Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-02, 13:57   #1051
ewelcia sroczka
Przyczajenie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3

Może i ja niedługo dołączę do zafasolkowanych ale może to moje urojenia...nie wykluczam
Kochaliśmy się z TŻ 5dni przed owulacją i dzień po. owulację miałam w sobotę 23kwietnia, a od wczoraj.....czuję się jak nie ja zawsze mam mnóstwo energii, a wczoraj czułam się jakby mnie coś przejechało...senność, mdłości i takie "dziwne coś" w dole brzucha, jakby coś się tam działo. tempka 37,2. Na test za wcześnie, okres powinien być 7maja. zobaczymy czy przyjdzie
ale równie dobrze może to być przeziębienie
ewelcia sroczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 14:05   #1052
marronelle
Wtajemniczenie

Miałam takie same "urojenia", które w moim przypadku się potwierdziły.
Życzę takiego samego zakończenia

"Nie płacz w liście

nie pisz że los ciebie kopnął

nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia

kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno."

Przeszczęśliwa!
marronelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-07, 16:07   #1053
traicionera
Zakorzenienie

Co do moich pierwszych symptomów ciąży:
-obolałe piersi
-częste oddawanie moczu
-nocą dosłownie zlewałam się potem
-w okolicach miesiączki dwukrotnie pojawiło się plamienie

mdłości i wymioty w ogóle mnie ominęły
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-08, 13:47   #1054
aga_bre
Rozeznanie

Cześć dziewczyny. Ja tak wpadam z którtkim pytaniem,. Co prawda całego wątku nie przeglądałam, ale mam pytanie. Czy któraś z Was miała tak, że przy nieregulrnych cyklach (30,31,45,29,42) średnia 36 dni cyklu, dostała krwawienia na 7 dni przed spodziewanym @ i ono się skończyło po 2 dniach?? Może to nieodpowiednie miejsce do tego pytania, ale łudzę się, że to może plamienie implantancyjne.
Stary 2011-05-13, 19:06   #1055
aalutka
Zadomowienie

Drogie dziewczęta! Potrzebuję Waszej pomocy Poszukuję dziewczyn, które zaszły w ciążę lub urodziły dziecko, mając mniej niż 18 lat lub w wieku do 19 lat (chociaż głównie tych najmłodszych mam). Jestem studentką resocjalizacji i ped. opiekuńczo-socjalnej i piszę pracę licencjacką na temat młodych mam. Jeśli urodziłyście dziecko do 19. roku życia, ale mimo to obecnie jesteście już starsze, także proszę o wypełnienie ankiety. Jeśli znajdą się dziewczęta, które dopiero zaszły w ciążę i czekają na narodziny swojego malucha, także zapraszam do wypełniania, odpowiedzi powinny pasować
Pytania są tzw. "testowe", zamknięte, więc powinno się Wam w miarę sprawnie na nie odpowiadać, mimo iż jest ich 46 Mam też nadzieję, że nie będziecie czuły się urażone tymi pytaniami, bo niektóre, szczerze mówiąc, "zaglądają" w Waszą prywatność, ponieważ odpowiadają po prostu teorii w literaturze na ten temat... ale ankieta jest oczywiście ANONIMOWA!

Oto link do ankiety: http:// moje- ankiety. pl/respond-10310.html (trzeba usunąć spacje)

Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu Wizażu tym ogłoszeniem, jeśli tak proszę o jakąś podpowiedź

aalutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-13, 20:32   #1056
Aleksandra0512
Przyczajenie

hej dziewczyny mam pytanie od 29 kwietnia kocham się z mężem i pare dni później zaczęłam się dziwnie czuć a mianowicie do dnia dzisiejszego jest mi niedobrze,bolały mnie przez pare dni okropnie piersi i były nabrzmiałe ustąpiły a teraz od 2 dni znowu mnie bolą.Jestem jakaś rozkojarzona i boli mnie na samym dole brzuch i jestem trochę bardziej senna.Ciągle chce mi się pić i często chodzę sikać .Miesiączkę mam dostać 21 maja.Czy może to być ciąża????????kiedy najlepiej zrobić test????bardzo proszę o odpowiedz dziękuje

Edytowane przez Aleksandra0512
Czas edycji: 2011-05-13 o 20:43
Aleksandra0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-14, 12:30   #1057
wandaweranda
Zakorzenienie

Z testem poczekaj cierpliwie do 20 -21 maja.
wandaweranda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 19:09   #1058
malinka861
Przyczajenie

Witam,wiem ze możecie mi pomóc. Jestem 2 tygodnie od stosunku. Od samego początku miałam oznaki ciąży(pewnie urojone) ale najważniejsze jest to ze załatwiałam się prze około 5 dni 3 razy dziennie co dla mnie było szokiem, następnie miałam biegunki z dyzą ilością śluzu brazowego/pomaranczowego (wtedy mnie to jakoś nie martwiło). Od piątku mam normalna kupę jeśli chodzi o konsystencje ale dalej jest w niej śluz. Prze cały tydzień bolą mnie jajniki i nie mam apetytu. Myślicie ze jestem chora czy to może być ciąża. Dodam ze robiłam test z krwi 9 dni po stosunki i wyszedł-brak ciąży.
malinka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 18:49   #1059
marronelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka861 Pokaż wiadomość
Witam,wiem ze możecie mi pomóc. Jestem 2 tygodnie od stosunku. Od samego początku miałam oznaki ciąży(pewnie urojone) ale najważniejsze jest to ze załatwiałam się prze około 5 dni 3 razy dziennie co dla mnie było szokiem, następnie miałam biegunki z dyzą ilością śluzu brazowego/pomaranczowego (wtedy mnie to jakoś nie martwiło). Od piątku mam normalna kupę jeśli chodzi o konsystencje ale dalej jest w niej śluz. Prze cały tydzień bolą mnie jajniki i nie mam apetytu. Myślicie ze jestem chora czy to może być ciąża. Dodam ze robiłam test z krwi 9 dni po stosunki i wyszedł-brak ciąży.
Idź do lekarza.

I zanim napiszesz post czytaj temat wątku

"Nie płacz w liście

Przeszczęśliwa!
Stary 2011-05-18, 19:26   #1060
UwagaGryze
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3

Hej
A ja to mam taki 'problem'
Cykle mam dość nieregularne ale w marcu @ miałam ok 6-8, w kwietniu tak samo a teraz mamy maj i jest 18sty a ja @ nie mam. Nawet przy najdłuższym moim cyklu już powinnam mieć @. Jeśli chodzi o seks to kochałam się z chłopakiem jakieś 3x w kwietniu i to z gumką no ale zastanawia mnie fakt taki, że od wczoraj po jedzeniu czuję gulę w gardle :/, kuło mnie w brzuchu ostatnio i ogólnie nie przeszkadza mi jak ktoś pali ale ostatnio poczułam wyjątkowo zapach fajek od kolegi i mnie odrzuciło na kilometr. Piersi nie bolą, jestem zmęczona, senna, rozdrażniona albo łzy mi same lecą :/ jestem rozbita emocjonalnie odbija mi się strasznie i chodzę siku częściej niż zwykle.
I tak sobie myślę: niepokalane poczęcie?
Ja byłabym w 10000 niebie
Kupiłam test, zrobię jutro ale tak sobie myślę, że może nie ma sensu.
UwagaGryze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 07:59   #1061
wandaweranda
Zakorzenienie

jeżeli kochaliscie sie z prezerwatywą, a ponadto masz nieregularne cykle, to raczej wychodzi na to, ze ciążę sobie wkręcasz. Test zrób i już. btw. wbrew pozorom wcale nie jest tak łatwo zajśc w ciążę.
wandaweranda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-19, 12:32   #1062
bianeczkaa
Zakorzenienie

Z takich pierwszych, pierwszych objawów to miałam drżące powieki (normalnie masakra) i częste robienie siusiu, a i jeszcze swędząca grzywka i łupież (na całej głowie)

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez UwagaGryze Pokaż wiadomość
Hej
A ja to mam taki 'problem'
Cykle mam dość nieregularne ale w marcu @ miałam ok 6-8, w kwietniu tak samo a teraz mamy maj i jest 18sty a ja @ nie mam. Nawet przy najdłuższym moim cyklu już powinnam mieć @. Jeśli chodzi o seks to kochałam się z chłopakiem jakieś 3x w kwietniu i to z gumką no ale zastanawia mnie fakt taki, że od wczoraj po jedzeniu czuję gulę w gardle :/, kuło mnie w brzuchu ostatnio i ogólnie nie przeszkadza mi jak ktoś pali ale ostatnio poczułam wyjątkowo zapach fajek od kolegi i mnie odrzuciło na kilometr. Piersi nie bolą, jestem zmęczona, senna, rozdrażniona albo łzy mi same lecą :/ jestem rozbita emocjonalnie odbija mi się strasznie i chodzę siku częściej niż zwykle.
I tak sobie myślę: niepokalane poczęcie?
Ja byłabym w 10000 niebie
Kupiłam test, zrobię jutro ale tak sobie myślę, że może nie ma sensu.
Przy nieregularnych cyklach przesunięcie dni płodnych może wynieść nawet 2 tygodnie (np jak u mnie) na te wszystkie objawy to raczej jeszcze za wcześnie Może z nerwów ci się opóźnia ten okres. Na test może być jeszcze za wcześnie ale warto spróbować. A gula w gardle to może być objaw glisty ludzkiej (przynajmniej jeśli się to powtarza )

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 17:13   #1063
UwagaGryze
Przyczajenie

Test negatywny.
A szkoda

No nic to czekam jeszcze kilka dni na @
UwagaGryze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 17:37   #1064
mar2sia
Raczkowanie

Ech Dziewczyny, też wam tak szalał organizm od czasu jak zaczęłyście intensywniej myśleć o zafasolkowaniu? Ja od kilku miesięcy zaraz po owulacji mam okropne bóle piersi, co prawda cykle regularne, ale jakoś zaczynam się bać... że coś ze mną nie tak :/
mar2sia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-20, 11:20   #1065
marronelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mar2sia Pokaż wiadomość
Ech Dziewczyny, też wam tak szalał organizm od czasu jak zaczęłyście intensywniej myśleć o zafasolkowaniu? Ja od kilku miesięcy zaraz po owulacji mam okropne bóle piersi, co prawda cykle regularne, ale jakoś zaczynam się bać... że coś ze mną nie tak :/
, bo ja podeszłam do tego zupełnie na luzie i efekt był taki, że udało się za pierwszym razem

"Nie płacz w liście

Przeszczęśliwa!
Stary 2011-05-21, 11:04   #1066
d_accord
Rozeznanie

ja objawów nie miałam żadnych tylko w głowie sama zapaliła się lampka "nie pij tej wódki" tydzień później zrobiłam test, był bardzo niewyrażny.. Okres mi się spóźniał.. ale oczywiście cykl sie przestawił i lampka zapaliła się 3 dni po zapłodnieniu..

Lenka
26.09.2011
d_accord jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-28, 17:35   #1067
kadia83
Raczkowanie

witam dziewczyny.staramy sie z mezem o dzidzie.nie moge doczekac sie kiedy juz bede w ciazy ,wiec powiedzcie mi czy jest mozliwosc ze jestem juz w ciazy jesli : od12-17 maja mialam okres.od18-20 maja staralismy sie o dzidzie.cykle mam co 29-30 dni. lekarz powiedzial mi ze jesli chcemy corke to musimy sie kochac 2-3 dni przed dniami plodnymi.23i 24 bolal mnie strasznie brzuch-podbrzusze ,potem po 2 dniach mialam wiatry a teraz boli mnie zolądek i jest mi ciezko na brzuchu. czuje sie taka pełna.
kadia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-28, 17:39   #1068
d_accord
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kadia83 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny.staramy sie z mezem o dzidzie.nie moge doczekac sie kiedy juz bede w ciazy ,wiec powiedzcie mi czy jest mozliwosc ze jestem juz w ciazy jesli : od12-17 maja mialam okres.od18-20 maja staralismy sie o dzidzie.cykle mam co 29-30 dni. lekarz powiedzial mi ze jesli chcemy corke to musimy sie kochac 2-3 dni przed dniami plodnymi.23i 24 bolal mnie strasznie brzuch-podbrzusze ,potem po 2 dniach mialam wiatry a teraz boli mnie zolądek i jest mi ciezko na brzuchu. czuje sie taka pełna.
zrób test za tydzień i pamiętaj, że jak się bardzo chce to najcześciej nie wychodzi i trzeba wrzucić na luz i spontaniczność

Lenka
26.09.2011
Stary 2011-05-28, 20:26   #1069
ch_aga
Zadomowienie

Witajcie
Weszłam na ten wątek, bo bałam się, czemu jest mi ciągle zimno. Ale wyczytałam, że nie tylko ja tak mam na początku ciąży więc chyba wszystko ok Po za tym ciągle jestem śpiąca i niestety codziennie w ciągu dnia zaliczam drzemkę. Wystarcza mi 15 minut ale dziś cały dzień siedziałam w domu, nie byłam na żadnym spacerze i dzisiejsza drzemka przeciągnęła się do 1,5 godziny Kolejny objaw to powiększone piersi, bolące i bardzo czułe na dotyk. Czasem pobolewa mnie podbrzusze, kłuje lekko raz w lewym raz w prawym jajniku. I chyba najgorszy objaw - wybuchy złości Jest mi strasznie przykro, bo najczęściej krzyczę na mojego synka On już ma 5 lat i na pewno by zrozumiał czemu mamusia nie powinna się denerwować ale ponieważ poroniłam poprzednią ciążę, to jeszcze nie chcę mu nic mówić, bo on bardzo pragnie rodzeństwa. Kolejny objaw to częste wizyty w toalecie; czasem 3 razy dziennie się załatwiam. Już nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży też tak miałam. Ale to mnie niepokoi To chyba tyle z moich objawów.
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-28, 21:13   #1070
d_accord
Rozeznanie

mi do teraz jest zimnoo.. mama się ze mnie śmieje powoli

Lenka
26.09.2011
Stary 2011-06-04, 07:12   #1071
paulai
Przyczajenie

GG do paulai Send a message via Skype™ to paulai

i ja się mogę dołączyć po roku starań
moje pierwsze objawy przed @:
- ciągłe pragnienie( budziłam się często w nocy żeby się coś napić)
- cały czas byłam zmęczona, bolała mnie głowa, nic mi się nie chciało,
- senność
- smaki na pewne rzeczy które lubię
- ból piersi( nie mogłąm spać na brzuchu)
- ogromne rozdrażnienie, wszystko mnie wkurzało, ze wszystkimi się kłócilam
W terminie spodziewanej @:
- wiedziałam że już jest cos nie tak i zrobiłam rano teścik
- dwie krechy na teście
- brak apetytu
- pobolewanie podbrzusza
-rozkojarzenie
Jak narazie to tyle
Pozdrawiam
paulai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-09, 18:20   #1072
precelka44
Przyczajenie

A my staramy się już prawie 2,5roku. 02.06. miałam inseminację. Oczywiście nie mogę się doczekać testowania. Mam kilka objawów ale boję się, że znowu je sobie wkręciłam. Piersi mnie nie bolą ale są jakby większe, dziś rano miałam wrażenie, że stanik mi się skurczył bóle w podbrzuszu i jajnikach, szczególnie rano, temp. 37,2C i metaliczny posmak w ustach. A gdyby nie zdrowy rozsądek to spałabym chyba do 15 Wczoraj na zakupach podniosłam kilka cięższych rzeczy i dopadł mnie okropny skurcz w dole brzucha potem do wieczora było mi okropnie niedobrze. Trzymajcie kciuki może w końcu nam się uda. Pozdrawiam
precelka44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 15:18   #1073
diatoma
Zadomowienie

precelka, a czy masz jakiś konkretny powod ze trudno ci naturalnie zajsc w ciążę? pytam , bo mam kolezanke, juz od 2 lat nic im si e nie udaje, i co rusz odkrywa nowe dolegliwosci.
no i oszczedzaj sie!!!

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-11, 10:13   #1074
precelka44
Przyczajenie

Hej no właśnie nie ma żadnych przeszkód. Mąż też miał badania i jest ok. Jedyna przeszkoda to chyba ta psychiczna. Do moich objawów dołączył jeszcze ból głowy i rozdrażnienie. A najgorsze jest to czekanie.
precelka44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-12, 19:57   #1075
truscafka
Zadomowienie

Hejka! Jestem w 18 tc moje objawy początkowe trwały jedynie tydzień były w 6 tc . Polegały one jedynie na b. dużym osłabieniu, braku apetytu i bólach w pachwinach i na dole brzucha (prawie tak jakbym miała dostać okresu). Od tej pory czyli już prawie do 5 miesiąca nie mam żadnych objawów, zadnych mdłości, wymiotów, nietolerowanych zapachów, zasypiania na stojąco. czasem zapominam, że jestem w ciąży

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-12, 21:03   #1076
katevalley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez precelka44 Pokaż wiadomość
A my staramy się już prawie 2,5roku. 02.06. miałam inseminację. Oczywiście nie mogę się doczekać testowania. Mam kilka objawów ale boję się, że znowu je sobie wkręciłam. Piersi mnie nie bolą ale są jakby większe, dziś rano miałam wrażenie, że stanik mi się skurczył bóle w podbrzuszu i jajnikach, szczególnie rano, temp. 37,2C i metaliczny posmak w ustach. A gdyby nie zdrowy rozsądek to spałabym chyba do 15 Wczoraj na zakupach podniosłam kilka cięższych rzeczy i dopadł mnie okropny skurcz w dole brzucha potem do wieczora było mi okropnie niedobrze. Trzymajcie kciuki może w końcu nam się uda. Pozdrawiam
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Hejka! Jestem w 18 tc moje objawy początkowe trwały jedynie tydzień były w 6 tc . Polegały one jedynie na b. dużym osłabieniu, braku apetytu i bólach w pachwinach i na dole brzucha (prawie tak jakbym miała dostać okresu). Od tej pory czyli już prawie do 5 miesiąca nie mam żadnych objawów, zadnych mdłości, wymiotów, nietolerowanych zapachów, zasypiania na stojąco. czasem zapominam, że jestem w ciąży
No to super, ale pewnie zaczną się pod koniec ciąży i jak brzuch będzie już bardzo widoczny

Ja jestem w 25 tygodniu ciąży II ciąży
w obu przypadkach pierwsze miesiące
- brak @
- lekka senność
- brak apetytu
- odpych od mięsa szczególnie zapachu podczas gotowania i smarzenia.

w I ciąży strasznie nie lubiłam ziemniaków za to smakowały mi zupki chińskie ( dziewczynka)
w II ciąży ziemniaki do tej pory są pycha i mogłaby jeść i jeść do tego duża ochota na mleko ( podobno chłopiec)

NASZA CÓRCIA AMELKA ur. 20.11.2009 o 13:35, 3800g i 56cm

Mój malutki synek JAŚ 1-2.07.2011, 1130g

Odchudzanie 55kg

katevalley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-13, 13:42   #1077
czubasek20
Zakorzenienie

U mnie to mój chlopak pierwszy zorientował sie, że jestem w ciązy Podobno byłam ciągle rozdrażniona i wszystko doprowadzało mnie do płaczu. Mnie zaniepokoił straszny ból piersi, nie mogłam chodzić w staniku, najchętniej to na golaska ale niestety nie ma tak dobrze. Nie tolerowałam zapachu śledzi a uwielbiałam je, szczególnie w śmietanie. No i brak @ który był sygnałem do pójścia do apteki i kupienia testu. Jak zobaczyłam dwie kreski to myślałam że zemdleje i tłumaczyłam sobie że to nie jest możliwe bo miałam bóle jak na okres, wmówiłam sobie że test był jakiś wadliwy. po trzech dniach poszłam po nastepny bo twierdziłam że jak sobie zrobie i wyjdzie jedna kreska to może okres przyjdzie, zrobiłam i znów dwie kreski więc w srodę ide do ginekologa, upewnić się na sto procent
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 10:43   #1078
bocian82
Przyczajenie

Czy objawami ciąży może być obniżóna temperatura ? Podobno objawy grypy też są objawami ciąży, innych objawów narazie brak.
bocian82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 16:04   #1079
ch_aga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katevalley Pokaż wiadomość
w I ciąży strasznie nie lubiłam ziemniaków za to smakowały mi zupki chińskie ( dziewczynka)
w II ciąży ziemniaki do tej pory są pycha i mogłaby jeść i jeść do tego duża ochota na mleko ( podobno chłopiec)
Ja w pierwszej ciąży tak lubiłam mleko, że aż jakiegoś uczulenia od niego dostałam Urodziłam chłopca. I lubiłam jeszcze słodkości. Teraz wolę kawał mięcha; to znaczy wolę kanapki z masełkiem i wędliną, słodycze mnie nie kuszą i też mam chęć na zupki chińskie, chociaż na razie się wstrzymuję, bo to sama chemia Czyżby miała być dziewczynka Chociaż synek chce koniecznie braciszka
Bocian82 nie wiem jak to jest z temperaturą ale mnie na samiutkim początku, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży, było bardzo zimno przez kilka dni. Wszyscy na dworze na krótki rękaw a ja w polarze
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 17:25   #1080
marronelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ch_aga Pokaż wiadomość
Ja w pierwszej ciąży tak lubiłam mleko, że aż jakiegoś uczulenia od niego dostałam Urodziłam chłopca. I lubiłam jeszcze słodkości. Teraz wolę kawał mięcha; to znaczy wolę kanapki z masełkiem i wędliną, słodycze mnie nie kuszą i też mam chęć na zupki chińskie, chociaż na razie się wstrzymuję, bo to sama chemia Czyżby miała być dziewczynka Chociaż synek chce koniecznie braciszka
Nie sądzę, by smaki miały cokolwiek do płci dziecka
Jem wszystko, od słodyczy po czosnkowe, ostre dania, mięso i mleko itp. Podobnież pod serduchem mam dziewczynkę

"Nie płacz w liście

Przeszczęśliwa!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości