|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Cytat:
Nie zjesz mi mojego sosu za✂✂✂istego Ale powiem Wam szczerze, że ja tez preferuję <poza knajpami jakimis tam ewentualnie> to jeść u siebie Przynajmniej wiem co tam jest w tym żarciu Zawsze mam problem jak np. kumpela mnie na urodziny zaprasza i często tez tam jej babcia i ciotka są i na kolację idziemy do "dużego" <pokoju w sensie> to u niej przeważnie sa parówki, których nie tykam, jakieś tam śledzie smażone w occie <nie lubię śledzi>, sałatka śledziowa np. <nie lubię śledzi> ostatnio była taka jakby sałatka ryżowa na ciepło z czymś tam czymś tam <śledzi nie było Dlatego wolę jak już zamówi ta pizzę i nie muszę sie męczyć co zjeść, żeby nie było, że nic nie jem ![]() Ale mam o od dziecka. W podstawówce miałam koleżankę i wiadomo często siedziałyśmy u siebie nawzajem. I kiedyś tam zostałam na obiedzie i była pomidorowa pamiętam to jak dziś. Babcia tej koleżanki mi się pyta czy mi smakuje. A ja na to: Dobra, ale moja babcia robi lepsza
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
to rzeczywiscie wybor kurde
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- no ja tez, ale u mamy lubilam, u tesciowej tez teraz dobre jest, moj tata tez dobre robi, ale za babciowymi nie przepadam, oprocz klusek z kapusta, bo tak to sos do schabu nie jadamy, a jak babcia da swojskiej smietany to juz ja wyczuwam i wtedy ble ale ogolnie nie wybrzydzam, choc czesto cos mnie obrzydzi jak sobie wyobraze a w knajpach trza uwazac na kiełki lucerny ![]() i tez jak chodzilam jesc z kolezanka, to my sie najwiecej jarałysmy surówkami, a ludzie je zostawiali, jakby tylko sie liczylo miecho i ziemniak
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo widzę, że też byłaś taktowna Mi kiedyś mamy znajoma kupiła lalkę Cindy.. taką mega drogą. W pięknej sukni ślubnej. Po prostu wypas A ja co? Powiedziałam, że nawet ładna i że mam taką samą w domu ![]() (miałam na mysli, że pannę młodą już mam co się moja mama nawstydziła... A ja też nie lubię u kogoś jeść. Chyba, że właśnei jest to dom mojej babci. Te wszystkie sałatki, obiadki itp. u innych ludzi mnie jakoś delikatnie obrzydzają. ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- i w szkole też kanapki od kogoś nie tknęłam ![]() bo wydawały mi się obrzydliwe.
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kanapki od kogoś masakra :/ A na studiach moja Kasia kochała moje kanapki, zawszę musiała gryza, bo "moje kanapki sa takie za✂✂✂iste" ![]() A przeważnie był to chleb słonecznikowy z jakimś tam serkiem do smarowania, więc żaden wypas
|
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
no salatka dla mnie czy mielone to intymnosc, bo trza to rekoma, i tez mnie czesto obrzydza
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- pamietam u nas w LO jedna kolezanka miala zawsze kanapki z parowkami i 2 inne sie o nie zabijaly, a ja nie, mam swoje ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- a w tym roku w szoku jestem, tak czersnia obrodzila, ze codzien ile zrywania mamy, wczoraj juz wiecej bylo dojrzalych, to nie, ze z drzewa do buzi, tylko do wiaderek i poszlo dzis do tesciow i taty ![]() ale normalnie takie kiscie, po 10 jedna przy drugiej, a psy pod spodem i pestki jedza, a ja za to wiecej sikam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie lubię jak ktoś gryzie moją kanapkę.
Potem przez kilka sekund myślę o tym, że mam w buzi kawałek tego gryza. całe szczeście szybko mija
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj tak zrywalam i sobie pomyslalam jakby Kama byla u nas i tak sobie zrywala i jadla, czemu akurat ona mi przyszla do łba
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze może ogólnie tez obrodziła ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Jak my się rozumiemy
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A macie ciemne czy jasne ![]() Skubię groszek...jakbym sie obiadu nie najadła |
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Kama kfa, rozum mnie tak jak i Grochu mnie rozumie
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
a przyminialo mi sie cos, co do tej pory mnie
![]() w LO byla para, i w sumie on mnie tak do tej pory nie teguje, i kiedys stoje z nimi, i jakos tak spojrzalam co ona robi, wziela mu okruch spod ust i co i go zjadla jeju
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem Cię ma droga
Właśnie wyobraziłam sobie rozmemłaną kanapkę bleeee
|
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
leje
oby tez u mnie na wsi ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu
na Grocha story. o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu na Kamowe. no to zaliczyłam dwie w jednym poście
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie sciana deszczu
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że mu z między zębów nie wyciągnęła resztek
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
takie srednie, ze jak sa czerwone to takie jedrne, nie bordowe sie robia
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kfa...w zeszły tydzień były za 11-14 u mnie jakoś ok. a dziś nie patrzyłam...no grochu nie mów, bo trzeci raz dziś z czwartego nie będę schodziła ![]() Powiedz, że za dychę jeszcze |
|
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
rzeke mamy na ulicach
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej jasne z czerwonymi policzkami ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- To dmuchaj kajak!! |
|
|
|
|
#1462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja Ci wysle kurierem, ale kto go oplaci ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() a kajak by sie przydal, woda podeszla do kraweznika i to pada moze 6 minut ( sprawdzilam swojego posta wczesniej ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() dobrze, ze mu ze stopy nie skubnela to co mu spadlo ![]() ludu, bo pomyslalam o nadrabiajacych i cos mi do glowy przyszlo ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- i po deszczu, cos tam jeszcze kapie i tyle ![]() mam nadzieje, ze roslinki odetchnely i sie troche napily ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- http://arsneo.pl/przedmioty/740840,s...zawieszka.html doszly wczoraj moze żyrafy, kolczyki mam do tego wisiorka ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- moj tata sie nieraz bierze za odchudzanie i wczoraj wzial miseczke ryzu, tylko kawalek papryki i tyle, a P. mowi, ze za chwile wyjal 8 malych golonek, bo mu babka sprzedala po złotowce ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/137776 a to dobre, nie odchudzam sie ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/137776 a to dobre, nie odchudzam sie
|||
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
No to zaszalałas Grochu
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
o kfaaaaaaaaaaaaaaa
ze stopyyyyyyyyyyyyyyyyyy Grochuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie napisałaś żebym nie czytała ![]() ![]()
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Szona się teraz obrzygała
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
obrzygała.
a co. nie można? Rozmowy w Toku
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
ej to ja Wam powiem (Kasia może nie czytaj - tak uprzedzam tylko :P) że mnie też wszystko brzydzi, ślina, smarki, kupa (no takie standardowe rzeczy nie) a np. jak naleśnik ma brudnego nosa to mu wytrę i nie zrywa mnie na rzyganie a np. jak mały (Kuba) się obsmarka to ja już wymiotuje, serio nie wiem od czego to zależy.
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=fx2Zm...layer_embedded
Behind the Mask ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- 3:28 jakiii kotecek Ej podoba mi się jak to wyszło ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Kurde Majkol się to tam nieźle napocił montując to, ale kurde wyszło naprawdę za✂✂✂iście ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Kurde podjarałam się ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- 0:52 ten dzieciak po lewej |
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
I Agnes tam jest
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
1:32 WTF?
![]() <kolo z Hollywood Tonight którego widać w grupowym i który jest podobny do sławnego już DaveDave'a >---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- No widziałam <aż specjalnie stop klatkę walnęłam>I na początku jakieś dziewczyny widać w polskich koszulkach ![]() I jak wlazłam na MJPT to tam parę osób też sie znalazło ![]() Kurczę strasznie pozytywne ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- 1:37 po lewej! Laska ma moją marynarę! Skubana kfa! Znajdę ją
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

pamiętam to jak dziś. Babcia tej koleżanki mi się pyta czy mi smakuje. A ja na to: Dobra, ale moja babcia robi lepsza 

To dobrze może ogólnie tez obrodziła