|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
![]() dziękuje bardzo za pomoc ja się tak przejmuje itd i boje się, że jutro będzie jedno wielkie ROZCZAROWANIE
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Zjedliśmy kolację. Tż bez wiertarki nie ruszy więc listwe dziś nie będzie.
Oczywiście fotki wrzucę jak będzie ostateczny finisz
|
#3603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jutro.---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
Już się nie mogę doczekać fotek
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wróciłam i nauki ciąg dalszy.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam do łóżka bo jutro cały dzień w pracy
![]() Dobrej nocy kochane
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marcia rozumiem, Cie bo u mnie też nauka nauka i co?? nauka |
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie się dowiedziałam, że para młoda co byliśmy na weselu mieli wypadek ... na szczęscie nic poważnego im się nie stało , poobdzierani są, Pan młody wyszedł już ze szpitala , a panna młoda jeszcze nie ...
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3610 | ||
|
Zakorzenienie
|
przespalam prawie caly dzien
szok bylam tak padnieta ze ledwo dobabci weszlismy a tz do mnie po jaiejs godzince czy chce sie polozyc .. bylo okolo 1 wiec sie klade pare razy sie przebudzilam w miedzyczasie on sie przespal i mnie budzi i mowi ze prawie 8 i kolacja szok ale strasznie bylam zmeczona jutro ten dentysta z rana to poprosze o kciuki dla tz-a od 10 sie bedzie meczyl biedaczek puki co obiecuje mi gdzie to znowu nie pojdziemy w Paryzu ale wiadomo tez bedzie uzaleznione tym jak sie bedzie czul bo zeby wsiasc w pociag to nie problem bo do Paryza mamy jakies 30-40min pociagiem wiec nieproblem no i sie zaczyna jak zwykle wizyty u rodzinki / przyjaciol / kawki itd eh jestem tu 6 raz ale za kazdym razem jest inaczej piekna pogoda na szczescie kraven super siniorita niniona super ze jestes a kiedy slub bo chyba w natloku wiadomosci przeoczylam ostatnio przepraszam Cytat:
Cytat:
oj ja latac lubie bardzo tz zawsze ma stracha ale dla mnie godzinka ( do Polski juz dluzej ale do Francji to jakas godzina i 20 min ) to jest pare widoczkow za oknem i jestesmy w domu jakbym mogla to bym codziennie latala szkoda ze na to wczesniej nie wpadlam dobranoc SPD Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-14 o 22:20 |
||
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Nie odzywałam się bo się uczyłam i pracowałam. Ostatni egzamin za mną. Ale za to w pracy średnio. Ale mam do nadrabiania... |
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Paryżu byłam jako mała dziewczynka ale jestem pewna, ze tam wroce
|
|
|
|
|
#3613 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale u mnie to nie są na pewno kwoty rzędu kilku stów, raczej bliżej 40, no ale zawsze coś![]() na pewno jakie Cię interesują zarobki Cytat:
Cytat:
dla TŻja też lubię latać ![]() zazdraszczam Paryża.. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nigdy nie byłam w Paryżu, ale jakoś mnie nie ciągnie tam
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Ledwo mówię, tak mi siadło gardlo. ;//// Dobrze, że jutro tylko 3 lekcje. Gorzej, bo potem rada pedagogiczna. Spaaaaaac! Ale muszę czekać aż hrabiostwo (własciciele) się pomyje....... WRRRRRRRRRRR! Chcę do siebie...
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
nadia mnie tez jakos specjalnie nie ciagnelo kiedys moze koszty wylotu z polski odstraszaly a moze to bylo dla mnie za wysoka polka czy jak to tlumaczyc to juz niewiem ale jak juz tz z francji i to niedaleko mamy to jak latamy to warto pozwiedzac
jejku jaki tu spokoj dzieci nie krzycza pol dnia (no chybaze te za oknem na dole bo jakies 2 czy 3 szkoly niedaleko) ale i tak spokoj skoro poleglam na 7godzin na szczescie jak my wrocimy z urlopu to wspollokatorzy na 3 tygodnie wyjezdzaja oj jak ja bym chciala juz mieszkac tylko z tz-em nawet w ciasnej kawalerce jak nasz pokoj (tyle ze w moich okolicach takich niema) niz z kims za sciana i ze wspolna kuchnia teacherka gratuluje mieszkanka Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-14 o 23:09 |
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Wczoraj nawet nie wiem kiedy padłam. Życze miłego dnia
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
#3620 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cieszę się, że u Ciebie w miarę ok, super, że z Tż się dobrze układa, dobry z niego chłop życzę zdrówka i 3mam za słowo co do aktywności na wątku ![]() Cytat:
Dzień dobry Ależ piękny dzień dziś mamy chce się żyć u mnie definitywnie czas motyli |
||
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Motylków zazdraszczam
|
|
#3622 |
|
Konto usunięte
|
Nadia niechże będzie dobry!
![]() Nuruś ściskam kciuki za pomyślność rozmowy o pracę |
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano ![]() Mam nadzieję że w razie czego terminy będą ok. Ale...oczywiście śląskie spd również zapraszają w swoje okolice ![]() 3majcie kciuki bo coś czuję że klejenie naklejki na ścianę (155x210) to będzie nie lada wyzwanie
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-06-15 o 07:55 |
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
nadia kciuki zeby panoie nic nie schrzanili
wiznatalka - na zatkane uszy podczas lotu najlepsze zucie gumy lub cukierka milego dnia |
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak właśnie zrobiłam
Przy okazji oddałam buty w CCC i bez problemu oddali pieniążki, a kolejne lecą już z all![]() Baaaaarzdo się cieszę!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Kochane ![]() Wczoraj doszłam do wniosku, że mam jakąś depresję czy coś. Mam durne wrażenie, że pobrzydłam, utyłam, tż już na mnie tak nie patrzy i ogólnie nie chce mi się nawet wystroić tylko wolę wcisnąć się w bluzę bo zakrywa brzuchol i boczki ![]() Zapytałam tż czy się zmieniłam. Wiecie co powiedział? Zastanawia się, patrzy na mnie i mówi: Buzinka Ci poszczuplała. A ja mówie, tak i co poszło w boczki? On: Gdzie tam w boczki. Ale masz taką małą główkę Matko nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje!Pragnę mieć chwilę luzu, gdzie niczym nie będę musiała się stresować! Po 8 lipca ![]() Tż ma obronę 5 ![]() Dobra biorę się za pracę, potem konczenie pytań na obronę, obiad i sprzątnięcie pokoju T. bo jutro tata tż ma być i aż wstyd tam taki syf. Miałam nie sprzątać, ale głupio mi ![]() Dziewczyny czy jeszcze któraś jest chętna na farbę? Bo któraś mi chyba ankietki nie wypełniła? |
|
|
|
|
#3626 |
|
Zadomowienie
|
Dodaja ja moge byc chetna
Tylko co zrobić, meila Ci wysłać?Kraven zapomniałam wczoraj, torebke zamawiaj, bo jest mega Nadia powodzenia przy naklejaniu a co na naklejce? Irenka miłego urlopowania Seniorita super wiadomość o wynikach Nuruś W ogóle dzień dobry i miłego dnia, u mnie wyniki kolejnego przedmiotu i znów do przodu. Jeszcze jutrzejszy egzamin(plus ewentualne poprawki) i pięc projektów i semestr zaliczony. Nienawidze szkoły ![]() Idę się uczyć
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zatłukę tą pogodę którego dnia. ![]() Wstaję pochmurnie wygląda na zimno, wyglądam przed okno - duszno, ciepło. Ubieram się w spodnie, ale dość lekko - stopy gołe. Wychodzę. Leje, zimno, wieje. Dojeżdżam do pracy - znów duszno, ostre słońce, że w spodniach nie idzie wyrobić. Wchodzę do pracy zaczyna padać. No wściec się można. Ciekawe jak będzie później. ![]() Wczoraj aż byłam z siebie dumna, bo zrobiłam WSZYSTKO co zaplanowałam. W związku z powyższym dzisiaj nie robię nic. ![]() Obiad też na dzisiaj wczoraj zrobiłam - ja zjem w pracy, a TŻ sobie odgrzeje. Umówiłam się z koleżankami na plotki i kawę, wiec popołudnie zapowiada się przyjemne. Tylko niech pogoda się ogarnie. ![]() Kraven, torebka piękna Mąż Cię utłucze. ![]() Seniorita super że wyniki dobre. ![]() Nadia powodzenia w naklejaniu.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-15 o 08:56 |
|
|
|
#3628 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Jest dobrze
![]() Dmuchawce ![]() Jak skończą pomyślę życzenie - podobno przynoszą szczęście
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie pochwal sie potem fotkami po zmianach
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

Przygotuj się do odpowiedzi, bo w danym momencie ciężko coś wymyślić i ładnie ubrać w słowa 

za jutro.

ale u mnie to nie są na pewno kwoty rzędu kilku stów, raczej bliżej 40, no ale zawsze coś
cieszę się, że u Ciebie w miarę ok, super, że z Tż się dobrze układa, dobry z niego chłop