Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-15, 09:30   #3631
ssnowdrop
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Hej dziewczyny
wczoraj przeżyłam mega intensywny dzień. o 7 Radek wrócił z pracy z propozycją pojechania do domu. no to w 3 minuty włożyłam spodnie na tyłek, umyłam zęby i pojechaliśmy. a w domu jak to w domu- tysiąc miejsc do odwiedzenia u babci byłam 2 razy bo znalazłam w szafie stare spodnie i poprosiłam ją żeby mi je zwężyła i skróciła. tym sposobem mam dodatkowe 5 par spodni zupełnie za darmo
przywieźliśmy też mnóstwo jedzonka- mięska i warzywa z ogródka dzisiaj przyniosłam do pracy czereśnie, które rwaliśmy z tż sami mam kanapki z ogórkami ze szklarni mojej mamy, a na obiad będzie botwinka no to koniec chwalenia aaa... dostałam jeszcze kaskę.
w ogóle była niesamowita historia. mój tata robił porządki w takiej kanciapie u babci i znalazł w łóżku schowane prawie 4 tys złotych schowane przez dziadka. dziadek zmarł 7 lat temu bardzo niespodziewanie i po prostu nie zdążył nikomu powiedzieć że tam są pieniądze. tak oto dostaliśmy od dziadka prezent. babcia zadysponowała, że każdy dostanie po 100 zł na wydanie na własne przyjemności, a resztę mama wpłaciła na lokatę
poza tym byłam z mamą na zakupcach, posprzątałam cały dom, i polatałam po polu- pierwszy raz jadłam truskawki w tym roku spotkałam się też całkiem niespodziewanie z koleżanką, bo była na spacerze z synkiem- jaki on śliczny
potem powrót do czewy i prawie do 12 pisałam artykuł. łoo... dzisiaj kąpałam się z zamkniętymi oczami, tak mi się wstać nie chciało

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
luuuuuuubię toooooo! najfajniej w Łodzi latem będzie 23-24 lipca, miejcie to na uwadze
mądrze gada! polać jej

nadia- gdzie kupowaliście naklejkę?
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:38   #3632
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Nuruś za prace, jak ją dostaniesz ruszamy do łodzi w wakacje
Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
luuuuuuubię toooooo! najfajniej w Łodzi latem będzie 23-24 lipca, miejcie to na uwadze
Taaaaak!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:54   #3633
lili1987
Zakorzenienie

ja jestem ciągle w rozsypce, a dziś w nocy lub najdalej jutro skoro świt wyjazd

mała jeszcze śpi, a ja lecę po kawę

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:58   #3634
aaby
Zakorzenienie

Do du.py.
Dziś jestem na nie. Totalnie.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:00   #3635
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Do du.py.
co jest kochana? bark dalej dokucza? czy możę coś innego jest powodem złego samopoczucia?
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:02   #3636
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Tak właśnie zrobiłam Przy okazji oddałam buty w CCC i bez problemu oddali pieniążki, a kolejne lecą już z all

Baaaaarzdo się cieszę!!

Podoba mi się Ale wiesz mi się wszystkie torebki podobają, żeby nie było, że namawiam

Dzień dobry Kochane

Wczoraj doszłam do wniosku, że mam jakąś depresję czy coś. Mam durne wrażenie, że pobrzydłam, utyłam, tż już na mnie tak nie patrzy i ogólnie nie chce mi się nawet wystroić tylko wolę wcisnąć się w bluzę bo zakrywa brzuchol i boczki

Zapytałam tż czy się zmieniłam. Wiecie co powiedział? Zastanawia się, patrzy na mnie i mówi: Buzinka Ci poszczuplała. A ja mówie, tak i co poszło w boczki? On: Gdzie tam w boczki. Ale masz taką małą główkę Ja oczywiście zinterpretowałam to tak, że reszta jest duża Matko nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje!

Pragnę mieć chwilę luzu, gdzie niczym nie będę musiała się stresować! Po 8 lipca
Tż ma obronę 5

Dobra biorę się za pracę, potem konczenie pytań na obronę, obiad i sprzątnięcie pokoju T. bo jutro tata tż ma być i aż wstyd tam taki syf. Miałam nie sprzątać, ale głupio mi

Dziewczyny czy jeszcze któraś jest chętna na farbę? Bo któraś mi chyba ankietki nie wypełniła?

Przypomniał mi się stres sprzed roku, gdy się broniłam ...

Oczywiście po fakcie wiedziałam, że było to niepotrzebne

Ja teraz też mam masę kompleksów

Szczególnie dotyczących brzucha ...
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:08   #3637
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
co jest kochana? bark dalej dokucza? czy możę coś innego jest powodem złego samopoczucia?
Bark to pikuś. Po prostu problemy spadają jak gromy z jasnego nieba, wydatków 8x więcej niż przychodów... Jest źle

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-06-15, 10:16   #3638
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
wczoraj przeżyłam mega intensywny dzień. o 7 Radek wrócił z pracy z propozycją pojechania do domu. no to w 3 minuty włożyłam spodnie na tyłek, umyłam zęby i pojechaliśmy. a w domu jak to w domu- tysiąc miejsc do odwiedzenia u babci byłam 2 razy bo znalazłam w szafie stare spodnie i poprosiłam ją żeby mi je zwężyła i skróciła. tym sposobem mam dodatkowe 5 par spodni zupełnie za darmo
przywieźliśmy też mnóstwo jedzonka- mięska i warzywa z ogródka dzisiaj przyniosłam do pracy czereśnie, które rwaliśmy z tż sami mam kanapki z ogórkami ze szklarni mojej mamy, a na obiad będzie botwinka no to koniec chwalenia aaa... dostałam jeszcze kaskę.
w ogóle była niesamowita historia. mój tata robił porządki w takiej kanciapie u babci i znalazł w łóżku schowane prawie 4 tys złotych schowane przez dziadka. dziadek zmarł 7 lat temu bardzo niespodziewanie i po prostu nie zdążył nikomu powiedzieć że tam są pieniądze. tak oto dostaliśmy od dziadka prezent. babcia zadysponowała, że każdy dostanie po 100 zł na wydanie na własne przyjemności, a resztę mama wpłaciła na lokatę
poza tym byłam z mamą na zakupcach, posprzątałam cały dom, i polatałam po polu- pierwszy raz jadłam truskawki w tym roku spotkałam się też całkiem niespodziewanie z koleżanką, bo była na spacerze z synkiem- jaki on śliczny
potem powrót do czewy i prawie do 12 pisałam artykuł. łoo... dzisiaj kąpałam się z zamkniętymi oczami, tak mi się wstać nie chciało

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

mądrze gada! polać jej

nadia- gdzie kupowaliście naklejkę?
Hehe fajne znalezisko
Na allegro kupowaliśmy

Cytat:
Do du.py.

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:16   #3639
senioritta19
Rozeznanie

Witam

Cytat:
Bark to pikuś. Po prostu problemy spadają jak gromy z jasnego nieba, wydatków 8x więcej niż przychodów... Jest źle
Kochana wiem jak to jest

Nie wiem co dzisiaj upichcić na obiad polecę chyba na ryneczek po młodą kapustę i zrobię bigosik z ziemniakami

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:52   #3640
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Do du.py.
Cytat:

Straszne to jest, że jak się wali to najczęściej wszystko.
Łatwo mówić, gdy się stoi obok, ale Kochana uszy do góry - chociaż odrobinę.
Oby jak najszybciej było lepiej.

Stary 2011-06-15, 10:58   #3641
Lilo123
Rozeznanie

Witam

W nocy dopadło mnie jakieś choróbsko. Boli mnie gardło i w ogóle beznadziejnie się czuję....
Na obiad dziś u mnie żurek, bo nie mam siły na nic wymyślnego.
Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Ale fajną niespodziankę dziadek wam zrobił.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:48   #3642
HisHoney
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki, by było lepiej

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:52   #3643
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Aaby

Ssnow ale niespodzianka z tymi pieniędzmi I zazdraszczam warzywek swojskich Ja chyba jutro swojskie jaja dostanę

Dostałam sie do testowania wód mineralnych
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:00   #3644
irenkaaa
Zakorzenienie

my juz po dentyscie a przynajmniej czesciowo bo ciag dalszy w poniedzialek
dobrze ze sa tacy dentysci co w 2 wizyty zrobia wszystko no ale puki co 110e nie nasze ... Za wszystko ma byc podobno 500e ale sie okaze pewnie w praniu . Wzieli odcisk i poniedzialek ma konczyc i jakies 2 zeby do wyrwania jeszcze ale to juz podobno pikus . Dzieki za kciuki .W irlandii to za wyrwanie jednego zeba by dal 100e

snow super

aaby kciuki kochana zeby bylo lepiej

potem gdzies idziemy na miasto i do mamy i jeszcze chce wyciagnac tz-a nad rzeke

sorry laski ze nie pogrubiam imion ale na tel nie bardzo moge wieczorkiem laptopa wyciagne
dzieki Ci Panie za bezprzewodowy net w telefonach jestem nalogiem

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-06-15 o 12:11
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:11   #3645
Kelpie
Zakorzenienie

Mimo że nie spałam mało to jestem niewyspana... Nie chce mi się iść do pracy, oj jak się nie chce

Ale może w piątek mama przyjedzie. Mam akurat wolne to udałoby się spędzić razem dzień.

Poprasowałam dzisiaj zaległości...Odnośnie sprzątania, odkąd jest siostra TŻ, mamy ustalone teraz dyżury
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:24   #3646
golden_eye
Wtajemniczenie

Irenka - zazdraszczam znowu tej Francji
Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Bry

Nie odzywałam się bo się uczyłam i pracowałam. Ostatni egzamin za mną.
Ale za to w pracy średnio.
Ale mam do nadrabiania...
do nadrabiania to ostatnio sporawo nawet po jednym dniu. a w pracy czemu źle?
Kash - Tobie to już w ogóle teraz wieczne słońce będzie świecić i bardzo dobrze
Cytat:
Do du.py.

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem zdrowa
Napisane mam pełna remisja
super wiadomość
Kraven - torebka mega, jak miałabym kasę to wcale bym się nie zastanawiała
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczynki-dawno się nie odzywałam... od kiedy jestem na zwolnieniu na nic nie mam czasu, a tak sie bałam, że tylko bedę się nudzic zu mnie ok- jeszcze nie urodziłam jakby coś Julcia waży 2240, niedawno zaczęłyśmy 8 miesiąc, no i wogóle jest super-ciepło, robie co chcę, chodzę spac o której chcę, śpię prawie ile chcę-bo albo Tofik mnie obudzi, albo mąż, a ostatnio to Julka daje mi się we znaki w nocy Jeszcze 2 tygodnie i przeprowadzamy się do naszego nowego gniazdka no i tyle chyba...
Pozdrawiam.
oooo w tym samym czasie urodzisz co mój bratanek się pojawi będzie nowa SPD mieszkania gratuluję i zdrówka życzę
Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Skończyliśmy sprzątac
Teraz idziemy po listyw i gniazdko do sklepu. Jutro przychodzą panowie od salonu i balkonu. Zostanie mi mycie okien i przebranie pościeli i koniec
Naduś zdjęcia zdjecia zdjęcia!!!
Haniula - co u Cię, jak się czujesz, bo ostatnio narzekasz...
Punto - współczuję rozpieprzenia
Ssnow - fajne znalezisko jakby sie dobrze zastanowić to i mój dziadek potajemnie przed babką chomikował kasę, ale biedny zapominał potem gdzie chował, a babcia i tak wyszperała zawsze
Dodaja - no nie wiem czy bym posprzątała po t. może teść nie wie, jaka ona jest jak do Was przyjeżdża, niechby się przekonał naocznie, że w całym domu błysk a w jej pokoju malaria, bo Ty tam nie wchodzisz, jak zostawiła, tak jest... ale zrobisz po swojemu, ja chyba za bardzo cięta jestem

cześć dziewczyny
jakoś dziwnie dobry humor mam, aż za dobry żeby długo trwał, więc korzystam z niego ile mogę śniło mi się, że byliśmy z P. na spacerze nad zalewem, tam jakaś impreza na powietrzu była, stanęliśmy z jego kolegami z pracy pogadać, i za chwilę jakiś facet do mnie podszedł, przywitał się z P, patrzy na P. i mówi - to jest twoja żona tak? on - tak, to ona. faceto do mnie - to ja mam dla pani pracę, jeśli by pani chciała. ja - chcę, ale jaka to praca i gdzie - w gminie - i się obudziłam a nie zapytałam o tyle rzeczy
zrobiłam zakupy, pranie, sprzątanie, zmywanie, czekam na kuriera - dlaczego nikt mi nie chce napisać kiedy paczkę nadali, a kurier nigdy do mnie nie dzwoni, czy jestem w domu czy nie, muszę kołem siedzieć i czekać.
jak byłam na zakupach - pogoda piękna i bez chmurki. wróciłam, ogarnęłam mieszkanie i chciałam na rower i co? >>>>> burza idzie
pranie muszę powiesić i wziąć się za prasowanie koszul P. 6 mam do wieczora laski
Stary 2011-06-15, 12:29   #3647
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Dodaja - no nie wiem czy bym posprzątała po t. może teść nie wie, jaka ona jest jak do Was przyjeżdża, niechby się przekonał naocznie, że w całym domu błysk a w jej pokoju malaria, bo Ty tam nie wchodzisz, jak zostawiła, tak jest... ale zrobisz po swojemu, ja chyba za bardzo cięta jestem
Ja sama sprzątać nie będę. Pomogę tż, bo już dawno mu zapowiedziałam, że tam nie będę robić. Wiesz co dla mnie to nie problem, tylko irytuje mnie, że dlaczego ja mam tam sprzątać skoro ona sama tam nie tknie palcem jak jest Sama zmiana pościeli już dużo da, bo teraz to naprawdę tam syf na kólkach
Ojciec tż niczemu nie winny, więc niech chociaż świeżą pościel ma. Ale co się nawkurzam to moje, masza rację
Stary 2011-06-15, 12:39   #3648
kraven
Zakorzenienie

Ja już po pracy, ale po południu mam dyżur

Aaby jeśli moge jakoś pomóc to pisz na pw.

Torebke kupiłam Mam nadzieje, że TŻ mnie nie ubije

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:59   #3649
irenkaaa
Zakorzenienie

my po obiadku ale puki co tz wzial jakies przeciwbolowe leki i czuje sie jak nacpany i potem idziemy na zakupy i jakis spacerek
na ta chwile to do lozka raczej
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:59   #3650
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Dostałam sie do testowania wód mineralnych
Ja i TZ też, więc dostaniemy podwójną paczkę.

Snow ale miła niespodzianka, my tez na weekend po Bożym ciele ruszamy, popodbijam tamtejsze ciuszki, bo w jednym nowym akurat w sobote dostawa a ciuchy mega

Kraven i bardzo dobrze, że kupiłaś. Pochwal się zdjęciami real jak dojdzie.

Abby

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 13:08   #3651
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Aaby jeśli moge jakoś pomóc to pisz na pw.

Torebke kupiłam Mam nadzieje, że TŻ mnie nie ubije
Dziękuję Kochana, ale chyba nie ma jak Chyba, że masz cudowne lekarstwo na Herzyska albo znasz wynik najbliższego losowania

A torebka bardzo ładna, jednak tak sobie myślę, że kompletnie nie miałabym do czego nosić.
TŻ niech pamięta, że kobiety kochają torebki (ja jestem chyba jedynym wyjątkiem i mam trzy na krzyż )

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Ja i TZ też, więc dostaniemy podwójną paczkę.
A co to za testowanie? Street?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-06-15, 13:15   #3652
kraven
Zakorzenienie

Aaby niestety wynikó nie znam Ale gdyby coś to wiesz gdzie mnie szukać

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 13:16   #3653
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Aaby tak street
Stary 2011-06-15, 13:45   #3654
lili1987
Zakorzenienie

ale tu cisza

kupiłam sobie klapki na wesele na zmianę jak mi nogi nie wytrzymają w mega wysokich szpilach

takie same, ale czarne
właściwie to mam dylemat jakie szpile założyć- granatowe czy czarne, ciągle mam dylemat
(obie pary mega wysokie )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg klapek.jpg (38,8 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-15 o 13:47
Stary 2011-06-15, 13:51   #3655
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ale tu cisza

kupiłam sobie klapki na wesele na zmianę jak mi nogi nie wytrzymają w mega wysokich szpilach

takie same, ale czarne
właściwie to mam dylemat jakie szpile założyć- granatowe czy czarne, ciągle mam dylemat
Pokazuj to doradzimy coś
Stary 2011-06-15, 14:01   #3656
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Pokazuj to doradzimy coś
ok, załączam
w czarnych obcas jest brudny

tylko nie doradzajcie kupna nowych, bo to nie wchodzi w grę
muszę wybrać jedne z tych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (68,5 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (53,6 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (46,1 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-15 o 14:02
Stary 2011-06-15, 14:06   #3657
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
ok, załączam

Hmm wszystko zależy od sukienki. Chyba musisz wziąć obie pary I zobaczyć czy np czarne nie będą za toporne.
Stary 2011-06-15, 14:09   #3658
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
ok, załączam

Absolutnie granatowe. (no chyba że masz różowo zieloną sukienkę, to mogą się odrobinę gryźć )
Bardzo nie lubię tej mody z czymś szerokim na kostce przy szpilkach.

Stary 2011-06-15, 14:12   #3659
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczyć czy np czarne nie będą za toporne.
tak właśnie pomyslałam

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Absolutnie granatowe. (no chyba że masz różowo zieloną sukienkę, to mogą się odrobinę gryźć )
Bardzo nie lubię tej mody z czymś szerokim na kostce przy szpilkach.
suknie jutro kupie w łódzkim granatową
chyba faktycznie granatowe
mi się te czarne akurat podobają, ale faktycznie one do mało czego pasują prawdę mówiąc
ja je kupiłam rok temu , jeszcze zanim zamieszkałam tu gdzie teraz

w ogóle to czym ja się przejmuję, pewnie obie pary są tak niewygodne na dłuższą metę, że i tak zmienię na te czarne klapki po staniu w kościele pewnie będę miała dość

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-15 o 14:15
Stary 2011-06-15, 14:14   #3660
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
ja wybrałabym granatowe
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości