|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
a kim jest? przeciez kazda z Was ma pewnie TŻta starszego od siebie, ile jest lasek, ze ona ma bnp. 25, a on 35. 23 latek to dziecko, ktore sie nie wyszumialo i ma pstro w glowie i ostatnia rzecz o jakiej mysli to dziecko i ozenek. znam pelno 23latkow i zaden ani mysli o slubie i dzieciach.
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1863 |
|
BAN stały
|
a z Waszych planow i wynurzen: Gwiezdne wojny,, Mroczne widmo''
|
|
|
|
#1864 |
|
Rozeznanie
|
malinka9191-bo wg mnie to wymyślopna hostoryjka, tylko ktoś <czyt. troll> zapomniał sobie na kartce szc zegóły zpaisać i teraz się mu tzn. jej mylą.. ale proszę bardzo niech piszę, nakręcimy z jej postów drugą "MODE NA SUKCES"
Dobre
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uogólniasz. Tak samo jak uogólniałaś, że każda 20 to tylko imprezy ma w głowie. Mój Tż ma w tym roku 25 lat ale poznałam go jak miał 22. Zdecydowanie był wyszumiany, rok później znalazł stałą pracę, jest odpowiedzialny, rozsądny, dojrzały. Nie w głowie mu imprezki, kupowanie gadżetów (najlepiej na kredyt), kumple i patrzenie się za spódniczkami. Chce stabilizacji, małżeństwa życia we dwoje. Znam dojrzałych 20-kilku latków, a znam 35 latków dzieciaków totalnych. To od człowieka zależy kiedy dojrzewa, a Twoje uogólnienia są absurdalne.
|
|
#1866 |
|
BAN stały
|
a z twojej wagi ,,Super size me''
gruboja i TŻt jestesmy straszni gadzeciarze, nie potrafie sie ograniczac i czegos sobie odmawiac np. kosztem dziecka, sobie od ust nie odejme przyjemnosci. ostatnio nielubiana przeze mnie kolezanka z lo powiedziala mi i pozostalym 2 kolezanka z klasy, ze jak nie mamy meza i gromadki dzieci, to jestesmy lenie i egoisci, to ci nowina
Edytowane przez gabisolis Czas edycji: 2011-06-14 o 22:06 |
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa ... A świstak siedzi...... Zanim zaczęłyśmy mówić o salach to mówiłaś o ślubie w 2012. I jak to u was )czyli gdzie?) jest normalnie bo nikt 2 lata przed ślubem o ślubie nie gadał. A jak pierścionek będzie nie ten? To co ślubu brak? A jak wybranek stwierdzi, że teraz zaręczyny to już zbędne skoro ślub ustalony? Ślub odwołany?
|
|
#1869 |
|
Rozeznanie
|
Idę położyć spać synka, potem jeszcze wejdę
|
|
|
|
#1870 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam zamiar poczytać, ale za dużo tutaj tego. Nie tak szybko dziewczyny!!! Opanujcie się
![]() Dobranoc |
|
|
|
#1871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszesz, że zaręczyny przed ślubem, to ja mam takie pytanie: a co będzie, jeśli Twój biedny narzeczony nie kupi Ci pierścionka o którym marzysz?![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać chyba Ty źle wybrałas TŻta skoro masz takie twierdzenie o wszystkich... Szkoda mi Cię.. Cytat:
Cytat:
w końcu będę gwiazdą, zawsze o tym marzyłam
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-14 o 22:13 |
|||
|
|
|
#1873 |
|
BAN stały
|
no w 99% nie mozna, ale jak zawsze sa wyjatki od reguly. wlasnie leca Mlode wilki, film nakrecony w moim pieknym miescie. niedaleko Walow Chrobrego bede miala slub. dlatego z TŻtem dzieci chyba miec nie chcemy i nie bedziemy, co do tego jestesmy zgodni i dobrze dobrani, jakos przezyje ten pierscionek, ale ma byc chociaz podobny i drogi.
Edytowane przez gabisolis Czas edycji: 2011-06-14 o 22:12 |
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje Dziewczyny
jutro nadrobię, bo dziś po ostatnim dniu w pracy i całodniowej nauce padam na twarz. Pomysł z albumami na picassie mi się podoba, sama założyłam też folder ![]() Obiecuje, że jutro nadrobię co tutaj naszkryfałyście w ramach przerwy ze związkami zgody, rządu i przynależności dobranoc ahh gabisolis potrafisz człowiekowi podnieść ciśnienie. A myślałam, że dziś już tego nikt nie zrobi lepiej by było jakbyś się czasem nie odzywała... swoją drogą ile Ty masz lat skoro facet w wieku 23 to dzieciak ?Dziewczyny olejmy ją i nie odpowiadajmy na jej zaczepki. Znudzi się jej pisanie samej ze sobą
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2011-06-14 o 22:16 |
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Gabisolis- może to moje tylko wrażenie, ale... za każdym razem jak nawiązuję z tobą dyskusję jestem rzeczowa, konkretna, zadaję proste pytania. Boisz się ze mną dyskutować bo za często trafiam oceniając tą twoją dziwną gierkę czy po prostu jakoś argumentów brak? Ot z ciekawości pytam, bo to istotnie zaskakująca wybiórczość czasami.
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1877 |
|
BAN stały
|
wiadomo co
andzia1989r nie jestem w stanie kazdemu tutaj odpisac, za bardzo jestem rozchwytywana.
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
A jak będzie tani, albo nie będzie go w ogóle?
Wiesz do ślubu niecały rok.... coś się poniewczasie zabiera za te zaręczyny jakby się wcale zabrać nie zamierzał. I w sumie mądrze, bo jaka to oszczędność
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Jak przeczytałam "drogi" od razu pomyślałam, że to ona ma pstro w głowie, a nie 23-letni facet...
lepiej niech chłopak ucieka póki może ![]() DZIEWCZYNY apeluję żeby ją olewać! tak jak pisałam wcześniej znudzi się jej. Bo póki co to podoba się jej to, że jest tak jak to napisała rozchwytywana. Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2011-06-14 o 22:20 |
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odpowiedz mi na pytanie: Co będzie jeśli Twój bogaty facet straci w przyszłości pracę? |
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie po prostu ot zastanawia, twoja wybiórczość czasami. Działasz na zasadzie: a tu przyjadę, a tu dojadę, a tu się popiszę a tam złośliwa będę. Natomiast na konkretne pytania odpowiedzieć nie umiesz, rzeczowej dyskusji nie podejmujesz. Zresztą to nawet nie ważne czy ze mną ot taki przykład. Właśnie dlatego zakwalifikowałyśmy Cię jako trolla. Specyficzny sposób zachowania się. Teraz rzucasz rewelacje o ślubie, bez zaręczyn itd itp. Bo zostałaś posądzona o zazdrość i zawiść i smutne samotne życie, to coś trzeba wymyślić i się oczywiście zacząć chwalić gdzie to ten ślub nie będzie i jaki nie będzie. Też typowo trollowe zachowanie.
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha ale się uśmiałam na koniec dnia. Dziewczyno Ty lepiej się pilnuj ze swoimi wypowiedziami bo jesli ktoś niechcący Cię znajdzie to biedna Ty będziesz. Pamiętaj, że w necie nie jesteś anonimowa
Już znam taki głośny przypadek z innego forum o tym jak dziewczyna podpadła i ktoś ją znalazł po IP i na portalu społecznościowym napisał do jej chłopaka co o nim wypisuje w necie. I uwierz, że nie skończyło się to dobrze...
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też prawda.
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny normalnie się uśmiełam jak czytałam co tu naskrobałyście przez ta chwile jak mnie nie było. Wogóle powaliła mnie na kolana Ta Moda Na Sukces;D
to był strzał w dziesiątkę;D hahaha majka 3mam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
Zgadzam się w 100% ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Ale żeby go sprzedać to najpierw musi go dostać;D haha
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, a żeby go dostać musi mieć najpierw od kogo
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
A zmieniając temat to wybraliśmy z Tż ostatecznie datę na 4 maja 2013
Miał być 25, ale nie chce sobie potencjalnych problemów przy zaliczeniach na studiach robić. Potem miał być wrzesień... ale Tż powiedział, że on w wakacje chce już być razem, stanęło na 4.o5.2013. Mamy wszystkie cyferki po kolei od 0 do 5 ![]() Podobała nam się też 13.04.2013 ale może być jeszcze naprawdę chłodno, no i mam babcię bardzo bardzo przesądną, nie chcę ją o zawał przyprawić...Tak w ogóle w lipcu na początku robimy grilla dla rodziców... i ruszamy ostro z przygotowaniami. Do końca wakacji mamy mieć: salę catering/kucharkę, fotografa i (?) kamerzystę (zastanawiamy się nad dobrym fotografem i reportażem, więc znak zapytania, zależy co znajdziemy, zespół i to chyba na tyle. A... i nauki przedmałżeńskie chcemy machnąć zanim jeszcze nie trwają pół roku ! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli i będę na 100% mogła myśleć o 4.05 jako NASZYM DNIU
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie aż mnie brzuch przestał boleć jak sobie poczytałam i się uśmiałam;D
a tak apropo to ona napisałą, że Patrycja musi schudnąc (chociaz nie wiem jakim prawem) a sama pisała ze do najszczuplejszych nie nalezy. A komuś wytyka. Porażka jakaś.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

Dzięki za odpowiedź ;] Wracam do nauki bo mam w piątek ostatni egzamin 

Piszesz, że zaręczyny przed ślubem, to ja mam takie pytanie: a co będzie, jeśli Twój biedny narzeczony nie kupi Ci pierścionka o którym marzysz?
andzia1989r nie jestem w stanie kazdemu tutaj odpisac, za bardzo jestem rozchwytywana.
Już znam taki głośny przypadek z innego forum o tym jak dziewczyna podpadła i ktoś ją znalazł po IP i na portalu społecznościowym napisał do jej chłopaka co o nim wypisuje w necie. I uwierz, że nie skończyło się to dobrze...