ![]() Też miałaś fajne sny, ten pierwszy horrorowaty lekko, albo bardziej thiller
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-14 o 10:12 |
||
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakos to na niego podzialalo bardzo nawet nie zwracal uwage na bol palca (bo nadal ma to co mu sie wbilo), maz i tak chcial wiecej ale ja bym juz padlanapewno nie ![]() nie jest smieszny po tym snie nie ubralam tej bluzki ktora mialam(bo to ona mi sie snila) i boje sie, ze moj antyperspirant nie zadziala
|
|
|
|
|
#3219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem że taką twardą walizkę ![]() Bardzo dobry wybór ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
No akurat się udo rozplaszczyło, bo miałam nogę na nogę i tak wyszło, faktycznie ale jak stoję na prosto to dwa patyczki mam ![]() Normalnie bym pewnie zazdrościła takie upojnej nocy, ale akurat wczoraj, na mojego podziałały szpilki a dziś mam zakwasy A najlepszy kot... wiecie co zrobił? Tu akcja się kreci ostro a ten sie czai, czai, ale jakoś nie miałam ochoty sie tym skupiać, ale nagle podbiega i zaczyna gryźć mnie po ręce
|
|
#3220 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nie jestem z zakwasami po eS. A co do kota to ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3222 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Raz kiedyś moja znajoma taki komplement mi chciała powiedzieć i wystrzeliła : Jak Ty bosko wyglądasz w tej kiecce jak J Lo. Ja spurpurowiałam i to było ostatnie wyjście tej sukienki |
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam w pewnym dokumencie angielskim tzn program był o pracy w/ o Hotelu.
Leżała sobie para na łóżku, tylko się tuliła, a pies gwałcił noge pana
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I walneła Ci fajny komplement ![]() Wiem, wiem wtedy inaczej pomyślałaś. ![]() Cytat:
Hm, spróbuje i ocenie i napisze, może mi posmakuje. ![]() Wtedy Pan pogonił psa z jego nogi vel łóżka.
|
|||
|
|
|
#3227 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
od dzis pisanie na klawiaturze jest dla bolesne
moje biedne miesnie
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak a'la Lopez, Beyonce- u niej to z resztą cała figura, taka kobieca ![]() Ja to znów tyję od góry: twarz, ręce, biust i przede wszystkim oponka, a nogi patyczki I mam raczej mało kobiecą, nie proporcjonalną figurę w stylu wąskie biodra, małe wcięcie w talii (ale zauważyłąm że od brzuszków "kurczę" się na wysokości żeber, przez co biodra wydają sie większe, więc może i to można wypracować ćwicząc ) na szczęście na biust nie narzekam- a tego nie można wypracować na siłowni, wszystko inne raczej tak ![]() Od najbliższego poniedziałku dieta, jakieś 10 kg planuję zejść z wagi i biorę się za ćwiczenia
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
A wczoraj kupiiliśmy rice pudding bananowy z sosem toffii. Jakaś nowość i limitowana edycja. Nawet dobre
Tak samo ostatnio zajadaliśmy się Pringelsami o smaku Pizzy Margeritty, bardzo dobre |
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To raczej nie obowiązek JESZCZE
|
|
#3232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? patrzac na zdj to szczupla jestes jakbym tyle stracila to wazylabym tyle co indykja tez nie lubie duzych tylkow bo moge przytyc tylko tam ![]() moglabym przytyc w biuscie tam nigdy za duzo a tak to w moich piersiach, ramionach, rekach, lydkach nie ma nic tluszczu![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj biedactwo.
![]() Nieźle musieliście dać wczoraj czadu. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na początku sie wstydziłam przy nim sie zabawiać zawsze sie gapił tymi żółtymi gałami jak ping- pongi i bardzo go to ciekawiło ale potem albo On wychodzi do drugiego pokoju albo ja na niego nie zwracam uwagi
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Też wcześniej wyświetlał Wam się error na wizażu??? Mi tak, nawet odświeżyć nie mogłam ani nic, no ale działa forum.
Naszczęście
|
|
|
|
#3238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy Trusi bym tego nie robila![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
robilam restart komp i nic ale juz dziala
|
||
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie to jest u mnie śmieszne kg gromadzą się od pasa w górę, tam obrosłam sadełkiem Przed ślubem ważyłam 54 kg, dziś ważę ok 64kg
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

a sobie kapelusik
jak znajde jakis fajny
To, zycze udanych zakupów.
na początek chciałam przeprosić, moje nie dopatrzenie, tak świecić "pośladami" byłam w domowym stroju i nie pomyślałam by sie czymś przysłonić 

albo tiramisu
klaksi:
A na wzdęcia ( współczuje 

おはよう!