|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Dzień dobry
Wstałam mam dalej pracowstręt. Zostało mi tam do przepracowania 300 godzin (wiem nienormalna jestem sa sa sa ). Czego to człowiek nie robi dla pieniędzy![]() Tż się do egzaminu uczy i widzieliśmy się w niedzielę i zobaczymy w piątek mimo, że jutro ma urodziny. Trzymam za niego mocno mocno kciuki i mam nadzieję, że zda bez problemu. A wtedy weekend nasz ![]() Kamea- do Twojego ślubu zostało równo 780 dni ![]() Ruszam... Byle do 18 i tak jeszcze przez 36 dni roboczych 30 dni po 9h i 6 sobót po 5h. Z przerwą na boże ciało i wesele ![]() A potem bajabongo, kolejne wesele wczasy i kolejne wesele na przestrzeni 1,5 tygodnia ![]() Miłego dnia kobiety, nie pisac bardzo dużo, poczekac na mnie To se popiszemy![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
Ze mnie za młodu była okropnista chłopczyca. Do dziś mi rodzice w żartach wypominają, czego to ze mną nie przeżyli![]() Cytat:
Bo a to z drzewa spadłam, a to się o nie zadrapałam, a to bitwę urządziliśmy...Cytat:
No więc... zaczynam chudnąc.... robię morfologię co 2 tygodnie,. taki jest wymóg lekarza... Trzymajcie kciuki żeby się udało i te przeklęte wyniki nie leciały na łeb na szyję![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wpadnij dzisiaj może będzie after party cz. II.
|
|
#1922 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey dziewczyny. Ale się rozpisałyście. Nie wiem czy dam radę dzisiaj nadrobić, ale postaram się
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Ja dzisiaj znowu zaspałam do roboty
![]() Cytat:
Dzięki za policzenie co do pracowstrętu - nie ma na to rady, ja niestety też zmagam się z nim codziennie, szczególnie o 6 rano
|
|
#1924 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaż stres na bank będzie ![]() Wieczorem pewnie nie dam rady, bo TŻ zbytnio się mną ostatnio zajmuje ![]() A noi liczę, że godziny pracy szybko Ci miną i się od nich uwolnisz
|
|
|
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej dziewczyny Jakaś jestem dzisiaj taka nie do życia
|
||
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja byłam młodsza to też chciałam być chłopcem. Oni mieli lepsze zabawki i w ogóle... Ale jak trochę podrosłam to mi przeszło i odkryłam, że bycie dziewczyną jest fajniejsze
A od sikania na stojąco wolę wielokrotny orgazm ![]() Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1927 |
|
Konto usunięte
|
Straszna dziś jest ta pogoda...
Jestem typową meteopatką i pół nocy nie spałam, bo bolało mnie kolano (na zmianę pogody) a teraz delikatnie mówiąc boli mnie cała noga, więc burza będzie konkretna byle jak najszybciej bo się wykończę najgorsze, że na to nie pomagają żadne środki przeciwbólowe...
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Moje panie w ten piękny ranek
![]() Zjem śniadanko i biore się za robienie tortu... 3majcie kciuki musi się udać ![]() andzia 3mać kciuki będę bo sama wiem co to znaczy zrzucić 10 kg. Więc jak coś to wszystkie będziemy tu wsparciem dla Ciebie ![]() dastin pogodziłaś się z TŻ?? sayuri ojj wspóczuje kochana...;* Mój TŻ też tak ma i jemu pomaga tylko jakaś maść przeciwbólowa, ketonal chyba.
|
|
#1930 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzymam za tort, na pewnie będzie pyszny ![]() Właśnie, dastin, jak tam z TŻ? |
|
|
|
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeleciałam większość maści na lekowym rynku ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Piję kawkę, jem śniadanko. Wchodze na wizaz, patrze: 5 stron do czytnia
![]() Ale sie rozpisałyście Szkoda tylko że do niekótrych nic nie dociera... Z resztą czego można się spodziewać po tak ograniczonej osobie ![]() dziś musze musze musze sie uczyć ![]() ale wrzesien w sumie też jest fajny na pisanie egzaminów ![]() oo dziewczyny jak macie może konto na rossnet to możecie zagłosować na moją siostrzenicę? ![]() http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galer...?contestId=886 nr 372 (radosna) na str 38
Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2011-06-15 o 09:10 |
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy taka słynna, bo ja nie znam :P Pokaż...
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety nie mam konta;/ dastin niestety nie mam pojęcia o jaką marynarkę Ci chodzi;/
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Na modowym jest słynna
![]() http://moda.allegro.pl/boyfrend-styl...662243084.html |
|
|
|
#1937 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
widzę, że wczorajszy wieczór był pełen wrażeń na forum.... Linaewen czyli dobrze skróciłam.... :dumna: malinka_070190a jaki robisz torcik?? wyjdzie na 100% trzymam kciuki ![]() Wczoraj na spacerze z TŻ poruszyliśmy temat nauk przedmałżeńskich i mam do Was drogie dziewczęta pytanie: Czy już macie zrobione, i czy może któraś z Was słyszała/coś wie o tych naukach weekendowych?? Bo My raczej nie damy rady zrobic normalnych z powou braku czasu na to , nie bywamy też za często w domu i właśnie nie wiem jak to rozegrać.... Dastin ja ją mam i sobie chwalę przyszłam bardzo szybko materiał fajny mia kliknę kliknę ![]() aaa co do tego to ja jak byłam mała to zawsze bawiłam się tylko z chłopakami, nie dla mnie były lalki barbie , wózki wolałam proce, łuki i kamienie czego dowodem są moje kolana a raczej blizny na nich ale na szczęście już z tego wyrosłam
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-15 o 09:15 |
|
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
aga512152 weekendowe są chyba dość męczące. To jednak dużo godzin naraz.
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak normalnie, dwa razy w tyg. Chcielismy zdązyc zanim bedą trwac pół roku... A takie weekendowe sa np w Gródku, płaci się coś... hm 200 od osoby?
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupia jestem bo nie wiedziałąm o co chodzi, a mam taką marynarkę heheJest super polecam!Ja kupiłam w chińskim sklepie za 75 zł. ![]() aga jak zrobie to napisze jak robiłąm heheOki laski ja lece ![]() do później
|
|
|
#1942 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nie słyszałam, ale teraz zobaczyłam i fajnie się prezentuje Cytat:
Cytat:
ale dwa lata temu. Płacili 150 zł od osoby za trzy dni w sumie, bo z tego co pamiętam jechali już w piątek popołudniu i wieczorem mieli pierwsze spotkanie, w sobotę od 6 do 22 były jakieś zajęcia non stop + czuwania i modlitwy w kościele, w tym chyba dwu godzinna przerwa i w niedzielę od 6 do obiadu i po obiedzie do domu byli zadowoleni, bo nie mieli możliwości zrobić inaczej nauk, ale brat narzekał, że musieli spać w osobnych budynkach
|
||||
|
|
|
#1943 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie o to mi chodzi żeby nie trafić już na te półroczne;/
malinka_070190 właśnie a ja pytałam o to o jakim smaku robisz;p hehe dogdały się... powodzenia z torcikiem sayuri_69 w osobnych budynkach..??? aha... i ten nocleg jest już w cene tego kursu czy dodatkowa opłata?? ( bo jak dodatkowa to wolałabym iść chyba do hotelu)
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-15 o 09:27 |
|
|
|
#1944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ją zachwalają na modowym---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() Nawet nie wiedziałam, że są takie nauki ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- A marynarkę wybrałam granatową bo kolor uniwersalny. Ale bardzo podoba mi się koralowa
|
||
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
ale się działo
![]() jednak z wiadomych powodów wczorajszą "imprezę" pozostawię bez komentarza ![]()
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My pewnie przed ślubem będziemy dopiero robić i to pewnie już te półroczne:/ Cytat:
a ja uważam wręcz przeciewnie... pochodzisz przez 3dni po kilka godz i z głowy ![]() DZIEŃ DOBRY zapowiada się u mnie piękna pogoda dziś tylko ja coś od rana jak osa:/ Ale może przejdzie Jeszcze TŻ ma dziś ostatnio egzamin i koniec jego edukacji póki co a potem do mnie przyjedzieale ja póki co uciekam dziewczonka wpadnę później miłego dnia
|
|
#1947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie jakoś nie kręci, ale ogólnie antymodowa jestem
![]() Cytat:
Cytat:
W tym jednej "samobójczej"-wyrżnęłam nadgarstkiem w krawężnik na rolkach i wyglądam jakbym sie kiedyś nieumiejętnie pocięła A ze 3 cm niżej przypaliłam sobie blachą ciasteczek i mam kolejną dużą szramę, tym razem po drugiej stronie żył... Na kolanach mam jedną od roweru [mama prawie zemdlała jak mnie koledzy do domu odprowadzali, bo w nos też przyrżnęłam... twarz zakrwawiona, noga zakrwawiona, ja zaryczana, oni przerażeni prowadzą rower. A mama to widzi z okna....]. A drugą jak mnie siostra z materaca na jeziorze zwaliła i prosto na coś ostrego wylądowałam kolanem. Do rzepki poszło...A potem mi zrobili operację i mam 22 okrągłe blizny plus dwa krzyżyki po szwach i musiałam polubić swoje wszystkie blizny
||
|
|
|
#1948 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

Wstałam mam dalej pracowstręt. Zostało mi tam do przepracowania 300 godzin (wiem nienormalna jestem sa sa sa
). Czego to człowiek nie robi dla pieniędzy
A wtedy weekend nasz 
już sporo udało mi się zrzucić, ale czym więcej chudnę tym więcej chcę
No więc... zaczynam chudnąc.... robię morfologię co 2 tygodnie,. taki jest wymóg lekarza... Trzymajcie kciuki żeby się udało i te przeklęte wyniki nie leciały na łeb na szyję

może jakaś podyplomówka? 

za tort, na pewnie będzie pyszny 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A ze 3 cm niżej przypaliłam sobie blachą ciasteczek i mam kolejną dużą szramę, tym razem po drugiej stronie żył... Na kolanach mam jedną od roweru [mama prawie zemdlała jak mnie koledzy do domu odprowadzali, bo w nos też przyrżnęłam... twarz zakrwawiona, noga zakrwawiona, ja zaryczana, oni przerażeni prowadzą rower. A mama to widzi z okna....]. A drugą jak mnie siostra z materaca na jeziorze zwaliła i prosto na coś ostrego wylądowałam kolanem. Do rzepki poszło...