|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Hej dziewczyny
![]() wczoraj przeżyłam mega intensywny dzień. o 7 Radek wrócił z pracy z propozycją pojechania do domu. no to w 3 minuty włożyłam spodnie na tyłek, umyłam zęby i pojechaliśmy. a w domu jak to w domu- tysiąc miejsc do odwiedzenia u babci byłam 2 razy bo znalazłam w szafie stare spodnie i poprosiłam ją żeby mi je zwężyła i skróciła. tym sposobem mam dodatkowe 5 par spodni zupełnie za darmo![]() przywieźliśmy też mnóstwo jedzonka- mięska i warzywa z ogródka dzisiaj przyniosłam do pracy czereśnie, które rwaliśmy z tż sami mam kanapki z ogórkami ze szklarni mojej mamy, a na obiad będzie botwinka no to koniec chwalenia aaa... dostałam jeszcze kaskę. w ogóle była niesamowita historia. mój tata robił porządki w takiej kanciapie u babci i znalazł w łóżku schowane prawie 4 tys złotych schowane przez dziadka. dziadek zmarł 7 lat temu bardzo niespodziewanie i po prostu nie zdążył nikomu powiedzieć że tam są pieniądze. tak oto dostaliśmy od dziadka prezent. babcia zadysponowała, że każdy dostanie po 100 zł na wydanie na własne przyjemności, a resztę mama wpłaciła na lokatę ![]() poza tym byłam z mamą na zakupcach, posprzątałam cały dom, i polatałam po polu- pierwszy raz jadłam truskawki w tym roku spotkałam się też całkiem niespodziewanie z koleżanką, bo była na spacerze z synkiem- jaki on ślicznypotem powrót do czewy i prawie do 12 pisałam artykuł. łoo... dzisiaj kąpałam się z zamkniętymi oczami, tak mi się wstać nie chciało ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() nadia- gdzie kupowaliście naklejkę?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem ciągle w rozsypce, a dziś w nocy lub najdalej jutro skoro świt wyjazd
![]() mała jeszcze śpi, a ja lecę po kawę
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Do du.py.
Dziś jestem na nie. Totalnie.
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#3636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przypomniał mi się stres sprzed roku, gdy się broniłam ... ![]() Oczywiście po fakcie wiedziałam, że było to niepotrzebne ![]() Ja teraz też mam masę kompleksów Szczególnie dotyczących brzucha ... |
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na allegro kupowaliśmy ![]()
|
|
#3639 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
Cytat:
![]() Nie wiem co dzisiaj upichcić na obiad polecę chyba na ryneczek po młodą kapustę i zrobię bigosik z ziemniakami
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Straszne to jest, że jak się wali to najczęściej wszystko. Łatwo mówić, gdy się stoi obok, ale Kochana uszy do góry - chociaż odrobinę. Oby jak najszybciej było lepiej.
|
|
|
#3641 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() W nocy dopadło mnie jakieś choróbsko. Boli mnie gardło i w ogóle beznadziejnie się czuję.... Na obiad dziś u mnie żurek, bo nie mam siły na nic wymyślnego. Miłego dnia ![]() Cytat:
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby
![]() Ssnow ale niespodzianka z tymi pieniędzmi I zazdraszczam warzywek swojskich Ja chyba jutro swojskie jaja dostanę![]() Dostałam sie do testowania wód mineralnych
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
my juz po dentyscie a przynajmniej czesciowo bo ciag dalszy w poniedzialek
dobrze ze sa tacy dentysci co w 2 wizyty zrobia wszystko no ale puki co 110e nie nasze ... Za wszystko ma byc podobno 500e ale sie okaze pewnie w praniu . Wzieli odcisk i poniedzialek ma konczyc i jakies 2 zeby do wyrwania jeszcze ale to juz podobno pikus . Dzieki za kciuki .W irlandii to za wyrwanie jednego zeba by dal 100e snow super aaby kciuki kochana zeby bylo lepiej potem gdzies idziemy na miasto i do mamy i jeszcze chce wyciagnac tz-a nad rzeke sorry laski ze nie pogrubiam imion ale na tel nie bardzo moge wieczorkiem laptopa wyciagne dzieki Ci Panie za bezprzewodowy net w telefonach jestem nalogiem
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-15 o 12:11 |
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo że nie spałam mało to jestem niewyspana... Nie chce mi się iść do pracy, oj jak się nie chce
![]() Ale może w piątek mama przyjedzie. Mam akurat wolne to udałoby się spędzić razem dzień. Poprasowałam dzisiaj zaległości...Odnośnie sprzątania, odkąd jest siostra TŻ, mamy ustalone teraz dyżury |
|
|
|
#3646 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Irenka - zazdraszczam znowu tej Francji
Cytat:
do nadrabiania to ostatnio sporawo nawet po jednym dniu. a w pracy czemu źle?Kash - Tobie to już w ogóle teraz wieczne słońce będzie świecić ![]() i bardzo dobrze super wiadomość Kraven - torebka mega, jak miałabym kasę to wcale bym się nie zastanawiała ![]() Cytat:
będzie nowa SPD mieszkania gratuluję i zdrówka życzę Cytat:
![]() Haniula - co u Cię, jak się czujesz, bo ostatnio narzekasz... Punto - współczuję rozpieprzenia Ssnow - fajne znalezisko jakby sie dobrze zastanowić to i mój dziadek potajemnie przed babką chomikował kasę, ale biedny zapominał potem gdzie chował, a babcia i tak wyszperała zawsze Dodaja - no nie wiem czy bym posprzątała po t. może teść nie wie, jaka ona jest jak do Was przyjeżdża, niechby się przekonał naocznie, że w całym domu błysk a w jej pokoju malaria, bo Ty tam nie wchodzisz, jak zostawiła, tak jest... ale zrobisz po swojemu, ja chyba za bardzo cięta jestem cześć dziewczyny ![]() jakoś dziwnie dobry humor mam, aż za dobry żeby długo trwał, więc korzystam z niego ile mogę śniło mi się, że byliśmy z P. na spacerze nad zalewem, tam jakaś impreza na powietrzu była, stanęliśmy z jego kolegami z pracy pogadać, i za chwilę jakiś facet do mnie podszedł, przywitał się z P, patrzy na P. i mówi - to jest twoja żona tak? on - tak, to ona. faceto do mnie - to ja mam dla pani pracę, jeśli by pani chciała. ja - chcę, ale jaka to praca i gdzie - w gminie - i się obudziłam ![]() zrobiłam zakupy, pranie, sprzątanie, zmywanie, czekam na kuriera - dlaczego nikt mi nie chce napisać kiedy paczkę nadali, a kurier nigdy do mnie nie dzwoni, czy jestem w domu czy nie, muszę kołem siedzieć i czekać. jak byłam na zakupach - pogoda piękna i bez chmurki. wróciłam, ogarnęłam mieszkanie i chciałam na rower i co? >>>>> burza idzie pranie muszę powiesić i wziąć się za prasowanie koszul P. 6 mam do wieczora laski
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama zmiana pościeli już dużo da, bo teraz to naprawdę tam syf na kólkach Ojciec tż niczemu nie winny, więc niech chociaż świeżą pościel ma. Ale co się nawkurzam to moje, masza rację
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po pracy, ale po południu mam dyżur
![]() Aaby Torebke kupiłam Mam nadzieje, że TŻ mnie nie ubije
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
my po obiadku ale puki co tz wzial jakies przeciwbolowe leki i czuje sie jak nacpany i potem idziemy na zakupy i jakis spacerek
na ta chwile to do lozka raczej |
|
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
Ja i TZ też, więc dostaniemy podwójną paczkę.
![]() Snow ale miła niespodzianka, my tez na weekend po Bożym ciele ruszamy, popodbijam tamtejsze ciuszki, bo w jednym nowym akurat w sobote dostawa a ciuchy mega ![]() Kraven i bardzo dobrze, że kupiłaś. Pochwal się zdjęciami real jak dojdzie. Abby
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że masz cudowne lekarstwo na Herzyska albo znasz wynik najbliższego losowania ![]() A torebka bardzo ładna, jednak tak sobie myślę, że kompletnie nie miałabym do czego nosić. TŻ niech pamięta, że kobiety kochają torebki (ja jestem chyba jedynym wyjątkiem i mam trzy na krzyż A co to za testowanie? Street?
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby niestety wynikó nie znam
Ale gdyby coś to wiesz gdzie mnie szukać
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby tak street
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza
![]() kupiłam sobie klapki na wesele na zmianę jak mi nogi nie wytrzymają w mega wysokich szpilach ![]() takie same, ale czarne ![]() właściwie to mam dylemat jakie szpile założyć- granatowe czy czarne, ciągle mam dylemat (obie pary mega wysokie )
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-15 o 13:47 |
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
ok, załączam
![]() w czarnych obcas jest brudny tylko nie doradzajcie kupna nowych, bo to nie wchodzi w grę ![]() muszę wybrać jedne z tych
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-15 o 14:02 |
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo nie lubię tej mody z czymś szerokim na kostce przy szpilkach.
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
tak właśnie pomyslałam
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
granatową![]() chyba faktycznie granatowe ![]() mi się te czarne akurat podobają, ale faktycznie one do mało czego pasują prawdę mówiąc ![]() ja je kupiłam rok temu w ogóle to czym ja się przejmuję, pewnie obie pary są tak niewygodne na dłuższą metę, że i tak zmienię na te czarne klapki
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-15 o 14:15 |
|
|
|
|
#3660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

najfajniej w Łodzi latem będzie 23-24 lipca, miejcie to na uwadze ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

polecę chyba na ryneczek po młodą kapustę i zrobię bigosik z ziemniakami

Mam nadzieje, że TŻ mnie nie ubije