|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Cytat:
Ale BBL tego dziwnego pana mnie przeraża. Cytat:
Ruchy, kochana, ruchy!
|
||
|
|
|
#3272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- mam kryzys dietowy, nie chce mi sie robic nic o jedzenia, nie mam pomyslu a kurczaki, sery itp mnie juz odrazaja, dzis drugi dzien P jest, a ciagle nie mam pomyslu na jutro co by zjesc. Dziś zjadlam wkoncu tego fileta z kurczaka bo juz nie wiedzialam co, a wzasadzie on jedynie byl w lodowce Najprostsze te kurczaki ale juz nie lubie ich. Muszę coś wymyslic na jutro i kolejne dni i jakies zakupy zrobic. |
|
|
|
|
#3273 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, chciałam Wam pokazać moje buty na wesele. co sądzicie?
są ze skóry - myślicie, że się rozbiją? bo 37 mi klapały, a 36 nie są za ciasne, no ale mogłyby być ciut ciut większe:P
|
|
#3274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ładne bardzo i wyglądają na wygodne i solidne ![]() Ja za to kupiłam sobie w końcu jeansy Rozmiar 28/34 ,niestety nie było krótszych http://www.reserved.com/2011/#/pl/co...roduct/9/P2888 Takie zwykłe Boczki trochę wypływają,ale co tam...uda i pupa wyglądają chociaż znośnie
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3276 |
|
Rozeznanie
|
podobno chodzenie w mokrej skarpetce rozbija buty, tylko ostroznie zeby si enie zrobily za szerokie, ale najpierw chodz normalnie na gola stope i zobaczysz co sie stanie.
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- ja najbardziej lubie jeansy z crossa, a te z sieciowek to zazwyczaj cos mi nie pasi a to w pasie za diuze a to w pupie, a to cos innego. |
|
|
|
#3277 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a i tak w wakacje mam zamiar nawiedzić wielu lekarzy, musze różne badania porobić, to i gina nadrobię
|
|
#3279 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i zazdraszczam bo moje łapki słabe i sflaczałe... jedyne wyrobione mięsnie to te biorące udział w pisaniu, w prawej ręce Cytat:
![]() ja się przyznam że zjadam polędwiczki wieprzowe - wiem że wieprzowina zakazana, ale jak popatrzyłam na wartości odżywcze na takowej w biedronce i tam stoi: tłuszcz 2g/100g produktu no to wychodzi lepiej niż wołowina! więc chrzanie tę zasadę i zajadam się takimi pysznościami ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3280 |
|
Rozeznanie
|
hej kochane !! ;*
tak dawno mnie tu nie było ale miałam ful nauki i ogólne zamieszanie w życiu gratuluje wam spadeczków ;* u mnie waga to wzrasta to spada , jestem na III fazie ale troszeczkę grzeszę nie chce już chudnąć bo boję się że z biustu mi nic nie zostanie mam teraz małe B , a w New Jorker o zgrozo kupiłam sobie gorsecik 75 A uhh dało mi to a do myślenia ale z drugiej strony lepsze małe B duże A aniżeli duże B i odstający bardzo mocno brzuch heh ;pw ogóle zauważyłam ,że mam dziwne mięśnie od zewnętrznej strony ud , da się kochane coś z tym zrobić? -obwód klatki piersiowej – - 4,5cm - obwód pasa talii – - 9cm - obwód w biodrach – -3cm -obwód ud – -3cm -obwód łydki – -1,5 cm -obwód „bica” – -1cm -obwód „ pod biustem” – - 3cm mi przy 5/6 kg tak obwody poleciały z pasa jestem zadowolona ale biust <ozgrozo> |
|
|
|
#3281 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za 178, no ale skóra kosztuje:P kupiłam w Ostrowie Wielkopolskim... więc kawałek jest;P ale na allegro są podobne, tyle że na koturnie i cieńszej szpilce, ja nie lubię koturnów (TŻ jest 4 cm wyższy...:P) i musiałam mieć stabilny obcas:P
|
|
|
#3283 | |||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To Cię odmłodzili, lepiej niż mnie
|
|||
|
|
|
#3284 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nawet podobają mi się. Śliczne wzorki mają. Pochodź w nich ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
|
#3285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zeby sie nie rozczlapaly
|
|
|
|
|
#3286 | |
|
Rozeznanie
|
że tak powiem mięśnie od zewnętrznej strony ud gdzie ich teoretycznie nie powinno być
Cytat:
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() przez allegro trochę sie boje, bo chciałam właśnie takie butki do biegania na co dzień, a ja mam dosc szeroka stope na podbiciu i niektóre buty są za ciasne |
|
|
|
|
#3288 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
rybe no moze, ale nie mam ochoty jajka czasem jem, ale szczerze mowiac niezbyt lubie jajka choc dzis nawet zjadlam jajecznice chyba wolowe sobie zafunduje znalazlam przepis na jakies kotleciki wygladaja apetycznie, bedzie cos dla odmiany - zrobie obiad na dwa dni bedzie, i moze jakis krem z pieczarek, jako zupa lub sos. hmm? |
||
|
|
|
#3289 |
|
Rozeznanie
|
w ogóle zastanawiam się nad wyborem promotora i mam 3 typy :
1.babka którą wstępnie zaznaczyłam ( zakres psychologii tzn takie psychologiczne przedmioty prowadzi które mi odpowiadają) i ponoć spoko jest tylko ,że ukrainka ale rozumiem ją mieliśmy z nią kilka wykladów 2. facet z innowacji ( boje się tamatów u niego) ale ponoć sporo pomaga tak mówi część i szybko opisuje na meile bo niestety na uczelni ciężko go zastać bo nie jest z naszego miasta 3.babka z zakresu p0romocji i reklamy odpowiada mi ta tematyka bardzo babka wydaje sie spoko ale ponoć wyjątkowo ulubowała sobie chłopców... 3 pozostałe osoby odpadają - nie mój zakres tematyczny ( zainteresowań) zupełnie , promotora jeszcze mogę zmienić ale wiadomo im później tym miejsc mniej na razie zaznaczyłam typ 1. ale sama nie wiem sporo wiary gościa też wybiera i mam dylemat bo wiadomo co osoba to opinia pewnie |
|
|
|
#3290 |
|
Rozeznanie
|
hmm z mojego dosw. wynika ze dobrze jest miec promotora ktoremu niemniej jak Tobie zalezy na Twojej obronie, który odpowiada na pytania, pomaga itd. z innymi bywa roznie, a to ich nie ma, a to nie zdarzyli a to cos
|
|
|
|
#3291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ktoś z kim miałabyś kontaktować się jedynie elektronicznie- chyba nie za bardzo byłby dobry. Czasami trzeba omówić sprawę twarzą w twarz. Im bardziej wymagający promotor tym lepiej- mówię Ci. Przede wszystkim, będziesz miała jasno wytyczone co na kiedy i obrona będzie w miarę szybko, nie będzie się nic ciągnąć i stresów z powodu niesprawdzonych poprawek, albo ciągłego zabiegania promotora, będzie mniej. ale decyzja jest Twoja
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
witam chudzinki
dzisiaj waga mnie załamała - ale miała prawo - na moje własne zyczenie - dwa dni z rzędu uczty ![]() dziś mam 8 rocznicę ślubu - dostałam piękne róże - więc ten mój mąż chyba jeszcze mnie kocha pamietał a w firmie nie wiem co się dzieje ale nie dają mi spokoju ![]() podśmiewują się ze mnie że chyba znalazłam sobie kogoś schudła, odmłodniała, ładnie się ubiera, zmieniła fryzurkę, jest zadowolona i to juz powód by sobie na mnie poużywać, ale mam ich wszystkich gdzieś - niech sobie myslą co chcą a ja wiem swoje - a zresztą chyba o to chodziło by na wszystkich robić wrażenie taka nieskromna jestem ![]() właśnie ściagaja mi się ćwiczonka - też się za nie wezme a co - wy dajecie radę ja tez dam Cytat:
![]() miłego wieczorku |
|
|
|
|
#3293 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteśmy w podobnym wieku (może nawet ten sam rocznik), ale ja o grobie nie myślę. Mam zamiar do późnej starości w szczupłym ciele cieszyć się życiem. Cytat:
Wczoraj na PW ugotowałam zupę z botwinki. Wyszła mi pyszna. Porcję surowej zamroziłam i za parę dni robię znów. Może podawajmy, przynajmniej czasami, co danego dnia zjadłyśmy/zjemy - kogoś może to natchnąć Cytat:
Bo przy Twojej wadze, to aż mi się wierzyć nie chce w taki rozmiar Cytat:
U nas w październiku już 9 będzie A takie komentarze, jak w pracy mimo wszystko bardziej cieszą niż złoszczą. Ludzie zauważają świetny efekt Twojej pracy nad stratą niepotrzebnych kilogramów ![]() No i teraz mały off-top, ale chcę napisać słowotwór mojej czterolatki. Zapomniała jak nazywa się pewna część ciała i określiła go: kupowy policzek. Czy muszę wyjaśniać o jaką część ciała chodzi? |
||||
|
|
|
#3294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorową porą - w sumie już nocną
Ja niedawno wróciłam ze spaceru - padam! Wrzucę fotki jeszcze raz żeby nie było hehePozdrowionka z urlopu! Edytowane przez karmeelek Czas edycji: 2011-06-17 o 08:34 |
|
|
|
#3296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no dzieci to czasem tak wymysla
|
|
|
|
|
#3297 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
za spadkiCytat:
a zaczepkami w firmie się nie przejmuj,zazdroszczą:cmok :Cytat:
|
|
#3298 | |
|
Rozeznanie
|
Staniczki mam różne część B 75 pasuje a część zrobiła sie za luźna , natomiast tu kupiłam dziś 75A i też jest dobry. a czemu nie chce Ci się wierzyć?
Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też całe życie 75A, jak przytyłam 75 B, a tu się okazało, że powinnam 70C. po diecie jeszcze raz sprawdzę i pójdę gdzieś gdzie mają brafitterkę żeby mi porządny stanik dobrała![]() u mnie nadal wzrost już 2 tygodnie się utrzymuje... eh, dziś P to może coś zleci, jeśli to woda była;Pzaraz lecę na praktykę, więc papa
|
|
|
#3300 | |
|
Rozeznanie
|
heh no zobaczę
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

w górę i w dół. Mieszkam na IV piętrze, a blok ma VI, więc jest to jakaś gimnastyka, nie? A jak mi się krwawica skończy, to jak najbardziej - na urlopie, juhu! - będzie basen, rower, aerobik wodny i ćwiczenia jogopodobne przed snem. W końcu ciału też się niejaka uwaga należy poza dietą.
i zazdraszczam 

Czas z bicza strzeli i będę mieć niedługo 2 x 18 lat. Zingi, myśl o grobie, a nie o pełnoletności.
już 2 tygodnie się utrzymuje... eh, dziś P to może coś zleci, jeśli to woda była;P