AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-14, 09:03   #481
1985SiWA
Zakorzenienie

Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV

Cytat:
Napisane przez Sylvana Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam błąd bo zamówiłam taką kość mojemu psu X czasu temu ale nie zwróciłam uwagi, że wyrób był plastikowy i przy gonieniu piłki w domu wpadł na szafę z lustrzanymi zasuwami i odpękła akurat część z ostatnią cyfrą mojego numeru pod imieniem co było wygrawerowane
jakiś czas nawet tak chodził jakby się zgubił to ktoś musiałby zrobić kombinację numeru żeby mnie odnalezc hehe

Ale na technika to zazwyczaj jest 75% żeby zdać przecież?

jaka radykalna
Ale ja bym zrobiła dokładnie to samo, bo jak widzę, że mi coś zalega to też się w✂✂✂✂iam i wyrzucam bo to można się w rupieciach takich utopić, ja nawet badziewiaste prezenty jak jakieś dostaje to wydaje swoim ciotkom, babciom etc
dziendobryyy
Aggg szalejesz szalejesz
Lece wziac prysznic i jade na solarium, karnecik sobie wykupie a co tam, zawsze cos wiecej gratisowo minut
Stary 2011-06-14, 09:08   #482
kociaczek88
Wtajemniczenie

ja też lece pod prysznic dziś mam ostatni dzień wolnego i maraton w pracy od środy do niedzieli
szlag mnie trafia , i jeszcze do tego moja mama jest chora
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 09:22   #483
1985SiWA
Zakorzenienie

Dzwonilam wlasnie do Czech do szpitala, konsultacje sa naszczescie szybki, nie moglam sie z babka dogadac pytalam o znieczulenie miejscowe jesli ktos nie moze miec narkozy i dowiedzialam sie ze Epidural - czyli jak sprawzilam to to co przy porodzie, zebyscie slyszaly jak ja jej tłumaczylam o co mi chodzi na koniec babka mi mowi, ja z pania nie pogadam, prosze za 15 min hahaha normalnie czeski film nie mogla mnie wogole zrozumiec po Polsku co ja do niej mowie
Stary 2011-06-14, 09:58   #484
Kimi_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Dzwonilam wlasnie do Czech do szpitala, konsultacje sa naszczescie szybki, nie moglam sie z babka dogadac pytalam o znieczulenie miejscowe jesli ktos nie moze miec narkozy i dowiedzialam sie ze Epidural - czyli jak sprawzilam to to co przy porodzie, zebyscie slyszaly jak ja jej tłumaczylam o co mi chodzi na koniec babka mi mowi, ja z pania nie pogadam, prosze za 15 min hahaha normalnie czeski film nie mogla mnie wogole zrozumiec po Polsku co ja do niej mowie
jak sobie pomyślę o zastrzyku w kręgosłup to wszystko mnie boli

Czeski podobny do Polskiego ale pewnie trudno się dogadać jak sie mowi o zabiegach narkozach itd

Kimi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:23   #485
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Agg daj znać jak tam Twoje wlosy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:33   #486
kociaczek88
Wtajemniczenie

my z moją mama jedziemy na konsultacje w sprawie operacji kregosłupa masakra jakaś
Stary 2011-06-14, 11:35   #487
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimi_ Pokaż wiadomość
jak sobie pomyślę o zastrzyku w kręgosłup to wszystko mnie boli

Czeski podobny do Polskiego ale pewnie trudno się dogadać jak sie mowi o zabiegach narkozach itd
nooooo mnie tez ciary przechodza. Rozmawialam osobiscie z doktorkiem przez telefom (super mowi po Polsku) no i niestety powiedzial mi ze juz odszedl od tego typu znieczulenia bo niekomfortowe bo tzreba bylo pacjenta lekko uspic na sali i bylo kombinowania. Zdolowałam sie. No i ze jak mam jakis stan zapalny w organizmie to implanty niewskazane - a wiecie ja mam z tym kregosłupem przechlastane i czasami mam stan zapaly

Akurat dzisiaj polecialam na badanie krwi bo sobie wzielam skierowanie od lekarza pare dni temu wiec mi wyjdzie czy dalej mnie stan zapalny meczy. Pobrala mi 4 duze fiolki aaa jak to zobaczylam to odrazu mnie na chefta wzieło Zrobilam sobie dodatkowo badanie na krzepniecie bo jak ostrzykiwalam usta to wygladalam jak drakula czulam jak mi krew splywa po brodzie hehe i dr powiedziala ze cos moge miec z krzepliwoscia ale jej sie przyznalam ze mam okres i to ponoc od tego - tak czy siak warto to sprawdzic - zawsze sie przyda do informacji lekarskiej ...
Chcialam jeszcze wykonac badanie z krwi na nowotwor kregosłupa - o juz najczarniejsze mysli mam czasami jak mnie to tak boli i nawet ketonal nie daje rady ale Pani nei mogla sie doszukac wiec sobie narazie dalam spokoj, moze wyzebram wkoncu tomografie od mojego reumatologa niewiem bede go blagac na kolanach chyba bo oni sie nie kwapia wogole zeby mnie skierowac

Cytat:
Napisane przez kociaczek88 Pokaż wiadomość
my z moją mama jedziemy na konsultacje w sprawie operacji kregosłupa masakra jakaś
ranyyy wspolczuje wspolczuje operacji i problemow z kregosłupem bo sama mam i wiem jak ten chlebek smakuje najbardziej sie wlasnie obawiam w przyszlosci ze bede musiala isc na taka operacje. Choc z drugiej strony gdyby mi to mialo zlikwidowac bol to chyba bym sie poddała bo kegosłup potrafi dac popalic az do łez.

Lece zaraz do Rosmana kupic pare rzeczy - i to tyle z moich przyjemnosci w tym miesiacu cała wyplata poszla na jakies oplaty itp ... ehhhhhhhh jak ja bym chciala wiecej zarabiac ... zreszta kto by nie chcial

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 12:33   #488
princesska23
Wtajemniczenie

Cytat:
nooooo mnie tez ciary przechodza. Rozmawialam osobiscie z doktorkiem przez telefom (super mowi po Polsku) no i niestety powiedzial mi ze juz odszedl od tego typu znieczulenia bo niekomfortowe bo tzreba bylo pacjenta lekko uspic na sali i bylo kombinowania. Zdolowałam sie. No i ze jak mam jakis stan zapalny w organizmie to implanty niewskazane - a wiecie ja mam z tym kregosłupem przechlastane i czasami mam stan zapaly

Akurat dzisiaj polecialam na badanie krwi bo sobie wzielam skierowanie od lekarza pare dni temu wiec mi wyjdzie czy dalej mnie stan zapalny meczy. Pobrala mi 4 duze fiolki aaa jak to zobaczylam to odrazu mnie na chefta wzieło Zrobilam sobie dodatkowo badanie na krzepniecie bo jak ostrzykiwalam usta to wygladalam jak drakula czulam jak mi krew splywa po brodzie hehe i dr powiedziala ze cos moge miec z krzepliwoscia ale jej sie przyznalam ze mam okres i to ponoc od tego - tak czy siak warto to sprawdzic - zawsze sie przyda do informacji lekarskiej ...
Chcialam jeszcze wykonac badanie z krwi na nowotwor kregosłupa - o juz najczarniejsze mysli mam czasami jak mnie to tak boli i nawet ketonal nie daje rady ale Pani nei mogla sie doszukac wiec sobie narazie dalam spokoj, moze wyzebram wkoncu tomografie od mojego reumatologa niewiem bede go blagac na kolanach chyba bo oni sie nie kwapia wogole zeby mnie skierowac

ranyyy wspolczuje wspolczuje operacji i problemow z kregosłupem bo sama mam i wiem jak ten chlebek smakuje najbardziej sie wlasnie obawiam w przyszlosci ze bede musiala isc na taka operacje. Choc z drugiej strony gdyby mi to mialo zlikwidowac bol to chyba bym sie poddała bo kegosłup potrafi dac popalic az do łez.

Lece zaraz do Rosmana kupic pare rzeczy - i to tyle z moich przyjemnosci w tym miesiacu cała wyplata poszla na jakies oplaty itp ... ehhhhhhhh jak ja bym chciala wiecej zarabiac ... zreszta kto by nie chcial
siwucha na pewno chcesz wiekszy biust? mi teraz urosl to sie czuje tak jakos grubiej w stanikach mi sie nie miesci, wszystko wyplywa masakra jaki chcesz zrobic rozmiar?

AG
princesska23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:59   #489
Renatka89
Zakorzenienie

hej dziewczyny

o masakra jakas, jakby mnie ktos mlotkiem w łeb walnał, spałam moze z godzine, takiej bezsennosci po nocce jeszcze nie mialam

tez mam ochote skoczyc na solarium... ale nie chce mi sie tylka ruszyc mam najwieksze odrosty na swiecie.. allleee... dobrze,ze ich prawie nie widac, bo moje wloski sa ciemna brazowe to gites
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 13:27   #490
Lolaa87
Zadomowienie

Dobry

Juz po egzaminie, wyniki we wrześniu więc sobie poczekam

Duszno dzisiaj strasznie :/

Na solke tez bym pojechała ale mam lenia strasznego
Stary 2011-06-14, 13:46   #491
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaa87 Pokaż wiadomość
Dobry

Juz po egzaminie, wyniki we wrześniu więc sobie poczekam

Duszno dzisiaj strasznie :/

Na solke tez bym pojechała ale mam lenia strasznego
tez mam lenia.. i tak mysle a moze jutro.. ale nie nie, jutro to ja juz musze ogolic nogi, to odpada

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 14:03   #492
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziewczyny noszące soczewki- jakich płynów używacie?
ja uzywam z ciby solo care
Cytat:
Napisane przez princesska23 Pokaż wiadomość
hehe wcale sie nie dziwie bo mi sie tez zrobilo goraco po tym co agg tu wypisuje daj odpoczac troche swoim wlosom bo Ci odpadna jak mi
ej no, przeciez to normalne, ze po dekolorze sie farbe naklada. ja nie wiem co wy sie tak czepiacie? przeciez to nie rozjasniacz
Cytat:
Agg daj znać jak tam Twoje wlosy
wlosy spoko, troche sciemnialy przez noc, ale czarne na szczescie nie sa pochodze tak z pare dni, moze sprobuje pozniej jakas farbe machnac na nie. mam nadzieje, ze nie wroca przez te pare dni do czarnych

a... moj butoholizm mnie dobija znowu dzisiaj kupilam buty. to juz jest choroba
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 14:46   #493
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princesska23 Pokaż wiadomość
siwucha na pewno chcesz wiekszy biust? mi teraz urosl to sie czuje tak jakos grubiej w stanikach mi sie nie miesci, wszystko wyplywa masakra jaki chcesz zrobic rozmiar?

chce i to baaardzo, moje piersi bez pushupa sa naprawde marne a jak sie poloze bez stanika to poprostu nic tam nie ma, tylko sutki stercza buhahaha

Ja juz po zakupach Rosmanowskich, jak zwykle hurtowo zakupy robilam i zostawilam ponad stówe
aaa i wykupilam sobie karnecik na solarium na 100 min juz po opalanku.

Cchcialam kupic jeszcze samoopalacz ale w Rosmanie byl tylko jeden sun ozon rosmanowski, jak doczytalam zeby uwazac bo moze zostawiac trwale slady na ubraniach to odrazu mi sie go odechcialo. Poszukam moze jakiegos dobrego na necie. Znacie jakies dobre i mocne samoopalacze?? ale nie zawrotnie drogie bo juz wyzerowalam sie totalnie

Chodze i caly czas mysle o narkozie, ja nie chce narkozy, nigdy nie mialam i sie jej panicznie boje niewiem co mam zrobic, naprawde mam 1000 mysli na sekunde, wczoraj TZ sie pytal czy naprawde tego chce i czy chce to naprawde zrobic - powiedzialam ze tak. Ma mi pomodz z kredytem bo sama to mam zdolnosc kredytowa ale na jednego cycka
Stary 2011-06-14, 15:02   #494
kociaczek88
Wtajemniczenie

o jaki ten dzieb do dupy , zrobili mamie rezonans komputerowy i lekarz powiedzial ze jest na maxa pocharatany ze ma przerwe 8 mm między kręgami narazie ma rehabilitacje do końca lipca prawdopodobnie a potem zobaczymy tak mi przykro że ją to wszystko boli z tego stresu wypalilam pół paczki fajek
Stary 2011-06-14, 15:15   #495
Lolaa87
Zadomowienie

Cytat:
chce i to baaardzo, moje piersi bez pushupa sa naprawde marne a jak sie poloze bez stanika to poprostu nic tam nie ma, tylko sutki stercza buhahaha

Ja juz po zakupach Rosmanowskich, jak zwykle hurtowo zakupy robilam i zostawilam ponad stówe

Cchcialam kupic jeszcze samoopalacz ale w Rosmanie byl tylko jeden sun ozon rosmanowski, jak doczytalam zeby uwazac bo moze zostawiac trwale slady na ubraniach to odrazu mi sie go odechcialo. Poszukam moze jakiegos dobrego na necie. Znacie jakies dobre i mocne samoopalacze?? ale nie zawrotnie drogie bo juz wyzerowalam sie totalnie

Chodze i caly czas mysle o narkozie, ja nie chce narkozy, nigdy nie mialam i sie jej panicznie boje niewiem co mam zrobic, naprawde mam 1000 mysli na sekunde, wczoraj TZ sie pytal czy naprawde tego chce i czy chce to naprawde zrobic - powiedzialam ze tak. Ma mi pomodz z kredytem bo sama to mam zdolnosc kredytowa ale na jednego cycka
Ja mam chusteczki samoopalajace wlasnie te rossmanowskie sun ozon i powiem Ci, że jestem mile zaskoczona bo wczesniej uzywalam daxa i efekt byl marny, a ten sun ozon posmarowalam na noc buzie i rece i bardzo fajny efekt, calkiem mocny braz i nie zrobily mi sie zadne plamy, ani na pizamie ani na poscieli.
Cytat:
o jaki ten dzieb do dupy , zrobili mamie rezonans komputerowy i lekarz powiedzial ze jest na maxa pocharatany ze ma przerwe 8 mm między kręgami narazie ma rehabilitacje do końca lipca prawdopodobnie a potem zobaczymy tak mi przykro że ją to wszystko boli z tego stresu wypalilam pół paczki fajek
Ojej, przykro mi Trzymam kciuki zeby Twoja mama szybko wyzdrowiala

Edytowane przez Lolaa87
Czas edycji: 2011-06-14 o 15:16
Lolaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 15:26   #496
Renatka89
Zakorzenienie

Siwa- ja Ci polecam samoopalacz z Rossmanna- ten w duzej butelce, ten w tubce 75ml i chusteczki- uzywalam wszystiego, na cialo i twarz- milo wspominam

jednak poszlam na to solarium. Mam w weekend randke to trzeba sie wziac jade do Czech na wycieczke w weekend
Stary 2011-06-14, 15:57   #497
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam chusteczki samoopalajace wlasnie te rossmanowskie sun ozon i powiem Ci, że jestem mile zaskoczona bo wczesniej uzywalam daxa i efekt byl marny, a ten sun ozon posmarowalam na noc buzie i rece i bardzo fajny efekt, calkiem mocny braz i nie zrobily mi sie zadne plamy, ani na pizamie ani na poscieli.

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Siwa- ja Ci polecam samoopalacz z Rossmanna- ten w duzej butelce, ten w tubce 75ml i chusteczki- uzywalam wszystiego, na cialo i twarz- milo wspominam

jednak poszlam na to solarium. Mam w weekend randke to trzeba sie wziac jade do Czech na wycieczke w weekend
ja wlasnie uzylam tych chusteczek kiedys i mialam meksyk, zacieki takie ze glowa mała.

Kociaczek 3maj sie, naprawde współczuje i nie pal tyle bo w ten sposób tylko sobie zaszkodzisz, napewno w niczym nie pomoze ta trucizna.

Wroclismy do domku wlasnie dopiero, tz polecial na silownie a ja musze jakis obiad ugotowac bo od rana jestem o jednym jajku i kromce chleba
Stary 2011-06-14, 16:10   #498
aagusiaa88
Zakorzenienie

ja tez dzisiaj bardzo duzo zjadlam kawaleczek kalafiora i loda yeahhhhhhhhh
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 16:25   #499
Renatka89
Zakorzenienie

a ja dzis zjadlam z 30 pierogow ruskich na dwa razy

Siwa- to ja nie wiem, mnie tam te chusteczki pasuja.. aaa teraz mam chusteczki Daxa i tez ok
Stary 2011-06-14, 17:46   #500
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

Siwa, a moze taki stanik wystarczy? http://www.thehollywoodheels.com/201...sh-up-bra.html

Stary 2011-06-14, 17:58   #501
Majka007
Zakorzenienie

Mi by sie cycki przydaly , ale moge sobie pomarzyc .. moze jeszcze mi urosna mi nic nie pomaga .. staniki .. wkladki , moze te serum cos zdziala eh

21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe
Majka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 18:10   #502
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Siwa, a moze taki stanik wystarczy? http://www.thehollywoodheels.com/201...sh-up-bra.html
przecudowny! za niedługo sobie go zamówię, ale w tej wersji panterkowej, multiway, bo nie chcę takiego nagłego przeskoku w rozmiarze tylko ta rozmiarówka... od 32 :| zero 30tek...
Stary 2011-06-14, 18:24   #503
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
ja wlasnie uzylam tych chusteczek kiedys i mialam meksyk, zacieki takie ze glowa mała.

Kociaczek 3maj sie, naprawde współczuje i nie pal tyle bo w ten sposób tylko sobie zaszkodzisz, napewno w niczym nie pomoze ta trucizna.

Wroclismy do domku wlasnie dopiero, tz polecial na silownie a ja musze jakis obiad ugotowac bo od rana jestem o jednym jajku i kromce chleba
dzięki dziewczyny załamana jestem ;/

Cytat:
Napisane przez Majka007 Pokaż wiadomość
Mi by sie cycki przydaly , ale moge sobie pomarzyc .. moze jeszcze mi urosna mi nic nie pomaga .. staniki .. wkladki , moze te serum cos zdziala eh
mogę Ci oddać trochę moich

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
przecudowny! za niedługo sobie go zamówię, ale w tej wersji panterkowej, multiway, bo nie chcę takiego nagłego przeskoku w rozmiarze tylko ta rozmiarówka... od 32 :| zero 30tek...
ale bajery kurde ja nigdy nie miałam stanika push up hihih
Stary 2011-06-14, 18:30   #504
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
tak, ten panterkowy daje mniejsze powiekszenie niz ten bialy

Stary 2011-06-14, 18:40   #505
socialite
Zakorzenienie

http://www.thehollywoodheels.com/201...sh-up-bra.html ja chce ten miraculous !
VS ma wysylke do Polski ?
Chanel and lipgloss,it's about being
a role model,standing out and being
beautiful on the inside.

http://ubierziumaluj.blogspot.com/
socialite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 18:43   #506
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez socialite Pokaż wiadomość
http://www.thehollywoodheels.com/201...sh-up-bra.html ja chce ten miraculous !
VS ma wysylke do Polski ?
dziewczyny na wizazu robia wspolne zamowienia

Stary 2011-06-14, 18:44   #507
Majka007
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny załamana jestem ;/

mogę Ci oddać trochę moich

ale bajery kurde ja nigdy nie miałam stanika push up hihih
Chetnie bym przyjela

ale ten stanik to bajer , chociaz u mnie zapewne tez malo da bo z niczego nie da sie czegos wielkiego zrobic

21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe
Majka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 19:19   #508
Lolaa87
Zadomowienie

Cytat:
Extra musze go miec
Stary 2011-06-14, 19:28   #509
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
tak, ten panterkowy daje mniejsze powiekszenie niz ten bialy
chyba czarny jeżeli chodzi o ten link do bloga ;P
i przecież gołym oczkiem widać, że daje mniejsze powiększenie i dlatego go wybiorę

wzięłabym go już, ale wczoraj zamówiłam zapas soczewek+płyn na następne 4 miesiące,a moja wypłata krucha
Stary 2011-06-14, 19:32   #510
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
chyba czarny jeżeli chodzi o ten link do bloga ;P
i przecież gołym oczkiem widać, że daje mniejsze powiększenie i dlatego go wybiorę

wzięłabym go już, ale wczoraj zamówiłam zapas soczewek+płyn na następne 4 miesiące,a moja wypłata krucha
dobrze mówisz spojrzałam na bokserkę i napisałam biały

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości