![]() |
#1051 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
Może i ja niedługo dołączę do zafasolkowanych
![]() ![]() Kochaliśmy się z TŻ 5dni przed owulacją i dzień po. owulację miałam w sobotę 23kwietnia, a od wczoraj.....czuję się jak nie ja ![]() ![]() ale równie dobrze może to być przeziębienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Wtajemniczenie
|
Miałam takie same "urojenia", które w moim przypadku się potwierdziły.
Życzę takiego samego zakończenia ![]()
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
Co do moich pierwszych symptomów ciąży:
-obolałe piersi -częste oddawanie moczu -nocą dosłownie zlewałam się potem -w okolicach miesiączki dwukrotnie pojawiło się plamienie mdłości i wymioty w ogóle mnie ominęły ![]()
![]() |
#1054 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Ja tak wpadam z którtkim pytaniem,. Co prawda całego wątku nie przeglądałam, ale mam pytanie. Czy któraś z Was miała tak, że przy nieregulrnych cyklach (30,31,45,29,42) średnia 36 dni cyklu, dostała krwawienia na 7 dni przed spodziewanym @ i ono się skończyło po 2 dniach?? Może to nieodpowiednie miejsce do tego pytania, ale łudzę się, że to może plamienie implantancyjne.
![]() |
#1055 |
Zadomowienie
|
Drogie dziewczęta!
![]() ![]() ![]() Pytania są tzw. "testowe", zamknięte, więc powinno się Wam w miarę sprawnie na nie odpowiadać, mimo iż jest ich 46 ![]() ![]() Oto link do ankiety: http:// moje- ankiety. pl/respond-10310.html (trzeba usunąć spacje) Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu Wizażu tym ogłoszeniem, jeśli tak proszę o jakąś podpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny mam pytanie od 29 kwietnia kocham się z mężem i pare dni później zaczęłam się dziwnie czuć a mianowicie do dnia dzisiejszego jest mi niedobrze,bolały mnie przez pare dni okropnie piersi i były nabrzmiałe ustąpiły a teraz od 2 dni znowu mnie bolą.Jestem jakaś rozkojarzona i boli mnie na samym dole brzuch i jestem trochę bardziej senna.Ciągle chce mi się pić i często chodzę sikać .Miesiączkę mam dostać 21 maja.Czy może to być ciąża????????kiedy najlepiej zrobić test????bardzo proszę o odpowiedz
![]() Edytowane przez Aleksandra0512 Czas edycji: 2011-05-13 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
Z testem poczekaj cierpliwie do 20 -21 maja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Przyczajenie
|
Witam,wiem ze możecie mi pomóc. Jestem 2 tygodnie od stosunku. Od samego początku miałam oznaki ciąży(pewnie urojone) ale najważniejsze jest to ze załatwiałam się prze około 5 dni 3 razy dziennie co dla mnie było szokiem, następnie miałam biegunki z dyzą ilością śluzu brazowego/pomaranczowego (wtedy mnie to jakoś nie martwiło). Od piątku mam normalna kupę jeśli chodzi o konsystencje ale dalej jest w niej śluz. Prze cały tydzień bolą mnie jajniki i nie mam apetytu. Myślicie ze jestem chora czy to może być ciąża. Dodam ze robiłam test z krwi 9 dni po stosunki i wyszedł-brak ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I zanim napiszesz post czytaj temat wątku ![]()
![]() |
![]() |
#1060 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() A ja to mam taki 'problem' ![]() Cykle mam dość nieregularne ale w marcu @ miałam ok 6-8, w kwietniu tak samo a teraz mamy maj i jest 18sty a ja @ nie mam. Nawet przy najdłuższym moim cyklu już powinnam mieć @. Jeśli chodzi o seks to kochałam się z chłopakiem jakieś 3x w kwietniu ![]() ![]() I tak sobie myślę: niepokalane poczęcie? ![]() Ja byłabym w 10000 niebie ![]() Kupiłam test, zrobię jutro ale tak sobie myślę, że może nie ma sensu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
jeżeli kochaliscie sie z prezerwatywą, a ponadto masz nieregularne cykle, to raczej wychodzi na to, ze ciążę sobie wkręcasz. Test zrób i już. btw. wbrew pozorom wcale nie jest tak łatwo zajśc w ciążę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1062 | |
Zakorzenienie
|
Z takich pierwszych, pierwszych objawów to miałam drżące powieki (normalnie masakra) i częste robienie siusiu, a i jeszcze swędząca grzywka i łupież (na całej głowie)
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Przyczajenie
|
Test negatywny.
A szkoda ![]() No nic to czekam jeszcze kilka dni na @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Raczkowanie
|
Ech Dziewczyny, też wam tak szalał organizm od czasu jak zaczęłyście intensywniej myśleć o zafasolkowaniu? Ja od kilku miesięcy zaraz po owulacji mam okropne bóle piersi, co prawda cykle regularne, ale jakoś zaczynam się bać... że coś ze mną nie tak :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1066 |
Rozeznanie
|
ja objawów nie miałam żadnych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny.staramy sie z mezem o dzidzie.nie moge doczekac sie kiedy juz bede w ciazy ,wiec powiedzcie mi czy jest mozliwosc ze jestem juz w ciazy jesli : od12-17 maja mialam okres.od18-20 maja staralismy sie o dzidzie.cykle mam co 29-30 dni. lekarz powiedzial mi ze jesli chcemy corke to musimy sie kochac 2-3 dni przed dniami plodnymi.23i 24 bolal mnie strasznie brzuch-podbrzusze ,potem po 2 dniach mialam wiatry a teraz boli mnie zolądek i jest mi ciezko na brzuchu. czuje sie taka pełna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Zadomowienie
|
Witajcie
Weszłam na ten wątek, bo bałam się, czemu jest mi ciągle zimno. Ale wyczytałam, że nie tylko ja tak mam na początku ciąży więc chyba wszystko ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 |
Rozeznanie
|
mi do teraz jest zimnoo.. mama się ze mnie śmieje powoli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Przyczajenie
|
i ja się mogę dołączyć po roku starań
![]() moje pierwsze objawy przed @: - ciągłe pragnienie( budziłam się często w nocy żeby się coś napić) - cały czas byłam zmęczona, bolała mnie głowa, nic mi się nie chciało, - senność - smaki na pewne rzeczy które lubię - ból piersi( nie mogłąm spać na brzuchu) - ogromne rozdrażnienie, wszystko mnie wkurzało, ze wszystkimi się kłócilam W terminie spodziewanej @: - wiedziałam że już jest cos nie tak i zrobiłam rano teścik - dwie krechy na teście ![]() - brak apetytu - pobolewanie podbrzusza -rozkojarzenie ![]() Jak narazie to tyle ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Przyczajenie
|
A my staramy się już prawie 2,5roku. 02.06. miałam inseminację. Oczywiście nie mogę się doczekać testowania. Mam kilka objawów ale boję się, że znowu je sobie wkręciłam. Piersi mnie nie bolą ale są jakby większe, dziś rano miałam wrażenie, że stanik mi się skurczył
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Zadomowienie
|
precelka, a czy masz jakiś konkretny powod ze trudno ci naturalnie zajsc w ciążę? pytam , bo mam kolezanke, juz od 2 lat nic im si e nie udaje, i co rusz odkrywa nowe dolegliwosci.
no i oszczedzaj sie!!!
![]() |
#1074 |
Przyczajenie
|
Hej no właśnie nie ma żadnych przeszkód. Mąż też miał badania i jest ok. Jedyna przeszkoda to chyba ta psychiczna. Do moich objawów dołączył jeszcze ból głowy i rozdrażnienie. A najgorsze jest to czekanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Zadomowienie
|
Hejka! Jestem w 18 tc
![]() ![]()
![]() |
#1076 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jestem w 25 tygodniu ciąży II ciąży ![]() w obu przypadkach pierwsze miesiące - brak @ - lekka senność - brak apetytu - odpych od mięsa szczególnie zapachu podczas gotowania i smarzenia. w I ciąży strasznie nie lubiłam ziemniaków za to smakowały mi zupki chińskie ( dziewczynka) w II ciąży ziemniaki do tej pory są pycha i mogłaby jeść i jeść do tego duża ochota na mleko ( podobno chłopiec)
![]() |
![]() |
#1077 |
Zakorzenienie
|
U mnie to mój chlopak pierwszy zorientował sie, że jestem w ciązy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Przyczajenie
|
Czy objawami ciąży może być obniżóna temperatura ? Podobno objawy grypy też są objawami ciąży, innych objawów narazie brak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bocian82 nie wiem jak to jest z temperaturą ale mnie na samiutkim początku, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży, było bardzo zimno przez kilka dni. Wszyscy na dworze na krótki rękaw a ja w polarze ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jem wszystko, od słodyczy po czosnkowe, ostre dania, mięso i mleko itp. Podobnież pod serduchem mam dziewczynkę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.