|
|
#1681 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIX
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1683 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
hmm nie ma dementi ![]() ja jako ciemna blondi zastanawiam się czy to było do 1/3, 2/3 czy do 3/3 męskiej części baru? chyba, że czegoś nie zrozumiałam ![]() aaa jeszcze jest dochodzący MichailK - uprasza się o potwierdzenie płci i preferencji !!!
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
sprzątam, uczę się
i opiekuję dzieckiem ![]() właśnie się dowiedziałam, że mam dziś egzamin prawo/podatki no to lipa po całości
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
widzę już streszczenie " Flo ma dwie rury"
![]() no kafle i fugi - szybciej złażą no to Bry ![]() a ja spadam nach (Der) ? city
|
|
|
|
#1686 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
skoro nic nie umiem
i nie pamiętam, bo na wykłady chadzałam ponad rok temu pozostaje mi liczyć tylko na własną yntelygencje
|
|
#1688 | |
|
BAN stały
|
Redzia będzie na pewno zachwycona, jak jej kafle zejdą
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. a ja do szkoły ![]() podziękuję po powrocie ![]() no to paaaaa
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1691 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Flo, powodzenia życzę i banalnych pytań albo kreatywności
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1692 | |
|
Nindżopesz
|
A, spróbuję z kaflami bo na fugi chyba nic by nie pomogło - nim wyschły świeżo położone kot wywalił na nie skrzynke z mokrą ziemią i się zmieszało. Fugozolem znaczy renowatorem fug je machłam.
Dziś dokańczam skrobanie mozaiki i zaiste czuję się jak więzień wyskrobujący zaprawę w murze. Cytat:
|
|
|
|
|
#1693 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a skrobanie zaprawy, oby nie musiało, ale może Ci się umiejętność przydać, nigdy nie wiadomo za co człowieka zapuszkować mogą ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Flo, powodzenia, podatkowe jest łatwe, a przynajmniej było, bo już z głowy mi wyleciało ![]() Przeleciałam Was, ale ten gejowy teledysk mnie zmieszał, nie wiem co tu się wyprawia ![]() Jak tak czytałam o remontach, płytkach i innym ciaciarajstwie to mam ochotę rozwalić wszystko co zrobiłam i zacząć od nowa. ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Dedłam Bar? Ja przyszłam wszyscy uciekli? Oł noł |
|
|
|
#1695 |
|
Mother of Cats
|
Nie dedłaś
Przyszłam Wam pomachać i powiedzieć, że odkryłam cudną paczulę (Il Profumo Patchouli Noir i że spadam
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bar dziś popołudniu w ogóle jakiś dednięty mnie się np spać chce
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Nindżopesz
|
Dla mnie bar może być dednięty bo też umieram - od pieprzenia z mozaikami. Idę leżeć i sprzątać.
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mężu- czy już się obroniłeś? Ja pierdzielę, żyję w jakiejś innej czasoprzestrzeni
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1699 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
mi też, mam zamiar iść dziś szybciej spać.... i znowu burza wisi w powietrzu
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Mam dylemat, potrzebuję rady. Kogo mogę zaatakować na PW? |
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
kuffa upaprałam końce włosów w farbie olejnej
moje biedne włosy Zeskrzybałam dziś i pomalowałam framugi okien w jednym pokoju. Jeszcze 5 razy tyle. Plus drzwi i okienka od piwnicy hm ![]() http://demotywatory.pl/3163238/95---...a-po-wygladzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-14 o 19:24 |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie możesz
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że żyję, ledwo bo ledwo, ale zawsze to coś
Od rana zalatana jestem. Najpierw praca, potem urząd miasta (doznałam tu lekkiego szoku - jacy wszyscy mili byli . Najpierw byliśmy na meldunkach,potem na dowodach - i to jeszcze z dzieckiem i wszyscy tak miło nas obsługiwali, że aż się bałam, że to jakaś ukryta kamera ). No a potem rozwalania ścian ciąg dalszy, potem doszło zrywanie drewna z przedpokoju i trochę z kuchni. Mamy teraz załadowaną klatkę schodową w drewnie i czekamy czy ktoś sobie to od nas zabierze Flo nie chcesz drewna do kozy? ![]() Przyjeżdżaj tirem i bierz ![]() Idę spróbować nadrobić trochę, choć zaraz zbieranie gruzu mnie czeka
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uffff....
Cytat:
![]() [QUOTE=Redhaired Witch;27511016]Dla mnie bar może być dednięty bo też umieram - od pieprzenia z mozaikami. Idę leżeć i sprzątać.[/QUOTE] Jednocześnie? Naumiesz mnie tak?Cytat:
Cześć. Tu dziś tak spokojnie że może pro publico? |
||
|
|
|
#1705 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
a wie jesli mieszka to nie mozna, ale meldunek nie daje prawa do lokalu,wiec nie ma nic wspólnego z dziedziczeniem-mozna sobie zameldowac na pobyt stały w chaupie 10-ciu sąsiadów,a dziedziczyc bedzie i tak ten kto ma dziedziczyc np dzieci i zona , która w mieszkaniu zameldowana nie jest.(jesli nie ma testamentu), jesli jest to dziedziczy sie tak jak w testamencie zapisano (chociaz nie do końca...ale juz mi sie nie chce tłumaczyc i nikogo to nie interesuje )Cytat:
hirajem
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-14 o 19:33 |
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Polly proszę dodaj mnie do klubu TRÓ
|
|
|
#1707 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Idę sobie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1709 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale pierwszy raz, to by dostała zawiasy ![]() Cytat:
![]() A mnie i paczuli ostatnio baaardzo nie po drodze, w sumie toleruję ją tylko wtedy, gdy jej praktycznie nie czuć (i dlatego też nie mogę używać Arpege ph, bo mi niedobrze od razu) ![]() Przyszła Madziczka i wszystko popsuła Ale Ty jesteś dzieeelnaaa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Teziak, no przestań że (przestańże?) się tak narzucać, to doprawdy niewłaściwe ![]() --- Ale żem fontek odkrył (stwierdzam, że nie warto zapuszczać się poza perfumy) |
||||
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Co popsułam?
:cojes t:Już sobie idę, już mnie nie ma...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

. Najpierw byliśmy na meldunkach,potem na dowodach - i to jeszcze z dzieckiem